Späckad helg

I fredags skulle vi inte göra så mycket. Kolla på Red Dragon och ta det lugnt bara. Så ringer dom från Anderslöv; de meckar med bilen inför lördagens tävling. Trodde det skulle ta mindre tid än vad det gjorde, men vi var inte hemma förrän halv ett på natten igen. Eftersom jag är gammal och dassig så gick jag och la mig när vi kom tillbaka för jag var alltför trött.
Vaknade på lördagen, folket kom redan vid 11, och vi var på banan strax efter 12. Thomas vann alla race han körde. Framåt sen eftermiddag körde han mot Redrum Performance-subarun, och han vann. En lide glad Thomas var det efter vinsten. Dock var ju bortförklaringen att den andre 'satsade på en tid så nära 8 sekunder som möjligt' och inte den snabbaste tiden. But of course, det är ju så man gör. Vann gjorde i alla fall Thomas och lördagen vart en lyckad dag.
Idag då körde vi hem Moa rätt tidigt, tack och lov :o Sen har vi lullat runt, kört och letat efter en sladd till videokameran, låtit Milton och Felix leka med Barry. Han lät som en jäkla traktor eller nåt. Senare på kvällen lekte dom med Mix och Minous, då vart Barry helt galen. Skulle på Felix heeeeela tiden och hålla på. Efter hundrade gången lyfte Micke upp Felix i famnen vilket gjorde Barry än mer tossig, så han stod och hoppade och bet efter Felix medans Micke försökte sparka bort honom och Henrik försökte i sin tur få tag i Barry. Det såg jäkla komiskt ut, men hunden är inte helt frisk. Lite tjock är han också :p

Nu ska jag lägga mig och mysa med min man.
Pusshaj


Studieren

Jahapp, så var det dags att studera igen då. Började så smått igår, lite mer idag. Har fått ett kompendium med vilka kapitel vi ska läsa.. sen står det vilka kapitel det är på tentan, och vilka kapitel vi har hemuppgifter på. Och det är typ 6 kapitel utav 15 eller nåt sånt. Är det lönt att läsa dom andra då liksom? :o Kursen är bara på fem veckor, så man vet ju aldrig. Kan faktiskt hända att det tillkommer ett par, men vem vet. Det är iaf inte lätt att läsa om medicin och läkemedel när man aldrig haft med det att göra innan. Acetylsalicylsyra.. jag menar, hur lätt är det att komma ihåg det? :p Fast rätt lätt ändå, eftersom det är ett så bökigt ord, så har man väl fått in det så sitter det där.

Färgade håret igår, mörkbrunt enligt förpackningen. Tjejen på paketet såg ut att mörkbrunt hår. Jag däremot, när håret var torrt och allt, såg ut att ha fått svart hår. Men det är väl bara innan de första tvättarna, då det är så intensivt, sen mattas det väl av till normal mörkbrun istället.

Fick igår höra väldigt tråkiga nyheter av en vän man inte pratat med sen.. typ januari eller nåt för fan. Så jävla ledsamt verkligen :(

Det märks att vi går mot kallare tider. Även om det är sensommar eller vad man ska kalla det (för höst har det inte riktigt hunnit bli), så känner min hud att det blivit ett par grader kallare. Har fått sådana där torra fläckar på mina armar och ansiktet känns som fnöske, och ca 3 storlekar för litet för min skalle. Helt torrt, och då är det som sagt inte riktigt kallt än. Så jävla jobbigt.

Nä, nu ska jag ta å smörja in mig lite, och sen fortsätta plugga innan lugnet försvinner och återkommer på söndag kväll.
Pusshaj

M&M's

Fick en stor jäkla påse M&M's av mamma och co när dom varit i Tyskland. Har inte vågat öppna den än, är rädd för att den tar slut alldeles för fort nämligen :p Hjärtat får absolut inte röra den, han bara skyfflar i truten tills det inte är något mer kvar :o Leave a womans chocolate alone! :p

Var ju då i skolan igår. Tog ca 25 minuter att köra dit, i ösregn. Bör ju gå betydligt fortare när man faktiskt kan hålla hastigheten också, utan att oroa sig för vattenplaning. Dagen gick förbannat långsamt. Förstår inte att man kan dra ut på så få saker, så jäkla mycket. Fast rätt mycket av dagen ägnades åt diskussioner, och det blev ett par goda skratt i våra grupper :p Sen vid två-tiden så började jag känna av huvudvärken, vilken bara blev värre och värre för varje minut som gick. In i datasalen och sitta och stirra på en skärm gjorde ju inte saken bättre. Humöret skönk även när jag på bara ett par klick var klar och förstod hela plattformen, och vackert fick sitta och vänta på alla andra nötter som inte verkade förstå nånting. Ungefär som i gymnasiet.. "Nu ska vi lära oss göra undermappar. Ni högerklickar på en mapp...   - öhh.. jag fattar inte..." Nä men så ska man inte säga. Man kan inte rå för sin datorvana helt enkelt.

Det blev till å köra hem mellanfort, vilket var väldigt jobbigt eftersom jag inte ville göra annat än att stänga ögonen eftersom huvudvärken blev mildare då. Hem kom jag, gråtfärdig lade jag mig i sängen, tryckte i mig två alvedon och pussades med Milton. Blev det bättre? Onä, istället blev jag kallsvettig och ville kräkas, och just då vart vi tvugna att kila iväg, efter som lilla mamma fyllde år!! Yes box. God mat blev det, efter ca halva plankan så kände man sig som människa igen med en antydan till huvudvärk bara. Mätt som tusan blev jag, fick beställa in efterrätt också eftersom mamma insisterade. Glassen var alltså kallare än vad den ska vara, gick fan knappt å äta :( Men det var gott iaf, och jag tackar så mycket.

Ikväll blir det valpkurs igen. Har faktiskt inte gjort min läxa denna veckan :p Hade behövt träna lite på inkallningen men jag är så feg och känner mig så dum om man ska stå och hojta "Hit!" och sen rusa iväg. Folk hade fan ringt psyket. Har bara tränat på att lugna ner valpen, vilket behövs. När han har busat för mycket blir han jobbig som fan. Trött är han men ska inte erkänna det. Man håller honom, klappar honom lite på bringan och tjoff! så ligger han helt platt på mage och snarkar gott efter ett par minuter :p

Nu ska jag återgå till att studera (oh vad smart det lät)
Pusshaj


Hus, ge mig ett hus!

Ungefär så känner jag. Har ju då hittat mitt drömhus :p I Skurup, inte så jävla långt ifrån civilisationen ändå. Sen hittade jag drömhus nummer två, men det var lite för litet. Dock med en stor jävla tomt till mina små vovvar. Eftersom hjärtat då inte kan ta ansvar för sina grejer, så kan han inte heller ta lån. Eller kan kan han ju, men det är lite komplicerat. Så igår hörde jag att en annan Micke och hans tjej har hyrt hus i Svedala. Perfekt avlägset. Jag letar som en tok efter hus som hyrs ut, på blocket, men hittar fan inga. Antingen finns dom i/runt Kristiandstad och på 'fel' sida av Skåne, eller så är dom kring Helsingborg vilket jag tycker är ok, men inte hjärtat. Och dom som finns i närheten, är kräkdyra. Wtf liksom?

I fredags hade vi lite folk här. Med betoning på lite. Det var jag å Heidi som vart på G, men det humöret förstördes rätt så snabbt, då gubbarna vart väldigt gubbiga och tråkiga. Det var planerat att vi skulle till Malmöfestivalen, men folket kom på sent, och tummarna satt så hårt i arslet att det aldrig blev av. Inte fick jag min thaimat heller :( Kanske på marknaden i Trellehulla i helgen? Men jag tvivlar på det.

Lördag sen, hände nog inte så mycket. Har fan inget minne alltså. Stoffe sms:ade och berättade att han blivit pappa. Lille Anton kom på natten till lördagen.

I söndags hände det återigen ingentin. Stoffe kom på kvällen när han lämnat sjukhuset, snackade lite sen kom Fantastic 4 på tv. Envis som jag var så fick dom vara tysta så jag kunde kolla på filmen :p

Meckade igår. Eller ja, hjärtat och Thomas meckade. Skulle sätta på katalysator på bilen inför besiktningen imorgon. Jag och Robin lekte mest :p
Nu på lördag är det Extreme-helg nere på Malmöbanan. Skånes snabbaste gatbil ska koras och Thomas är alldeles ifrån sig. Hoppas att den går igenom besiktningen imorgon så han får lov att köra, annars gråter han väl. Det kommer bli en jävla massa fart och jag hoppas att vädret är bra.

Arh, och imorgon är det skola! Lite småspännande, men ändå inte. Och min kära mage klarar ju inte av någon press för fem öre, så den ser inte fram emot det. Dock är det bara imorgon och på torsdag, intrduktionsdagar. Får se sen om det blir nån mer dag nästa vecka, eller om det bara är till å kila hem och sätta igång och plugga röven av sig :o

Imorgon fyller lilla mamma år! <3

Ryggsäcken

Ibland är det överväldigande hur ens känslor fungerar.. Trodde att jag funnit mannen i mitt liv, för ett par år sen. Det blev lite av en 'bumpy ride' :p Nu sitter man här med the real man, som man saknar ihjäl när han är och jobbar, och som man kan sakna även fast han sitter bredvid en. Man får liksom inte nog. Det är en känsla jag inte känt sen.. hm.. jag skulle vilja säga aldrig :o Visserligen är det rätt så nytt fortfarande, men det känns perfekt. Och det känns som vi varit tillsammans i en evighet. Haha, Rebecca sa till och med att det verkade som vi känt varandra för alltid. Sen kommer det ju såklart till lite småtjafs, men det gör det väl överallt.. Inte lika mycket denna gången iaf :)
En puss till dig älskling.

Ikväll får vi gäster. Hjärtats moster fyller år, så vi blir några stycken med lite tårta här hemma, innan vi åker iväg till festivalen för att kolla raketerna. Fast jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra, om jag ska med eller inte.. Milton vart så himla rädd på nyår, så det känns inte snäll att utsätta honom för det. Felix däremot, verkar inte reagera på något smällande över huvud taget, så han kanske inte blir rädd. Kanske ska lämna Milton hos Mia, och utsätta Felix för en mjukstart med kvällens raketer, så han inte blir överumplad när det är dags för nyår.. Oh, herregud, jag höll ju på att glömma! Festivalen måste jag till i vilket fall som helst, jag har ju fortfarande inte ätit thai-maten där uppe. Den är så jääääävla god, och det hade varit en STOR förlust om jag missade den i år.

På valpkursen igår fick vi göra en övning som hon kallade för 'ryggsäcken'. Fånigt namn egentligen :p Man satt på huk/knä med valpen sittandes mellan ens ben, samtidigt som man höll om den och klappade den lugnt på bringan, precis ovanför där benen börjar typ. Där ska hundar tydligen ha lugnande punkter som man 'aktiverar' genom att klappa där. Provade göra det för en stund sen, Felix vart helt galen och stimmade runt och hängde Milton i halsen. Först skulle han bara bråka och gnälla och ha sig, men en 15 minuter och ett par sovande ben senare, så bara föll han ihop platt på golvet och nu sover han som en stock. Fett lyckad övning :p

Nu ska jag njuta av stillheten och kolla länghoppsfinalen på tv, heja Carolina Klüft!
Pusshaj

Ridning

Kom till stallet igår, första gången på hela sommaren för tusan. Luktar så jäkla gott och 'hemma' :p Louise vart lagom irriterad på att ridhuset inte blitt vattnat, eller att halmen inte blivit bortkörd. Helt förståeligt. På schemat stod uteritt och jag valde Juvel. Jäkla fart i den tösen. Galopperade över fälten, vilket hon tyckte var himla roligt. Började bocka och studsa och ha sig, hon skulle ju definitivt inte vara sämre än Folly. Gick fasen knappt och stoppa dom :p

Sen kom Stoffe på kvällen. Det var beräknat att han skulle bli pappa igår, men bebben vill tydligen inte göra som läkarna säger, och ploppa ut. Hans tjej är lagom irriterad nu :p

Ikväll är det valpkurs igen, kul! :) Felix var så himla duktig sist. Han har fattat det är med kontakt nu. Satt hela tiden i hundrastgården igår, och tittade på mig. Till och med när godiset var slut satt han där med sina valpögon och var så jävla söt. Efter valpkursen sen, kommer hjärtat med kusin och Rebecca och hämtar mig, så kör vi vidare till Lödde och bilträffen. Där ska det köras fort, och jag vill åka Evo hem! Nu går den ÄNNU bättre. Rebecca sa att det kändes som ett flygplan, innan det lyfter. Och att få den känslan i en bil, är fan inte illa pinkat.

Klippte klorna på Felix idag. Typ andra gången i hela hans liv, första gången för oss :p Det gick jättebra. För en gångs skull, skulle han inte hålla på och bitas hela tiden. Han låg där och tuggade på IKEA-råttan, fram tills jag råkade klippa lite för mycket på ena klon :p Han pep till, men sen vart det glömt. Det blödde lite, men det gick också över. Inte världens lättaste sak att klippa svarta klor, man ser ju inte vart pulpan är :o

Pusshaj

Snackemoster

Ahaha, Felix är så jävla rolig emellanåt. Så fort han inte får som han vill, så småskäller han, och 'mumlar' typ. Eller när Milton inte vill leka med honom, då skäller han också. Ibland sitter han bara och snackar, det låter verkligen som ett mummel. Och han har blivit jätteduktig på det här med rumsrenheten. Igår stod han och krafsade på ytterdörren när han vart nödig, så det var bara att springa ner och kissa med honom.
Ska ta en liten promenad med honom nu, och träna på lite läxa :p Behöver träna lite följsamhet ^^ Örk, och igår fick han tag i en mosad kanin, som legat platt på gatan i över en månad. Så jävla vidrigt det var, luktade fan apa. Inte skulle han släppa den heller. Fy fan.

Hjärtat fick ett bud tiill Gbg, så han är borta hela dan idag. Tack och lov har jag bilen, så jag slipper oroa mig för att inte komma i tid till ridningen. Tjo!

Ska springa ner och kolla om där finns en ledig tvättid nu, och sen ut å rasta den lille
Pusshaj

Back to reality

Idag kommer lille Rocky hem igen. Hoppas han har haft det trevligt på semestern :) Sen på onsdag börjar ridningen igen. Eller ja, den har väl börjat idag (?) men Jag börjar på onsdag :p Torsdag är det dags för valpkursen igen. Ska bli kul. Han var så duktig sist. Och jag gör min läxa för fullt ^^ Eller ja.. kontaktövningarna iaf. Ska träna lite på inkallningsmomentet och följsamheten också. Blir väl inte så himla roligt sen när han har blivit stor, och drar i kopplet. Kommer fan flyga som en vante efter honom då. Hjärtats arbetskamrat hade honom under en dag, och den lille hade fått leka med en 4 månaders rottweiler tik, och Felix var redan större än henne. Han fyller 3 månader på torsdag :o

Igår var första Malmöfestival-besöket. Förvånadsvärt lite folk. Visserligen mitt på dagen, men ändå. Träffade lille Måns :p Och så hittade jag min indiantröja :D En röd en, med en varg på. Hittade en dödsfin kofta också, som inte var så himla dyr. Ska se om jag inte kan tjata till mig en sån också :p Antingen det, eller så får jag hålla mig till Svedala marknad eller nåt.

Sitter och kollar på hästhoppningen nu. Man tycker att ryttare på den nivån borde ha en finare ridstil. Ser fan ut som potatissäckar allihop. Förutom britten Ben Mahe eller vafasen han nu hette. Han red tjusigt :)

Funderar igen på att börja läsa lite i min skolbok, men vad jag kommer ihåg från sist, så skulle vi inte läsa alla kaptiel, så det känns onödigt att 'ödsla' tid på något vi ändå inte ska läsa. Bättre att vara bättre på det vi ska läsa :p

Pusshaj

Vallåkra

Igår bar det av till Helsingborg, kolla lite streetrace. Lånade Mias kamera, blev en del fina bilder ändå. Inte så många dock. Desto fler på hundarna idag :p
I alla fall, Thomas kom med Evon, körde direkt mot 'albinon' i bmw:n, rastade skiten ur honom så jävla fett. Sen ställde han bilen, ville vänta på killen i den blå evon, som enligt forumen är skånes snabbaste evo. Och sen kom han, den blå. Först rullande start, där Thomas fick lite pisk eftersom den blå tjuvstartade. Sen ett race still, stillastående start. Den blå var snabbare än Thomas i starten men sen kom han, jävlar i det. Thomas piskade honom, och skånes snabbaste evo är inte längre blå. Killen skyllde ju såklart på att han hade 'problem' med 2:ans växel. Javisst, men saken är ju den att killen var snabbare än Thomas i starten och där måste han ha fått i 2:an problemfritt. Om han inte kör 50 meter i 1:ans växel såklart, men då är det fan inte mycket låda kvar sen. Face it. Det var så jävla fett, så mycket problem han haft med sin bil, och nu kan han visa dom. Arh, den är så jävla rolig att åka i! :o

Ska ta en tur in till festivalen ikväll, käka langos! Yesbox, så jävla gott. Ska se om jag hittar indianerna också, så att jag äntligen kan få köpa min indiantröja :D Sen är det BILTEMA-träff ikväll också, ska fota lite til :p

Pusshaj

Duktig valp

Osäkert väder gjorde att jag hade med mig en hel påse med kläder och skor till valpkursen igår. Gummistövlar, regnjacka, tjocktröja you name it. Men sen bestämde sig solen för att skina på de goda, så vi hade fint väder på kursen och jag kunde lulla runt i mina mjukisar :D
Vi hade namnövningar, följsamhetsövningar, inkallning och kontaktövningar. Felix vart superduktig! *stolt* Kontaktövningen gick ut på att sitta på huk och ha godis i handen, som var sträckt ut från kroppen. Sen satt man blickstilla och knäpptyst och lät hunden själv komma på vad den skulle göra; titta en i ögonen. Först var det ju bara korven som gällde, sen kollade han på mig och fick sin godis och en massa beröm. Sen hade han det på det torra och så kunde jag ställa mig upp istället, inga problem där inte. Han var jätteduktig och jag är stolt. Och hon som håller i kursen är jätteduktig. Kändes super att vara där, redan första gången. Så jobbar hon i landets bästa djuraffär (enligt mig) och där får vi 10% rabatt, tjoho! Och jag som älskar sånt :D
Nu är det träning för hela slanten som gäller, han verkar vara en hund som är lätt att samarbeta med. Inte sådär ofokuserad som Milton är :p

I helgen är det Vallåkra, Malmöestivalen och Anderslövs marknad som gäller :p Ferrari-körningen fick jag hoppa, tyvärr :( Mina älskade älskade tjusig bilar..

Pusshaj

Valpkurs

Ikväll börjar Felix och jag på valpkurs. En privat i Lomma, istället för den jag gick på med Milton. Var inte så himla förtjust i den kursen. Filosofin var ungefär att alla ska träna på samma sak, oavsett om det går eller inte. Som att en dyslexiker ska kunna skriva felfritt, som alla andra i klassen, skitsamma att han behöver extra hjälp.
Det gick inte att få Milton koncentrerad när vi tränade, eftersom det satt 13 hundar och skällde konstant inne på agilitybanan. Då blev han helt blockerad och de hundarna vart de enda som intresserade honom. Där skulle man fått tips och råd på hur man tränar bort sånt, men icke. "Peta honom i sidan så han lyssnar på dig", javisst. Hjälpte i två sekunder. Hoppas att det blir bättre denna gången. Skulle köra dit igår, och kolla vart vi skulle vara. Följde vägbeskrivningen och kom helt åt helvete fel. Körde runt hela jäkla Lomma istället. När vi väl hittade dit och körde mot Malmö igen så var det lätt att hitta eftersom jag kört där ungefär hundra gånger.

Sitter nu och väntar på att dressyren ska börja i SVT24, och finalen i simningen i 1:an.

Oh, ner och leta upp regnjackan ifall det skulle börja regna :o Och kanske få med mina gummistövlar också, inget roligt om gräset är blött ikväll :s

Pusshaj

Brottning

Sitter och kollar på Men in trees nu. Jag blir så himla avis, det ser så jäääävla mysigt ut så det knappt är sant! Fullt med berg och skog, knappt nåt folk men ändå alldeles hemtrevligt. Så vill jag också bo :( Oh, hus vill jag bo i. Hyra eller köpa spelar inte så stor roll. Eller ja, det gör det ju. Men vill mest känna på hur det är. Sitta där och nörda mig med min lilla skolbok i uterummet eller nåt. Haha :p

Just nu ligger vovvarna i den minsta korgen, och brottas. Den är lagom stor för Milton, än mer perfekt för Felix valp-storlek. För båda två är den rent för liten. Men spelar det nån roll när man har ett mjukt underlag att brottas på? Milton är dödssnäll mot den lille, låter han hålla på och leka och ha sig. Mina små hjärtan <3

Valpkursen börjar imorgon, sen väntar en jävligt fullspäckad helg :o Och nästa vecka börar ridningen igen :D
Pusshaj


Perfekt väder

Idag är det helt underbart. Vaknade åtta, på med mjukisar och informationsteknik-tröjan jag fick av Päran, ut med dogsen och bara njuter. Det är helt klart i luften, inga som helst problem att andas, det är långt ifrån varmt men ändå så pass att man kan vara ute uta att frysa. Det passar mig perfekt :) Fast det lär väl komma en del regnskurar som det alltid gör, och då är jag nog inte lika glad :p

Ska iväg och vaccinera Felix idag, och så börjar valpkursen på torsdag. Vet fan inte en vart den är :o Får väl köra en runda och se om jag hittar dit. Kan ju vara en bra förutsätting att faktiskt veta vart man ska, så man slipper komma för sent. Hatar sånt :o

Hittade min kära skolbok igår, förmodar att det är samma upplaga vi ska ha nu när vi börjar, så jag funderar på att läsa lite i den. Börjar skolan 27/8, och då fyller även lilla mamma år :D

Pusshaj

Måndag hela veckan

I fredags åkte vi till Svågertorp och tryckte i oss lite kinamat. Det var mellangott. Tycker inte det är så himla smarrigt som det faktiskt kan bli, det är ju ingen smak i det. Stark sås till, och du får Ändå sitta och leta efter smaken. Sen efter det blev det impulsbestämt att vi skulle åka till Skurup och hämta Eclipsen. För att det skulle vara möjligt behövde vi ett bilsläp, och det hittade vi bara i Svedala. Dock hade dom bara boogie-släp där, och då måste man ha E-kort, vilket Danne hade. Så vi begav oss till Oxie för att hämta honom, tillbaka till Svedala. Hyrde släpet ungefär 20:58, sen körde vi till Skurup. Den har stått under granar i typ ett år, så den var rätt äcklig. En jäkla massa granbarr och ytmögel på sätena. Örk. Var väl hemma i Malmö igen typ 22:30 nånting. Ner med jäkelskapet i garaget och tvätta av den, så nu är den inte fullt lika äcklig. Inte lönt att putsa för mycket, de ska ändå mecka med den sen. Den har inte ens en motor eller en kofångare så den ser helt naken ut :p Men fin är den!

Sen i lördags hände absolut ingenting, söndagen kom fort. Vi åkte till Teckomatorp (!) för att kolla på crosstävling. Pärs lille skulle köra. Det gick dock inte så bra eftersom nånting med styret vara fel, så han kunde inte styra. Det regnade ungefär hela dan och där var sååå jäkla lerigt. Gick knappt att gå, och stackars ungar fick köra cross i gyttja. Sen från ingenstans blev jag barnvakt och helt jävla lerig. Den ena ungen kunde man ju dränkt, pratar knappt och skriker så fort hon blir tillsagd att göra annat än vad Hon vill. Örk. Filippa är mycket roligare :p

Lämnade Milton och Felix ensamma igår, för första gången. Det gick nog bra. Hörde inget skällande, förutom från Milton när porten gick igen tre våningar ner. Annars var det lugnt. Så jag tänkte att det är fan lika bra att fortsätta träna fast man springer hemma, så jag kilade ner i tvättstugan och bokade tvättid, och inte ett knyst från den lille. Det här kan nog gå bra :)

Pusshaj

Accepted

Yes box, socialpsykiatri på distans, and I'm in! Passar mig skitbra med distansform, mest eftersom Felix inte är så stor än och inte kan vara hemma själv. Plus att jag är lite för 'lat' för att ta mig till skolan två dagar i veckan bara. Nu ska jag se om jag kan ta och leta rätt på första kursens lärobok, så slipper jag ju köpa den. En svindyr jävel. Men OJ vad skoj det ska bli! :D Can't wait.
Oh just det ja, måste säga till Carina att det blir en termin till med käre lille Rocky. Kan vara skönt att komma ut i stallet ett par dar i veckan och rensa huvudet från studier.

Tjo vad exalterad jag är nu :D

Lödde och polisfritt

Jag undrar jag, vad som hände med polisen igår. Alltid annars när man når Lödde, så är polisen där. Ingen kör, alla står och snackar bara. Igår när vi kom så körde folk, där vart inte en polis så långt ögat kunde nå. Skulle åka Evo dit, men så ringde dom och sa att nåt med bränslepumpen gått sönder, så vi åkte före i vår eightfifty :p  Senare kom dom med rallybilen, körde ett par race och alla vart "wow, den funkar äntligen!" Sen gick nån  jävla säkring till larmet så bilen låste sig, varpå Thomas blev måttligt förbannad och sparkade på bilen = fin buckla i sidan. När vi sen skulle åka hem, fick jag däremot åka i Evon och OH MY GOD!! Den gick utav bara helvete, fy fan vad kul det var. Tänk er hur man trycks bak i en berg - och dalbana, i stupen, ungefär så satt man klistrad mot sätet, fast det gick mycket snabbare. Arh, jag var helt salig. Fy fan vad kul.

Har inte mycket planerat i helgen. Nästa helg däremot, börjar Malmöfestivalen. Den 16:e är det Anderslövs marknad och vi ska dit. Det är även Ferrari-tävlingar i Ring Knutstorp och DIT ska jag. Mina älskade bilar, dom är så jävla fina. Och sen på kvällen är det Vallåkra, massa race i Helsingborg och den 17:e ställer folk ut sina bilar.

Nu ska jag hitt po nå annat :p
Pusshaj

Like thunder and lightning

Igår när vi körde hem från Svedala, såg såg det ljust ut på himlen. I motsatt mening. Himlen hade nån form av blålila färg, lite sådär rosa sken i luften liksom. 'Yes!' tänkte jag då, äntligen kommer åskan. Hela dagen igår vart lite kvalmig. Inte alltför jobbig, och varmt och fint emellanåt. Men kom det nån åska? Nejdå.. Sista rundan med hundarna vid 23-tiden, så kom det lite duggregn. Bäst att snabba sig in, tänkte jag, innan himlen öppnar sig. Men mer regn kom det inte. När jag sen vaknade för att gå ut med dom imorse, så såg det lite småruggit ut, så jag tog på mig en tjocktröja. Worst mistake of my life, kan jag säga. Det var alltså så jääääkla kvavt och varmt och vindstilla att jag fan inte visste vart jag skulle ta vägen. Inte blev det bättre sen att solen bestämde sig för att titta fram ungefär samtidigt som jag kom ut genom porten. Skulle väl inte vara hela världen, promenaden kunde överstökas fort, trodde jag. Lille Felix orkade dock inte springa på som vanligt, det var nog lite för varmt och kvavt för hans smak.
Nu, ca 1½ timme efteråt har jag äntligen återhämtat mig och slutat svettas så hemskt. Det var ju helt galet.

För övrigt så går det bara framåt med hundarna. Verkar som att Milton funnit sig i att ha Felix omkring sig, inte lika mycket tillrätavisningar och morrande och dylikt. Nu när dom sätter igång är det mest på lek, springer och jagar varandra, eller brottas lite. Vill helst slippa det inomhus, så jag tar mig till hundrastgården. Tror ni dom vill leka där? Icke. Så fort vi går därifrån, sätter dom dock igång, och trasslar in lilla matte. Suck. Men goa är dom :)
Dagarna spenderas sittandes på golvet, eftersom Felix (precis som Milton) föredrar att sova i mitt knä. Han kommer inte till ro förrän han kan krypa upp och lägga sig i knäet. Vilket är lite synd om Milton för det är ju hans plats i normala fall. Vid vissa tillfällen ligger dom båda i knäet, vilket blir lite varmt och svettigt, annars brukar Milton faktiskt nöja sig med att ligga supernära mig istället.

Jaja, jätteintressant att läsa om hundarna :p

Ikväll bär det förmodligen av till Lödde och bilträffen. Kanske kan man få åka lite Evo då. Verkar som att sista mecket i helgen har gjort att den går klockrent nu. Förhoppningsvis slipper man fler rasade motorer. Den är så jävla rolig att åka i, vilket krut alltså :o

Jaja, ska fixa mig lite frulle nu :)
Pusshaj

Hundliv

Var ute på en längre kvällsrunda med bara Felix igår, skulle gå i parken hade jag tänkt. Först kom vi inte längre än till hundrastgården, där grannens GD och två amstaffar lekte. GD:n höllt på att hoppa över staketet för han ville hälsa på Felix, som bara studsade runt utanför rastgården. Sen ville den ena amstaffen leka pappa, gudasnäll hund alltså. Muskulös som få, han påminner fan om en björn och hade fått vilken hundrädd människa som helst att vända på klacken och springa för livet. Men som sagt, supersnäll vovve. Efter att ha stått där och snackat i en kvart och lekt lite med GD:n, så gick vi vidare. Eller ja, om Felix gick så mycket kan väl diskuteras. Fullt med grejer att lukta på. Sen vart vi nästan klara med parken, så kom en tjej med sin huskey, som är väldigt försiktig av sig. Efter ett par minuter lossnade det dock, och hundarna skuttade runt varandra och lekte. Bra med miljöträning och socialisering och motion på en och samma gång :)

Utanför på gatan så håller de på och arbetar. Vet fan inte med vad, om det är parkeringsplatsen på skolan eller nåt, men lastbilen har stått på tomgång i säkert en halvtimme nu och jag håller på att bli galen.

Och på tapeten är nu en resa i vinter, till nåt fint och varmt ställe. Jag röstar på något där man har chans att se delfiner :p Åker iväg ett gäng en vecka, hade varit skönt som fan.

Argh, och jag blir mer och mer sugen på att bo på gård :p Känna av "lannet" lite :o
Pusshaj

The summer is magic

Vaknade imorse av att himlen hade öppnat sig. Inte såå himla roligt att gå ut med dogsen i det regnet, men vad gör man? Lillen vart nödig och Milton också. Det var ju iaf inte så kallt, så man ska inte gnälla. Felix gillade inte att vara ute i alla fall, satte sig ner på baken och skulle inte gå vidare. Gud förbjude om man skulle bli lite blöt om fossingarna. Så där stod jag ute, med en valp envisare än en åsna som vägrade kissa. Så småningom lossnade det, tack och lov. Ska bli roligt att se om vi får nån snö i vinter, och vad den lille tycker om det. Milton älskade det. Sprang runt och åt snö och slickade i sig det, jagade snöbollar osv.
De kommer lite bättre överens nu, brottas och har sig. Felix tar tag i Miltons halsband och hänger fast där, och sen snurrar dom runt. Fram tills Felix råkar få tag i Miltons hud med sina sylvassa tänder, då är leken slut.

Snart är det dags för valpkursen! Ska bli intressant och spännande att se hur den är, jämfört med den jag gick med Milton. Felix har ju raser i sig som är aningen mer krävande, än de raser Milton har. Bra med en människa som själv har små staffar kring sig, så hon vet vad hon snackar om liksom :o

Sen är ju även dags för Malmöfestivalen snart. Får hoppas på regnuppehåll då. Ska på Nrj in the park med Heidi och Rebecca, inte så roligt om det regnar då. Ska även upp och äta lite mumsig mat och köpa mig en tröja :)

Efter lite buff och bråk så har dogsen lagt sig till rätta. Felix har invaderat korgen, som han även tycker ska ätas upp, och Milton ligger på min fot.

Haj sålänge

Fullt hus

Ända sedan i fredags så har här varit fullt hus. I fredags åkte vi till Gislöv för att gå på Gislövs marknad. Åkte lite karuseller, promenerad runt, men fick inte så mycket annat vettigt gjort. Åkte sedan hem, med ett helt kompani i bilen. Kollade på Rush Hour 3, sen blev alla soffor ockuperade. Lördag åkte vi till Sturup för att kolla på crosstävlingen. Det var lite mellanroligt. Mullrade som tusan vid starten, alla stod med full gas :p Sen åkte vi hemåt. Jag och Rebecca åkte iväg för att handla, sen lagade jag potatisgratäng med köttfärs, vilket tydligen var himla uppskattat. Yay, mästerkocken :D
På kvällen åkte vi till Klagshamn för att bada. Det var lite småkyligt i luften men vattnet var faktiskt varmt och skönt. Sen meckade killarna med Evo-motorn och Eclipse-motorn hela natten. Idag har vi lämnat Moa och käkat lite glass. Kanske ska iväg till Dalby stenbrott och bada. Beror på. Det ser lite mulet ut, men det gjorde det igår också men då var vattnet ändå varmt :o Hoppa vi på att alla badar då också :o

Himla jobbigt at hålla ett öga på Felix. Han har kommit på att han kan klättra upp i bäddsoffan, och sen vidare därifrån upp i soffan, och så ligger han där och viftar på svansen när jag kommer och ska ta ner honom. Himla söt :p
Pusshaj

Pms on a man?

Frågan är ju om det existerar.. om ni inte tror det gör det, så välkomnar jag er hem hit allihopa, för att studera min karl. Jag överdriver nog inte om jag säger att han varit sur och grinig och jävlig den senaste månaden. Går omkring med ett mörkt jävla moln över sig, skriker åt/på mig helt oprovocerat, och när jag sen är sur och jävlig tillbaka (för vem kan hålla humöret uppe under såna omständigheter?), så blir han sur på mig för att han inte förstår att det är han som är orsaken till det hela :o Nu är dessutom Moa här över helgen, och även om hon är go och glad och förtjänar bättre, så tänker jag inte spela nåt jäkla falskspel med fejkade leenden och trevlighet osv. Eller jo såklart gentemot henne, men inte hennes korkade far.

Var och badade i förrgår kväll, typ vid 22. Det var såå mycket skönare i vattnet då, än när vi var där dagen innan, mitt på dan. Lite kanske det spelade in, att det inte var så himla djupt där vi var på kvällen, men skit i vilket, det var najs ändå :) Såklart slog jag i mina små hälar i den jäkla flotten, så nu ser det ut som att någon försökt äta upp mina fötter. Och nåt hemskt hände med mitt knä, antingen när vi badade, eller under natten sen, för igår kunde jag inte gå alls. Fick nästan hoppa fram, på andra benet. Idag är det däremot lite bättre.

Igår vart vi i Skurup för att hjälpa H och T att flytta till sitt nya hus. Eller ja, radhus. Det var inte så stort, men fint som fan. Det gick smidigt och fort och sen fick vi öl å hamburgare när vi var klara. Jag kunde inte bidra till så mycket flytt pga mitt knä. Tack och lov för Henrik och hans lastbil :)

Nu ska jag se om jag orkar sortera ut lite bilder.
Pusshaj

RSS 2.0