Jag glömde ju berätta en sak

Jag skaffade mig ett jobb igår. En kille som hjärtat känner, kom in igår och de började snacka lite sådär, och så kom det fram att killen visste en som behövde anställa fler. "Vill du städa igen?" frågade hjärtat, varpå jag svarade "Jag gör vad som helst för att sluta vara fattig" och så ringde killen upp henne och vi snackade. Börjar på fredag 8.30, arh! Jag hatar morgnar, min mage vill verkligen inte fungera då!
Hon hade en häst också, som hon ville ha hjälp med :o Fast det är nog lite för långt från mig för att det ska vara värt det. Då är den andra tjejen och hennes häst, ett lämpligare val.

Jag försöker övertala hjärtat att vi ska åka och bada ikväll, men han är så himla envis och tråkig! Det måste ju vara perfekt i vattnet nu, solen har värmt upp det i flera dagar, plus hela dagen idag. Förra årets kvällsdopp var perfa, till och med för en badkruka som mig. Jag ska försöka lite till :)

Okej, det var allt för denna gång! Until next time..

Att det ska behöva vara så klyddigt

Min dator finns inte att köpa någonstans, den har slutat tillverkas. Försäkringsbolaget lämnar inte ut ersättning, utan det blir den ny likvärdig dator som gäller. Gubben på Siba sa att det fanns en LG som de kunde beställa till mig, och när jag googlade den blev jag i alla fall inte besviken. Tyckte den var rätt cool ändå faktiskt :) Vi får se hur det blir med det. Jag är som en jäkla unge på julafton, kan inte hålla mig i en dag utan vill ha det NU NU NU!

Annars är det grisigt varmt och luften är helt kvav, vilket ger mig en härligt tryckande känsla i hela huvudet. Not. Kunde varit skönt med lite åska, och sen fint väder igen.

Ska jag åka iväg till Siba igen tro..? Hmhm..


Megan Fox och konstiga cravings

Om jag hade sett ut som Megan Fox, hade jag fan varit lycklig. Det är en tjusig brud!


Och sen förstår jag inte vad det är med mig och mina cravings jag har, inför min vecka. I alla år har det bara varit choklad och ett katastrofalt humör som har gällt veckan före. Nu på senare tid brukar jag få en förbannad längtan efter ananas. Visst är det nyttigare, och det är himla gott också. Lite jobbigt att stå och skala ananasen, men vad gör man inte för lite gott?
Och vad känner jag nu en längtan efter, tror ni, förutom choklad? Potatis! POTATIS!! Kan ni tänka er? Den fula, smutsiga, gula lilla saken som växer under jorden! Arh! Jag vill riva potatis och steka det, det blir så snuskigt gott. Och bara skiva dom i små bitar och steka dom också. Aningens lite lite torrare bara, eftersom det är en större bit potatis, men ack så gott. Mm.. eller potatisgratäng...

Jag drömmer fortfarande..

Jag drömmer fortfarande om ett litet hus med en fin trädgård och en pool. Det behöver ju inte direkt vara den lyxigaste poolen, då de kostar så förbannat att hålla rent med klor och grejer, utan jag tänker mig en sådan man kan köpa i något bra varuhus, som ändå är tillräckligt stor för att man ska kunna plaska omkring i den. Då kan man varva solande och badande, och man slipper allt jobbigt folk på stranden.

Jag drömmer om att starta eget. Jag har några funderingar, men frågan är hur lönsamt det är, och om det är en idé som kan gå runt eller inte. Det finns eventuellt ett projekt på gång, men det känns än sålänge bara som spekulationer. Det projektet innebär även en flytt, och då vill jag ha ett riktigt boende och inte något hem/arbetsplats-kombinerat tjafs.

Jag drömmer om att ha en häst att pyssla med. Jag har hittat en tjej som behöver lite hjälp, det kostar inte så mycket i månaden, och hästen står inte på ett stort ställe. En lagom stor liten gård.

Jag drömmer fortfarande om min man. Han väcker fortfarande fjärilarna inom mig, till liv, han får mig fortfarande att skratta, gråta, skrika och älska. Återigen jämför jag med hur alla andra förhållanden har varit, och alla andra gånger har jag tröttnat för längesedan. Jag är fortfarande lika nyförälskad som jag kände mig den där första dagen. Det har varit fjärilar sen långt innan det ens blev vi, and I love it!

Transformers!

Har precis kommit hem från bio, eller ja, precis var det kanske inte, men typ 40 minuter sedan. Det var Transformers som stod för kvällens underhållning, och den var skitbra! Jag har aldrig läst serien när jag var liten, eller tittat på de tecknade filmerna, eller vad det nu var som fanns. Jag fick veta för första gången att de fanns, när jag var tillsammans med R för hundra år sedan, och då var ja väl 17 eller så. Sen kom första filmen på bio för något år sedan, och jag fastnade. Effekterna och handlingen var bra, det var seriöst men ändå med lite skämtsamma inslag, precis som tvåan.
Verkligen en jättebra film! Tyvärr så kommer jag inte ihåg nåt från första filmen dock, av någon konstig anledning, så jag hade lite svårt med att pussla ihop vilka alla personer var och när/hur de kom in i bilden.

Jag fick springa in och köpa biljetterna som vi bokat, eftersom vi kom sent och där inte fanns någon parkering. I säkert 20 minuter stod hjärtat på ett och samma ställe och väntade på att det skulle bli en ledig plats, och vad händer när rutan blir tom? En effing jävla liten bitch kör in och snor platsen rakt framför oss. Tror ni hon flyttade på sig sen? Nejdå, hon rättfärdigade det med att hon blinkade först (hon blinkade vänster, vi stod på hennes högra sida, lätt att se? I think not), och att de andra killarna också var asiater och visade henne att de tänkte köra. Saken var den att vi startade bilen när vi såg att de skulle köra, men det sket hon i. Skrattar bäst som skrattar sist. Och nog fan skrattade vi allt. Jag fnissar fortfarande lite grann när jag tänker på det.

Mitt första youtube-klipp!

Haha, alltså jag är världens amatör som inte förstår nånting, men tack vare min kära systerdotter har jag nu lärt mig ännu en sak! Man lär sig något nytt varje dag :p

Och så gick jag..

.. iväg till Siba för att hämta ut min dator. Först får jag stå och vänta jättelänge, för att mannen framför mig inte förstår att det inte går att höja hans kredit på Siba-kortet. "Jag har betalat alla mina räkningar", ja men det hjälpte inte att han hade betalat dom, för inkomsten tillät inte en höjning. I alla fall så fick jag hjälp till slut, och efter ännu lite mer väntande, kommer killen och säger att ingen Siba-affär har kvar just den datorn. Inte någonstans. Så nu skulle en annan kille ringa inköpsavdelningen eller vad det var, på måndag, bara för att höra om det finns möjlighet att beställa hem en ny rosa en till mig. Det var delvis därför jag köpte den, och det sa killen också. Han tyckte till och med att det var en fin rosa dator! (gay-varning?) Hehe. Har varit lite hängig pga detta, då jag faktiskt såg fram emot att få min dator, jag har ju väntat på den hur länge som helst nu!

Hela dagen har för övrigt varit helt värdelös. Visst, fint väder och allt, men vad spelar det för roll om man ändå bara sitter på arslet i bilen hela dagen? Lägg till pms till detta, plus att lovade planer spricker, så kan ni ju tänka er hur glad man är idag? Dessutom ältar jag så förbannat, så det är inte bara dagens motgångar som stör mig i min pms-vecka, utan det är många dagars händelser. Usch och fy!

Får ni aldrig känslan, att hur mycket ni än anstränger er, så är det aldrig tillräckligt bra?

En annan rosa skönhet, och piskande i Helsingborg

Igår när jag kom hem, låg det ett litet brev på mattan. Jag öppnade det och det var från försäkringsbolaget, de skrev att min dator var utdömd, att lcd-skärmen inte gick att få tag i, eller något sådant. Jag får i alla fall hämta ut en ny dator från Siba, vilket jag ska göra idag. Ska dock fråga om det går att få tillbaka den gamla, då hårddisken innehåller skolarbeten som jag gärna vill ha, bland annat. Det går ju att koppla datorn till tv:n, så jag kan få tag på sakerna på det sättet. Eller jag tror att den går att koppla till tv:n i alla fall :s



Tosselilla blev uppskjutet till nästa helg istället, vilket inte gör så mycket. Ingen kunde i helgen, och det är roligare att åka fler än att bara åka två stycken.

Igår var i då i Helsingborg. "Nya" bilen går fortfarande inte riktigt som den ska, men den gick i alla fall, till skillnad från förra helgen. Även denna ser lite risig ut, så folk skrattar och är överlägsna inför varje race. Igår t.ex, den nyaste modellen Mercedes AMG.. det är snabba bilar. Killen och hans tjej flinade gott när hjärtat frågade om de skulle prova. Överlägsna blickar och ett "Okej". Vi startar, innan killen ens har fått i tvåan, så är vi redan borta, och längre kommer vi. Med andra ord fick han fett med pisk. Efteråt tittade han inte ens åt vårt håll, och man såg inte till honom längre. Förmodligen åkte han hem och grät över spillda pengar på en "snabb" bil. Tittar ni på blocket idag kanske ni hittar den till salu, förmodligen någonstans i Skåne. Champagne-färgad har jag för mig :p Haha.
Förra veckan kom det en Ferrari, så jävla vacker! Jag fick dock inte fota den, hjärtats lillebror tyckte jag var pinsam :(

Idag vet jag inte vad som händer, annat än att jag ska hämta min dator, ih! Inte för att det är Min min, men jag har saknat den i alla fall, och jag ska nog kunna göra den personlig på nolltid!

För övrigt önskar jag att jag hade två toaletter. min mage fungerar inte riktigt som den ska på morgonen och hjärtat springer in på toa så fort han vaknar, och ockuperar den i över en timme. Föreställ er panikkänslan man får när man så desperat måste gå på toa men inte har möjligheten! :o

En bild

Här kommer en bild på mitt nya, fina halsband :)


Skånes Djurpark

Igår bar det av till Skånes Djurpark. Vi hade fint väder hela dagen och det var en trevlig utflykt. På morgonen tänker jag att det är bäst att jag smörjer mig om vi nu ska vara ute i solen hela dagen, and so I did. När jag sen kommer hem, hade jag på morgonen glömt bort att jag hade nacke och skuldror, så jag lyckades bränna mig lite grann ändå. Det är dock inte så smärtsamt, så jag gnäller inte. Ser ut som en bonde bara :p
Fick även ett superfint halsband igår. Det var inte alls min mening eller min baktanke, när jag sa hur fint halsbandet var, men hjärtats syster var snäll, så hon gav bort det :o Jag har en bild hemma, så ni får tåla er :) För övrigt glömde ju jag min kamera, men det fanns en kamera med så jag inväntar bilderna!

Imorgon ska vi förmodligen till Tosselilla, haha. Barnet i mig längtar, den vuxna i mig - som hatar att bli sedd i bikini - ser inte fram emot det lika mycket. Det sistnämna, plus en sak till gör att jag hellre sitter och stickar, för tusan! Vi får dock se hur vädret är. Hjärtats syster sa även att dom har stängt på helgen?

Och ännu en sak som planeras är en liten semester. En sista minuten till något ställe, som har mer sommar och varmare hav än Malmö. Vädret är det för tillfället inget fel på, havet badar jag dock ogärna i, badkruka som jag är. Förra året var jag nog i plurret en eller två gånger, i Klagshamn. Det var snuskigt kallt, men djupt, så det var bara till att slänga sig i. En dag blev det kvällsdopp också, och då var det betydligt varmare :)

Oh, och jag är lycklig! ♥

Break up-boom

Vad som har skett i f.d omgivningar, är det ingen som vet. I år är babyboom. Allt för många omkring en väntar barn nu till hösten, och det är bara de man känner till. De senaste dagarna har bestått av lite skvaller, och visat sig att alla har gjort slut. Vårt stora "gäng" från några år tillbaka, är splittrat. Totalt. 6 års förhållande, 2 års förhållande, 3 års förhållande, allt är slut. Det känns som att jag satte igång hela break up-kedjan, när det tog slut med D för 1½ år sedan. De man trodde skulle vara tillsammans för alltid, visade sig inte heller hålla ihop. Det är tråkigt, och ledsamt. Ingen gillar väl att vara singel. Klart det är en vanesak, likadant som förhållande kan vara en vanesak för en annan. Jag hade visst kunnat tänka mig att vara singel, att bara ta hänsyn till mig själv och ingen annan. Göra det som faller en in och det man känner för att göra. Men i slutändan hade jag ändå saknat någon att komma hem till. Så är det alltid. (De enda som består är Björn och Ida, heja!)
Jag planerar i alla fall för fullt, en liten reunion. Det hade varit kul, för vi töser hade det i alla fall skoj. Varför ska ALLT behöva sluta dåligt? Lite ljus kan man ju försöka föra in i tillvaron :)

Jag, min dödsbleka skit, försökte återigen få mig lite sol idag. Är som sagt likblek så man får ta det lilla lugna nu i början, så man slipper ligga som en invalid hemma sen, pga att man har bränt sig.

Och S står mig fortfarande upp i halsen. Det är hemskt vad en person kan få en annan att känna en så sjuk motbjudan. Jag känner inte personen för fem öre, men det är många man inte känner som behandlar en bättre. Jag lovar att man är som luft, så fort han sätter sin fot i närheten. Både av S själv, och hjärtat.. han ska vi inte snacka om, som blir till en jävla idiot varje gång han är med S. Fega jäkel som inte kan stå på sig, och stå för sina känslor bara för att hans kompis är med. En kompis som för övrigt aldrig spenderar tid med sin fru eller två barn. Han är en fullkomlig idiot! Örk.

Sommar-skönt

Idag försökte jag sitta lite i solen medans hundarna sprang av sig i rastgården, men det yrde så mycket damm i luften att det bara kändes äckligt. Varför kunde de inte hålla sig på gräs-sidan isället? :o Blev så att jag pratade i telefon istället, och försökte lirka loss Milton ur busken, som han hade snott in sig i. Min lilla underbaring.

I övrigt har det varit fint väder idag, sommarvärme faktiskt! Jag älskar det, och drömmer mig bort till en fin trädgård med en liten pool, och goda frukter. Oh, och en bra bok! Jag kan inte ens nöja mig med min balkong. Jag vet att det är ett förbannat tjatande på mig och balkonger, men det är viktigt. På nästan alla hus man tittar, så är balkongerna rektangel-formade, lite sådär avlånga och helt okej. Och så kommer man till min balkong.. en liten sak med 5 hörn, och merparten av balkongen är parallellt med huset, eller hur man ska säga.. Den är rysligt dåligt planerad, knappt nånting alls får plats där ute. Och så är den som sagt dekorerad med några stänger eller vad det är, som tar bort alla solmöjligheter :(

Imorgon bär det förmodligen av till Skånes Djurpark. Eller ja.. det är väl större chans att det Inte blir av, om jag känner hjärtat rätt. Men en liten flicka kan ju alltid hoppas :) Ska i vilket fall som helst, om det nu blir av, försöka komma ihåg kameran så jag kan ta lite bilder.
Ha det gott!


Hur mysigt ser inte detta ut?

Min far hade en dröm

Det är titeln på boken jag läser för tillfället, skriven av Barack Obama. So far so good, han skriver bra faktiskt :)
Idag tittade solen, och även värmen fram. Det var visserligen varmt och skönt igår också, men idag känns det bättre. Inte för att jag är ute och njuter av varken solen eller värmen, men det är i alla fall skönt att inte frysa för en gångs skull. Jag avundas de som har stora, fina inglasade balkonger! :(

På onsdag bär det tydligen av till Hässleholm, på en heldags-utflykt. En massa araber, och jag :p Haha, men dom är roliga och snälla allihop, så jag ska inte klaga. Och de små pluttarna - mina favoriter - är också där. När jag var hemma hos hjärtat häromdagen, var hans syster med barnen också där, och minstingen satt i sin barnstol och flörtade med mig, innan han började vinka och le med hela ansiktet. Han är så söt att man blir sjuk!

Och Siba hör av sig med sms hela tiden. "Servicetiden på din produkt har tyvärr blivit förlängd" blablabla, så himla tråkigt! Jag vet inte vad det är som tar sådan tid, men förmodligen har verkstaden fortfarande inte fått hem reservdelen än..

Det finns bra köp, och det finns dåliga köp

Igår åkte vi i ett dålig köp. Tack vare detta köp, kom jag inte i säng förrän 03.30 inatt. Upp kom jag, hjärtat ligger fortfarande som en döing i sängen och vägrar ta något ansvar. Suck.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig.. jag känner mig alltid hungrig, blir liksom aldrig nöjd. Om det har att göra med den dagen  då jag inte fick i mig någon vettig mat över huvud taget, eller om det har med något annat att göra, vet jag inte. Jag är så äckligt sugen på kladdkaka att det knappt är sant, men om jag ställer mig och bakar en så kommer jag att kränga 80% av den på egen hand. Körsbär drömmer jag om,  universums godaste frukt. Arhhh...

It goes without saying, att jag är dödshungrig :p
Nu ska jag kolla på 2½ men!

Ford Siesta.

Eh.. jag menar Fiesta! Haha, jag kom över en annons på blocke häromdagen, där det faktiskt stod "Ford Siesta". Ny modell kanske?
I alla fall, min första alldeles egna bil, som var min och bara min, var en röd liten Fiesta. Världens mest underbara bil var det! Den startade i alla väder, den hade stått still över en helg och det hade snöat så mycket att jag knappt hittade den nr jag väl skulle använda den. Även då startade den med en gång. Idag har vi köpt en Fiesta.  Yes! säger jag bara. Den är helsvart och jäkligt söt. Dock en diesel men det betyder bara att den drar ännu mindre bränsle :o Sen är det såklart lite småfix på den innan den går igenom besiktningen, men vad gör det? Den drar verkligen minimalt! Den drog typ 0,3-0,4L/mil, perfekt att ha i stan. Min bil drar rent för mycket och vi kör mest bara i stan. Lika bra att spara pengar då ju :)

I 10 arbetsdagar nu (har jag för mig) har min dator fått ligga hos reperatörerna och vänta på reservdel. Det står att normal leveranstid är 5 arbetsdagar, så det finns ju en chans att det bara är verkstaden som inte har uppdaterat sidan. Jag saknar min rosa skönhet, den är perfekt att ha med sig överallt! Nu sitter jag i bilen med min stora laptop och har ont i handryggen pga felvinkling när jag skriver. Vilket i-landsproblem alltså :s

Imorgon blir det midsommarmat hos mamma och pappa, så jäkla smarrigt det ska bli!

Tristess

Det var meningen att hjärtat skulle komma och hämta mig när jag var klar med tvätten. Hans anledning till att han inte kunde hämta mig trots allt, var pga att det var för mycket jobb. Min anledning (som jag tror på stenhårt!) är att han helt enkelt var för lat! Klart han har jobb att göra, jag är ju inte blind, men när han kan sitta dagarna i ända framför blocket.se istället för att jobba, anser jag att man är för lat när man inte kan undvara 20 minuter för att hämta sin söta lilla flickvän. Prioritering där; 1. Blocket 2. Jag? :p Efter ett par timmar har min irritation dock lagt sig, och det är väl för det bästa. Han accepterar inte när jag skriker på honom, och tvärtom. Ni kan kanske tänka er hur högt man skriker när man hamnar där? :p Fullständigt onödigt!
I alla fall så har det resulterat i att min dag varit förbannat tråkig. Han kom med förslaget att jag skulle gå dit och det kunde jag visst göra. Om läget inte var så att jag får andnöd så fort jag går mer än 5 meter. Hjärtat håller på att hoppa ur bröstkorgen på mig och jag hör blodet susa i öronen. Mm.. det är gött med förkyldning..

Jag har i alla fall sett klart på Sex and the City-filmen. Igen. För hundrade gången ungefär. Och kikat på lite Frasier. Och förmodligen gått upp 10 kilo. Attans vilken ångest det framkallar att bara sitta på aselet hela dagen och inte göra nånting. Jag tänkte gå en längre runda med Milton innan, men jag orkade bara gå till rastgården och där fick jag sitta och vila upp mig medans han sprang av sig lite engeri. Jag tog vägen hem genom parken så det blev en längre bit, men shit vad jobbigt det var. Fick gå jättesakta för att kunna andas!

Nu blir det väl mer tv-tittande i väntan på att hjärtat ska komma hem. När han nu behagar att dyka upp. Går ju inte att planera något med den människan, han blir bara irriterad när jag tjatar :o


Lista :p

1. Hur gammal är du om fem år? 29 :(
2. Vem var den sista du träffade? Hjärtat, men om inte han räknas, så var det hans lillebror
3. Hur lång är du? 170
4. Vilken var den senaste film du sett? American Pie 2
5. Vem ringde du senast? Hjärtat
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? *censur*
7. Vad är dagens planer? Köpa nässpray!!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Helst sms, jag övar på att prata i telefon!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I söndags när jag hämtade Milton
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? 10-nångång
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Min säng är underbar!
15. Vilken plats föredrar du minst? Nånstans där man är högt upp :s
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förmodligen med en familj nånstans, kanske i Jönköping? :o Jobbar med att hjälpa folk
17. Vad skrämde dig som barn? Minns inte, men det som skrämmer mig idag är de äckliga jävla clownerna
18. Vem fick dig att skratta senast? Hjärtat
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, jag har inte ens en LP-spelare
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar ftw!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, men det var faktiskt frivilligt! Annars har det bara hänt en gång på bakfyllan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Det vill jag nog påstå. Med rätt folk i alla fall
27. Vilken är din favoritglass? TipTop och klassikern Piggelin!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Handla lite kläder och en lägenhet. Och skrika av glädje
29. Tycker du om kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe? Usch nej
31. Vad dricker du till frukost? Jag äter inte frukost, men till mitt första mål mat på dagen blir det te
32. Sover du på någon särskild sida? Höger
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Det bästa som finns!
35. Är du en beroendemänniska? Mjä.. mest av mitt hjärta
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Tyska kunde jag, dagens kunskaper är väl lite rostiga
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder/skor/handväskor
42. Äger du dyra smycken? Jag lägger inte dyra pengar på smycken :o
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En fransk hotdog!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det skulle vara mig själv, jag får mig alltid att skratta
46. Välj ett ärr på din kropp? Välj? Jag har ett i ögonbrynet som jag spräckte när jag var liten, världens mest graciösa unge som jag var!
47. Vad har du för ringsignal? Guru Josh Project - Infinity
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nånstans är det väl sparat. Kanske
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På ÖRS' årsmötesfest -08
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men jag kan kolla om det Finns olja på bilen!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix
53. Vilken var den senaste bok du läste? Jenna Jameson Att älska som en porrstjärna. Läser just nu en bok av Barack Obama
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ibland, in my lonesome
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Din Gata
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag krafsar inte!
59. När var du i kyrkan senast? Moster Mariannes begravning. Men det var mer som ett kapell...
60. Vilka personer utmanar du? Whoever :o

Jag dööör...!

..fucking jävla förkyldning tar livet av mig. Fasen vad jag hatar det, blö!!

Och ja, just det..!

Jag är kärare än någonsin tidigare! Det är så jävla underbart, ih! ♥


Vad har hänt med immunförsvaret?

Sist jag var förkyld, hade jag inte varit dålig på över ett år, säkert. Normalt sett brukar jag åka på en förkyldning vid varje årstids-skifte, men det var ett tag sedan. Dvs fram till förra förkyldningen. Då hade jag såå ont i kroppen att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, och min älskade röst försvann efter ett par dagars förbannat halsont.
I förrgår kände jag hur halsen började svida när jag svalde, inatt vaknade jag varenda gång jag svalde för att det rev och sved i min stackars hals. Nu sitter jag här och är återigen täppt i öronen (!) och hör jättedåligt och "dovt", och min stackars kropp skriker av värk. Vad fan är detta? En månad sen jag blev frisk (+/-) och nu är det en äcklig förkyldning på gång igen! Vad har hänt med mitt Superman-immunförsvar?! Det är inte klokt, och jag är bara så gnällig nu. Blä!

Det var väl mest det jag skulle gnälla över, vad jag kan komma på nu :p

Vart tog sommaren vägen?

Det är ju så typiskt.. Igår läste jag på SMHI:s hemsida, att de första dygnen på juni månad inte har varit så kalla nere i Skåne på 50 år. Vad fasen är det? 1950-nångång snöade det i juni! I Skåne. Världens nya sydpol. Usch, jag längtar efter värme. Även om jag kanske inte direkt ligger och steker mig nånstans, så är det i alla fall skönt att slippa bli blöt (mitt hår blir himla frizzigt av fukt!) och det kan vara skönt att slippa frysa. Och så är det midsommar om en vecka, och vart har sommaren då tagit vägen? Usch och fy.

Jag saknar min lilla dator.. de hade beställt reservdel till den i måndags har jag för mig, och det skulle ta ca 5 arbetsdagar innan de fick den, vilket borde vara idag. Det verkar dock som att jag kanske får vänta hela nästa vecka också, innan jag kan hämta hem min rosa skönhet igen. Den är så smidig! Hatar att dra med mig betongblocket, det väger så himla mycket..

Nähä, om man skulle ta och göra sig klar till att bege sig utåt? Eller kanske en runda med Milton först, sen fixa sig.
Pusshaj

Rättspsyk avd. 10

Det är här jag ska spendera min 11 veckors praktik i höst, ska bli förbaskat spännande! Och nervöst. Jag kommer säkert gå ner 20kg pga magproblemen som sätter igång vid stress och nervositet. Blö. Men skit i det, det går över efter första dagen. Ih vad spännande! :D

Som sagt var vi ju i Danmark i tisdags. Jag och min stackars höjdskräck fick stå ut de äckliga broarna över Stora och Lilla Bält, och det var inte mysigt ska jag säga. Att åka över Öresundsbron är inte så himla farligt, men det är klart.. tittar man bara in i bilen, eller långt fram så ser man inte hur högt man är. Över Bälten är det dock en annan femma, hjärtat slog som tusan och jag kände mig alldeles snurrig. Och då satt jag och blundade över bägge broarna. Usch.
Jag fick hälsat på min rosa moppe igen i alla fall. Den är så cool att jag får lust att sälja bilen bara för att jag ska kunna ha en sån moped. Den är så fräck!

Tjusig va? :)

Repetitionsquizz

Här sitter jag nu och pluggar. Det enda positiva med det är att tiden går fort! Har suttit i två timmar nu, men det känns inte så. Får se hur det går, klarar jag inte den på första försöket så är det bara till att göra om den :)

Vart iväg i Danmark igår, mysigt. Dock regnade det som tusan och det var kanske inte fullt lika roligt. Åt som vanligt på KFC i Köpenhamn på hemvägen och det var såååå gott! Har ni någonsin dagarna förbi Köpenhamn så kila in på KFC, det ligger precis bredvid Burger King på torget mittemot Tivoli.



Enligt statusen så inväntar verkstaden en reservdel till min lilla rosa laptop, så förhoppningsvis är den klar nästa vecka nångång. Jag saknar den massor, den var verkligen jättesmidig att ha med sig överallt! Denna gråsvarta koloss väger nästan ett ton, känns det som. Hade nästan varit lättare att bära med sig en stationär dator med skärm!

Lite allt möjligt

Jag har nu läst färdigt Att älska som en porrstjärna, och jag är nöjd. Den var värd sitt lilla pris och alla 570-nånting sidor. Det gick fort att läsa ut den, och som vanligt när jag läst klart en bok så längtar jag tillbaka. Jag sörjer lite att den redan är färdigläst. Men jag ska inte deppa ihop fö mycket, jag har 3 nya böcker kvar att läsa, och jag hoppas att dom är bra. Sen har jag två nya böcker att införskaffa, av två favoritförfattare. Det blir med andra ord en del läsning, men jag klagar inte :p

För övrigt har jag världens värsta huvudvärk, som jag tror har sin förklaring i en person. Eller så har det helt enkelt att göra med att jag bara har ätit ett mål mat idag, och druckit två små läsk bara. Jävla hälsosam jag är alltså. Kanske skulle ta och trycka i mig lite vindruvor och jordgubbar.. någon riktig mat lär jag väl inte få i mig, mår illa av bara tanken :s Och trösta mig med lite Frasier och försöka låta bli att tänka. Den serien har alltid en förmåga att pigga upp mig :)

Lite av en krigszon

Jag åkte och hämtade Milton hos mamma och pappa vid 18, och skulle hämta med mig alvedon eller nåt annat smärtstillande, till hjärtat. Tänkte göra två flugor på smällen och ta med mig alvedon från föräldrarna och glömde såklart bort det, virrpanna som jag är. När jag kommer tillbaka frågar hjärtat om jag har hämtat alvedon varpå jag säger nej, jag glömde. Och sen blir han sur. Och sen skriker han och jag frågar om han aldrig har felat nångång, och glömt något. Det svarar han inte på, utan hittar nåt annat att gapa om istället. Jag säger att jag kan åka hem och hämta voltaren som ligger hemma, men det vill han inte veta av för nu har han ju ändå haft ont i två timmar. Jag menar att det är väl bättre att jag hämtar än att han Fortsätter ha ont. Men usch nej, det är ju sååå synd om honom, och isf kan han inte fortsätta gnälla. Jag åker hem istället, för att bespara världen från ännu ett världskrig, får åka och hämta internet från A då hjärtat har mitt, och sen är jag alltså såå jääävla snäll att jag ÄNDÅ åker och hämtar voltaren, som jag ger till T eftersom han var utanför affären.
För att föreställa en vuxen människa är han jävligt bra på att ofta bete sig som ett barn. Suck.

I alla fall så sitter jag nu här hemma och ska snart sätta igång och plugga. Jag surar inte för jag har bestämt mig för att sätta mig över hans sura miner. Eller i alla fall försöka. Än funkar det rätt så bra. Han säger alltid att jag bär allt skit inom mig alltför länge, att jag har svårt för att glömma. Han verkar inte fatta att det är så det fungerar när man blir sårad. Eller det är så Jag fungerar, jag kan ju inte prata för alla. Men småskitet, det får ta  och rinna av mig som vatten på en gås. Livet är för kort för att ödsla energi på sånt skit.

I alla fall.. tentan.. det är lite svårt att koncentrera sig när man har världens mysigaste Milton bredvid sig, men vad ska man göra? Får ta och se om jag hittar nåt på nätet, och läsa lite i boken.
Hej sålänge!

Klockan tickar

Emellanåt blir jag så himla stressad att det knappt är sant. Jag är förvisso bara (?) 24, och har hela livet framför mig. Om ett år är jag klar med skolan och kan äntligen äntligen börja jobba med det jag brinner för. När jag sen sätter mig ner och tänker, på t.ex familj och grejer, så sätter min klocka igång. Jag vill inte vara för gammal när (om) jag blir mamma, men samtidigt måste jag ha jobbat ett tag och sparat ihop pengar så man har en buffert och så att man är någotsånär trygg ekonomiskt. Man kan liksom inte gå och sätta en unge till världen utan ett öre på fickan, det är inte rättvist. Så jag stressar så himla mycket i mina tankar, att när jag i tanken når 30 så är det dags att gå i pension! Fan också, är det konstigt att ens mage håller på som den gör, med en hjärna som min? Man kanske skulle gå och ta ett par yoga-klasser så att man lär sig slappna av och slutar stressa så hemskt.

Idag tänkte jag på allvar sätta mig och försöka pyssl ihop den sista tentan. Har fortfarande inte hört något från rättspsyk angående praktikplats i höst, men C trodde att hon skulle hört nåt före midsommar. Jo men tack, skadar det folk att lägga på ett kol eller?

Såhär lagom efter frukost (ja jag vet vad klockan är) börjar min mage köra. Fan också.


Höst?

Alltså, om man befinner sig utomhus lite snabbt så kan man faktiskt ställa sig frågan om vi hoppade över sommaren och gick direkt till hösten istället! Det är ruggigt och kallt ute, inte ens luften skvallrar om att det skulle vara sommar i närheten? Annars brukar ju luften vara rätt så mild vid den här tiden, men inte idag inte :s

Mitt hjärta klarar inte av stress särskilt bra. Då menar jag inte hjärtat som sitter i mig, utan han som springer runt i mitt liv. Han blir som värsta monstret och skriker åt allt och alla hela tiden. Väldigt otrevligt. Dock är han väldigt medveten om detta, så när man ser lite exta liten och sårad ut, med puppyeyes och ledsen mun, så dröjer det inte länge innan ett "Förlåt" dyker upp.

Sitter fortfarande och läser Jenna Jameson's bok, det är intressant att läsa om hur folk har levt.

Igår träffade jag och Lilleman Jenny, som är intresserad av att köpa honom. Har ju lite separationsångest, men vi kan se honom ändå, och passa honom vid tillfällen hon behöver hjälp och så. Lilleman skötte sig faktiskt, skällde inte på henne eller sådär. Han pratade dock med henne en del, och försökte sätta på henne, men det är ju sådant som lätt går att förtränga :p

Får se vad kvällen har att erbjuda, fram tills senare ska jag ta och läsa lite mer :)

Sommar. Eller?

Ja, vi är ju som sagt inne på sommarmånaden juni, och vad händer? Luften blir jättekall, även om solen är framme emellanåt. De senaste två (?) nätterna har det regnat, och idag när jag var ute med hundarna så blåste det snuskigt kallt. Jag hade "bara" på mig en stickad polotröja och mjukisar, men den lilla klycklingen i mig frös en hel del ändå.
Haha, jag är nog förresten den enda som sitter på banan på onsdagarna med vinterjacka och tumvantar.

Jag stressade upp mig för quizzen helt i onödan, då jag klarade den galant nu ikväll. Nu återstår en essätenta som ska vara inne före midsommar. Men det är lugna pucks :)

Vill gå till Telia imorgon och prata tv/bredband med dom.. har bara mitt tråkiga utbud av tv-kanaler som ingår i hyran, och det är verkligen inget att hänga i granen..
Aja, ha en fortsatt trevlig kväll, nu bär det av hemåt!

Att älska som en porrstjärna

Jag kom ju över Jenna Jamesons bok Att älska som en porrstjärna, i bokhandeln förra veckan. Jag började läsa på den häromdagen, och jag ser att jag plöjer igenom boken. Den är tjock så det tar ett litet tag att läsa den, och jag försöker att inte läsa så mycket åt gången bara för att den ska vara längre, men när jag väl sätter igång att läsa så är det svårt att sluta. Den är bra som fasen, och jag rekommenderar er verkligen att läsa den. Den är sorglig, grov, glad och ledsam. Och det är verkligen ingen cencur på språket :o

Annars då? Jag trodde att det var fredag idag och stressade upp mig över en quizz som jag trodde jag skulle göra idag. Då kan jag alltså ta det lugnt även denna dag
Kanske skulle ta och kilar iväg och köpa lite bullar, är så förbannat hungrig!


Sommar

Första dagen på sommaren idag, enligt mig. Maj räknar jag som vår, juni är sommar. Och vädret sviker inte, så jävla skönt det är! Igår var det dock lite jobbigt, men jag ska egentligen inte gnälla för mycket, lika bra att passa på och njuta medans solen är här.
Det var lite bökigt att komma underfund med hur jag skulle utnyttja min soliga balkong på bästa sätt, då det som sagt sitter nåt onödigt jävla pynt på räcket som jag inte vet om man kan (eller får) pilla väck.. efter lite om och men och lite ommöblering kom jag på att jag kan ju lägga mig på golvet. Dock hade jag bara en liten fleece-filt så det var inte så skönt med tanke på att det var ett hårt betonggolv under mig. Men det gick, kanske 45 minuter (om ens det) och jag har redan fått färg. Solen tar som fasen nu i början! Min stackars lilla svenne-hud. Ska försöka kasta mig in i ett solarium då och då också. Jag är en konstig människa och blir så förbannat stressad av att ligga på stranden. Det är en annan sak om man är utomlands, för då är det det enda syftet; att ligga på stranden. Att ligga i Malmö, stressar mig bara halvt fördärvad. Alla idioter verkar liksom samlas på ett och samma ställe..


Det gällde att fylla på med vatten i Turkiet, varmt å skönt var det ♥


RSS 2.0