Ordpolis!

Jag ber om ursäkt, men jag blir aningen irriterad på svenska journalister. För ett tag sedan läste jag på sydsvenskans hemsida, och av det jag läste hade en polis brutit armen. Det som verkligen hänt var att person X hade brutit armen men de skriver det så jävla fel. Som det här:
"Den unga kvinnan avled på sjukhuset efter några timmar medan mannen, som hade tagit sig ut ur bilen, påträffades en bit därifrån."
Detta är taget från senaste artikeln på sydsvenskan.se om mordet som skedde på Rosengård, där en 20årig tjej dog. Killen hade i själva verket tagit sig ut ur bilen och påträffats en bit ifrån bilen. Enligt denna mening så har alltså mannen tagit sig ut ur bilen på Rosengård och sedan tagit sig ÄNDA till sjukhuset på Södervärn. Med skottskador i huvudet.

Är det ingen som korrekturläser artiklarna innan de publiceras eller??

Haha, det är likadant i en bok jag försökte läsa, minns inte vilken det var. Jag blev så jävla irriterad, för översättningen var så fel, och meningarna gick inte alls ihop! Tillslut gav jag upp och sket i att läsa boken. Synd att man inte kan lämna tillbaka dom. Katastrof.


Ordpolis


To the rescue

Så.. imorgon vet jag lite mer om det här andra jobbet. Jag vet att det är om förmiddarna, men jag vet inte hur jag ska göra med det nuvarande. Skulle jobb 2 bli av, så är det från 07 till antingen 12 eller 13. Och som det är nu, så öppnar affären där jag står just klockan 13. Men där ska jag ju ändå inte vara alla dagar i veckan, utan bara vid behov, så det ska väl gå att lösa igen. Sålänge jag får pengar så är jag fullkomligt nöjd.

Jobbdagen gick smärtfritt idag. En del saker tar slut så himla fort men sen finns det ingen väntande beställning heller.. Frågan är hur länge vi måste vänta på nästa leverans. Och så kom det in en "gammal" ridkompis eller vad man ska kalla det. Vi red i samma grupp i alla fall, jag slutade i januari och slutade visst en månad efter mig. Köpt egen häst och allt.

Ska jag äta sallad idag tro? Det var så längesen faktiskt, och den är ju hemskt god. Fast jag hade behövt majs till eftersom det alltid snålas med majsen :s


Country road take me home, to the place I belong..

Jag sprang ifrån min mobil imorse, såklart. Blir så himla förvirrad när jag måste stressa.
Som grädde på moset sprang jag rakt in i en spegel som står ivägen mitt på golvet på jobb, och den for i backen och gick i tusen bitar. "Skär dig nu inte när du plockar upp det" säger hjärtat oroligt. "Nädå" säger jag och undrar vilken vettig människa som skär sig på spegelglas när man vet att man måste vara försiktig. Vad gör jag då sen? Jo, jag råkar dra med ovansidan av fingrarna över spegelglaset och skär mig!! Dock blev det inte djupt, utan bara en liten rispa men vafan?! Suck åt mig, säger jag bara.

Arbetet blev inte klart igår, jag orkade helt ärligt inte. Får försökra skriva ihop det idag eller imorgon, och skicka in det. Spela stor roll liksom, för tillfället orkar jag inte bryr mig speciellt mycket om det.

Hjärtat blev dunderförkyld igår och jag vet inte om jag väntar mig en förkylning också. Det kändes i kroppen häromdagen men det blev inget av det. Idag svider det dock i näsan, så man vet aldrig.

Sen undrar jag vad det är som driver folk till att leva dubbelliv? Det är så synd om de parter som är inblandade och inte har en aning om vad som händer, eller är på gång att hända. Och de kommer bli sååå jävla sårade att det är hemskt. Ruskigt orättvist är det, och vuxna personer borde ju veta bättre kan man tycka.


Satisfaction

Dagen på jobb har gått bra. När Milton var ute innan vet jag inte om han trampade på något eller om tassen bara blev kall, men han gick på 3 ben och när vi kom in låg han och slickade på tassen. Jag skulle till att kolla vad som var fel, så att han inte fått en tagg eller så i tassen, men det fick jag inte, då skulle han bitas! Det var lite som att hela benet fick kramp, och kanske var det inget värre än så.
Nu har jag precis avslutat en brottningsmatch på golvet där jag nästan förlorade, men nu är hans klor klippta i alla fall. De är fortfarande för långa, men skam den som ger sig!

Ghost dog

När jag väl sätter igång att plugga så flyter det på rätt så bra. Jag förstår bara inte varför jag ALLTID måste vänta till absolut sista sekunden innan jag sätter igång. Nu är det jättelite tid kvar och ändå en del kvar på arbetet.. det är inte så mycket annat att göra än att bita ihop, jag har ju mig själv att skylla. Fast jag jobbar faktiskt lite bättre under press. Ibland :p

Styrketräning på jobb

Igårkväll kom en leverans med foder, som jag så duktigt har satt på sina rätta platser. Drygt 550kg (om inte lite mer) har jag burit och lyft idag. Perfekt. Det borde komma en leverans om dagen, så jag kan passa på och träna. Då blir det att jag jobbar, pluggar Och tränar på en och samma gång, och jag får betalt för det. Helt perfekt.

Igår skulle jag ju som sagt till veterinären med Milton. Kommer dit med syster, och säger att jag bokat tid. Kvinnan i receptionen säger att hon inte hittar någon bokning. Jag frågade Mia vilken dag jag sagt till henne och hon svarade onsdag. Det fanns heller ingen bokning idag, och det fanns ingen ledig veterniär igår när vi kom heller. "Jag tyckte det var konstigt att du sa att du hade bokat tid, för vi har kattkväll ikväll." KATTKVÄLL?!!! VEM FAN BRYR SIG OM IFALL NI HAR KATTKVÄLL??!!! Jag bokade en tid och de har förmodligen tagit bort tiden bara för att receptionisten glömde den förbannade kattkvällen. Jävla djursjukhus, det är det VÄRSTA stället jag varit med om. När Milton bröt benet, röntgade de fel ben. FEL BEN! Det brutna benet hängde helt löst, och dom röntgar fel. När jag skulle kolla om han var allergisk mot något, sa dom att dom inte hittade något men tyckte ändå att jag skulle köpa deras allergifoder som kostade 500:- för 3kg eller något sånt. När jag sedan åkte till en privatveterinär konstaterade han att Milton för det första hade halsfluss, och för det andra hade svamp som gjorde att det kliade, och han tappade päls runt ögonen.
Jag sa till pappa att nästa gång jag säger att jag ska till veterinären ska han försäkra sig om att det är till en privat veterinär. Nu måste jag bara få fatt i den gamla jag var hos, för undersökningen av hjärta och lungor måste fortfarande bli av.

Och så idag var jag hos barnmorskan. Igen. Den förbannade p-ringen var ju bara bökig. Ville åka ut hela tiden, hamnade fel och var verkligen ivägen. Det gjorde ont för båda två när det var värsting-mys på gång, haha. I alla fall, fick ett nytt recept (igen) på ett piller som heter Yasmin, som tydligen ska vara bra. Det motverkar pms och vätskebildning och det står inget om andra biverkningar. Klart det finns, kanske jag som var trött när jag läste det, men i alla fall. Nu ska det provas i 3 månader och jag hoppas att det blir bra denna gången.

Nu ska jag försöka plugga lite till, deadline om ca 9 timmar och ja.. det är ju som det är.. Jävla skit.


En liten bit av affären

Och så vart det onsdag

Nu sitter jag här på mitt nya jobb. Det kommer verkligen knappt några kunder, men det gör inte så himla mycket. Det ger mig tid till att surfa runt lite på facebook, läsa bloggar och lite annat onödigt :)
Var på biblioteket igår för att låna böcker till mitt arbete. Bra att jag är ute i så pass god tid att jag lånar böcker TVÅ dagar innan arbetet ska vara färdigt. Helt ärligt så bryr jag mig inte så mycket.. hinner jag få det färdigt innan 24.00 imorgon, så hinner jag. Om inte annat så har jag i alla fall verkligen försökt.

Meningen var att jag skulle sluta 16.30 idag, men det blev nog ändrat till 17.00 istället. Planen var att jag skulle åka hem och hämta Mia för att sen åka tillsammans till veterinären där jag ska vara 17.30. Jag blir hämtad av hjärtat klockan fem, och efter det får vi små-skynda oss till veten. Vad ska man göra liksom?
Det är inget allvarligt med min lilla pärla dock. Jag ringde och frågade dom vad som krävs för att man ska få lugnande utskrivet till hunden, och de sa att man måste göra en undersökning på hjärta och lungor för att man ska få det. Detta året tänker jag inte låta honom lida så förbannat på nyårsafton, som han gjort de andra åren. Han blir så jävla stressad, bara springer runt och försöker komma undan ljudet. Kissa gör han heller inte på hela nyårsafton, och det går knappt att gå ut med honom dagarna före och efter. Blä.

I alla fall.. meningen var ju att jag skulle plugga, ni ser ju själv hur bra det går. Som vanligt :p

 

"Lille" Nils är som en hund. Jag skulle gå och hälsa på Petunia i hagen, men blev förföljd av 3åringen. Han tyckte min jacka var rolig, tog tag i snöret till blixtlåset och stod sen och öppnade/stängde fickan hela tiden. Men han är go, VERKLIGEN som en hund!


Distance makes the heart grow fonder

Till och med hjärtats bröder (eller i alla fall den ena) säger att vi borde spendera lite tid ifrån varandra, för man saknar varandra mer då. "Mm" säger jag då bara, för jag är inte redo att vara ifrån mitt hjärta.
Han har en tendens till att åka land och rike runt för att köpa hem bilar, vilket jag kan förstå då han kan göra en bra vinst på bilen om han köper den billigt. I somras åke han till Umeå, han var borta i två dagar och jag LOVAR att mitt halva jag saknades. Den var en ren jävla pina att vara utan honom, det är helt enkelt inte så det ska vara. Nu är han t.ex iväg och ska köpa en diselbil, vilket är bra då den tydligen drar 0,4-0.45L/milen, och det är LITE. Med dagens priser så är det perfekt, så mycket bil som vi kör. Dock stannade jag hemma eftersom jag ska iväg till jobb en sväng, och vi inte hade hunnit tillbaka i tid. Han är hemma om några timmar, men återigen är halva jag borta. Jag är en halv person när han inte är här, så är det bara.


Om ca två månader..

..fyller jag 25. Tjugofem år! Fatta så jävla gammalt det är.. När jag var liten var det ungefär lika illa att vara 25 som att vara 75. Idag känner jag mig verkligen inte så gammal, men blir ändå stressad av livet. Så mycket mer man vill göra medans det finns tid, men snart finns det knappt tid heller. Örk.
Fast först ska julen komma. Älskade, kära lilla julen som är så mysig :)

Nu ska jag snart hämta Mílton, som jag har saknat ihjäl i helgen. Han är underbar, det där lilla djuret :p

Hjärtat gick på toa men jag tror att han glömde bort vad han skulle göra, för nu sitter han och skriker i telefonen, och vi måste gå :o

Vad fan hände?

Ju fler timmar som gick, desto stelare blev jag i nacken och nu ligger jag här VERKLIGT stel i nacken. Fick smörja in den med tigerbalsam för att inte gå och luta huvudet åt vänster hela tiden. Behöver ju inte se dummare ut än vad jag brukar :p Synd bara att allt kommer lukta tigerbalsam nu, det luktar liksom inte hallon..

Jobb måndag-torsdag vilket innebär att jag måste boka om Milton veterinärbesök. Han är så rolig att ha med sig där.. för varje nytt könummer så plingar det en liten klocka, och varje gång hör man Milton ge ifrån sig Ett "voff". Inte ett hysteriskt skällande, utan bara en markering; "Japp, nu är det nytt nummer" typ :p

Gonatt

Vinter?

Jag har dubbla lager kläder på mig för att inte frysa, utan framgång. Fortfarande fryser jag som en idiot. Vinterjackan hänger fortfarande i garderoben, ifall kallare dagar kommer. Jag vill ju inte precis vänja mig vid värmen av den, för att sedan, när det blir kallt, frysa lika mycket.
Det blir mörkt redan vid 18.. idag blev det nog aldrig ens ordentligt ljust. Jag vill bara ligga i sängen under mitt täcke, med lite ljus, och slösa bort tiden.
Jag läääängtar till sommaren!

En dag..

.. ska jag vara rik
.. ska jag ha ett par utbildningar i bagaget
.. ska jag ha Miltons avkomma - ett liv utan Milton = katastrof
.. ska jag bo i ett fint hus med mitt älskade hjärta, våra barn och min chihuahua-uppfödning :) :p
.. ska jag bo i Mexico. I alla fall ett litet tag.
.. måste jag nog sluta drömma...

Blabla

Melinda, jag tror att det är i Saudi-Arabien det finns svenska byar, där alla svenskar får bo, äta svensk mat osv osv. Det har ju att göra med hur utvecklade länderna är också.. hade Sverige varit ett tredje världen lan, och nåt arabland hade varit ett typiskt i-land, och Sverige varit drabbat av krig så att alla fick migrera härifrån, då tror jag faktiskt att de hade anpassat sig. Kanske inte helt, men kanske i alla fall försökt få oss att känna oss välkomna.
Precis som det finns missanpassade svenskar, finns det missanpassade invandrare/muslimer.

Och balala, gå och köp halalslaktat kött och laga det, och dagen efter går du och köper Icas kött och lagar det på samma sätt, så ska du se att det sistnämnda inte alls smakar lika bra.

Mina fördomar mot muslimer finns fortfarande kvar, tack vare mina sköna år på Kroksbäck, där man blev kallad svennehora, blev slagen för att man inte ville va tillsammans med skolans tjockaste och fulaste kille osv osv.
Däremot blir jag jävligt förbannad när svenskt folk inte öppnar ögonen, när de inte VILL se att det finns bra muslimer också, att alla inte är så som tidningen beskriver de kriminella. Jag blir förbannad när svenskt folk VILL ha fördomar mot, och tycka illa om andra än sig själv.
Speciellt när svenskt folk inte är så himla mycket bättre själv. När svenskt folk går och mördar små flickor osv osv. ALLA är likadana, ingen är bättre än nån annan, när fan ska folk inse detta?

Aktiv dumhet är det värsta som finns

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article5978707.ab

Det finns även svenskar som omskär sig, så skattepengarna går inte enbart till muslimer som gör det. För min del är det något alla borde göra, det blir såå mycket mer hygieniskt. Och det är av exakt den anledningen de gör det. Folk som inte bryr sig, vet heller inte hur hygieniska muslimer faktiskt är. Som med ALLT (även svenskar) finns det såklart undantag, men hur många svenskar tvättar sig efter toalettbesök för att bli ordentligt rena? Till exempel.
Ritualslaktat kött smakar MYCKET bättre än köttet du köper på Ica. Du får verkligen färskt kött och det smakar inte gummi efteråt. Jag föredrar det helt klart.
Griskött, bara för att det är svenskt, är kanske inte alla gånger det bästa. I och med att min kära pojkvän är muslim så blir det inte mycket gris. De gånger jag är på vift och äter fläskkött, så mår min mage så fruktansvärt dåligt. Och jag är svensk. Vad säger det oss då? Att det som sagt inte alla gånger är det bästa. Det är mycket fett också, så vad gör det om dagens cipsätande coladrickande ungar inte får äta fett griskött?
Och badhusens separata badtider för män och kvinnor.. vad gör det? Fitness24seven har tjejgym, och de är inte de enda. Istället för att klaga, är det väl BRA att ALLA kan få lov att gå och bada om och när de känner för det? Är inte det mer rättvist?
Och om det är jullov, för att svenskar firar jul, har inte muslimerna rätt till ett lov när De firar jul också? Det är ju inte som att svenskar går i skolan medans muslimerna är hemma och firar jul, eller tvärtom, eller hur?

Nä, det var fan det värsta jag har läst i hela mitt liv. Aktiv dumhet är pinsamt, och ska INTE in i svensk riksdag.

Värdelöst

Idag skulle vara en bra dag. Senare kommer jag få höra att det är jag som förstört den, även om det inte ligger till på det sättet. Men sålänge jag vet hur det ligger till, behöver jag ju inte springa runt och vara på dåligt humör. Fast det gör en ju rätt så ledsen, när folk omkring en beter sig som om de gick på dagis.
BLÄ.

9 månader <3

Idag har vi vår 9 månaders dag. Det kan tyckas vara lite, och det känns förbannat mycket längre än bara 9 månader. Det ska bara bli mys hela kvällen lång.
I två dagar har jag även fått höra "Hjärtat, du är min ängel", vilket är nåt helt nytt. Inte för att jag klagar, jag vet ju att det stämmer :p

Och så pratade vi utbildning idag. Hjärtat säger "Jag är inte förvånad över att du kanske vill bli sjuksköterska, du vill ju bara hjälpa folk hela tiden." Fan bara att tiden ska gå så himla långsamt. Jag måste vänta ett år till innan jag kan söka.. men då har jag i alla fall (förhoppningsvis) hunnit läsa upp 6-7 ämnen, och har då större chans att komma i. Det, och att man söker till vårterminen, det brukar vara lättare också. Och så har jag ju gott om tid på mig att ändra mig fram och tillbaks angående detta. Därför vill jag att tiden ska gå fortare, så att jag redan är där.

Arh, jag har fått huvudvärk.. jäkla skit. Måste bara plugga lite till..

Making progress

Jag sitter här med mina mind-maps, som jag slutade göra ungefär när jag slutade grundskolan. Eller nåt sånt. Jag förstår inte varför jag slutade med dom, för de är förbaskat andvändbara har det visat sig. Nu har jag kommit en bra bit på vägen, men om det är hela vägen fram det återstår att se. Ska försöka skriva ihop allt nu så får vi se vad det blir av alltihop.

Har också pysslat lite med hjärtats present, men jag har en del kvar att göra. Lite bilder och klippa/klistra så börjar det nog lika något. Oja.

Och Eija; jag ringde min vårdcentral men tanten där verkade inte ens ha hört talas om ansträningsastma, och sa åt mig att ringa nånannanstans.. Vart vet jag inte, för hon bara mumlade och slängde luren i örat på mig, ungefär :s

Motgångar

Antagningspoängen är ju förbannat höga, och även om jag försöker tenta upp lite ämnen så kommer det aaaaldrig att gå :s Eller så får jag helt enkelt göra så att jag tar 3 ämnen plus samhällskunskap a nu, och sen tre ämnen till på höstterminen. Fast frågan är om man kan söka till vårens program då, eller man kanske kan komplettera betygen efter att man gjort prövningen. Det hade nääästan varit bättre, då hinner jag ordna upp det sista också. Men ibland går tiden så förbannat långsamt. Vilket skit alltså.

Annars driver alla mig till vansinne idag. Ridningen gick uruselt, förmodligen för att jag var stressad vilket hästen kände. Till slut gav jag upp och hoppade av.

Måste plugga lite till men hittar verkligen INGEN motivation nånstans. FAN!!!!
Äckliga jävla årstid, fuck off!

Ämnesomsättning :o

Den tanken har aldrig slagit mig faktiskt, som anledning till att jag alltid fryser så förbannat. Kan det inte ha att göra med dålig blodcirkulation också? Och kan man kolla upp om den är bra eller dålig?
Hm.. while Im at it.. VART vänder man sig om man vill kolla om man har ansträngningsastma? Inte vanlig astma, utan den som kommer vid minsta lilla ansträngning, typ :o

Hur ska jag klara vintern?

Redan nu fryser jag som en idiot, springer runt med både halsduk och vantar. Det hjälper verkligen inte mycket, men lite grann. Får ofta ha två stickade tröjor på mig under min höstjacka, för jag vill inte byta till vinterjacka än. Men HUR ska jag klara av vintern, när jag redan fryser såhär mycket på hösten?

Red tillsammans med syster idag, som sa att Petunia ser mycket trevligare ut när jag rider henne, än när ägaren gör det. Det gjorde mig glad i alla fall :) Jag kan egentligen mer än vad jag vill erkänna, men jag vill inte verka som nån uppblåst snobb. Sen är det så lätt att punktera mitt självförtroende också.

Ska hämta Milton om ett par timmar, fram tills dess hoppas jag på att få ligga kvar under mitt älskade täcke, och bara värma mig :o

Jag blir så jävla trött..

Om man nu motbevisar alla dessa jävla fördomar, varför ska du ÄNDÅ hålla på och kasta dom i ansiktet på en?! Stötta en istället för att skjuta bort en. Det är du och ni som blir lidande av att du inte kan bete dig som en normal, vuxen person. Det är för fan din egen dotter, när ska det räcka?
Kom inte och snacka om respekt, för ni umgås själv med folk som gjort värre saker, som förstört sin familj. Ska det finnas respekt där då, tycker ni?
Jag blir så jävla trött på det.

Lite småstressad

Jag HATAR att bli väckt "våldsamt" på morgonen. Hjärtat stressar mig alltid som fan, står 2 meter ifrån mig och ropar mitt namn. Jag vaknar och blir irriterad, för om det är SÅ bråttom kunde han väckt mig Innan han gick och duschade. Jag måste också göra mig klar. Idag var jag vaken först, men inte fan har han nån brådska med att stiga upp. Jävla karlar.

Nu måste jag dock torka håret och sen packa min väska med dator och skolböcker. Den väger alltid så jävla mycket att jag blir förvånad över att handtagen fortfarande sitter kvar.


Intresseklubben antecknar

I min skithus-bok mamma gav mig, kan man läsa allt onödigt som man behöver veta, medans man är på toa :p Bl.a fick jag idag reda på att människan och delfinen är de enda djuren som har sex för skojs skull, att det är omöjligt att slicka sig på armbågen (och att 75% försöker när de läst det), och att om Kinas befolkning skulle gå förbi dig på en rad, skulle den aldrig ta slut pga den snabba folkökningen. Bra att veta va? :p

Red Petunia idag, hon var rätt lugn faktiskt, för att ha stått i två dagar. Fick bli i ridhuset då paddocken var helt gyttjig :s Men det gick bra ändå, även om det lilla ridhuset hade svårt att räcka till åt fullblodets snabba galopp.

Jag pluggar för fullt, både medicin och schizofreni. Omtenta och fördjupningsarbete, snacka om att jag måste snabba på lite!

Kaos och åter kaos

Jag är något av ett kontrollfreak. Även fast det kanske är lite fel ord, men jag kan inte komma på ett som passar bättre. Det är alltid stökigt hemma just nu, men det är för att jag ger upp. Ända sedan jag flyttade hem till hjärtat har jag sagt till honom att sortera sina saker och sina kläder. "Jag ska" säger han då. FORTFARANDE ligger allt i en jävla hög nedanför sängen och han gnäller på att han inte kommer in i sin garderob för att jag lagt alla kläder framför den. Likaså allt som var under sängen, som säkert inte använts på flera år eller som har glömts bort, det skulle också sorteras. Istället ska han helt plöstligt glömma att det finns och skjuta tillbaka det in under sängen. Kan ni tänka er vad damm och jävelskap det kommer samlas där då, tack vare att Milton tappar päls och alla tappar hår! Det kommer lägga sig bakom alla lådor, och det är inget jag känner för att flytta på varje gång jag ska dammsuga.
Och vem fan kastar äggskal i vasken när papperskorgen är precis under?! Fattar ni så jävla äckligt det luktar i köket nu, för att pojkarna i den familjen inte lärt sig ta ansvar, eller bara blivit rent för jävla bortskämda?! Det gäller den minsta också, för det är han som inte förstår vad en papperskorg är. Fast det gör ingen, för det ligger allt möjligt skit i vasken och luktar. Så jävla äckligt alltså.

Mitt i denna ytliga oreda, försöker jag reda ut mitt inre. Det är skolarbete och tack vare slacking så är det mycket jag måste göra för att hinna ikapp. Jag gnäller inte på någon annan än mig själv, för det är jag som satt mig här. Jag har dock kommit på ett ämne till fördjupningsarbetet och det ska jag sätta igång med alldeles snart. Lär nog bli ett par besök på biblioteket också. Hade varit perfekt att sitta där och plugga, men jag har av någon anledning svårare att koncentrera mig när det är så tyst.
Och så en omtenta den 11/11. Sen fick jag reda på att det kostar 500:- att tenta upp ett ämne på Komvux, och att man bara får göra 3 prövningar per period. Det kostar 300:- om man är skriven på skolan, så jag tänkte anmäla mig till Samhällskunskap A så jag blir av med det IG:et, och sen spara lite pengar så jag kan tenta upp 3 ämnen till, för det borde ju räcka..

Okej, istället för att sitta här och gnälla, kanske jag borde ta och läsa på lite om schizofreni och någon behandling.
Ha det gott!

En kaotisk människa behöver struktur

Jag märker det på mig.. så fort tillvaron blir lite för oordnad, faller jag ihop. Det känns som ett helt hav med trådar som du har trasslat in dig i, och desperat försöker komma ur. Lägg till tanken att detta händer under vatten, så kan du känna samma panik som finns inom mig ibland. Nu har jag lyckats reda ut några trådar, och det känns lättare. Jag har satt upp ett nytt mål, så just nu har jag två mål som jag strävar efter. Om jag kommer fixa båda två, det är en annan sak, men det är bra att ha något att sträva efter. Det får en att hålla huvudet över vattenytan, istället för under den. En snäll lärare hjälper rätt mycket också.

Som vanligt har jag hamnat långt bak, har ett fett fördjupningsarbete som nog ska vara färdigt i slutet av denna månaden.. hur ska det gå? Plus en omtenta i november.. ajaj.

Men - fokus på mina mål! Spara ihop liiite pengar så att jag kan fixa första delen på andra målet också :)

Jävla lögnare

Jag blir så innerligt jävla trött på mitt vidriga ex. Han springer omkring och snackar skit, och är skyldig folk pengar - inklusive min käre far. En annan idiot är skyldig mig pengar, men säger att mitt ex är skyldig honom pengar. Och eftersom mitt ex säger att jag är skyldig honom pengar, så får jag inte en krona. Och allt detta för att man är FÖR SNÄLL! Har ni hört något så jävla korkat innan? Alla möjliga ligor är inblandade, både tungt och lättare kriminella och hur säkert känns det? Dock är jag skyddad, men FAN vad han ska få ångra sig. Jävla idiot.

Just nu är jag INTE hungrig, hör och häpna! :o

RSS 2.0