Shit maj gad

Hoppade Rocky igår för Louise, det var himla roligt faktiskt. Man är ju lite smått nybörjare, men det gick faktiskt rätt bra ändå tycker jag. Har ju aldrig hoppat honom förut så vad ska man förvänta sig liksom?

Min fakking jävla handled har börjat vara helt störd igen. Vet inte vid vilka tillfällen jag ska ha överansträngt den, men never the less, överansträngd har den blivit och nu gör det jävla ont. Fick rulla runt på golvet som en annan liten kula häromdan när jag skulle resa mig, för att jag inte kunde stödja mig på den vänstra armen, utan fick vackert rulla runt å snurra så jag kunde använda högerarmen istället. Och eftersom jag varit med om dessa "handleds-dilemman" tidigare, så är det bara en tidsfråga innan höger handled gör mer ont än den andra då den vilar, och så är vi inne i en ond cirkel. Blö.

Idag vart det löshoppning i stallet. Det var trevligt, men som vanligt inte alls mycket folk. Fattar inte varför människor blir så jävla snåla så fort det är något som inte passar dom. Plus att en del behöver lite självperspektiv eller vad fasen det nu heter, som BEHÖVER lära sig och bör gå till dessa teoripass men anser sig själv vara liite bättre än alla andra.

And please remove yourself from my mind.

Sen kväll

Ikväll vart det brandövning på stallet. Det var lite småkul, mest för att man fick kika på lite brandmän :p De flesta var gamlingar men där var ett par man hade kunnat sätta tänderna i, haha.
Skulle sen hoppa Rocky 21.00 var det tänkt, men i och med att brandövningen blev lite sen, så började vi inte förrän 21.30-nånting. Kom hem för en kvart sen och är fortfarande helt dunderfrusen :( Hjärtat är på väg hem från Kungshamn eller vart fasen han nu skulle nånstans, är väl hemma 02 eller så.
Iaf, det var första gången jag hoppade Rocky idag så jag är nöjd med hur det gick. Klarade av å hoppa 80cm (heja mig!!). Har bara hoppat på lektionen och då är det lite lägre. Höll på att trilla av en gång dock, kommer fan inte ihåg vad som hände där, kom lite fel och grejer. Eller ja, eller? :p Jag är nöjd iaf, och himla mör är jag fan också.
Så ringde hjärtat å sa att jag skulle ringa A för han eventuellt ville komma ut å titta. Han är singel och lite smådesperat :p Jag ringer honom och så frågar han "ja alltså jag ville bara fråga.. ska vi gå på en dejt, jag å du?" jag bara "what?? skojar du?!" och det gjorde han såklart. Visst har han galet tjusiga ögon som gör mig helt generad ffs, men icke sa nicke. Jag har mitt hjärta :)

Nä, nu ska jag ta och koppla av lite och kolla färdigt på Shark och sen ska jag sova. Imorgon blir det kanske ett besök nere på banan om himlen kan låta bli att släppa en massa regn :o

Pusshaj

Oi

Grannen åkte till Malaga igår. Eller lördags..? Sen håller han på att ge mig ett slaganfall genom att säga att han kanske ska fira nyår i New York, varpå jag tyckte att han kunde ta med mig, visa lite bra grannsämja men han va lite svårövertalad :p Och på onsdag åker kära lilla Sissel över till The Big Apple, dock för å springa nåt galet marathon men iaf. Hon ska leta efter en I <3 NY-tröja till mig, yay :D Underbara underbara älskade stad, snacka om att jag längtar tillbaka :(

Jag tror jag är på väg att bli förkyld. Började kännas lite knepigt i halsen igår, när jag vaknade imorse så kändes det av lite mer. Lite svullet och småsvidigt. Jäkla skit alltså, jag hatar å vara förkyld :(

Har kommit en liten bit på vägen med analysen nu. Med betoning på "liten", men det är iaf ett steg i rätt riktning :)

Oh, och ögonen kan jag fortfarande inte få ur skallen. Fortfarande dunderfacinerad av dom. Nästan så man skulle ta ett foto, förstora upp och sätta på väggen :p

Ska kolla lite Frasier nu, sen är det dags för Shark.
Pusshaj



Danmark

I fredags skulle vi åkt till Danmark egentligen, men det regnade så det blev inte av. På lördagen var det däremot fint väder så på kvällen bar det av till Danmark. Vi var där rätt tidigt så det var inte så mycket folk, vilket betydde att jag kunde åka lite i A's bil. Han har plockat ut ALLT därifrån, den har två säten och det är allt. Ingen inredning eller så, vilket gör det lite kallt. Iaf så körde han lite fram å tillbaka å man blev helt yr, så fort det gick. Benen blev helt kalla för det kändes som att allt blod pressades till huvudet istället. Det var så himla kul, så jag fortsatte att åka med i hans bil, när vi körde till det andra stället. Sen gick det ett par timmar, de körde lite och innan vi skulle åka hem kom det några danska araber och jag trodde det skulle bli slagsmål. Det löste sig i alla fall, åtminstonde för stunden, och vi körde in till Köpenhamn för att äta. Först körde vi fel då A körde ifrån oss, men sen kom vi ändå fram före honom :p Vi åt på Kentucky Fried Chicken och OH MY GOD vad gott det var!! Fyfan alltså, jag drömde nog om friterad kyckling hela natten och sen idag fick vi åka till ett KFC-wannabe i Arlöv å äta igen Det var på långa vägar inte lika gott, men det lugnade min hysteri lite grann :p
Hoppas det blir Danmark nästa helg också, då ska jag fan kränga :p

Har nu suttit några timmar för länge å pluggat, kan fan inte koncentrera mig när hjärtat sitter å kollar på tv :( Jag har dock 7 dagar på mig att få ihop den här analysen med de olika etiska teorierna, så det ska väl gå. Hoppas jag. Och så är det omtenta den 4e november, men det blir ingen "om"tenta för mig då jag inte gjorde den första gången :p Fasar lite för den, men vi får se hur det går.

Nu ska jag göra mig lite varm choklad, lägenheten är fan som en jävla igloo och jag fryser konstant. Så jävla jobbigt :(
Pusshaj

Massa hålligång

Imorse försvann hjärtat för att försöka fixa det sista på bilen och avgasröret. Han kom hem två timmar senare och sa att det inte var lönt, att vi behövde köpa ett grenrör istället som går på ca 6000:-. Sen åkte vi iväg och lämnade tillbaka lite grejer, sen gick vi in på Volvo vid Jägersro och letade efter en lamdasond, vilken de skulle ha 1900:- för. Med ett irritera hjärta gick vi till bilen, och så tyckte jag att vi kan ju köra längs 101:an och kolla vad de har för bilar där. Sagt och gjort, vi åkte iväg. Hittade inget intressant vid första stoppet, däremot hittade vi två Audi på det andra stoppet. Den först var fyrhjulsdriven men inte så mycket krut i, plus att abs:en inte funkade. Nästa Audi var en lite mindre motor, men med turbo. Den hade även fungerande abs :p Kreditupplysning och lite snack, och nu är den vår :p Skitfin är den :D Hjärtat är glad över att ha fått en turbo, jag är glad över att ha fått en bil som FUNGERAR som den ska. Den hämtas imorgon.

Felix var vi och lämnade idag också, med sorg i hjärtat. Han ska dock följa med A till jobb, så där har han bilburen utan mellanvägg, att ligga i om dagarna. Perfekt med plats för honom där. Han får det nog bra. Kanske till och med lite bättre, man vet ju aldrig :)

Oh och igår hade hjärtat och jag stått ut med varandra i ett helt halvår. Tiden går fan apfort när man har roligt! :o
Ska jag ta å fixa till mig, sen ska vi ut å äta :)
Pusshaj

Motgångar, plugg och bad

Ja, igår var vår bil utlånad och kördes med i Danmark. När de var på väg hem, trillade avgasröret av. De fick stå 2 timmar mitt på motorvägen och försöka få loss skiten. Sedan fortsatte de att köra och vips! åkte en annan del av avgasröret av och fastade i underredet på bilen. Efter att återigen ha fått stå på motorvägen och försöka få loss biten, kunde de 3 timmar senare köra hem till Malmö igen.

Omtenta blir det för min del den 4 november, men det är inte hela världen. Framför allt med tanke på att jag inte ens gjorde den från början :p Allt det andra vi hittills har gjort, har jag blivit godkänd på. Tur att det bara finns IG och G :p Håller på med min jäkla analys nu, som ska vara inskickad imorgon 24.00. Finns fortfarande lite tid kvar innan den ska vara klar, så nu sitter jag mest med ett kladdigt utkast som jag ska finslipa imorgon, hade jag tänkt.

Idag red jag å Nathalie till Käglinge med Rocky och Prymeno. Rock var lika stirrig som vanligt, men lugnade sig dock när han kom till sjön. Den traskade han glatt i, och tyckte att den kunde han gott lägga sig i och började skrapa med frambenet. Dock fick han inget tillfälle att lägga sig ner, för Jag  ville inte bli blöt. Hade lite besvär att få Prymeno att gå i vattnet, för det var ju bara sååå himla läskigt :o Efter mycket om och men så gick det, och han tyckte nog tom att det var lite roligt. Blev lite trav och galopp fram och tillbaka i vattnet, utan att man själv blev så himla blöt :o

Jag får väl ta å skriva lite till på den jäkla analysen, och skicka iväg ett mail till läraren om hur den egentligen ska se ut :o
Pusshaj

Det är lite sorgligt..

Min älskade kära lille Felix kan vi tyvärr inte ha kvar. Han å Milton går inte riktigt ihop. Eller.. ihop går dom ju, men Felix är han som är.. gudasnäll, mysig, klumpig, go och söt, men det blir inte satt några gränser här hemma. När han leker med Milton leker dom så pass hårt (eller Felix gör) och Milton bara tar all skit och får massa sår å grejer. VILKEN annan hund som helst, som Felix kommer i kontakt med kommer han suveränt bra ihop med. Henriks galne Barry och Felix leker jättefint, om än galet, ihop. Han lekte med J's dobermanntös på Limhamnsfältet häromdan och de gick lika bra. Han visar respekt mot alla äldre hundar förutom Milton och det funkar inte längre. Dock har vi hittat en som vill ha Felix, som jag hoppas tar bra hand om honom. Gör han inte det så tar jag hem min valp direkt. Men genom denna kille så kan jag iaf fortfarande träffa honom, och man blir regelbundet uppdaterad om hur han mår. Tror det kan bli rätt så bra :)
Så istället.. jag är en person som vill ha iaf två hundar, sen får folk säga vafan dom vill. Vi ska passa systers kompis valp tills hon hittat någon som vill köpa henne, eftersom hon inte får ha hunden i lägenhet. På det sättet får jag bilda mig en egen uppfattning om min älskade vackra drömras, plus att jag har två hundar, plus att Milton får ännu lite mer erfarenhet :)
Längre fram i tiden blir det dock ett hundköp av mindre ras. Kanske en liten chihuahua. Eller om jag hör av mig till Miltons "uppfödare" och hör med dom om/när det kommer ett helsyskon till honom. Fast ett par kullar senare då såklart. (Det måste sägas eftersom det alltid finns nån trög jäkel...)

Första uppgiften i etik-kursen är avklarad inatt. Bara diskussioner om en del punkter, vilket vi klarade av igår så det är inte så mycket att göra just nu. Mellan morgondagen och fram till söndagkväll ska jag försöka få ihop en analys med hjälp av KLOK-modellen, veckan efter är det lite diskussioner kring det, sen kommer ännu en analys och sen är det dags för Sociologisk organisationsteori :o Jösses.

Ska kanske kolla på när Sara hoppar ikväll :p Sen är det ridning på onsdag! :D Och igårkväll åkte vi till Järavallen efter storasysters 'kalas', och kollade när de körde lite folkrace. Gick som satan, och det stänkte grus och fan å hans mormor. Är dock lite för rädd för å sladda in i ett träd så jag nöjer mig med å titta på :p
Pusshaj

Etik

Ja, det är ju bättre än medicinsk grundkurs, men inte så himla roligt ändå. Det är däremot mycket lättare att förstå sig på, om man bara lägger manken till. Det är ett himla jobbigt språk de skriver. Och tentan får jag nog göra om, skulle inte förvåna mig för fem öre. Men skit i det, bara till att åka till lilla Eslöv den 4 november och skriva fint.

Köpte en ny bok, som var så bra att jag läste ut den på 2 dagar. Vafan är det liksom, vad ska jag nu läsa? :s Fast.. jag har en del böcker ståendes i bokhyllan som jag ännu inte läst, så jag är ju inte helt sysslolös.

Sista gången på valpkursen imorgon. Lite tråkigt tycker jag. Jag ska nog gå fortsättningskursen dock, fast med båda vovvarna :p Tar med dom varannan vecka. Kan inte skada för Milton att gå den igen. Han är rätt så duktig men han har en del problem som behövs tas itu med, och människan är verkligen bra :)
De senaste promenaderna med vovvarna har faktiskt gått jättebra. Det blir inte så mycket dragande från Felix för att han ska komma ifatt Milton, utan han lunkar på fint vid min sida. Milton går också rätt så fint fast på andra sidan, så nu är både jag, mina armar och axlar rätt så nöjda. Bara till å kämpa vidare. Orka ha en kluns som drar en överallt hela tiden :s

Ridning ikväll, hoppas jag får en lätt häst, orkar inte så mycket idag känner jag. Fast det kan å andra sidan vara bra att få arbeta lite då. Oh, och så måste jag köpa nya ridvantar då hjärtat slarvade bort mina andra :(
Pusshaj


RSS 2.0