En helt vanlig söndag

Inatt har Elias varit hos sin pappa (kors i taket), och jag sov som väntat skitdåligt. Vaknade vid 05 och var klarvaken, men det fanns inte en chans att jag skulle stiga upp då. Lyckades somna om och vaknade prick 09, skitirriterad pga min dröm. Några minuter senare ringer telefonen och irritationen fortsätter.

Jag ska åka och hämta bananlådor i Oxie som syster/systerdotter är så snälla och lägger undan till mig, men jag måste ha en större bil för det får typ plats två stycken i min mini-bil :p Men det får bli i veckan, tror jag. Försöker planera hur/vad jag ska börja packa, för även om man tycker att man har gott om tid till den 1a så vet jag att jag kommer stressa som ett svin en vecka innan för att inget är klart :p Å andra sidan så har nog inte denna lägenheten blivit uthyrd till dess, kanske till den 16e men lika bra att bli klar. Blev så jäkla glad när hon ringde i fredags och sa att ja fått lägenheten! Slapp jag sitta hela helgen och vänta :p Tur att man har flyt.

I veckan jobbar jag bara tre nätter och på torsdag har jobbet en liten tillställning: Adecco Star Award, så himla kul att de tar hand om sina anställda på det sättet.

Ska hitta en klädinsamling nånstans, för jag lyckades i alla fall få ihop en sopsäck med kläder som ska slängas.
Ha det gott!


RSS 2.0