Äcklig känsla..

..är vad svartsjuka är. Jag hatar hur man blir av det. Det är inte ofta det drabbar mig, jag vet inte om det är bra eller dåligt. En del menar på att svartsjuka uppstår vid kärlek, att det är ett bevis på att man har känslor för den man är svartsjuk på. Så har jag egentligen alltid också resonerat. Men så har man levt i så många år med en människa som aldrig litade på en, som var konstant svartsjuk, och det resonemanget dog. Istället borde det vara så att älskar man någon så ska det inte finnas svartsjuka. Åtminstonde kändes det så, just där och då. Sen dök det upp en person som inte var svartsjuk alls. Inte det minsta lilla. "Gör vad du vill. Är du otrogen mot mig finns det inget jag kan göra, men jag vill inte vara tillsammans med dig då." Det var ju inte precis något som värmde om hjärtat, för då dök resonemanget upp igen; är du kär i mig bör du väl känna lite svartsjuka nånstans inom dig. Men samtidigt var det så jäääääävla skönt. Man kunde vara helt ärlig om allt, framför allt om saker som lätt kunde misstolkas, därför att misstanken aldrig fanns där..
Men nu, igen.. det går inte att komma ifrån att dessa saker, kärlek och svartsjuka, går hand i hand. Hur man än vrider och vänder på det, så är det fortfarande där svart på vitt. Jag säger att det inte spelar någon roll, att det är lugnt. Försöker ha en cool inställning, men så fort man är ensam kommer sanningen fram. Det äter upp en inifrån, man kan inte komma till ro, för att det enda man tänker är "Tänk om.." . Det är fan ett jävla piss alltså.

Idag skulle jag ut å rida Rocky var det tänkt. Kom upp på hästen och ut en sväng. Hann med lite trav men det byttes ganska fort till galopp. Det finns ingen broms på den gamle mannen! I alla fall så känner jag plötsligt hur den ena stigbygeln försvinner längre och längre ner. Tycker det var konstigt, tittar ner och vad har hänt? Jo, det lilla stiglädret hade gått sönder, så det gick inte att rida mer :(

Lilleman gör framsteg. Om det beror på honom eller för att jag är så jäkla snabb med å springa ut med honom, vet jag inte, men än har det bara hänt 3 olyckor. Däremot drar han mot varje port han ser, när vi är ute, och piper och gnyr och vill inte vara ute verkar det som. Han gör ifrån sig, men sen får det vara nog! :o Han skäller på allt och alla han ser, försöker berömma honom så mycket man hinner när han är tyst, och avleda uppmärksamheten men det är inte så lätt alla gånger. Han fick sitta på Ystadvägen och kolla på trafiken häromkvällen och det gick bra, till och med när ambulansen kom. Men nåt stadstränad är han ju dock inte :o

Nu ska jag försöka hitta på nåt annat, pusshaj

              

Bye bye julafton

Jag vaknade skitsent på julafton. Eller ja.. först vaknade jag 06, efter att knappt ha fått nån sömn tack vare att den lille inte kunde komma till ro. Anyway, 06 fick jag gå ut med honom. Vid 07 hade jag ännu inte somnat om och tog upp hunden i sängen istället. Väl där fick han ro och sov fram till 11 då det var dags för frukost och sen en kissrunda till. Sen, trött som jag var, gick jag och lade mig igen och vaknade typ vid 13.. Då kom jag på att hundarna inte hade nån mat, så jag fick köra iväg till Mobilia och köpa dom varsin svindyr matpåse. Sen fick jag köra runt Mobilia (latmask!) för att gå in på Ica där jag skulle köpa hushållspapper till eventuella olyckor. Kvart i två var jag hemma igen och var stressad som fan. Hoppa in i duschen och var inte ens halvklar när Mia ringde och sa att dom skulle köra till Bara. Fick stressa ännu mer, kom ner med hundar och julklappar till bilen, såg att jag var tvungen att tanka och körde och gjorde det. Sen hittade jag inte mitt körkort så jag fick köra hem igen och hämta det.
Långt om länge så kom även jag fram till Bara och syster, och där åts det, öppnades julklappar, åts lite till och spelade julklappsspelet. Jag är fedenöjd med mina julklappar! Nu väntar jag bara på tillfälle att inviga mina ugnsformar och min Disney-popcornmaskin :D

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Så jävla gott alltså. Det behövdes dock. Hela natten var min mage katastrof. När den väl var tömd så fortsatte den att krampa utav bara fan, kändes som nån högg mig med knivar i magen alltså. Pratade med Mia på eftermiddagen och kom fram till att julegröten var gjord på vanlig mjölk och inte laktosfri.. det är den enda anledningen jag kan komma på, som skulle orsakat det skitet alltså. Fy fan vad ont jag hade.
I alla fall, dagen har verkligen varit slö. Jag var iväg en runda under dagen dock, var tvungen att köpa Proviva och nåt att äta. Det senare gjorde jag på ThaiThai. Lite överskattat tycker jag faktiskt. Tror inte jag har varit där sen gymnasiet eller nåt, och maten smakar fortfarande samma. Not good. Men jag blev i alla fall mätt. Och så smiddes det planer med A, som hade suttit så jävla klockrent alltså. Plus att det hade varit ett jävla äventyr! :o

Jaja.. nu ska jag kolla på lite Gossip Girl. Och kanske leta efter en isskrapa till bilen, då hjärtat har slarvat bort min SKITcoola jag hade innan :( Finns en liten chans att man får leka chaufför senare, och då kan det vara kul om man ser något ockå :o
Pusshaj


Juljul

ALL min julkänsla är borta. Tog ca 2 sekunder. Jag kan inte förstå att det ska vara såhär. Det är som att allt blod försvinner ur huvudet och jag blir alldeles yr. Man känner sig ensammast i världen, och man blir måttligt jävla förbannad.
• Du är ett otroget luder
• Du är ansvarslös
• Du är en djurmisshandlare
• Du bör omyndighetsförklaras och låta någon annan ta hand om dig
Kort sagt vet jag inte mitt eget bästa.

Det är FULLT tillåtet att umgås med personer av motsatt kön även om du inte är singel. Det finns något som heter "Vän" och detta är en jävligt bra sådan. That's it. Ansvarslös nej, möjligtvis impulsiv. And i do think things through, tro det eller ej. Djurmisshandlare? Den som KÄNNER mig kan intyga att jag sätter djur före människor. Hade du gått fram till min karl och sagt "Din sambo misshandlar sin hund" så hade han först gapskrattat dig rätt i fejan, sen hade han golvat dig och frågat vad du är för en dum en jävel och frågat dig "Har du ens träffat min sambo?".

Fy fan vad jag blir lack, och det göder min huvudvärk något enormt. Jävla piss, dra åt helvete!


Helt ofattbart

Om det nu är så som det står i tidningen (vet av egen erfarenhet att de kan överdriva myyyyyyyycket och skriva fel uppgifter), att Rosengårdskravallerna beror på den uppsägning av kontraket på en källarlokal som användes som moské, så är det tragiskt. Även om det inte har med det att göra, så är det fan lika tragiskt. Att folk ska det som ett personligt angrepp att ett kontrakt sägs upp, förstår jag inte. Det är inte för att "ni är muslimer, ni ska inte få ha en moské här", som det sas upp. (Förmodar jag). Det var förra året, eller förra igen, som detta hände. Det har funnits gott om tid att finna ett annat ställe för föreningen att ha sin moské istället, det är inte som att det kommit som en överaskning. Hade det varit på det sättet, att det kom helt från ingenstans, "ni ska vara härifrån vid månadsskiftet" så hade t.o.m jag gått dit och demonstrerat. Men att låta all ilska gå ut över Rosengård, och om möjligt ge stadsdelen ÄNNU sämre rykte, och att kasta sten på oskyldiga människor som passerar därigenom i sin vardag, att attackera polisen vars jobb är att upprätthålla ordning och reda i samhället, och att ge sig på räddningstänsten vars jobb är att bl.a släcka bränder.. det finns alltså inga ord för det. Jag kan komma på "barnsligt" och "patetiskt", det är väl isf de ord som bäst passar in på denna jävla situation. Folk kan inte ens ta sig till sina hem pga dessa jävla upplopp.
Missförstå mig rätt, jag tycker att alla har rätt till sin tro och sina åsikter och de har rätt att få utlopp för dessa, inom rimliga gränser. Att förstöra polisbilar och bensinmackar och riva upp gatstenar är helt JÄVLA FUCKING MENINGSLÖST!!!! Jag blir så jävla lack, det kommer kosta samhället såååå jävla mycket pengar, för att ETT enda företag ligger bakom uppsägningen av ett jävla hyreskontrakt, det är liksom inte samhällets fel. Däremot kunde ju politikerna ge fan i att stänga ner varenda jävla fritidsgård i stan också.
Tänk er bara, att istället för att stå och rulla tummarna (för det finns inte mycket annat polisen gör eller kan göra), ge dom ett ultimatum; försvinn eller så kastar vi in tårgas. Eller så kommer brandmännen med sina bilar å börjar spola vatten. Trycket från dom slangarna är väl inte i mildaste laget så det borde ju ge effekt.

Fy fan vad jag blir irriterad på att folk måste bete sig som djur, istället för människor.
Blö!

Pink

Ah, the night is calling?
And it whispers to me softly come and play
Ah, I am falling
And If I let myself go I'm the only one to blame

Pink - Sober ♥


Får åka till apoteket imorgon och köpa D.A.P-dosa och ett D.A.P-halsband till Milton. Vaknade imorse av att ungarna på skolan smällde smällare på gatan utanför fönstret. Min kära lilla hund blev alldeles ifrån sig, klättrade över mig, på mig, in under täcket, och till slut ner under sängen. Det är så jäkla synd om honom, och skitsvårt att inte pjoska med honom. Gör jag det så är loppet fedekört. Hör han en smäll på promenaderna så sätter han sig och man får verkligen dra honom för att han ens ska röra sig, och då ser det ändå ut som att huvudet ska gå av hunden. Han börjar gå igen efter ett par minuter och då är det bara att berömma och berömma.

Hade lekar på ridningen idag. Ändå relativt seriösa. Valde Jacques och det är inget bra val om man är (lite) höjdrädd som jag är. Han stod och pep och ville bara springa iväg när vi hade staffett-lekarna, helt söt :p

Och fan vad man hittar likheter utan att man ens behöver anstränga sig. Helt plötsligt är de bara där och man står där som ett frågetecken och tänker "Vadfan nu?".

Marianne gick för övrigt bort häromdan och det var ju lite trist. Kände henne inte så himla bra, men det är fortfarande en släktning och man vet fortfarande hur hon var. Envisare än världens alla åsnor ihopa, precis som resten av släktet Strömberg är :p Begravningen lär nog inte bli på denna sidan nyår, men jag hoppas bara att den inte blir när jag fyller år för det hade varit fett sugigt..

Nu ska jag tända mig lite ljus, hoppa i badet med ett korsord och få upp min kroppsvärme igen. Kanske kolla på Grease senare ikväll ♥

Pusshaj


Här gick det vilt till, minsann!

Typ vid 20-tiden kom jag å Sissel till Frida igårkväll. Jag öppnade en cider direkt, det beställdes mat och vi åt. Och drack. Och drack. Det var en jävla rolig förfest, med sanning eller konka, och nåt jäkla fyllespel med kortlek och springandes runt fotbollsplanen. Fick höra säkert hundra gånger under kvällen att fan vad jag dricker fort, hur mycket ska jag dricka och att jag hade druckit mest av alla. Hihi, då räknade inte Frida med sig själv :p Sen hade vi en halvtimme på oss innan bussen gick, när vi väl bestämt oss för att dra vidare. På något mirakulöst sätt (eller inte) så missade vi såklart den bussen och fick sitta å vänta i en halvtimme på nästa. Där stod en massa lammkött vid hållplatsen redan, som Frida raggade grymt på :p
Vi kom inte in på Hipp, så vi kilade vidare till Etagé, där vi hamnade bakom ett par saftiga danskar. Dock kom varken danskarna eller Sara in, så Frida vart en god vän och avstod även hon Etagé. Jag å Sissel totaldissar Slagt, så vi stannade kvar på Etagé. Hade jävla roligt alltså. Dock blev Sissel av med sin plånbok så den fick vi springa runt och leta efter, i tid och evighet innan vi tillslut hittade den i baren där vi var från början. Och så träffade vid Lasse! :D <3 Såå längesen det var.
04.50 stod jag utanför Etagé med våra jackor, had blivit av med Sissel så jag tyckte det var lika bra att vänta på henne utanför. Stod i kö i vad som kändes som en evighet, för att köpa mig lite fyllemat. 05.30 tog jag taxi hem och slocknade i min sköna säng 06.05 :p

Idag vaknade jag först vid 9-tiden och var fortfarande full. Fick halsa i mig mängder med vatten och två alvedon, sen gick jag in och sov ett par timmar till. Sen vaknade jag, duschade, gick ut med soporna och fick ett jävla ryck och började dammsuga, vilket INTE är det lättaste å göra när man fortfarande är lite full. Hade ett jävla sjå med att dammsuga under sängen, allt bara snurrade :p Halv två var vi på stallet för att kika på årets luciashow, som var slut halv fem. Åkte hem å hämtade hunden, åkte hem och somnade på soffan och har sen 21-tiden varit klarvaken och ränt runt överallt. Gäller att hålla hjärnan busy.
Nu ska jag snart gå och lägga mig igen, är helt jävla sliten.
Pusshaj

Lucia

Jahapp, så vart dagen här. En liten påminnare om att julen står runt hörnet, och stressar en halvt fördärvad. Jag har kvar en uppgift från förra kursen, att göra färdigt, tack vare att min dator vart på rymmen. Och sen ska jag på nåt vänster försöka komma igång med nuvarande kursens första uppgift, men jag har för tillfället varken motivation eller koncentration till det. Men det ska väl gå, ingenting är omöjligt. Det blir väl som alla andra gånger, allt lossnar dagen  innan det ska vara inlämnat :p

Jag hoppas på sååååå positiva besked på fredag, men jag vågar inte hoppas. Livet har lärt mig att hoppas man, så blir man bara besviken. Därför utgår jag alltid från en negativ punkt, så slipper man ju bli besviken :o Fast i detta fallet kan jag inte låta bli att hoppas lite..

Mhm.. så är det party ikväll. Jag är fortfarande lite kluven till om jag är sugen eller ej, men det brukar vända. Får man bara satt igång lite partymusik, öppnat en liten vuxendricka och börjat pyssla, så brukar man rätt så fort komma i stämning :D Imorgon är det luciashow på stallet också. Dagen blir kanske inte planerad så som det var tänkt från början, men Sissel skulle komma och kolla iaf, det är alltid nåt :)

Försöker få tummarna loss och åka ut till stallet, men de sitter rätt så hårt. Hade tänkt köra förbi Mobilia först och se om jag hittar nåt roligt. Eller om jag kanske ska ta det efter stallet istället.. fast då går man och luktar häst där, och hur trevligt är det? :s Fast, tar jag md ombyte så är väl inte det hela världen.
Aja, intresseklubben antecknar :o

Dags å byta om!
Pusshaj

Kris, utav bara fan

I put on a strong face, but on the inside im falling apart. Jag är i stort, stort behov av en ordentlig fylla. Folk får säga vad dom vill, men det blir roligare med sprit, och man kan för några timmar glömma bort sina problem. Mitt stackars, älskade, underbara hjärta..

23 dagar till julafton <3

Öh, har till på söndag på mig att göra färdigt min uppgift, och jag fattar inte mycket av det. Jäkla klyddigt skit det där. Men det har gått bra hittills så varför ska det inte gå an denna gången också?

Det är så jävla rörigt.. ena sekunden kall och jävlig, fullkomligt okänslig. I nästa ögonblick är det ömhet, känslor, och "bry sig om". Det är då det känns så bra, perfa. Mysigt. Det finns absolut inget bättre, framför allt inte i juletider. Ligga å höra honom andas, alldeles nära. Men rent för sällan.

Hundkurs med Milton imorgon, hoppas på uppehåll. Inte roligt att vara ute när det regnar, och inte roligt att träna vovvar inomhus :p
Pusshaj

RSS 2.0