Home alone

Idag vart det första utbildningsdagen, och det var rätt okej. Det verkar inte vara lika hemskt som jag trodde. Däremot är det lite störigt att man mitt på dagen skulle behöva jaga folk i sin omgivning så att man kunde boka in möten inför helgen. Men.. om jag säljer 2 produkter får jag en gps, säljer jag 3 så får jag en laptop, och säljer jag fler får jag en sådan produkt som vi säljer.
Alltså.. jag ska inte propagera för något här, men den där maskinen har ta mig fan ALLT! Den gör allt verkligen, så varenda liten städgrej du har hemma i skåpet, kan du ta och kasta. Plus att efter städningen blir du verkligen av med dammet, till skillnad från andra där dammsugaren blåser ut nästan allt igen. Alltså.. demonstrationen av kvalsterna och deras avförig, och dammsugningen av soffan. ÖRK! Fy fan säger jag bara. Jag vill själv investera i den där grejen, alltså :o

Ikväll åkte mitt hjärta långt åt helvete med sin kompis, för att köpa en bil till kompisen. Jag är hemma själv då jag ska vara på jobbet 10 imorgon, och det inte är säkert att de hinner hem i tid. Plus att jag måste få min skönhetssömn, haha. Men jag saknar mitt lilla hjärta.. ♥

Vart iväg och köpte presenter till "lille" Måns idag, hoppas han blir glad för dom. Jag var alltså 16 när han föddes, det är helt galet sjukt vad tiden går fort!! Och han är så gräsligt lik sin storebror att det är skrämmande, trots att dom bara delar samma mamma :o Där ser man vad naturen kan göra.

I alla fall.. ska fortsätta mysa med Milton nu, och ha lite "egen-tid". Det är trevligt, men jag känner mig fan halv utan den där andra håriga saken som brukar vara här. Hihi. Kärlek!


Jag har trampat upp stigar där gränserna går

Imorgon är det första utbildningsdagen. Får se hur det går, om produkten håller vad den lovar. Känns konstigt i magen, men vad ska man göra?

Idag har det återigen visat sig att världen är full av idioter. Det är så många underbegåvade personer där ute, som hade gjort sig bäst i en gruva nånstans långt borta från civilisationen. De bara förstör och förstör och gör det dessutom på ren jävelskap. Ungefär som att "Jag har inget bättre för mig, varför ska jag inte roa mig med att förstöra för den och den?" Och de stackars personerna som blir utsatta kan inte göra ett skit, då skadan redan är skedd. Vad fan är det? Äckliga jävlar som inte ens borde få kalla sig människor.

Idag vart jag och köpte ett hundshampo som jag tänkte skulle vara bra att ha, som hjälper till med fällning och sådär. Badade Milton nu ikväll, och tänker att "vafan, det skummar ju inte.." och så visar det sig att det är ett balsam, för jajemän! Även hundar behöver balsam. Argh! Så Milton blev väl bara halvren, om ens det. Däremot luktar han förbannat gott, så jag ska väl inte bara klaga :)

"Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämna' mig nu" Lars Winnerbäck är väl den enda som kan göra bra musik på svenska..

Det är många minnen som slår emot en, på senare tid tycker jag. Jag är glad att jag haft kameran med mig genom åren, så att bilderna kan hjälpa till att hålla minnena vid liv. De roligaste minnena är från Slagt sommaren -05, tror jag det var.. de hade som vanligt ett "sommartema" och den sommaren var det City Rewind med en jääävla massa hits från 80- och 90talen, och det var helt galet underbart. Det var i början av min och Sissels vänskap, haha. Vi dansade nonstop från midnatt till stängning. Snacka om att man var slut i kroppen dagen efter. Såå  jävla svettigt. Det droppade från taket, så mycket kondens det blev inne på dansgolvet.
Resan till Turkiet hösten -07 borde man ju inte nämna egentligen, men fan. Roligare har jag aldrig haft det. Det var gratis sprit, utgång var och varannan kväll, fylla mitt på dagen, en bartender som slickade hela min arm inför en tequila shot och salt som flög över hela bordet, pistoler, fyllemat, sjuuuka fyllor (från min del iaf) och en massa annat. Om man kunde leva om lite, så hade jag velat göra den resan igen.

               


Fast utan det som har hänt, så hade jag aldrig träffat mitt hjärta så man ska egentligen inte längta tillbaka. Bara se framåt :) Men jag och Sissel äger, vad fan ska man göra åt saken? :p

Godnatt!

Writers block

I lördags vart vi på Elyssé och åt gott. Fast fondue är något som alla i sällskapet måste äta tillsammans, annars blir den stackars fondue-skaran alldeles stressad, haha. Det var som sagt gott i alla fall. Efter ett par turer fram och tillbaka till centralen, och en sväng inom hjärtats föräldrar för att hälsa på hans pappa och syster som varit i Egypten en månad, begav vi oss till bion. Det blev Avatar i 3D. För det första, det var JÄVLIGT roligt att titta på 3D, verkligen. Snacka om att kunna leva sig in i filmen. Dock vart det väääldigt jobbigt för mina ögon att sitta med brillorna på i 2½ timme. För det andra är nog Avatar den bästa filmen jag har sett på länge!! När jag vaknade upp dagen efter, så var den det första jag tänkte på, haha :p Den var så fin, jag vill också bo så som dom gör! Hihi.

Just det! Jag vart på arbetsintervju i torsdags, och fick idag reda på att jag fick jobbet. Jag börjar på onsdag, med en tre-dagars utbildning. Eftersom det är försäljning det handlar om, så vrider det sig i magen på mig konstant. Vilket det även gjorde när jag sökte jobbet. "Varför söker du då jobbet om du inte vill syssla med det?" kanske ni undrar då, men är det så att man verkligen behöver pengar så har man inte mycket att välja på. Desperate times calls for desperate measures.

Sitter och pluggar för fullt här, ska försöka hinna göra färdigt pågående projekt idag eller imorgon, och sen sätta igång med hemtentan som publicerades idag. Parallellt med detta ska jag göra ett MI-arbete också. Vem som ska få falla offer för det, återstår att se :p


Ursäkta min frånvaro, men..

.. jag har så JÄVLA mycket att göra så det knappt är sant! Dubbelt upp liksom, och rätt så ont om tid.

I lördags var det tvätt- och städdag. Den planen gick käpprätt åt skogen då jag vaknade vid tolv och hade världens mest sjuka huvudvärk. Fast jag tror att den huvudvärken faller under kategorin migrän. Jag kunde inte ha ögonen öppna då minsta rörelse åt något håll, orsakade känslan av att huvudet skulle sprängas. Jag hade stora svårigheter att gå upp ur sängen, då minsta rörelse fick samma känsla att komma till ytan. Jag grät till och med, så jävla ont det gjorde. Kan ni tänka er då? :o

Egentligen borde jag ju inte sitta här och snacka om min huvudvärk, utan jag borde plugga!

Oh, vi var på bio i Lund igår och tittade på "Farsan", den var rätt rolig. "Jag leskar henne också", haha.


Vilken besvikelse

När jag efter mer än en månad, äntligen köper mina älskade svenska chips, så är det helt lite krydda på dom! Precis som att kryddan inte fastnat, eller att den trillat av. Himla tråkigt. Nu måste jag vänta en vecka till, innan jag kan bege mig ut på jakt efter nya chippes. Attans!

Annars sitter jag bara och pluggar, måste ta itu med det ordentligt nu. Och en massa cv:n har skrivits ut och ska delas ut till alla som vill, eller inte vill, ha ett :p Får helt enkelt hoppas på det bästa.

Oh, och en dejt med Sissel måste också planeras in! Det var himla längesen nu :(

Nollor

Haha, jag har verkligen inte mycket tillgång till internet här, så jag tänker tyvärr bara svara på en kommentar jag fick från förra inlägget. Denna mogna person kallar sig för "Andrea har inget vettigt att säga" och skriver i kommentaren "Fy fan vad du har blivit hjärntvättad" och mailen är så pass mogen att den lyder som följer: [email protected].
Alltså.. vem du än är, är du i alla fall förbannat patetisk och pinsam, rent ut sagt. Jag säger åtminstonde vad jag tycker och tänker, och är INTE anonym med det, och framförallt är jag inte hjärntvättad.
Jag har i nästan en månad befunnit mig i ett arabland, bland muslimer och deras traditioner och grejer, och jag lär mig nya saker varje dag. Det är inte allt jag gillar, men så är det alltid. Vad jag vet så blir man inte hjärntvättad bara för att man är utomlands. Och hjärntvättad har jag heller inte blivit av min pojkvän, om du din nolla nu tror det.
Det är synd bara att du som sagt är en sådan ynkrygg att du inte kan skriva vem du är, det hade varit intressant att föra en diskussion med dig. Men det går väl inte, för du verkar vara rätt outbildad också, haha.

Förutom den kommentaren, så har min dag varit bra. Vi åkte till Freemarket, stora områden som fungerar precis som taxfree-shopar. Denna gången besökte vi dock inte standard-tax freen med parfym, cigg och godis, utan det var massor med bilar! Jag hittade den grymmaste Mustangen nånsin, med Rush-styling och allt. Fasen vad den var skön för ögonen. Hjärtat hade blivit tillsagd om en Mercedes-nånting, som tydligen skulle vara nåt speciellt. Vi kommer till Mercan, jag ser bara något svart, som är sänkt och har söta fälgar. Jag tar ett steg till och ser den grymmaste bilen nånsin! Den var så jävla breddad baktill att den aldrig fått plats i en vanlig p-ruta, och ett bakdäck var lika brett som de två fram, tillsammans. Om inte mer. Den var verkligen något extra! Tyvärr försökte folket lura oss på priset, så vi gick igen. Men snacka om billigt! Synd att de inte hade Mustang V8:or, då hade jag åkt dit och köpt bil när jag sparat ihop pengar :p

Imorgon åker vi till Syrien, igen. Det blir ännu en dag ur mitt liv jag aldrig kommer få tillbaka. Stan var så hemskt äcklig och smutsig och fattig, att det knappt är sant! Man ska vara glad om man hittar en toalett med toalettstol, istället för en med ett hål i golvet. Fan alltså, det kändes som att jag fick en sjukdom med mig hem.
I alla fall, så flyger vi hem därifrån, så att vi kan sista minuten-handla jättebilligt! :)

Ha det bra allihopa, förutom lilla Nollan! ;)
Pusshaj

Ps. Nej, det är inget Stockholmssyndrom. Ds.

RSS 2.0