Alltså.. vad är det med folk?

http://sydsvenskan.se/malmo/article533991/Polisen-stannar-i-Herrgarden.html

Det är dagens artikel i Sydsvenskan, och det länkas även till föregående artikel om ämnet..
Av vilken anledning vill de vänsterextrema ha ut polisen ur Rosengård? Har de helt glömt bort hur det var FÖRE polisen satte läger där? Alla bränder och allt våld? Är det verkligen värt att förespråka kriminalitet? För det är ju det dom gör. Polisen gör inget fel, de upprätthåller ordning och reda, med andra ord sköter dom sitt jobb. Och för en gångs skull gör dom faktiskt någon nytta, de visar att polisen kan vara bra att ha ibland, det är inte bara skattepengar i sjön. Och så vill folk ha ut dom därifrån. För att våldet ska börja igen, så att det kan kosta samhället ÄNNU mer att ställa rätt igen.
Jag ger dessa människor en stor jävla suck! Gå hem och tänk om innan ni börjar valsa runt i stan och vara låtsas-coola. Jävla nördar.

Själv har jag också problem. Fast jag vill ha ut folk ur mitt område, för att Jag ska kunna upprätthålla ordning och reda.
Jag förstår alltså inte hur man kan känna sådan motbjudan till en annan person. Jag vet att jag har tjatat om detta innan, men det är verkligen helt makalöst! Så fort jag ser hans bil, försvinner 80% av mitt humör. Ytterligare 15% försvinner under hans vistelse i min närhet, när de bara springer omkring och inte gör någon nytta alls. De kvarvarande 5% av mitt humör, stannar kvar tack vare Milton och lillebroren :) Men det är fan sjukt alltså.. kan man inte på något sätt få denna motbjudan att gå bort? Dock åker han snart på semester och är borta i en månad har jag för mig, och jag tackar gudarna. Det ska bli så SKÖNT! Bon voyage!

Imorse var det meningen att jag skulle till Sjöbo och städa. Min mobil har precis satt igång larmet och jag är inne på min första snoozning, då chefen ringer. Då har kvinnan jag skulle till, ringt och sagt att hon var på väg till sjukhuset, så det blev ingen städning. Skönt! Kunde sova ett par timmar till, innan jag skulle iväg till Svedala och rätta till lite fel från igår. Sätt aldrig män på att städa!

Nu har jag tömt ur mig det mest intressanta.
Auf Wiedersehen!

Ett hjärta på vift

Idag var vi i Svedala och städade. Chefen tyckte att det bästa sättet att göra rent elementet i badrummet, var att spola vatten på det. Detta går alldeles utmärkt om det är ett "vanligt" element som är kopplat till rör och värms upp med vatten. Detta var ett elektroniskt element, typ.. "Får ej övertäckas" ni vet sådana. Jag var på ovanvåningen och ljuset släcktes. Jaha, tänkte jag och gick ner. Inget ljus där heller. Det fixas efter fem minuter, jag står och tvättar vasken i badrummet som blivit nerspolat och hör hur det knastrar lite. Jag vänder mig om för att kolla om det var elementet och PANG!!! så exploderade det i elementet! Alltså jag blev så jääääävla rädd att det är något helt sjukt! Jag såg hur mitt hjärta kastade på sig sina skor och sprang ut från min kropp i full fart. Men vilken korkad människa egentligen.. vem som helst förstår väl att man inte spolar vatten på sådana element?

Igår var jag så trött att jag inte visste vart jag skulle bli av. På morgonen visste jag inte ens vilken dag det var, eller varför mobilen tjöt så förbaskat. På kvällen somnade jag i bilen.. och sedan, efter ca 16 timmar away from home, kom jag äntligen i säng!

Idag är jag helt okej. En liten städning i Sjöbo imorgon, sen får vi se vad helgen har att erbjuda. Meningen var (är?) att vi skulle åka till Action Meet i Mantorp och kolla på biltävlingar, vi har fribiljetter och allt. Men frågan är hur det kommer gå? I så fall ska jag ha med mig något mjult att sova på, fälla baksätena i bilen och sova där, för ALDRIG igen att jag tänker köra bil och vara så trött som jag var när vi åkte hem från Emmaboda. Det var galet. Bambi miste nästan livet också, himla korkade djur. Tur att jag tutade.
Anyway.. blir väl Lödde om en liten stund. Kanske.
Ha det bra!

Vad hände nu?

Helt plötsligt kom den där jobbiga värmen igen, från ingenstans? Jag har dragit på mig ett lager kläder till, vissa dagar, och imorse vart det lite småkyligt. Nu å andra sidan håller man på att dö av värmeslag. Men man ska väl inte klaga, får väl skylla sig själv lite som inte håller sig uppdaterad ang. vädret. Hade jag gjort det, hade jag inte varit smält nu :)

Det var en kort dag idag, men det är skönt. Imorse när klockan ringde så var jag verkligen helt jävla väck! Jag visste inte vart jag var någonstans, vilken dag det var eller hur mycket klockan var. Någonstans långt bak i huvudet tänkte jag "Yes, det är inget jobb idag, jag kan fortsätta sova!" Sen insåg jag att så var inte fallet, fick snooza fem minuter till så jag kunde vakna till, och sedan stiga upp. Usch.
Nu ska jag nog snart hem och sova några timmar, innan det är dags för hamnen och tävling ikväll.

Mitt ex ställer ju till det en massa för sig, springer runt med en massa "farliga" ligor och låtsas vara jättetuff och farlig. När det sen kommer till kritan, så känner hjärtat folk som i sin tur känner detta ligafolk väl, och så har allt vänt sig till hjärtats fördel. Vad som händer med exet återstår att se. Han får väl lära sig att sluta springa och snacka så mycket skit. Idiot.

Jag är veeeeeerkligen jättetrött.....

Äntligen!!

Äntligen är mitt älskade hjärta hemma hos mig igen! Precis som det ska vara. Känns som att halva jag saknas när han inte är vid min sida :(

Hur töntigt låter inte det, liksom? Men I'm in love så det kan kvitta fett mycket!

♥♥♥♥

Need I say more?


Hemlängtan!

Som jag vill åka tillbaka.. i sommar är det 4 år sedan vi besökte Amerikat, och det var sååå nice! Alla städer vi besökte har lämnat tydliga avtryck. San Francisco var så vackert med sina fina hus och backar, och området nere vid hamnen var också jättefint!
Men New York.. älskade stad, älskade hemma.  Jag drömmer mig tillbaka och jag vill inget hellre än att åka dit igen. Det passade mig som hand i handske, det var så himla häftigt och så stort och fint! En dag ska jag åka tillbaka, och inte bara en gång utan flera gånger! ♥
I looove it!


Hemska vecka

Vi har välkomnat pms-veckan, och den blir precis som alla andra likadana veckor; tjuriga, griniga och skrikiga. Det är så himla jobbigt, finns det inget man kan göra för att lugna ner det? :o Det är nog snart dags att förnya p-pillerna, om jag inte har helt fel för mig, men jag tänkte att jag skulle ta och byta preventivmedel då. P-piller har jag käkat sen jag var 17 om jag minns rätt, så det är ju ett par år nu.. såhär på ålderns kvist (eller hur man nu uttrycker sig :p) så glömmer jag ta de förbaskade pillerna med jämna mellanrum. Det ställer ju till problem, på ett par sätt, och det får vara bra med det nu. Kanske är det de som orsakar sån sjuk pms också..?

Annars inget spännande.. ledig idag, jobb resten av veckan. Måste lära mig att spara lite pengar nu också, det är ju rent förskräckligt hur himla oekonimisk man kan vara. Fast det kan jag skylla på mina föräldrar lite, haha :p Fick aldrig månadspeng eller veckorpeng som alla andra ungar verkade få, och kunde därför heller inte lära mig att lägga undan, till saker jag ville ha/behövde. När jag var 18 (!!) så fick jag studiebidraget i alla fall, men då var det ju rätt så sent. Föräldrarnas policy "nej det får du inte, det är för dyrt!" har ju inte hjälpt något, för nu kastar man istället pengar omkring sig. Blö! Aja, allt är väl inte deras fel. Pms-veckan säger dock att jag ALDRIG har fel! :p

Förhoppningsvis får jag reda på om jag kommit in på skolan eller inte, nästa vecka. Hoppas kan man ju alltid göra :o

Sen sitter jag här i mina dagdrömmar och planerar och planerar, så det nästan kommer rök ur öronen. Det är såå himla mycket man vill, men som känns så förbannat lång borta. Som min lilla cafeteria jag hade.. jag kom över kassaboken jag förde, och en månad drog jag in ca 12.000:-, och på vad? Jag satt där 2-3 timmar om dagen för fan, det var helt perfa! Kanske skulle hitta mig nåt liknande att pyssla med, fast det blir väl svårt..

Och så börjas det igen

Nu vet jag inte vad det är den gnäller om, men gnäller gör den. Jag känner någonstans att jag oroar mig och att jag stressar, men jag vet inte riktigt för vad.. Jag känner så fort jag tänker på något som jag oroar mig för, hur magen kör igång. Det är så himla jobbigt.
Det mesta är väl på väg att lösa sig, så förhoppningsvis lugnar den ner sig snart.

Och jag hatar att vänta! Efteranmälde mig till en språkkurs - eller två är det egentligen - men jag får inget antagningsbesked före den 30e juli, eftersom de som anmält sig i tid har det datumet som deadline när de ska lämna svar. Det hade varit perfekt om jag kom in!

Flytta till större?

Eventuellt står det en 3a och väntar på oss, och jag måste erkänna att den hade suttit fint. Hyran blir verkligen inte högre än vad jag betalar nu, så det är ingen förlust-affär. Dessutom skulle den visst renoveras lite nu under sommaren, om jag har förstått det rätt. Saken är den, att med tanke på hur svårt det är att få tag i lägenhet idag, så vill jag inte säga upp den jag har nu. Jag tror att det går att hyra ut den i andra hand, om MKB godkänner den som eventuellt ska bo där.
Så vet ni någon som behöver nånstans att bo, så hör av er :p

Annars har jag alldeles för mycket i tankarna för att kunna reda ut det förbannade nystanet.. det är sååå mycket som hänger över mig, som jag inte vet hur jag ska lösa eller ta mig ur. Men det får jag ta, då jag är så dum att jag litar på folk.
LITA ALDRIG PÅ NÅGON! Folk får klara sig själv, så är det bara.

Små glädjekorn i vardagen

I lördags när vi var på väg ut, möter vi grannen i trappan. Jag håller för fullt på att försöka tugga mig igenom ett av de där barnsligt stora tuggummina, och munnen ser verkligen sprickfärdig ut. Detta märker dock inte tjejen, utan hälsar och sen kommer "Men vad fin du är!", hihi, jag blev alldeles glad. Sen kom hennes kille som tydligen märkte mina sprickfärdiga kinder för han sa "Munnen full ser jag?". Haha.

Idag har det varit jobb och jobb. Chefen frågade om jag kunde hjälpa dom att städa innan jag skulle vara på mitt ställe klockan 12. Självklart! Sen var det ändå bara jag och mannen som städade. Jag fick lämna honom själv och åka iväg, och jag trodde jag kunde vara hemma till 15 ungefär. Då ringer chefen igen och ber mig åka tillbaka till det första stället när jag är klar, för att mannen inte blir färdig annars. Jahapp, så vid 17 vart jag hemma hos mamma och pappa, och sen åkte vi och handlade. De handlade även lite proviant till deras genomfattiga dotter. Havregrynsgröt, yes! I lööve it.

Nu tänkte jag sova lite, för det behövs. Bara någon timme dock, så jag kan vara vaken lite sen. Imorgon blir också en lång dag. Förbannat lång om man bara är två. Men det ger i alla fall pengar :)

Elastisk linda

Mina folkes var så snälla igår, att de köpte en elastisk linda till mitt knä. Stödstrumpan jag fick låna av pappa vart lite stor och verkade inte göra någon nytta alls. Lindade om mitt knä för en stund sedan, och satte på strumpan igen och nu har mitt knä verkligen stöd!! Jag tror inte att jag har lindat för hårt, för så känns det inte. Däremot kan jag inte sitta med benet böjt för lindan är ivägen vilket är perfekt! Det är det jag har problem med också, viker in mitt ben under mig och sen kan jag knappt räta ut det igen, så ont det gör.
Får se om det gör skillnad imorgon då det är dags för jobb igen. Man kan ju alltid hoppas, för det är då det är som värst.

Annars då? Jag efteranmälde mig till två kurser på Lunds Universitet, som jag hoppas att jag kommer in på, och kan läsa. Det är halvfart på den ena, och 25% på den andra har jag för mig, så det borde ju gå att få ihop med praktiken och jobb. Hoppas jag, för det hade varit himla bra och roligt om jag kunde läsa dessa två kurser. Inte så kul att behöva vänta ett halvår till.. :s

Ajaj

Efter min karriär som hästskötare/stallpersonal på stallet, så blev jag skrot. Problem med ichias fick man, och emellanåt lite värk i knäet. Idag har jag återigen jobbat, och FY FAN vad jag har ont i knäet!! Jag fick låna pappas stödstrumpa, men den hjälper fan inte mycket. Det finns en liten chans att den är en storlek för stor och att det är därför, jag kan inget om sånt..

Nu väntar en Cevape!!

Ibland kan man inte låta bli

Ibland har man sina funderingsdagar. Det är så mycket man planerar, önskar och vill under de "vanliga" dagarna, sen kommer det en funderar-dag och man ifrågasätter allt. Precis Allt.
Hur ska man få tiden att räcka till, till allt man vill göra? Hur ska man få det att fungera? Är det positiva tillräckligt bra och positivt för att vinna över det negativa? Vad gör man om det känns som att man står vid klippkanten och gör allt för att inte trilla över? Och HUR bär man sig åt för att allt ska klaffa?
Om Allt hade gått precis som jag vill det, i höst, så hade allt varit perfekt. Jobb någon timme om dagen, skola några timmar i veckan kanske, och praktiken förlagt till endast kvällstid.. kanske hade man hunnit med allt man vill då. Ska ringa till praktiken imorgon, för om inte annat så ska jag verkligen inte ha praktik 40 timmar i veckan, utan 25 :o

Usch.. nu är jag hungrig. Igen! Kycklingsallad kanske?

Klockren kommentar

Imorse rensade jag min väska lite, tyckte den vägde alldeles för mycket. Jag möblerade om i den, packade ner datorn, en bok, kalender, solglasögon och lite andra nödvändigheter igen.
När hjärtat sen sitter i vardagsrummet så studerar han min väska som står i hallen och frågar "Hjärtat, vad har du i din väska egentligen..? Den är verkligen fullpackad..!" Jag försvarade mig med att jag måste ha nåt att göra ifall jag skulle få tråkigt, för det finns inget värre än att vara uttråkad. Han bara "Kan du inte gå ut utan väska nångång? Bara sådär? .... Okej, jag ser paniken i dina ögon, du behöver inte :)".
Haha, I'm a baglady! Det är ju inte alls jag i ett nötskal heller.. packar ner allt man äger och har, utifall att..

Sitter och filar lite..

Kom åter på tankar om att starta mitt eget företag. Eller ja, inte åter, för tanken har funnits där ett tag. Däremot återkom tanken på VAD jag i så fall skulle syssla med. Det jag har i tankarna nu, har funnits där en gång tidigare, men det försvann någonstans på vägen.
Det är inget som kommer att kosta några enorma summor, och det gör inget om man inte har jobb 8 timmar varje dag. Jag kan i godan ro jobba och plugga vid sidan om. Jobbet är på halvtid och skolan är på distans, så det finns ju utrymme för ett tredje projekt också. Tur att man har fadern som redan har startat sin eget företag som kan hjälpa en lite på traven, med diverse saker.
Men vi får helt enkelt se hur det går, jag hoppas ju på det bästa. Självklart :o

Så jävla lyckat

Eller inte. Igår var katastrof, blir så jävla lack av att bli anklagad för skit jag inte har gjort. När fan ska du lägga av? Och idag likaså. Ditt förbannade arsel.

Idag är det vår dag, ett halvår sedan det blev vi på riktigt. Känns längre, det känns kortare.

Vart ledig från jobb idag också, och på fredag. Dock blir det två långa dagar både imorgon och på torsdag, men det ska bli skönt att komma väck lite.

Och systerdotter; jag lagar inte mat, jag är aldrig hemma :o Plus att det inte blir så himla lyckat när jag väl försöker :p

En liten humör-svacka

Det var ju rent för jävligt vad mitt humör har spårat ut idag. Det började lite grann igår, men jag höllt mig sysselsatt med hjärtats syskonbarn och lillebror. Det var en trevlig dag.
Idag, å andra sidan, är verkligen inte trevlig. Det börjar med att jag får svälta, och jag svälter än. Jag är verkligen JÄTTEhungrig. Jag skulle i helgen ha slängt iväg ett sms till kära syster och försökt bjuda in mig själv på middag där, men senil som jag är så har jag gång på gång glömt det, och nu är det verkligen alldeles för sent. Lite synd faktiskt, annars hade det suttit fint med lite hemlagad mat nu.

Är ledig från jobb idag, vilket är skönt, fast samtidigt ändå inte, för folk passar på att utnyttja en. Fuck you, säger jag bara..
Det blir en kort arbetsvecka i alla fall, kanske lite kortare än 4 dagar. Jag har fått på schemat att vi skulle till Simrishamn på onsdag, sen lullade chefen något om att det var imorgon. Kan ju alltid hoppas på att morgondagen är tom och så har vi helt plötsligt en tre dagars vecka istället.

Igår vart jag och hämtade resten av mina saker hos mitt ex. Det gick fort som tusan, och det tackar vi för. Hittade mina efterlängtade parfymer igen, och vissa försvunna filmer och en massa annat smått och gott. Det var nästan som att gå och handla på nytt :)

Nu ska jag fortsätta sprida galla över världen, och försöka komma på vad jag vill stoppa i kistan. Jag är för envis för mitt eget bästa dock...

Alltid så förbannat törstig..

Vad är detta? Jag tycker att jag dricker så himla mycket om dagarna, och ändå går jag alltid omkring och är törstig. Jag dricker vatten, läsk och vatten igen, men ingen skillnad. De senaste dagarna har det inte ens varit sådär grisigt varmt som det har varit innan.

Huvudvärk har man också, samt en liten irritation som ligger och gror. Så jäkla jobbigt när folk beter sig som värsta damp-fallet och inte inser det själv.

♥ Snart ett halvår med hjärtat, och jag känner mig lika nyförälskad som jag gjorde från början. Ovanligt? Hell yes! ♥

Nytt språk?

Alltså, arabiska vart fan inte lätt att försöka lära sig :o En massa krusiduller och prickar, och bokstäverna ser olika ut beroende på om de står för sig själv, eller om de finns i ett ord. När allt då ser likadant ut i mina ögon, är det ännu svårare :p Det är nästan lättare att prata. Min språkbegåvning (om jag får skryta om mig själv) kommer upp till ytan. Jag förstår redan en hel del, men det är fortfarande lite problematiskt att prata. Fast lite kan jag. Allt jag behöver nu, är en kurs eller en person som kan lära mig :p S's kompis fru är svensk och kan flytande arabiska, kanske hon kan lära mig?

Nu bär det snart av till Helsinborg, och jag är äckligt trött. Varit vaken sen klockan 07, är grymt sugen på Estrellas summer edition Lökringar, men Ica stänger snart och det finns ingen tid att åka dit. Buhu :( Imorgon är en annan dag.. :p

Eller ja.. Helsingborg beror helt på vädret..

Dagens goda gärning

Idag åkte familjen till Tyskland, så jag skulle åka hem till mormor och lämna cigaretter och lite godis. Så tänkte jag att jag lika bra kunde passa på att städa lite också, medans jag ändå var där. Det ser ut som fan i helvete ungefär, så det var verkligen nödvändigt. Jag satte igång med badrummet direkt, årets stora utmaning. Medlen jag hade med mig var verkligen mirakelmedel! Toaletten blev ren och fräsch, minus lite envisa kalkfläckar som jag inte orkar fila på, och vasken blev som ny, likaså spisen och kylskåpet i köket. Golven går ju i princip bara att dammsuga, de blir inte renare än så. När jag skulle sätta igång med köksluckorna så satte hon dock stopp för mig. Hon blev så himla glad och var så tacksam att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Älskade lilla mormor :) ♥

Idag vart jag i Svedala och städade. Det är perfa när man städar ensam, ännu bättre blir det om personen/personerna som bor där, också är borta. Tyvärr var hon inte det idag. Hon hade varit snäll och fyllt fram och baksida på ett A4-papper som talade om för mig Hur jag skulle städa, Vad jag skulle städa, hur man vrider ur en trasa osv osv. Jag bara suckade och städade på. Pratade lite om hennes barnbarn och hon sken upp. Jag gick dock därifrån med ett klart godkänt resultat. Och det är inte illa med tanke på vilken extrem pedant hon verkade vara.

Nu ska jag ta och smörja mina händer, de har blivit helt uttorkade tack vare medlen. Handkrämen är dock super :)
Ha det gott!

Lätt som en fjäder

När jag slipper oroa mig över hur jag ska överleva ekonomiskt, så fungerar min mage utan problem. När jag slipper gå till ett jobb som jag tydligen vantrivs med (utan att jag visste om det), så fungerar magen felfritt. När jag slutade på gatuköket, slutade även min mage hålla på och krångla. Den är fortfarande opålitlig, men nu i helt andra sammanhang. Fortfarande vid stress och sådant, men den har ändå blivit bättre.
Jobb går bra för övrigt, det är inte så mycket att göra, men det blir några timmar om dagen, och tillsammans med mitt studielån så passar det perfekt. Dock vet jag inte hur jag ska göra när praktiken sätter igång.. meningen är att den ska vara på 25h/vecka, men de på avdelningen har tydligen fått för sig att jag ska gå på heltid. Ändrar schemat sig till 25 timmar så hinner jag jobba samtidigt, och då är allt bra :)

Imorgon är det ett pass på 4 timmar i Svedala som gäller, sen är det helg och jag kan få sova ut :) Kära lilla familjen åker till Tyskland imorgon, och jag bad dom köpa hem lite cider till mig. Hopefully they do :)

Nu ska vi snart iväg till Lödde, och jag ska fortsätta organisera min kalender.
Ha det bra!

Förlåt mig, men..

..jag känner mig måttligt uttråkad nu när det är sommarlov, det är nästan lite tråkigt att inte kunna plugga. Läsa kan man ju visst göra, men det är inte riktigt samma sak.. Ringde för övrigt praktikplatsen idag, jag börjar den 19e augusti 06.45, arh! Men det ska bli spännande.

Vad fasen ska jag göra för att få tiden att gå?

It's a god damn prison.


Idag hungrar vi

Jösses, är allt jag har att säga. Idag skulle jag upp klockan 06, och jag somnade faktiskt i någerlunda god tid igår, typ vid tolv. Det var en skön dag dock, om alla dagar hade varit såhär hade varit chill som fan att jobba. Helt ensam, göra allt i sin egen takt och inte bli ihjälstressad av andra idioter vilket resulterar i ett dåligt utfört arbete. It was nice. Imorgon blir det en lite mer human dag, ska vara i Skivarp klockan 09, men det blir nog en heldag. Fast man vet aldrig. Själv på torsdag och fredag igen.

Nu sitter jag här, utan mat i magen som vanligt, men vad ska man göra? Vet inte vad jag vill äta heller, så det är inte så lätt att göda mig då :p

Jag lyfte mig i fem minuter för att kika på en biffig liten hund, när jag kom tillbaka glömde jag vad jag skulle skriva.. suck..

Sliten

Att städa i såhär varmt väder är verkligen ingen höjdare, man blir trött så himla fort, man orkar ingenting och man blir helt förvirrad :o
Imorgon ska jag dock jobba själv, så det blir förhoppningsvis rätt så lugnt och skönt. Det enda problemet är dock att stiga upp på morgonen. Jag verkligen hatar det, och imorgon börjar jag 7.15. Imorse låg jag så skönt och sov på Milton, han är den ultimata huvudkudden, och så luktar han så mysigt också :)

Idag ska jag förhoppningsvis köpa mig ett par skor jag kan jobba i. De andra båda paren jag hade har blivit stulna. Vem fan stjäler sketna plastskor?!

Isch, vad jag är trött.. sitter här och väntar på hjärtat och hans bekanta eller vad det nu är, att de ska pilla av katalysatorn på Opeln, så den slutar låta så förbannat.

Back to work

Idag blev det Tosselilla. Mycket snack blev det innan det faktiskt blev av, men iväg kom vi i alla fall. Väl där såg molnen hemskt mörka ut och mycket riktigt, efter ca 10 minuter kom både ösregnet och åskan. Vi satt och fikade i hundra år ungefär, innan det äntligen blev uppehåll. Då passade vi på att bada lite, och åka rutchbana med däck. Sen blev det lite karuseller, i enbart badkläder och handdukar. Det blev lite kallt. Allt som allt var det ändå en rätt trevlig vistelse, vädret till trots. Vi får åka dit en gång till innan sommaren är över.

Under dagen slog det mig att det var söndag idag, och alltså måndag (duh) imorgon. I vanliga fall betyder inte måndagar starten på jobbveckan för mig, förrän nu. Att jag måste stiga upp klockan 7 imorgon bitti och jobba, var inget som satte ett leende på mina läppar, det gav mig snarare en liten släng av ångest. Menmen, det är inte hela världen. Det ger klirr i kassan och dagarna går förhoppningsvis rätt så fort. Hela fredagen gick superfort i alla fall :)

Jag är lite sömnig, men blev lite besviken och irriterad när jag gick och lade mig, och jag blev mer och mer irriterad ju längre jag låg där, så nu sitter jag här med ett avsnitt Frasier och lite kall Fanta. I fredags höllt jag på att glömma att jag skulle stiga upp, och var nära på att försova mig. Lets hope history doesnt repeat itself :)

Tummen ner

Gårkvällen och en del av morgonen idag, får ett fett Tummen ner! Sånt är bara slöseri med energi och gott humör.

Igår jobbade jag första dagen på nya jobbet. Vi skulle till Höör och städa, och till Höör hittar man ju (Skånes Djurpark ju!). Väl där, var det lite svårare. Körde förbi ena gatan två gånger för att skylten med gatnamnet satt helt långt inne, och satt fel till så man såg inte det från den andra vägen. Det blev klyddigt och kringelikrokigt, men till slut var vi framme i alla fall. Gudafin utsikt från framsidan av huset, och bara grönt runt om alltihopa. Invärtes vart det dock lite värre. Det är omöjligt att göra rent i ett gammalt hus där allt är slitet. Dammfritt blev det i alla fall. När vi sen skulle hem igen, så visade det sig, att istället för att köra in på den vägen vi letade efter från början, var det bara att köra rakt fram hela tiden och sen ta till höger. Vad fan sysslar Eniro med liksom? Bojkotta den skiten.

Idag skulle vi egentligen åkt till Tosselilla men det blev inte så, folk var för trötta och kom inte upp ur sängen, inklusive mig själv. Kanske blir det imorgon istället.
Så för att fördriva tiden idag, det som är kvar av dagen, ska vi åka på jakt efter en AC och förhoppningsvis köpa mig en ny dator. Jag orkar inte vänta längre!! Det är bara mellanskillnaden som ska betalas, så det blir ingen dyr dator :p
Och vad är att föredra? En Xbox 360 eller Playstation 3? Xboxen har ju sååå många fler spel...

Ska jag ta och duscha en gång till eller? Började svettas som tusan när jag skulle torka mig. Men jag gnäller inte!! VI HAR SOMMAR!!!

Fortsättning följer; Datorjakt

Återigen satte jag mina (idag) svettiga fötter inne på Siba, tillsammans med resten av min svettiga hydda. (Nej jag är inte 154 cm och väger 260 kg, det är bara varmt).
Idag kom vi dock för sent för att det skulle gå att beställa hem en ny dator, då inköpsavdelningen stängde 16.00. Däremot fixade säljaren (den enda bra säljare där är!) så att min dator idag är värd lika mycket som den var när jag köpte den, inte 3.100:- som försäkringsbolaget tyckte. Himla bra faktiskt, jag hade ju knappt använt datorn innan den gick sönder!
I alla fall, blir det inte den rosa från LG, så sluter jag mig än en gång till HP och deras lilla röda, fina sak.

Badkruka

Jag är nog södra Sveriges största badkruka, och det är sällan jag badar i svenska vatten. De gånger jag gör det, ser jag till att folk vet att jag gör en uppoffring för deras skull. Igår fick jag ett sms från Sissel som frågade om jag hade lust att ta ett dopp med henne på eftermiddagen, och det gjorde vi. Målet blev Ribban, man får väl gå en sådär 2km innan man får vatten ovanför knäna typ, men i vattnet kom vi i alla fall. Och det var varmt! Jag frös inte för fem öre. Eller jo, när vi skulle gå upp frös jag, men det blåste så det är inte så konstigt. Efter den värmeböljan som har jagat en ett tag nu, så vart det verkligen jätteskönt att ta sig ett dopp. Vi satt visserligen bara på ett ställe hela tiden,  men det kändes ändå som att kroppstemperaturen sjönk flera grader. Det får vi se till att göra om!

Imorgon väntar jobb, hur ska det gå, och vad kan det vara för folk tro?

RSS 2.0