Dubai

Alltså.. det kostar bara 5000:- att flyga två personer till Dubai. Om jag inte fått allt om bakfoten, men om det är rätt så är det grisigt billigt. Och hjärtats kusin bor där, så hotell hade man inte behövt bry sig om, eller mat. Fan, det hade varit en sjuk upplevelse att åka dit. Galet rika folk som bor där.. Arh, det hade varit så roligt!



Man kan i alla fall drömma.

Ibland flyter det på

Jag har suttit och sökt så många jobb, att jag vart alldeles förvirrad när det ringde imorse. Hade helt glömt bort det jobbet. Kvinnan var i alla fall väldigt stressig och behövde personal igår, ungefär. Först ringde hon och frågade om jag kunde komma på intervju imorgon, och det kunde jag såklart. 15 minuter senare frågade hon om jag inte kunde komma och jobba imorgon istället, och ta intervjun ikväll med hennes dotter istället. Sagt och gjort, och nu sitter jag här med en avklarad intervju bakom mig och en jobbdag framför mig.
Imorgon ska jag befinna mig i Svedala 07:20!! Arrhh!! Fatta så tidigt det är! Speciellt när man inte kan somna förrän sent, och sover piss om nätterna pga ryggont, och så ska man upp så tidigt som 06. Herrejösses. Jag tror dock inte att dagen blir så lång, så det är nice med en mjukstart.

Lägenheten håller på att målas om. Köket, hallen, badrummet och ena sovrummet ska målas om och få nytt golv. Badrummet är så jävla fuktskadat att till och med målaren sa att det var det jävligaste han hade sett. Dock är det inte hans uppgift att fixa det, så han målar över fukten. Som går igenom, så det ser inte så nice ut. Det har suttit kakel över innan så det har inte synts på samma sätt. Får se till att dra dit hyresvärden så de faktiskt kan fixa det, för det är fan inte hälsosamt med mögel!

Annars då? Inte mycket händer.. just i skrivande stund bekymrar jag mig mest för hur jag ska vakna imorgon. Och jag måste köpa nåt att äta under dagen imorgon också! Denna hunger är INTE att leka med..
Ha det gott!

Intresseklubben antecknar (inte)

Det är rätt roligt att se för vad man hade offrat sin högra hand, för att få tag i och mumsa i sig. Häromdagen fick jag ett dödssug efter nektariner, och det enda stället som hade öppet var Ica. Vad hade de sen för nektariner? Jo, små, skrynkliga och mjuka saker. Så jävla nasty. Fick i alla fall tag i ett par som var fasta, och de slank ner fortare än kvickt. Nu är dock suget här igen, men denna gång får de köpas från nåt annat ställe än Ica. Oh, och när vi ändå snackar frukt.. Det är ju körsbärssäsong nu, äntligen. Som jag har längtat efter dessa äckligt goda röda små bär. Och vad kostar dom sen? 229:-/KG! Fattar ni?!! Så jääävla dyrt! På Möllan brukar de vara billigare, och även så lite längre in på sommaren. Men fasen vad goda dom är, och som jag har längtat..

Ett gott wienerbröd hade dock gärna fått landa i min mage nu.


Vilket väder..

Idag regnar det inte, men det är inte soligt heller. Eller det var lite sol innan, just nu är det mest molnigt. Men fanken vad varmt det är! Luften är kvav och fuktig och tryckande, och den där huvudvärken som alltid infinner sig innan åska, spökar i huvudet på mig. Öser i mig vatten för att det inte ska bli värre, men får se hur det går med den saken.

Tvätten hoppar jag idag, jag orkar verkligen inte, och det är inte så mycket tvätt ändå. Springa där och asa tvätt, med världens huvudvärk - nejtack.

Om litelite mer än en månad är det dags, hoppas att allt ser bra ut!

Konstiga drömmar

Det finns inet värre än när folk rotar runt bland dina personliga saker, för att få tag i en sak som är din, för att man själv är för slarvig/snål/fattig/lat för att skaffa sig ett eget. Så inatt drömde jag inte bara att det hade rotats runt, utan att det saknades en MASSA saker. Smycken hade flyttats på och trillat på golvet, min nalle som sitter på tv:n saknades och jag vet inte allt. Hela drömmen gick ut på att leta efter den förbannade nallen. Rotaren påstod sig inte ha tagit den, trots att den inte var där. Precis som med allt annat.

Idag ska jag tvätta, vilket jag inte ser fram emot sådär jättemycket.. Har inte så mycket tvätt, men hade velat tvätta mitt täcke. Hur det ska gå vet jag dock inte. När jag tvättade det hemma hos mamma fick det knappt plats i maskinen, så det brände hål i det på lite olika ställen, haha :p

Nu är det dock Biltema som gäller!

' Life goes round and round

Nu sitter jag här igen, sådär tokigt hungrig som jag alltid verkar vara just nu. Så himla jobbigt. Men snart blir det mat i lilla magen igen, tjoho! Oh.. spaghetti och köttfärssås hade varit grymt gott...
Kanske man skulle ta och köpa lite frukt och mixa med glass ikväll också. Smarrigt värre.

Det kliar så förbaskat mycket i fingrarna just nu. Tiden går fort, men ändå otroligt långsamt. Men först ska jag ta mig igenom sommaren, och njuta av den så mycket jag bara kan. Om det nu någonsin blir sommar..

Nä, nu kommer kycklingklubborna farandes framför ögonen igen. Dags att torka dreggel, haha.

Jag ber om ursäkt..

..för mitt dåliga uppdaterande, men vad ska man göra? Det händer liksom inte så mycket om dagarna så det finns heller inget att berätta :p
I fredags fick jag dock en kallelse, den 24 juni är det dags! Ih, så himla spännande. Det känns fortfarande inte så mycket, men nu längtar jag dock som en galning. Ska försöka se om det känns något, även om det fortfarande är lite tidigt..

Idag åkte vi till Emmaboda och En dag på strippen, anordnat av tidningen Bilsport. Jag hade uppskattat det hela mer, om det var mer flyt i det hela. Det är skam att man bara får möjlighet att köra 3 gånger på 4 timmar. Det är alldeles för lång väntetid, och helt i onödan.

Nu är jag dock ruskigt trött. Har varit vaken sedan 07 imorse, och halvslumrat ett par timmar i en bil som inte är nådig för öroen. Så.. jag lär väl vakna igen på måndag :p
Godnatt!

Ovanligt lång dag

Jag dras med en nästan sjuklig trötthet för tillfället. Det är verkligen lamslagande. Jag har visserligen alltid varit en trött människa som älskar att sova, precis som min käre far. Men nu är det verkligen katastrof. Jag vaknar och går på toa, gör lite frulle och äter. Ca en timme senare är jag redo att sova ett par timmar till. Mycket för att det är så jäkla mysigt att gå och lägga sig bredvid hjärtat igen, han luktar så jävla gott. Haha, han blir så störd av mig och mitt snusande på honom. Hoho.

I alla fall.. idag vaknade jag klockan 08! Fattar ni vilket rekord? Jag hade helt glömt bort min tid, men igår hade jag ett bra ögonblick och ställde larmet i GOD tid, så det var bara därför jag kom upp. Först fattade jag inte ens varför mobilen ringde, men sen slog det mig. Kallt som fan var det också tack vare en blåsig natt som drog med sig kylan in genom fönstret.
Iväg till vårdcentralen, snackade lite och blev tömd på 3 rör blod. Jag har inget emot att bli stucken, kan sitta och stirra på armen medans de sticker in nålen. Det äckliga är att nålen rör sig där inne i blodådran varje gång de byter rör, och under påfyllningen också. Det är så satans obehagligt. Och att känna när nålen dras ut... Örk.
Allt såg bra ut, ingen järnbrist eller sådär, så jag får klara mig på egen hand fram till juli/augusti nåt sånt. Kul. Men man ska väl vara tacksam, det hade kunnat vara sååå mycket värre.

Och sen blev då min Saab såld idag. ÄNTLIGEN! Efter säkert ett halvår. Så jävla tröttsamt. Först var det nån spekulant som lovade dyrt och heligt att han skulle komma och köpa bilen dagen efter. När den dagen kom, kom även han med en massa usla ursäkter. Bland annat hade vi ljugit om årsmodellen på bilen, att det var en 01 istället för en 02 som det stod i annonsen. Vad den jävla idioten inte verkade förstå är att Saab inte kan stå på nyårsafton och tillverka tusentals bilar för att det ska bli "rätt" årsmodell på dom. Enligt chassinumret så är det en 02, punkt slut. Vi glömde honom i alla fall, och i onsdags ringde min räddare. Jag tänkte inte hoppas på nåt och vi bestämde att han skulle komma igår. Igår ringde han och det blev inte av, men däremot dök han upp idag. Tittade lite extra på den, och sen åkte vi till banken och löste lån + postväxel och jag blev en glad flicka igen :) Så jävla skönt att vara av med den. Förbannat onödigt att köra en bensinare i en stad med fartgupp och endast rödljus vid varje korsning. Förbrukningen ligger liksom på det dubbla.

Jag orkade inte följa med till Helsingborg idag, så nu ligger jag och väntar på att mitt lilla hjärta ska komma hem, så jag har någon att somna på :) Det finns fasen inget bättre än att sova och vakna bredvid sin andra hälft ♥

Jag är inte helt nöjd..

..med hur saker och ting går till. Det är för lite, tar för lång tid, och återigen.. för lite. Det är för många frågor.
Imorgon ska jag försöka ändra på det, får se hur det går. Telefontiden idag missade jag såklart.

Tröttheten verkar inte vilja försvinna heller, det är så galet jobbigt. Man orkar ju inte göra nånting :s

RSS 2.0