You spin my head right round

Var ute på en långpromenad med hundarna innan, tog kanske en timme och en kvart. Stötte säkert på 9 hundar på rundan. Min tanke var bara "Shit, hur fan ska det gå med valpen??" Men jag hade godis med mig i fickan, och varje gång vi fick hundmöte så ställde jag mig på gräsmattan med honom och försökte avleda med godiset och berömde honom när han var tyst. Sen kom där en sur gubbe med två skällande hundar och då blev Milton lack och satte igång att skälla tillbaka. För ett kort ögonblick vart det kaos, men det fixade lilla jag bra :) Släppte dom sen i en rastgård jag råkade gå förbi så de fick springa lite, och begav mig sen hem igen. Nu har de legat och sovit gott i ca tre timmar, så trötta blev dom nog :)

I 6½ timme har jag då suttit här och haft såååå jävla tråkigt. Jag vill inte säga för mycket, för att fel människor kan läsa det samt att saker och ting kan missuppfattas. Men ibland blir jag så himla trött på alltihop, hur tusan ska jag orka med detta??

Funderar på att ta ett bad och lyssna på lite Akon, men jag hinner aldrig bada så himla länge. Jag blir alltid så förbannat rastlös efter en liten tid i badkaret bara.. det tar nästan längre tid att förbereda allt än vad jag faktiskt ligger i plurret :p Men skönt är det i alla fall, så det brukar vara värt det.

Jag vet inte hur jag ska agera sen.. har svårt att bli av med irritationen som pyr inom mig, har gjort allt för att verkligen få bort den men icke. Den är envis. Kan vara för att jag just idag är långsynt, vilket är helt lätt att bli när man får skit för något som egentligen inte är ens fel. Kvällen kommer  nog sluta i katastrof i alla fall, men jag försöker att inte tänka på det.
Ska upp och jobba imorgon också, och DET är jag Verkligen inte sugen på att göra. Jäkla skit alltså.
Pusshaj

Acer Aspire One

Ih, igår köpte jag min lilla dator. Den är verkligen LITEN! Allt är helt ihopaklämt på den,och tangenterna är betydligt mindre än vad jag är van vid, Men ska det vara en mini-pc så ska det :) Den har dock ingen Bluetooth (vad jag vet) så jag måste leta upp mobilsladden innan jag kan föra över bilder till datorn. Den väger ingenting heller, min väska väger för tusan mer!

Har inte orkat plugga än idag, har ingen motivation till det. Måste försöka jaga rätt på den, för plugga måste jag. Jobba i domartornet imorgon, är inte alls sugen på det heller men pengarna behövs. Är dessutom så jävla trött på att sitta inne som en fånge, jag blir rastlös fort, och helgerna är till för att man ska göra de saker som man annars inte hinner med på vardagarna. Men nej, så ska det inte vara alls tydligen. Är på dåligt humör idag, jag hatar det.
Pusshaj

Lägenhet

Har nu hittat två lägenheter jag har fallit handlöst för.. det är helt galet. Båda är nyrenoverade och i toppskick, verkligen jättefina. Den ena har till och med en liten uteplats, perfekt för hundarna på sommaren :o Men de är dyra, och jag velar. Jobb har jag ju, och jag kan få lån. Frågan är bara om det är värt det. Inte ensam tror jag inte.. Men drömma kan man i alla fall göra, precis som man kan drömma om en ny bil. Försäkringsbolaget är ju helt sjuka i huvudet. Ska man gå efter hur de resonerar, så är det inte lönt att man går på körskola, för enligt FB så kan man köra i princip hur som helst. Den som sen följer reglerna får skylla sig själv om denne blir påkörd. Då är det den laglydiga som får skiten ändå. Blö!

För att återgå till lägenheter.. jag undrar hur dessa mäklare tänker när de fotograferar lägenheterna de ska sälja. De tar en bild på varje rum, ibland ur olika vinklar. Det är skitbra och precis det man behöver se. Men nej, sen fotar de ägarens soffa och soffkuddar i närbild och döper bilden till "Detalj". Jomen hallå, får jag med den soffan när jag köper lägenheten? Eller en "Detalj"-bild på vasken i badrummet. Tack, men jag såg faktiskt hur vasken såg ut, jag klarar mig utan en närbild.

Försöker plugga lite nu, men är för distraherad känner jag. Tre kapitel om olika typer av psykoser. Med en distraherad hjärna och allt det att ta in, så blir det bra luddigt alltså. Men jag får göra nya försök helt enkelt, så småningom släpper det väl. Det är så illa tvunget.
Pusshaj

Så mycket man kan känna

Har ni någonsin varit med om att ni sitter och lyssnar på musik, och ni bara känner? Det finns alltid ett par låtar som får mig att bli sån.. jag går över till en annan sida och bara känner hur känslorna passerar genom kroppen. Allt som man har varit ledsen för, och som sårat en, och allt som gör en lycklig ända ut i tåspetsarna. Allt känns på samma gång, det är en salig jävla röra och det är svårt att sätta ord på det. Samtidigt som det är skithärligt att känna allt detta, så är det så förbannat jobbigt. Man känner sig tyngd av det, som att man hålls nere. Efter ett tag brukar det kännas lättare dock. Det är precis som att kroppen själv tar hand om ens psyke, som att den känner att "Nu får det vara nog, du bär på för mycket känslor, det är sags att vi tar itu med det och blir av med dom". Som att man blir nollställd och 'redo' för vad livet den kommande tiden, har att ge en, om det är sorg eller glädje. I mitt fall går det tyvärr hand i hand, men vad ska man göra?

Hade tänkt ta mig till gymet imorgon och skaffa mig ett träningskort. Mitt nyårslöfte om att lägga av med chips- och godsätandet har hållt sig. Eller ja, det blir inte mer än en gång i veckan, och det ser jag som en framgång. Nu kvarstår om sagt gymet, sommaren närmar sig med stormsteg, så jag måste verkligen ligga i. Men det ska bli både kul och skönt. Verkligen rensa kroppen på allt skit som den inte behöver. Kanske kan självkänslan bli något bättre också?

Nu väntar ett bad på mig, med Akon som sällskap :)
Pusshaj

Kanye West - Heartless

Det är vad som spelas om och om igen, det är himla bra faktiskt :) Har laddat ner Akon också, förstår bara inte varför det har dröjt ända tills nu, han är ju jättebra :o

Nu är min tre dagar långa (?) arbetsvecka slut för denna gången, nästa vecka blir det bara en dag då de andra dagarna innehåller tenta och föreläsning. Nästa gång det är obligatorisk träff igen är nog i maj har jag för mig.

Har verkligen inget intressant att skriva. Jag pluggar som en galning för att hinna med att i alla fall ha läst igenom allt en gång. Det är inte så mycket, och det mesta av det läste jag i Psykologi A i gymnasiet, så det är rätt så mycket repetition. Men jag har aldrig varit bra på att göra prov. Tror att den tanken är en psykisk spärr som gör att jag automatiskt gör sämre ifrån mig, för jag kan faktiskt.

Jag vill ha min rosa dator.. imorgon får jag veta om jag får den till halva priset eller inte, annars blir det Siba imorgon eller till helgen. Den var så jävla vacker, och den är skitlätt att ta med sig. Den var verkligen superliten! ♥

Oh, och Akons Beautiful är dödligt bra, jisses.
Pusshaj

Intrång på min egendom

Fick igår veta att en människa tydligen inte vet sina gränser, eller när man ska hålla sig undan från folk. Människan skäms inte för fem öre heller, verkar det som. Queen of the world, eller något. Först orkade hon inte sätta sitt arsle på bussen till Lund, nej för då skulle han köra henne. Nån pinsam tystnad uppfattade hon inte heller utan bara pladdrade på, medans en annan knappt kunde andas så obekvämt det var. Nu ringde hon i helgen och frågade om han ville komma över och kolla på film. WHAT THE FUCK?! Har ni gjort slut så har ni. Okej att ni umgås när ni båda är singlar men det finns verkligen ingen anledning att göra det om den ena har gått vidare. I alla fall är det så i min värld, och så som han beter sig är det så även i hans värld. Så stay the fuck away.

I alla fall.. det är en vecka kvar till tentan och jag kan inget. Men det är lika bra att åka dit och få det överstökat så får man ett hum om frågorna och så är det bara till å plugga än mer när det väl är över igen. Men det känns lite deprimerande, och jag blir jäkla stressad alltså.

Jobba ikväll igen, ska bli skoj. Eller ja.. så himla roligt är det väl inte men det är skönt att komma iväg och göra nåt annat.

Har jag nu planerat rätt, så kan jag köpa ett gymkort i dagarna och sätta igång och träna. Beach 09 närmar sig med stormsteg och jag är verkligen inte förberedd för det. Nu gäller det att sätta igång, enough is enough.

Pusshaj


Lördag och nojiga känslor

Igår var min mage helt out of function, precis som den har varit ända sen i onsdags. När jag gick ut med hundarna igårkväll så frågade Angel "Är du säker att du inte är gravid?". Nä.. säker är jag väl inte, men precis som pillrets säkerhet på 99,9% så är jag ungefär lika säker. Vaknade idag upp med en dunderhuvudvärk klockan 15.00 (!). Den har fortfarande inte gått över, och jag mår illa som fan. Ätit har jag heller inte gjort, tack vare illamåendet, men jag blir så jävla nojig. Vadfan gör jag om jag lyckats bli på smällen? Sitter här och fryser och svettas om vartannat, ihop med min huvudvärk och mitt illamående, så jag tror att det är något annat, men alla frågor och spekulationer gör mig ändå fucking nervös alltså. Delade med mig av mina oroskänslor till ♥:t och han sa "Menar du allvar? Men.. du vet att det inte är så bra tid för det just nu..?" Jamen hallå, det vet jag väl för tusan :o Dock inget "Jag vill aldrig ha barn" eller att han sprang iväg med svansen mellan benen, han verkade snarare tycka att det var okej, men inte just nu. Detta glädjer mig, inte för att jag vill ha barn just nu, utan för att han ändå verkar tänka långsiktigt och det är allt jag vill veta. Han är så svår att komma nära, men ibland dyker det upp tillfällen som ändå visar vad han vill.

Fan, jag måste äta något.. har min glass i frysen men hur bra är det att börja dagen med det? Måste förresten ringa vårdcentralen också, för min mage och dess bekymmer men det får bli på måndag.

Ska väl försöka stoppa i mig nåt ätbart nu, och sen antingen plugga eller sova.. fryser som attans :(
Pusshaj


Ny bil?

Jag har hittat min absoluta drömbil, den är så jäkla fin och inte alls så himla dyr faktiskt. Ska ringa snubben imorgon eller senare idag och höra om han är intresserad av ett byte :)

Och så vart jag på Siba och tittade på 'min' dator idag. Snacka om att jag höllt på att dö, så fin den var! Ljus-rosa metallic och skitliten! Har jag tur kan jag få den till halva priset, man får ju hoppas på det bästa. Kan inte sluta tänka på den nu :p

Annars händer inte så mycket. Nya fåtöljerna anlände i onsdags, så nu är det 4 fåtöljer och två soffor i vardagsrummet. Jag har dock inte varit hemma på två veckor nu typ, så det stör mig inte så mycket, men iaf. Kan heller inte komma till ro förrän allt skit som inte tillhör mig, har blivit hämtat. För två veckor sen skulle det varit borta, men det är ju bara snack som vanligt. Så jävla irriterande.

Sitter och pluggar som en dåre nu, eller försöker i alla fall. Vill inte tänka på hur lite tid det är kvar till tentan, och hur lite jag egentligen kan :o
Pusshaj

Kollektivt boende

Förra veckan bodde jag kollektivt, och det var himla roligt. Det var jag och Angel och en massa karlar. Förstod inte ett ord av vad dom sa, men man lär sig sakta men säkert. - Hur mår du? - Jag mår bra - Nej - Tack - Hurså? - 1, 5, 50, det är vad jag kan, och det är en bit på vägen iaf :p
Man diskar tre ggr om dagen och ändå var det jättemycket disk när man vaknade igen. Men det var skoj i alla fall. Dock saknade jag min säng och mitt  hem en massa, så jag sov såååå himla gott inatt.
I lördags åkte jag och Angel till Arlöv och hämtade lite sprit, tänkte att vi skulle dricka lite på kvällen. Först blev det bara en jäger-mix, sen blev jag trött, och folk skulle gå och lägga sig. Efter en liten stund kom det dock en tre personer till så det var bara till att avlägsna sig från vardagsrummet så de kunde vara där, så jag å Angel fortsatte att dricka. Halv två på natten var jag tvungen att tvätta mitt hår, och jag tror klockan var 06.30 eller så, när vi gick och la oss igen. Sen vaknade jag 11 och mådde skitdåligt. Men kul var det iaf :)

Idag fyller lilla lillasyster 20 år. Gamla kärring, men vadfan är jag då? :o Ska ut och äta om en timme, är superhungrig så jag hoppas verkligen att det blir gott!

Det köptes nya fåtöljer i lördags, superfina var dom faktiskt, och de ska hämtas senast imorgon. Men jag har fortfarande min jättefula soffa kvar, och inga tv-kanaler.

Ingen ridning och ingen Rocky kvar heller. Det känns lite sorgligt, men jag har ingen ork och ingen tid. Måste plugga som en jäkla galning för att klara av tentan som kommer, samtidigt som jag måste jobba och tjäna lite pengar.
Måttligt ointressant inlägg, men det är vad som händer just nu. Förutom en del saker, men skit i det, det behåller jag för mig själv :)
Pusshaj

Otursdag?

Frågade imorse vad ♥:t hade tänkt göra imorgon, då det är Alla Hjärtans Dag. Fick såklart inget svar från människan, ungefär vad man kunde förvänta sig av en karl :) Men det är inte hela världen i vilket fall som helst, har nog aldrig firat den dagen något speciellt. Kanske en gång i gymnasiet då man kunde skicka rosor till folk på andra skolor och så, då både skickades det och togs emot en del rosor.
När jag sen skulle kolla så att det verkligen var fredag idag så såg jag även att det var den 13e. Så himla brydd är man om det, att man inte ens kan lägga ihop att om det är den 14e imorgon måste det vara den 13e idag, fredag. Nä, då ska man se det i kalendern. Ännu har inget olyckligt hänt, men jag tror det är lite placebo-effekt över det hela. Tror du stenhårt på att nåt ska hända, så lär du väl omedvetet utsätta dig för nåt bara för att du tror det kommer hända något :p

Pluggar som en tok inför tentan den 4e. Det är inte så himla svårt, men jag har aldrig varit en fena på prov :(

Oh, oh jag vill göra nåt med mitt hår.. det är så jävla tråkigt när det bara hänger.. ser ut som ett kråkbo ju :(
Pusshaj

Vilka händer!

För ett par dagar sedan var mina händer alldeles rödflammiga och hemska, det fanns till och med små sprickor här och var. Kunde inte duscha i varmt vatten heller för det sved som tusan, och de blev ännu rödare. Nu har det gått över dock, men inte till det bättre. Nu ser mina händer ut som gamla torra kärringhänder! De är inte röda, utan helt normala, men om man känner på handryggen så är dom som sandpapper! Bara för att jag är för rastlös för att hålla på och smörja mina händer hela tiden. Det tar ju tid innan det gått in i huden, och vad ska jag göra under den tiden liksom?

Idag värkte mitt hjärta. En kille kom till Sverige, han hade varit i landet i typ en halvtimme när han kom till oss. Det blev ett himla ståhej om vad vi skulle göra med honom. Han hade fått en lapp av immigrationsverket som skickade honom till Arlöv, så efter mycket om och men sa jag att jag kör honom dit. Stackarn måste ju ha nånstans att bo, och då de har nåt samarbete med immigrationsverket så får han bo där gratis och de tar hand om honom. Jag tyckte så himla synd om honom att jag gav honom mina vantar, för att han frös så dant. Mina älskade vantar är nu och värmer någon annans händer, en som bättre behöver dom i skydd mot den ovana kylan. Han blev så glad. Hade jag kunnat hade han gärna fått bo här. Som mitt hjärta värker för de behövande, helt ensam i ett nytt land, främmande språk och kultur och hans familj är jättelångt borta.. usch..

Kerstin ringde mig vid 22 och frågade om jag kunde jobba imorgon.. nu har jag alltså vänt på dygnet, lägger mig 03-04 och stiger upp 9-10 h senare.. imorgon ska jag alltså, med denna dygnsrytmen, stiga upp 06 och jobba mellan 07-14, och sedan ska jag vidare till nästa jobb som är mellan 16-21. Hur ska jag orka med det egentligen? Men spela roll egentligen, jag behöver ju pengarna så det är bara att bita ihop.

Så jävla heartbroken igen då.. det är en så sjukt jobbig känsla. Jag blir alldeles iskall och fryser som en idiot, och jag skakar och skakar. Efter att ha gråtit ihjäl sig i ett par timmar så blir jag helt tom på känslor. Ett stort svart jävla hål är vad som är kvar. För längesedan hade jag lyckats bygga upp en försvarsmur runt mitt ärrade stackars lilla hjärta. Denna mur bröts ner efterhand, sakta med säkert litade man mer och mer på folk. Och det är väl the worst mistake ever to make, att lita på en levande själ. Nu känner jag hur sårbar jag faktiskt är, och hur farligt det är. Visst mår man bra av att få och ge kärlek, men på ett annat sätt mår man bättre av att må dåligt utan det. Hängde ni med? Återuppbyggnaden av muren har börjat i alla fall..

Dj Tiesto - Silence

Passion chokes the flower
Till she cries no more
Possesing all the beauty
Hungry still for more

Heaven holds a sense of wonder
And I wanted to believe
That I'd get caught up
When the rage in me subsides

In this white wave
I am sinking
In this silence
In this white wave
In this silence
I believe

♥♥♥

Tvätt

Så sant som det är sagt, idag tvättar jag. Det var på tiden faktiskt. Inte för att tvätthögen var såå himla stor, men det är skönt att få undan det i alla fall.
För övrigt så är jag himla sugen på att köpa en ny dator. En som jag kan sköta mitt skolarbete på, och bara ha som surfdator. Då den väger under 1kg så är den supersmidig att ta med sig överallt, och eftersom jag flänger runt dagarna i ända, så kan det vara rätt så bra. Plus att den är såååå tjusig :p

Igår fick valpen som sagt vara i stallet lite, han var sen trött hela dan. Det var skönt :) Vid 22 begav jag mig ut på en promenad med hundarna och stötte då på en tjej med en lika gammal valp. Liknande raser i hundarna, fast hennes hade några fler i sig. Den var såååå fin, kan fortfarande inte sluta tänka på den :) Jättelydig var den också, men jag har svårt att tro att den kan bli annat när hon har tränat med den sen den var 5 veckor. I vilket fall som helst så jobbar hon med problemhundar, och då min lille vaffsing är så himla osäker när det kommer till nya hundar och människor, så erbjöd hon mig sin hjälp, vilken jag tacksamt tar emot. Inte nog med att det är bra att ha och göra med människor som kan sin sak, men valpen kan behöva lite fler lekkompisar. Han och Felix leker dock en himla massa, men han måste som sagt träffa nya hundar och människor också.
Efter promenaden igårkväll så avslutades kvällen med lite lek med Felix medans Milton låg och mös i mitt knä, och jag hade sedan en trött valp. Det är han i och för sig fortfarande, men jag klagar inte. Så fort tvätten är klar så blir det ännu en lång promenad, behöver bränna lite fett och hundarna behöver röra på sig :)


Det bir inget pluggande förrän senare ikväll men det är inte hela världen. Sitter och försöker ta reda på om man kan byta sitt 3-modem, utan att jag ska behöva ringa och fråga dom. De har kommit med ett modem som du bara pluggar i USB-porten, precis som ett USB-minne. Det andra jag har är visserligen något liknande, men där är det en ca 10cm lång sladd istället, som du pluggar in, och som sedan går till modemet, och det är ju inte fullt lika smidigt :o Men modemet är i alla fall fint och rosa :)

Imorgon är det dags för jobb igen, skönt att få tjäna lite pengar :)

Pusshaj



Trötter

Idag är jag trött. Åkte och hämtade soffbord igår, supertjusigt är det :D Ska bara bli av med den äckliga bäddsoffan som någon var så noga med att han skulle ha (snack som vanligt) och så ska jag hämta hem tv:n, sen är jag nöjd. Förutom soffan, men.. ett steg i taget.
Sen åkte vi och handlade och lagade mat hos söt. Sen blev det flumkollande på tv, Braveheart blev destinationen. Lång jävla film, men oj så bra. Efter det blev det nya Hulk. Den var rätt så bra faktiskt. Kom i säng vid fyra, somnade vid fem och steg upp halv nio idag. Min lilla valp tyckte inte om att vara på stallet så jag fick åka dit lite tidigare. Då lugnade han sig nog en aning, men jag få avlägga fler besök med honom där, så himla osäker kan inte fortsätta vara.

Slutade jobb 13.30 och satt kvar och snackade med Madde i en timme. Det var längesen :(

Sitter här hemma nu, efter en timmes mys innan idag (me like) och har lite tid för mig själv. Meningen var att jag skulle sova lite då jag är så förbannat trött, men det var ett bra tag sen sist jag var för mig själv. Ska nog ta mig en tupplur nu, och sen bada lite.. Kolla på nån av mina tv-serier också kanske, det börjar bli en del nu som jag inte har hunnit se än :o

Pusshaj

Helg.

Så var det helg igen. Jag blev klar med mina två arbeten som skulle lämnas in den 3e, och har nu kommit igång med psykiatrin. Känns skönt att ha kommit ikapp och att bara kunna koncentrera sig på nästa kapitel. Tentan är den 4e mars, och det är lite orättvist att februari bara har 28 dagar.. missar ju två dagar där som man hade kunnat plugga på :p

Jobbade måndag-onsdag denna veckan bara, men det är helt okej. Det passar mig perfa, för jag är så himla trött egentligen. Sover ändå halva dan, men går visserligen inte och lägger mig förrän närmare 03, men dock.. jag sover halva dan ändå så man borde ju vara pigg. Men skit i det :o

Felix har varit här igår och idag, han fyller 9 månader samma dag som Atlas fyller 6 månader, alltså nu den 22 februari. Två valpar som inte vill göra annat än att leka, och den ena är klumpigare än den andra.. inte nog med det, för när vi väl gick och la oss så skulle alla tre hundar sova hos mig, på mitt täcke. Felix väger som en sten, så den positionen jag somnade i, fick jag vackert fortsätta sova i under hela natten då jag inte kunde flytta på honom. Eller jo, vid ett tillfälle låg han på andra sidan sängen, och han trillade ner på golvet när han sov som bäst :p Men det är en fenomenal hund. Han är så jävla enkel att ha och göra med. Han älskar allt och alla, är inte det minsta aggressiv mot något eller någon, bara himla lekfull. Var ute och promenerade med honom igårkväll och hade honom lös hela tiden. Inga problem what so ever alltså. Han sprang och kissade lite och luktade lite i buskarna, men hade ändå stenkoll på mig. Så himla fuskigt att Milton älskar att jaga kaniner, och att Atlas bara vill ut på nya upptäcksresor hela tiden ;(

Ikväll är jag i alla fall hundfri, hundarna är utlånade på varsitt håll och jag njuter. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara, men det är inte hela världen. Och imorgon ska jag upp och jobba, hur jag ska orka det har jag ingen aning om, men det återstår att se :)
Pusshaj

I'm in lööööve..

Och himla hungrig är jag också :(
Det känns som att man avverkar killar på löpande band här, men vad ska man göra när man jagar efter The One? Jag vet att det förekommer snede blickar och höjda ögonbryn, men i don't give a shit. Det är mitt liv och jag kan ta hand om mig själv. Nästan i alla fall. Det är inte långt ifrån :p
Anyway.. Han får mitt hjärta att slå hårt och ojämnt, och han ger mig fjärilar i magen. Och DET har jag inte känt på läääänge, länge. Me like.

Var och hämtade fåtöljer i Falsterbo häromdan, jag är nöjd faktiskt. De är i fint skick, inte alls nedsuttna eller slitna som en del kan bli vid flitigt användande, och de är fantastiskt bekväma. Sitter just nu i skrivande stund med Milton bredvid mig på soffans armstöd, framtassarna på fåtöljens armstöd. Han gnäller och tycker inte om att han inte kan komma och lägga sig bredvid eller på mig. Igår när jag satt och skrev mina arbeten, så klättrade han runt på mig, och skulle ligga på ryggstödet, vilket inte var så lyckat. Han kasade ner och placerade sig elegant om mina axlar, ungefär som en mink-päls :p Oh, ock tv:n kommer ikväll också! Eller i dagarna i alla fall :D

Blev som sagt färdigt med de två sista arbetena igår, och skickade in dom, så nu är jag äntligen ikapp igen. No more slacking! Det har verkligen inte varit bra för min stackars mage. Nu är det psykiatri som gäller och det är det tenta på den 4e mars. Ihh

Jobbet går bra också. Jag jobbar hellre 16-21 så jag slipper stiga upp så himla tidigt, men när jag jobbade 10-16 i måndags så gick tiden sååå himla snabbt, så frågan är vilket som egentligen är bättre? :p Men det är roligt i alla fall, och jag kan knappt vänta tills jag får lön. Även om jag får vänta tills mars...

Väntar på att ♥:t ska komma och hämta mig så vi kan äta China Box, sen ska jag hinna plugga lite innan jobb.
Pusshaj

Magsår?

Jag måste gå och undersöka min mage, på riktigt. Jag känner nu, efter att ha stressat hela dan, hur den håller på och kör. Vid vissa tillfällen är den känsligare än andra, men jag har som sagt inte koll på vid vilka tillfällen :s

Idag jobbade jag igen, efter att ha varit ledig tors-sön. Började 10.00 och var äckligt trött. Det är förvisso bra om jag lyckas vända dygnet rätt igen, även om det är skönt att lägga sig 03 och stiga upp vid 12 eller så. Trist att man slösar bort hela dagen bara.
Det gick bra å jobba idag i alla fall. Den enda kassavana jag har, är från när jag jobbade på Tivoli, julen -06, och det är ju rätt så längesen. Vid lunch kom ju alla kunder på en och samma gång, men det är så simpelt. Allt är redan för-programmerat i kassan så det är bara att klicka på vad de säger, sen ta betalt. Laga mat å springa ut med maten fick jag också göra, skitbra för förbränningen. Hej sommar 2009! Haha.

Blev inte av att vi hämtade fåtöljerna igår, det blev för sent. Men förhoppningsvis (och troligtvis) görs det idag. Ska bli kul med lite förnyelse. En tv kan ju sitta fint också, men jag är fattigare än fattigast. Och nästa månad blir det ännu värre. Blö. Men sen, jag ser redan nu ljuset i tunneln, så kommer lönen på riktigt och jag ser fram emot det :)

Nu ska jag försöka plugga lite, arbetena ska vara inlämnade imorgon och jag är på det sista nu. Tråkigt jävla mög är det, men skitsamma!

Pusshaj

Remodeling

Igår försvann det grejer ifrån min lägenhet. En tv, en tv-bänk, ena soffan och soffbordet. De har nu flyttat till Bunkeflo om man nu ska tro på allt som sägs, men wtf? Jag har en pygmé-tv som står på ett ostadigt litet bord. Inga tv-kanaler har jag heller längre, men så fort jag har koll på vad jag tjänar så ska jag ta mig en tur till Telia så får dom förse mig med kanaler :) Ikväll ska vi till Vellinge och hämta två skinnfåtöljer, så jag gnäller inte. Hittade även en vit hörnsoffa, men jag vet inte om den är kvar. Visserligen är den vit, men den är betydligt finare än den jag har nu iaf.

Bloggen fick sig ett nytt ansikte också. Varför inte liksom? Nytt liv, nya tag, det är dags för förändring :)

Ska snart äta gott, tur att hjärtat är så duktig ♥ (Och nej, det är inte samma hjärta)

Pusshaj


RSS 2.0