The sun is shining

Idag är jag så vansinnigt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ögonen går i kors hela tiden.. Flåsar som en tok gör jag också, utan att ens anstränga mig :o Var och åt kinamat vid Lantmannagatan, mamma och Mia hade prisat deras mat. Går dit och blir grymt besvikna. Det smakade jätteäckligt! 200 spänn helt i onödan :(

Helvetesväder!

Jag är INGEN sommarmänniska!! Imorse när jag skulle hälla vatten i muggen där min tepåse väntade, så visar det sig att även en äcklig förbannad insektsjävel smugit sig ner tillsammans med påsen. Eller nångång under de få minuter påsen faktiskt låg där. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!! Jag ville knappt inte äta min frulle sen för fan. Fick dricka mjölk istället. Säkert försluten och i säkert förvar i ett kallt kylskåp :) Tepåsen låg liksom inne i en annan påse för att smaken inte ska gå bort, så den kan inte ha kommit därifrån.
Så jävla äckligt! Små flygare och fjärilar smyger sig in i hemmet och är äckliga, och fan. Idag är det dessutom sådär jävligt varmt så man bara sväller tusen jävla storlekar och INGENTING passar.
Fy fan vad jag hatar sol och värme just nu. Fuck off.



Och ja.. mitt trevliga humör har med helvetesvädret att göra.

Första sparken?

Idag kom nog den första riktiga sparken, och inte bara en massa bubblande och runt-flyttande. Jag stod och packade ner saker i en kartong och känner helt plötsligt hur det blir som.. ett sekundsnabbt krampanfall typ, och jag utbrister "Aj!" i ren reflex, utan att det egentligen gjorde ont. Blev nog mest lite överaskad :o Känns ju ändå lite skoj. Tror inte att det var nåt annat, för det kom inte igen eller så. Nu är det mest buffande igen, men det är inte så läskigt längre. Bara när h*n kommer åt ställena där det kittlas, då kittlas det inifrån och det känns lite skumt.

Gamla lokalen ska vara tömd på torsdag kväll, det är besiktning på fredag. Idag kan jag inte se hur fan det ska gå. Fast å andra sidan är det bara verkstan som ska tömmas nu, och det går rätt fort. Jag ensam tömde två hyllor, det andra får de starkare ta. En massa metall är liksom inte lätt att flytta, ett par grejer i en kartong sen är det för tungt. Aja, jag ska inte vara negativ, det går nog an :)

Back in Sweden

Ikväll kom min kära familj hem från London. Lillasyster hade som vanligt haft otur med toaletterna, men hon gav verkligen bottenpoäng för Londons offentliga toaletter, som det knappt fanns några av och de som fanns vart väldigt trånga.
De hade köpt två klädesplagg till junior, en tröja som är från 6-12 månader, och jag får inte ihop storlekarna. Jag tror nog bebisar är större än vad de verkligen är.. det andra var en liten body för nyfödda och den var så söt! Skitliten. Ska se om jag orkar ta en bild på dom sen.
Hjärtats mamma har också börjat handla saker till bebisen. Fick tre bodies i stl 62 och en handduks.. hm.. det ser ut som en kappa :p

Sitter nu med VÄRSTA ryggontet, andra kvällen i rad. Jag blir galen på det! Provade spänna på foglossningsbältet imorse, men det tyckte inte junior om. Det var ungefär som att h*n tänkte "Vad FAN är detta?! Är det inte ont om plats redan??" och bökade runt som fasen. När jag väl tog av det så lugnade h*n sig. Kanske var det jag som satte det fel, inte vet jag. Ska prova igen en annan dag, men det är inte säkert att det går att använda det.

Kan man förresten vara för kär? Jag får liksom inte plats med all kärlek :s

Fullständigt vansinnigt!

Jag kan absolut inte förstå mig på vissa folk alltså.. Jag har nyss läst att folk lägger ut minst 15.000:- på att köpa saker till sin bebis. Sprillans ny vagn som används i MAX 3 år, om det är en kombivagn, för upp till 10.000:-, spjälsäng för 3000:-, bilstol för 2000:- och nya dyra kläder osv osv.
Jag tänker inte snålt, jag tänker rationellt. Varför ska jag lägga upp till 10.000:- på en ny barnvagn som ungen kanske inte ens trivs i eller kan sitta i, när den börjar bli rörligare? Som jag ändå inte kommer ha mer än ett par år. Nästa barn kanske inte vill ha/kan ligga i den eller vad som helst. En säng.. de finns superbilligt, varför inte köpa en begagnad? Barnet innan har ju inte legat och kissat/kräkts/bajsat på träet i sängen, utan på madrassen som man kan köpa ny. Bilstolen är en annan sak, man vill inte riskera att köpa en krockskadad begagnad bilstol, då gör den liksom inte så mycket nytta :o
Jag hittade en vagn för 1000:-. Alldeles lagom. Och planen är att den ska användas tills ungen inte behöver den längre. Spjälsängen får jag för den hade pappa sparat sen vi var små, av nån anledning :o Bilstolen vill jag köpa begagnad, men bara om den inte är skadad. Men vi får se.
Lite kläder är köpta, begagnat då nytt är alldeles för dyrt. Det används i några veckor, så det hinner inte bli "äckligt". Det jag har köpt är hur fint som helst i alla fall. Jag personligen skulle aldrig sätta på mig begagnade kläder, tycker det är hemskt äckligt. Men då är det vuxenstorlekar och vuxna människor som använt kläderna ett tag och gått och svettats i dom och gnott in sig själv i dom. Känns som att det kvittar hur mycket man tvättar kläderna då.. en bebis är inte precis äcklig, och en normal människa säljer väl inte nerbajsade, begagnade kläder?

Det finns inte så mycket vettigt med detta inlägg, mer än att jag inte förstår hysterin över att allt måste vara nytt? Det är ju galet dyrt och det mesta kanske inte används, eller så används det 2 gånger. Sen då? Du får ju aldrig tillbaka fulla summan på det du betalt. Hittar man dock rea nånstans så är det väl lika bra att passa på att fynda :)


Tiden går för fort

Imorgon börjar vecka 25. Fattar ni hur snabbt tiden går? Nästa vecka börjar augusti, alltså 3 månader kvar till Bf. Jösses. Jag känner mig inte redo än. Måste handla en massa fler saker kom jag på. Plus att jag inte känner mig så mammig. Men det gör man kanske inte alla gånger utan det kommer kanske sen när ungen väl kommit ut :o Förhoppningsvis.

Jag stressar för mycket för att ingen annan verkar göra det. Så jävla jobbigt att behöva ta hand om allt och alla, inklusive vuxna människor som borde lärt sig att ta ansvar vid detta laget. Varför är det så svårt att sluta bry sig?

Jag måste köpa en nagelfil.. vet fasen inte vart de andra har tagit vägen.. :s

Man ska aldrig vara nöjd

Ja, det är väl så man säger? Tur att man lever i ett land med omväxlande klimat, för då uppskattar man väl alltid de olika årstiderna lite mer? Förutom jag.. när jag var yngre var det helt okej med sommaren. Precis som för alla andra små fjortisar, haha. Tror det var -97, första september och jag badade i havet som var alldeles varmt och skönt. I år har jag inte ens badat. Glöm det. Så jävla äckligt. Jag hatar havet med alla läskiga saker som simmar runt där, och äcklig tång som fastnar runt benen och ger mig panik. Förra året satt jag dock med Sissel i vattnet på Ribban. Ett kvällsdopp. Det var helt okej. Idag känner jag mig dock alldeles för tjock för att gå och bada. Blö.
Om ni inte förstått det redan så längtar jag till vintern. Det är så jävla mysigt med snö. 

Jag behöver köpa mig ett par tjockisbyxor, det börjar bli ont om plats i de byxor jag har nu :(

Och jag vill att det ska reda upp sig.. Jag vill flytta, och detta helst innan bebis tittar ut. Då slipper man ha flyttstress, renoveringsstress och bebis att bekymra sig över, där bebisen förmodligen kommer ta 80% av tiden, vilket innebär att man får leva i ett äckligt och orenoverat hus alldeles för länge.

Jag måste för övrigt gå och se Eclipse på bio snart, så jag kan ta och läsa den boken också. Jag vill inte läsa den i förväg då böckerna brukar vara bättre än filmerna, och jag vill inte att filmen ska bli en besvikelse.. hur jag ska klara av att låta bli fjärde boken ända till november -11 eller när nästa film kom ut, vet jag inte. Får väl se. Det är inte som att det är ett världsproblem precis :p

Nä, ska se om jag inte kan fynda nåt billigt skit på tradera så jag slipper lida av att gå i jeans som inte kan töja sig nåt mer. DET är däremot ett världsproblem. I min värld.

Tidsfördriv

Suck alltså. Natten till igår sov jag så fruktansvärt dåligt. Låg och kollade på serier och ögonen gick i kors vid 02, så jag gick och la mig. Låg och vred och vände på mig, i vad jag trodde var typ 15 minuter. Kollar på klockan som visar 03:30. Jag går upp och öppnar/stänger dörren och fläkten, kanske är det för varmt, för kallt, för ljust eller för mörkt.. Nästa gång jag kollar på klockan visar den 06:38. Kan ni fatta att jag ännu inte somnat?! Klockan 08 ringer hjärtat, då har bilen gått sönder utanför Göteborg. Efter mycket om och men så kunde hans pappa köra och hämta dom. Jag hade nog kört av vägen.
Tänkte jag skulle försöka sova några timmar till efter det, men somnade inte förrän 11. Vaknade sen 13:30 och tänkte att jag får nog ta och gå upp.

Igår stod tvätt på schemat. Jag sorterade tvätten lite försiktigt i lägenheten, så jag inte skulle behöva bära på så mycket åt gången och på det sättet spara min rygg lite. Tji fick jag, för mot kvällen efter att ha legat i soffan, kom jag knappt upp. Kom jag upp så högg det jävlar i det i både rygg och ben för varje steg jag tog. Vilka problem alltså.

Idag är måndag och dags för nya tag. Eftersom vår lilla diesel-Peugeot gick sönder, så får vi nu låna en bil. En större och mer bekväm bil. Ska besikta min Audi också och sen ta och köra den istället. Jobbigt att de drar så mycket bara. Lille dieseln drog typ 0,7l/milen stadskörning. Det är en aning billigare i längden än 1,2/1,3l/milen :o

Barfota

Idag fick jag gå barfota eftersom mina flipflops fastnade och den grejen mellan tårna gick av. Jävla skit vad sur jag blev. Det är ju inte som att man går och tänker "Bäst jag packar ner ett par skor till, ifall de andra går sönder". Det var dock lite småmysigt att promenera barfota, lagom varmt på marken och sådär. Nu sitter jag dock här med två blåsor på ena foten, och en på den andra. So much mysighet var det. Mina stackars ohärdade små fossingar.

Tröttnar lite på all hysteri om väderprognoser. "Åsk-varning, klass 1" blablabla och det kommer åska SÅÅ mycket lördag/söndag.. and still nothing. Innan de orsakar panik och önsketänkande kan de väl kolla en eller två gånger extra. När jag tittade ut innan jag skulle ut idag, så blev jag lättad. Tänkte att jag i alla fall fick en dag till där jag skulle slippa svettas som en galning. Vad händer då ungefär 5 minuter efter att jag kommit ut? Jo, solen tittar fram och jag håller på att dö. Blä. Lite mellanvarmt är liksom helt okej.

Grannarna under har nog ett par skruvar lösa. En skruv lös, det har dom. Det är konstaterat. Men ofta man sitter och skriker konstiga ljud rätt ut i ingenstans? It makes no sense. Hade det varit glädjetjut eller skratt från något på tv till exempel, hade det ju varit en annan femma.

Nä, nu ska jag ta och smörja fötterna och sen försöka hitta nån bekväm ställning för ryggen. Jag stod böjd över tvättkorgen innan och hör hur det knakar till. Så jäkla obehagligt. Det var verkligen som att nåt flyttade sig, men jag kände inget, hörde det bara. Aja, inte såå lång tid kvar nu :o

Nagelteknolog

Jag vill så gärna lära mig bygga naglar. Jag vet inte hur länge jag har velat detta. Ett antal år är det i alla fall. Jag har hittat intensivkurser på bara några tusenlappar och en årslång utbildning för 50.000:- nånting. De billigare kan ju funka, men frågan är om de är "godkända" utbildare. Den dyrare är såklart godkänd, men vart fan ska pengarna komma ifrån? Det hade varit alldeles perfa att ha nåt litet man kunde pyssla med vid sidan av vad som helst. Jobba hemifrån och vara sin egen chef. Drömma kan man väl alltid göra, men hur ska jag lösa det för att få drömmen att bli verklighet?

Nu sitter jag här.. förbannar fortfarande solen som inte försvinner ur mina ögon hur jag än gör.. det är som att den hånar mig. Jävla plåga, är vad den är. Fläkten blåser återigen på mig, och ännu en gång svettas jag under tiden. Så jävla nasty. Åt lite vindruvor innan, och var faktiskt i ett okej tillstånd där jag inte svettades så himla mycket. Kan ju dock inte äta det för alltid, blir nog lite kass i magen då.. :s

Fasen också.


Ultraljud

Det hade varit kanon om man hade haft en ultraljud-maskin hemma. Av vad jag läser på nätet, så ska man kunna känna hur bebisen ligger, i vilken position. Eftersom jag inte har varit med om detta tidigare, så vet jag inte hur det ska kännas heller. Jag går runt och klämmer på magen hela tiden, så snart får jag väl mig en fet jävla spark som säger åt mig "Låt mig vara för fan!", hihi. Fast när jag klämmer runt, så är det ett hårt område men inte så långt, som förmodligen borde vara ryggen, för det är en hård liten knut på ena sidan. Men, allt kan ju vara inbillning som sagt, jag vet ju inte hur nåt känns :o Det hade varit roligt med en sån manick hemma, så man kunde titta på bebisen lite när man kände för det. Utan otrevliga barnmorskor. Och kunna ta god tid på sig för att studera ordentligt.

Nu är jag dock trött på värmen. Jag är absolut ingen sommarmänniska! Men samtidigt vill jag inte att årstiden ska försvinna, för det betyder med klädesproblem. Ingenting passar som det är nu, vilket betyder att höst/vinter-garderoben absolut INTE kommer passa, men en jättestor kalaskula. Suck och stön..
JÄVLA VÄRME!! Jag slutar fan inte att svettas :s

Ny vecka

Fredag idag, vilket innebär en ny vecka. Idag börjar vecka 24 och det är 16 veckor kvar till Bf. Några dagar mindre än 4 månader kvar. Ih! Det är så spännande. Tiden går så himla fort alltså, nu är det verkligen mindre än halva tiden kvar. Jag behövde vänta längre till ultraljudet, än vad jag behöver vänta tills bebis hittar ut.

Jag känner att jag fått nog av sommaren nu. Jag lääängtar efter vintern! Jag hatar insekterna som dyker upp om kvällarna. Äckliga harkrankar, fjärilar, ollonborrar osv. ÖRK! Min älskade lille Milton hatar insekterna minst lika mycket, och gömmer sig gärna under sängen. Dock är favoritstället toaletten, men hur trevligt låter det? :o

Nä, nu blir det snart en vända på stan. Kanske skulle ta och borsta mitt äckligt knutiga hår lite också?

Aktivitet

Jag är helt slut. Fattar inte vad som har hänt idag. Så jäkla jobbigt. Sitter med en stor golvfläkt som blåser på mig, och ÄNDÅ svettas jag. Tur jag har min trogna vattenflaska..

Junior bökar och står i. Om jag inte inbillar mig, vilket jag vill intala mig själv att jag gör. Men eftersom alla dessa rörelser inte fanns innan, så kan det ju inte bara vara inbillning. Eller..? Tycker det är lite lustigt att känna i alla fall. Om det nu är sparkar, så är de än sålänge milda. Men när jag vilar armen eller handen på magen så ser jag ibland hur det rör sig. Kan det vara jag som har så mycket fett att det syns så lite, om sparken är så kraftig att magen faktiskt rör sig? :o

Igår fick jag en paketavi på posten. Jag har absolut inget minne av att jag köpt något den senaste tiden! Speciellt inte som skulle skickas till min lägenhetsadress. Det är mycket skumt, men mycket spännande. Och bara för detta är det säkert en skittråkig grej som jag köpt för jättelängesen och glömt bort, som äntligen tittat fram fast jag gått och tänkt "Vad skönt att det inte kom fram, vad fan tänkte jag på?". Hihi. Fast jag hoppas det är nåt roligt :o

Blir aningen irriterad på mina naglar.. de växer som ogräs och jag klipper alltid ner dom så långt jag kan. Det är inte lönt att ha dom långa, för de är så mjuka och skivar sig så lätt, så jag blir ju bara förbannad om man för en gångs skull har fina fingrar, och så råkar man nysa och så bryts ett par naglar. Men varför måste de växa så fort för? Kan de inte växa med lite styrka också? :o


Jobbigt läge

Jag märker att allt är annorlunda i min tjocka "lilla" kropp, haha. Jag orkar verkligen inte lika mycket längre. När jag är ute och går med Milton så promenerar jag inte på i samma takt som vanligt, så stackarn brukar stanna upp och titta bak på mig med en blick som säger "Vadfan går du så sakta för? Kom igen nu!". Hihi, han är så söt min lilla pärla. Det roligaste av allt är dock att dampfallet Lilleman med sin krävande husky i sig, finner sig gott i att promenera sakta vid min sida. Till stor del har det säkert med värmen att göra, men han verkar förstå ändå :)
Idag gick vi på Biltema och jag var tvungen att sätta mig ner på en pall som ska hålla upp crossar och sånt, för jag orkade inte gå mer. Vart alldeles svettig och yr och helt slut, trots att jag knappt gjort nåt. Läste nånstans att den extra litern blod som nu finns i kroppen, gör att man blir fortare trött.

Nu sitter jag här på en stol och förbannar solen. Vi har flyttat en hel del från lokal 1 till lokal 2, och ändå är det jättemycket kvar. Jag bär omkring på de lätta sakerna som plastkåpor och sådär, men jag tycker ändå att så fort jag anstränger mig så börjar det liksom spänna i magen. Det känns precis som att bebis liksom trycker ut på höger sida av magen, men h*n kan väl knappast veta när jag lyfter några plastkåpor eller inte? Och varför skulle h*n bry sig ändå?

Idag firar vi 1½ år. Tiden går galet fort, men det känns fortfarande som det var igår. Är ju helt barnsligt förälskad fortfarande. Lite läskigt, men jävligt underbart! ♥

Jamen.. ska jag gå naken?!

Idag passar vädret mig perfekt. Nu mot kvällen till så har solen tittat fram lite smått, men bara så att det lyser upp lite extra, utan att bränna ihjäl en. Och så blåser det. Eller fläktar, rättare sagt. Så jävla nice att kunna vara ute utan att svettas, och ändå njuta av att det är sommar.

En dag är ju dock aldrig bra om man aldrig får klaga lite, så det måste jag göra. Och ämnet för idag är att jag inte har några kläder. Försökte få på mig leggins igår, men det kunde jag ju drömma om. Vet inte om det var för att jag var varm och svettig och pga det svullnat lite, men det satt åt så jävla mycket att det var helt sjukt! Idag hittade jag mina jeansleggins från vero moda, och de kom på. Sen blev jag varm och de blev tajtare, haha. Katastrof. Jag tänker fan inte lägga ut flera tusen kronor på kläder som jag bara kommer använda i några månader heller, det är alldeles för onödigt. Jag har dock inte gått upp typ 50kg trots att jag känner mig som en val, utan jag är tillbaka på min tjockisvikt, och kläderna jag hade då passade ju. Varför inte nu? :s
Vi får se vad jag ska ta mig till.. får väl sy ut mina kläder, hoho.

Jag dör av längtan efter en kladdkaka! Och Ballerina. Herrejösses.. Ballerina kladdkaka vart så jäkla goda att doppa i mjölk :p

Idag klarar man sig utan idioter

När alla blir extra lättretliga pga värmen, så är det sista man behöver en himla massa idioter. Jag HATAR när folk inte lyssnar! Om man står och pratar med en person, vem FAN är då denna person att avbryta och sen inte sluta prata när man själv försöker göra sig hörd? En fet jävla smäll är vad de borde få, så att de fattar och ser till att hålla tyst tills det är deras tur. Man går liksom inte på dagis. Som vuxen förstår man väl bättre än att avbryta andra är när dom pratar?

Jag kom in på SSK-programmet, som reserv. Nummer en miljon ungefär. Suck. Men det ger mig hopp inför framtiden.. tack vare de nya reglerna så kom jag in, och om jag ägnar lite tid åt att plugga upp några betyg så har jag nog större chans. Vi får se helt enkelt.

Och om man sen inte hör.. och man har hörapparat, varför skruvar man inte upp ljudet då, så man hör när folk pratar med en? Det är ju helt jävla vansinnigt. Ta ut den där jävla pluggen ur örat istället för att "låtsas" att du hör. Jävla äckel.

Ja, jag är otacksam

Igår fick jag min åska, men jag nöjer mig inte. Det behövs mer. Luften blev liiiiiite lättare att andas, men fan inte tillräckligt. Hjärtat sa igår "Du.. hade det inte varit lättare om du var gravid på vintern? Ska vi göra om det?" Haha, han sa det så gulligt och han är så jävla söt, för han ser hur jag lider. Det slutar inte rinna svett, och tack vare värmen sväller man (jag) lite, och kläderna blir rent för små. Usch.
Jag får ta och dagdrömma mig tillbaka till i vintras. Snökaos, men inte så kallt. Snön lägger sig som ett tyst täcke och man kan ändå klä på sig en tröja extra för att frysa lite mindre. Det går inte att ta av sig bh:n för att svettas mindre.
Jag behöver nu mer åska, är det för mycket begärt? :o

Inatt när vi kikade på tv så hör vi två dova smällar utanför. Området är i övrigt helt tyst, så det kan inte ha varit några ungar som smällt hemmagjorda bomber. Hjärtat reagerar, går ut på balkongen. Efter några minuter ber han mig ringa 112 för nånting brinner. När jag kommer ut så ser det ut som att det brinner från en lägenhet, vilket det tack och lov inte gjorde. Det visade sig vara bilbrand, som vanligt, och idag när vi körde förbi och tittade så var det 2 bilar som dom satt i brand. Jävla idioter. De ska INTE komma och klaga på vårt land och hur det fungerar eller inte fungerar, och att poliserna är idioter osv osv. Börjar de sköta sig och betala skatt och SLUTAR anlägga bränder, då kan dom få lov att börja klaga.
Det är bättre om Sverige köper en ö, bekostar resan dit och skickar dit varenda jävla kriminell person, svensk eller inte, och sen låter dom klara sig bäst fan de vill. Lite som Robinson, fast permanent. Vill de försöka ta sig därifrån får de bygga en flotte och se hur långt de kommer. Pfft.

Fick idag även reda på VÄLDIGT negativa saker om företaget jag är anställd hos. Not good. Ska höra lite med facket vad som kan hända, och sen ska jag ta mig själv och mina foglossningar så långt ifrån dom jag bara kan.
Tvi på sånt!

Imorgon börjar det

Denna lokalen ska vara tömd 31/7. Alltså om snart. Vi skulle få nycklarna till den nya lokalen i fredags, kommer dit och då har den otrevlige grannen öst in allt sitt skit i lokalen och våra hakor ligger på golvet. Vad gör man? Han fick till imorgon på sig att tömma ut skitet, och är det inte väck imorgon så är det hans bekymmer. Ut ska det i alla fall. Det är ca 200kvm som ska tömmas, FULLT med reservdelar till mopeder, och allt för många moppar som inte går att köra. Vilket är bra, det är ju dom som ger pengar, men det hade varit smidigt att kunna köra varje moppe istället för att ta dom på släp. Aja.
Nu ska jag bara tjata till mig ett hyreskontrakt på villan också, så jag kan sluta stressa över det. Det är liksom liiiiite ont om plats i lägenheten med en spjälsäng och en liten bebis. Vill inte gärna störa för mycket om bebis skriker om nätterna och jag vill inte flasha tuttar för obehöriga. Ett extra rum till bebisen hade varit perfa. Oh, det hade blivit så fint! :o

Nu tycker jag att det mullrar i utkanterna här, så jag ska göra mitt bästa för att locka hit åskan. Om jag så måste göra åskdans och allt vad som krävs. I need fresh air!!


The pain has grown worse

Ja, det blev som sagt ett varv med dammsugare och golvmopp här hemma igår, och det ångrar jag bittert idag. Jag började ångra mig redan igår, faktiskt.
Men idag är det fan värre. Jag försökte komma upp ur sängen vilket inte gick så bra, för varenda rörelse orsakar smärta som nog kan jämföras med knivhugg i ryggen och sen går smärtan ut i benen, och även framåt. Varenda gång inatt jag skulle vända mig, var smärtan där igen. När jag somnat på soffan igår var det samma visa, mitt lilla hjärta fick dra mig upp.
DET GÖR SÅ JÄVLA ONT!

Vilket jävla skit

Idag har det återigen konstaterats att jag är en vintermänniska, så som min kära syster. Jag blir GALEN!!! Jag klär fan hellre på mig ett extra lager kläder och pulsar fram i snön, än att jag sitter och svettas ihjäl i 30 graders ökenhetta och inte kunna göra nåt för att svalka mig. Jag hatar att vara på stranden bland alla fjortisar och jobbiga människor, in på badhus går jag inte för det är så himla snuskigt. Det spelar ingen roll om man går naken, man svettas ju lika mycket ändå. På vintern kan man i alla fall göra nåt för att värma sig. Oh herrejösses, bara ge mig gott om snö. Fast se till att ploga trottoarerna ordentligt så jag kan ta mig fram med barnvagnen utan att slå ihjäl mig :o

Bebis gör sig påmind i alla fall. Det är svårt att veta vad som är vad, när det rör sig i magen. Det jag kände i söndags är jag rätt säker på var sparkar, men sen dess har det emellanåt varit som tarmrörelser. Hur fan ska jag förklara..? Ni vet själv när magen kör på en och man måste gå på toa, typ, fast det känns absolut inget toabehov och det låter ingenting, det bara flyttar på sig. Det känns som att magen rör sig en liten aning vid dessa rörelser också, det börjar kännas lite mer utåt än inåt nu, om ni förstår :p
Den lever åtminstone, vilket är bra, och den verkar må bra. Det gör å andra sidan inte jag.. Dammsög och tvättade golven hemma, innan idag, och det gav mig pensionärskvalitet på ryggen. Vilket jävla helvete alltså. Det gör fortfarande ont, och jag svettas som världen jävla.. jag vet inte vad. Fan! Tack och lov ska bebis inte komma i juli/augusti i alla fall, då hade jag nog dött på riktigt.

Ja, ett litet gnälligt inlägg men vad ska man göra? :p

Kommentar

Fick en kommentar för ett par inlägg sen, som jag glömde svara på :o
Laktosfri mjölk dricker jag redan då min egen mage inte klarar av vanlig mjölk. I dagsläget är jag dock i konflikt med mig själv. Läkarna i detta land är värdelösa, de sa att problemen jag hade med min mage, inte var något. Faktan att jag blev kass som fan i magen efter mjölk, ägg, pasta, ja allt, det var normalt tydligen. Eftersom det inte fanns nåt fel på magen. På semestern i ett arabland fick jag så vansinnigt ont i magen en kväll, men diarré och sjukliga kramper. Låg och bölade som en liten unge. Men återigen, enligt svenska läkare är detta normalt, för nåt fel på min mage var det absolut inte. Kilade över till apoteket på andra sidan gatan, förklarade situationen för apotekaren som jobbade där, och hon sa med en gång att jag saknade en bakterie i magen. Fick tabletter som jag skulle äta efter varje måltid i tre dagar. Idag har jag inga problem längre.
Dock blir magen ändå lite halvkymig om den får i sig för mycket laktosgrejer på en dag.

Jag tappade tråden där lite, om jag ska vara helt ärlig.. :p
Men det där med cola och koffein.. Det var rätt intressant. Jag har kommit över flertalet bloggar där mammorna skriver om sina bebisar som skriker och skriker och det går inte att få tyst på dom. Det står att de har ammat bebisen men den verkar ändå inte nöjd, osv osv. Sist i inlägget kan man läsa "Nu ska jag ta och hinka i mig två stora koppar kaffe så jag vaknar." Är det aldrig någon som reflekterar över detta? Att det kanske är därför bebisen inte slutar skrika, den har kanske blivit beroende av koffein, eller helt enkelt bara blivit gasig pga det?
Under tiden som gått sen jag fick veta att junior fanns i magen, så har jag slutat dricka min älskade Cola. Jag saknar det som fan, men vad ska man göra? Även Pepsi innehåller koffein så det går inte att ersätta det ena med det andra. Och det kvittar om det är i små mängder, för så mycket Cola som jag drack, så blir det en hel del koffein. Kaffe har jag aldrig druckit, men om inte det rekommenderas att dricka under graviditeten, så gör nog inte Cola det heller. Och heller inte under amning.

Aja. Det finns såååå många funderingar i mitt huvud om detta. Hur fasen ska jag bära mig åt för att lyckas ta hand om en liten plutt? Jag vill inte ens hålla andras bebisar för jag är rädd för att ta sönder dom, haha. Och jag känner mig inte ett dugg mammig när det gäller barn. Hjärtats syskonbarn är okej, dom är söta men jag känner ingen "mammighet" liksom. Det kommer väl med tiden.

Nu har jag städat här hemma, vilket var kaos. Dammsugaren är så himla värdelös att det inte ens går att beskriva med ord, så det blir aldrig riktigt rent tack vare den skräpmaskinen. Magen spänner och ryggen värker. Det är så jävla nice!   ................

Orkar inte mer

Idag vart jag till läkaren, tänkte höra om hon kunde göra nåt med min rygg, typ sjukskriva mig eller bara berätta om det går över eller nåt. Först förklarade jag lite hur det gjorde ont, och hon sa att det var vanligt ryggont och att hon inte kunde sjukskriva mig för det, att det skulle vara kopplat till graviditeten. Reglerna hade visst blivit hårdare. Sen skulle hon ändå kolla lite, så att hon kunde motivera i sina papper och då klämde hon lite och vred mina ben lite, vilket gjorde ÄCKLIGT ont! "Ja, du har foglossning". Jaha? Alla symtom jag läser om foglossning, saknar jag, men tydligen vart det så ändå. Hon sa att det kan yttra sig som ryggont också.
I vilket fall som helst så sjukskrev hon mig 50% i tre veckor, så får jag se vad som händer sen. Hon var utländska och pratade tyst och otydligt så jag uppfattade inte riktigt vad hon sa, trots att jag sa "Va?". Tyckte jag uppfattade barnmorska, sjukgymnast och bälte i alla fall.
Får se vad som händer sen. Men det är skönt att det inte är spöksmärta i alla fall, att det inte är som jag inbillar mig. Dock sa hon att det inte kommer bli bättre, snarare tvärtom. Yey....

Och denna värmen tar livet av mig. Jag vet att man inte "får" klaga, men det skiter jag blankt i! Jag håller på att smälta bort, inga kläder är tillräckligt svala och hälften passar inte längre eller sitter för tajt. Och mitt i all denna värmen, i den 35-gradiga värmen i mamma och pappas trädgård, ligger Milton mitt i solen och är allmänt.. varm? Knäppa hund.
Jag orkar inte med mer värme nu. Om det i alla fall kunde bli lite åska så att man åtmindstone kunde andas obehindrat, så hade nog inte värmen varit så hemsk. Men nu vill jag bara hem och duscha och gömma mig för värmen :s

Ha det gott!

Längtar

Just nu skriker en liten bebis i huset mitt emot. Det hörs rätt tydligt när området är tyst och fönstrena öppna. Jag tror jag vet vilken bebis det är, en liten flicka och alldeles ny. Det är nästan så att man längtar tills man själv får vakna om nätterna för att mata liten för att h*n är hungrig, pilla lite på det lill* knytet och bara gosa. Jag hoppas ber att barnet blir friskt, att h*n inte drabbas av kolik eller annat skit. Laktosfri mjölk är det som gäller för mig i alla fall, vill inte riskera att ungen har ont i magen och skriker i flera månader utan att man kommer på varför, som det var för lillasyster.
Men det kommer bli en hårig krabat, med blåa ögon. Hihi ♥ Fast.. med mina tunnhåriga gener på halva sidan, så kanske den inte blir såååå hårig. Haha.
Snart fyra månader kvar bara, tiden går fort!

Sommar

Idag består mina dagdrömmar av mjukglass med karamellströssel. Jag känner mig som världens största barn. I Höllviken har dem en kiosk som säljer skitgod mjukglass. Jag beställde en storlek liten, förra sommaren, och den var så stor att jag ställde mig frågan hur fan jag skulle orka äta upp den :o Det finns en liten chans att jag gav resten till hjärtats bror, hihi.
Kanske man skulle ta och åka dit en dag.. och bada med hundarna, det gillade dom :o Eller Felix mest, Lilleman bara springer efter i vattnet men är han medveten om att han faktiskt är i vattnet så springer han gärna upp igen. Förra sommaren bar jag honom i famnen ut i vattnet (tack och lov att de väger mindre i vatten) och han såg alldeles skärrad ut, paddlade till och med men ena tassen, haha. Men simma kunde han. Milton bär man ut och sen simmar han in fortare än nåt annat. Jäkla mesar :o

Nu är det matdags!

Correction

Ja, alltså i tidigare inlägg.. min bror ska alltså bli morbror, inte morfar. Det hade varit för jävla sjukt. Tack, uppmärksamma systerdotter :p

I söndags hände nåt skoj

Vi vart på biltävling och jag står vid sidan och känner helt plötsligt hur något inte riktigt pirrar till, men jag vet inte hur jag ska förklara det. Det kom strax under naveln, aningen åt höger. Det kom tre gånger med några sekunders mellanrum, men inte så regelbundet ändå. Det kändes som när man får en stöt, en liten liten stöt, fast på insidan av magen. Jag tror inte att det vart hicka, jag tror det är för tidigt att känna. Sparkar ska man kunna börja känna av nu, och jag tror att junior försökte lägga sig till rätta, haha. Sen dess har det inte varit fler "sparkar" men jag känner att den bökar runt i magen med jämna mellanrum. Det känns lite läskigt, men ändå spännande :o

Jag är sugen på världens fetaste köttbit med potatisgratäng, och sen körsbär!

Vilka vågor

Nu ligger jag här i sängen, med två mellanstora kuddar och en stor en, under mina fossingar så att de kan ligga lite högre upp. Vart hemma hos hjärtats familj innan ikväll och medans jag satt där i soffan i ett par timmar, så passade de på att växa några storlekar. Igen.. De har ännu inte gått ner i storlek.
Jävla jobbigt att ha en barnmorska som är på semester och mottagningen har bara konstiga telefontider, så jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig.. Eller ja.. det finns ett forum med massor av kunnigt folk, kanske de kan  hjälpa mig lite. Orkar gärna inte slänga ut för mycket pengar på stödstrumpor, eller vad man nu använder.

Jag längtar som en tok tills junior tittar ut! Imorgon fixas det med kontrakt, och då ska vi ta och prata lite om huset också. Vill bara ha det överstökat också, så fort som möjligt, så vi kan sätta igång och riva golv och tapeter och måla det fint. Ujuj.

Häromnatten drömde jag om min bror igen. Varje gång så vaknar jag med en enorm sorg inom mig. De handlar alltid om att bli övergiven. Där ser man hur mycket man kan sakna en person som man inte trodde att man saknade SÅ mycket :o Jag får faktiskt ta och ta mig i kragen och skicka iväg ett brev till honom eller nåt. Kan ju vara kul för honom att veta att han ska bli morfar :)

Nu blir det snart några timmars sömn, hoppas jag. Hoppas att ryggen låter mig sova någorlunda bra inatt bara :)

Jag blir tokig!

Jag klagar absolut inte på värmen, för det är bra att den är här så att man för en gångs skull får en sommar. Men jag personligen är i ett stadie där jag inte klarar av det! Jag får huvudvärk trots litervis med vatten, mina fötter svullnar upp till minst dubbla storleken så skorna inte passar längre och det är jätteobehagligt att gå för att skinnet på fötterna spänner. Och jag svettas som en idiot. Och det roligaste är att det kommer bli värre i takt med att jag blir större, om nu värmen håller i sig eller kommer tillbaks om den försvinner. Jösses alltså.

Nu sitter jag här med mina planer och funderingar och undrar hur jag ska få det till att bli så som jag vill.. till på köpet har jag huvudvärken som inte vill gå över, oavsett mitt vattenhinkande.

När jag vaknade imorse så strejkade hela ryggen. Jag sov skitdåligt då jag vaknade varje gång jag vände mig, vilket jag gör konstant pga värmen. När det sen var dags att stiga upp och jag sedan får syn på mitt ansikte i badrumsspegeln, så får jag en chock! Mina ögon syns knappt, de är alldeles svullna runt om, och hela ansiktet är helt plöfsigt. Pga den sjuka smärtan i ryggen så fick jag lov att tömma magen ett varv i toan också, och det hade man ju klarat sig utan.
Fick vackert gå och lägga mig igen. Kunde dock inte somna pga smärta och värme så jag låg och luktade lite på mitt hjärta istället, haha ♥

Jahapp. Dags att återgå till funderandet!

Jag flyter bort..

.. och det gör nog min dator snart också. Den blir aningen lite varmare än vanligt eftersom det inte finns sval luft att svalka sig med. Stackarn.

Man tror att man har kommit undan, bara för att två år senare återförenas igen. Och det är MOTIGT! Det var skönt att slippa, det var jobbigt och obekvämt och jag anpassade mig inte riktigt. Nu har hela dagen förstörts för att jag har ett jobbigt möte framför mig. Usch och fy.

Sen är min barnmorska på semester fram till slutet av augusti, och nu måste jag vända mig med alla mina frågor till en mottagning som knappt har några telefontider, bara för att jag ska vara ute i god tid. Väntar jag fram tills nästa besök kan det bli jobbigt och bökigt och fel och jävligt. Jag får ta och ringa imorgon i vilket fall som helst.
Wish me luck!

Värmebölja

Ja, idag är det ju inte så himla mycket svalare. Tittade ut imorse och tänkte "Amen fan vad tråkigt att det blåser så jävligt", kommer ut och knockas nästan av den kvava luften. Nu är det lite mulet men fortfarande varmt. Eftersom jag knappt står ut med värmen och än mindre att ligga i solen, så smörjde jag in mig med brun utan sol, och nu är jag fint bränd. På bara en dag, hihi :p

Äter nu en Piggelin och väntar på bättre tider.

Fortfarande dessa fjärilar

Jag är så galet kär, fortfarande. Det har alltid försvunnit tidigare, har aldrig hällt i sig sådär. Vissa dagar flaxar de inte omkring hela dagarna, ibland tar dom sina flygpauser, men ibland är det så överväldigande att det känns som att man ska trilla baklänges. Jag älskar min man så galet jävla mycket!

Jag tror jag kände bebisen!

Igår stod jag rätt upp och ner och kände hur det började spänna som fasen igen. Jag klämmer lite på magen, precis vid byxlinnen och det var helt hårt! Inte sådär jämnhårt som hela magen är, utan ännu lite hårdare. Det var bara ett litet område, inte alls större än en tennisboll. Jag tror att det var antingen huvudet, ryggen eller en fot eller nåt sånt. Det försvann senare och på kvällen och idag har jag inte känt det alls så det har flyttat på sig. Läste någonstans att från och med vecka 24 så ska man känna bebisen varje dag, och vi är snart där. Ska bli spännande. Jag ser fram emot lite lätta sparkar, men jag ser inte fram emot dom som gör ont :s

Är det normalt att tappa minnet?

Jag glömmer saker till höger och vänster, är alldeles tankspridd och mer förvirrad än vanligt. Är det något som hör till graviditeten eller? Häromdagen letade jag efter hjärtat, som satt i en bil mitt framför mina ögon, typ 10 meter bort :s Jag har glömt bort ett möte två gånger.

Igår fick jag köra en jäkla omväg för att lämna pengar och städgrejer till chefens dotter. När jag väl kommer dit får jag höra "Jag undrar bara om du hade kunnat komma tillbaka senare och lämna allting då, och köra mamma tillbaka till Svedala för hon är här." Jag stod febrilt och letade efter taxi-skylten i pannan på mig, men jag fann ingen. Skäms man inte när man ställer en sådan fråga? Kan det inte vara så att jag planerar saker på eftermiddagen om jag vet att jag slutar vid lunchtid? Eller om hjärtat kanske behöver bilen till något, så han planerar in det efter att jag slutat och sådär? Skulle jag bara sitta och uggla i några timmar, bege mig upp i stan igen mitt i rusningstrafik, tillbaka igen och ut till Svedala och tillbaka igen. Arh!
Imorgon skulle jag bara jobba 3 timmar, men så ringer hon och frågar om jag kan jobba ännu mer på eftermiddagen, och jag kan som vanligt inte tacka nej, så nu får ryggen lida hela morgondagen och helgen och jag ska vara tacksam om den är okej till på måndag igen. Ärligt talat, alltså..

Nu ska jag planera lite, ha det gott!


RSS 2.0