Hur längesen var det inte?

Ja det var ett bra tag sen jag skrev in här. Det händer för mycket för att bloggen är det jag ska tänka på. Elias sov hos sin mormor för första gången i måndags. Mamma har köpt en säng till honom och den som led mest var nog jag, haha :p Igår fick vi lite tid ihop på babysimmet och på morgonen. Sen somnade han efter simningen och åkte med sin pappa till farmor där de även spenderat denna natten. Jag är så illa tvungen för jag måste ha sömn. Förra veckan var ett rent helvete på jobb, så trött jag var. Efter 04.30-rasten är jag också sådär dödligt trött, men jag försöker föra in positiva tankar istället och sen vaknar jag till liv.

Privat händer det en himla massa också, men det ska nog sluta bra det också. Eller hur man nu ser på det.
Nu ska jag njuta av ensamheten till ett avsnitt Two and a half men, och sen sova ett par timmar innan mannen i mitt liv, kommer hem ♥


Ingen tid

Jag vet inte vart tiden tar vägen. Har inte haft nån helg nu så egentligen börjar jag snart min 8e arbetsdag på raken. Jag skyller på truckförarutbildningen. Men jag säger det; jag jobbar mycket hellre natt och sover färre timmar än att jag sover fler timmar och behöver vakna så jäkla tidigt. Usch och fy. Nu kan jag i alla fall kalla mig truckförare :o

Var ute i nästan fyra timmar idag för att få både Milton och Elias trötta, och både två slocknade nästan direkt vi kom innanför dörren. Nu sitter jag här och ska äta upp mina nudlar innan jag själv ska sova ett par timmar.

Ha det gott!

Halv

Idag tog hjärtat med sig Elias för att jag skulle få sova, eftersom jag på 36 timmar endast sovit 2. Jobb inatt var ett helvete mot slutet, så trött jag var. Mycket sömn har det ändå inte blivit, för så fort dörren stängdes och låstes blev jag klarvaken. Mitt barn är borta, hur ska jag kunna slappna av och sova då? Halva jag saknas ju. 3½ timmes sömn fick jag innan dess, och jag ska se om jag inte kan få mig ett par timmar till innan han kommer hem. Hur ska jag nånsin kunna ha honom på dagis eller liknande? :o

Igår slog vi nån form av rekord på jobb, ca 7600 kollin sorterades på 5,5 timme. Kan ni fatta hur mycket man lyfter, om du generöst delar det på 2? Ibland är det en tredje, och nån kastar snabbare än nån annan. Om varje paket hade vägt 1kg så är det för fan ca 3000kg på en natt. Tyvärr väger en del paket 20, 30 och 40 kg, om inte mer. Onödigt med gymkort :o

Inatt hade vi ett par timmar extra, men var två man kort och fick ändå igenom ca 8500 kollin. Och då är det inte ens juletider.. fan vad med jobb det kommer bli.

Till helgen får jag inte heller sova så mycket, då jag ska gå truckförarutbildning båda dagarna. Långa dagar. Det är dock en liten investering, för med min opererade handled får jag inte lyfta tungt men kan däremot trucka, och då slipper jag bli av med fyra veckors lön. Så nu sitter jag här och läser lite teori och är nervös för att jag ska rasera hela jävla byggnaden, haha.

Mycket mer intressant än så hade jag inte.


Den lille finisen som gör mig hel ♥


Rensning

Jag fattade ingenting av röran i designen här, så nu har jag nollställt allt och ska se om jag kan få till nåt tjusigt, och lite mer organiserat igen. Lite meckigt med alla koder hit och dit bara :s

Ny vecka, nya tag

Igårkväll efter att ha skrapat ihop ett par timmars sömn, vaknade jag med världens tjockaste hals. Jag kunde knappt prata, och det var helt slemmigt och jävligt :s Så har det varit hela natten på jobb, förutom att jag fortfarande inte verkar ha kraft nog till att hålla på att lyfta en massa paket, så jag blev helt snurrig. R var snäll som vanligt, så vi bytte plats och det blev lite lättare.

Elias kom i fredags på att han kunde gå. Han stod och gungade på benen när jag höll honom, och sen slängde han fram det ena benet framför det andra, totalt ostabilt och inte alls koordinerat, men fram kom han i alla fall. Nu vill han inte göra annat än att stå. Han är helt galet bestämd av sig och vill absolut inte sitta nånstans där han känner sig utanför eller inte kan utforska tillräckligt. De senaste dagarna har han varit fruktansvärt gnällig igen, och det kanske är dags för nästa tand. Jag ser inget, men man vet ju aldrig. Det kan ju inte enbart vara som han är uttråkad? :o

Nu ligger min lille korv och sover i alla fall, och när han sen har vaknat så ska vi ta oss iväg till lekplatsen, och sen vidare till Ica. Hoppas bara att det inte börjar regna :s


Min fina, fina unge ♥


Fredag

Idag begav jag och Elias oss hem till mormor, morfar och moster för lite kvalitetstid. Elias tog sig en liten tupplur vid 13, som inte ens varade i en timme, sen slocknade han inte förrän efter halva Idol, i min famn.
Jag och Mia tog med oss Elias och Milton bort till en av lekplatserna medans mamma och pappa hämtade mat, och där fick lilleman gungat en del, och så blev det premiäråk i rutchbanan (jobbigt ord att stava?) för Elias, i sin mosters knä. Dock uppskattade nog hon det aningen mer än Elias, men det berodde nog till stor del för att han var trött.
Envisheten går ju i släkten, så inte skulle han sova. Man kan ju liksom missa nåt.

Förkylningen har nu lämnat halsen och jag trodde ett litet tag att det inte skulle bli mer än så, men nu känns det som att nån har stoppat bomull bakom bihålorna och smaken på saker och ting, börjar avta. Hoppas att det inte blir värre igen, för jag måste jobba. Jag tror att jag behövde ta igen en hel del sömn också, för tusan vad jag har sovit och gud vad skönt att få sova i mer än 3 timmar. Två nätters sömn har jag framför mig innan jag ska iväg och tjäna pengar igen.

Imorgon väntar kalas på kvällen, Elias kusin blir 9. Eller 10. Ser inte fram emot det sådär jättemycket pga en hel del anledningar, men Elias är poppis och saknad, och jag kan alltid kränga god mat :p

Nu ska jag kika färdigt på Sex and the city-filmen och dricka ett glas c-vitamin :o


Ungen växer snabbt ur sina byxor :s


Kolla minen, och kolla håret :p


Stökigt

Jag avskyr när det är stökigt här hemma. Blir helt stressad, och äcklad. Nu har det återigen gått ett par dagar sedan senaste dammsugningen, och det är supersnuskigt igen. Hade man inte gått in med skor, och plockat upp efter sig om man spiller något, så hade det rena varat lite längre, men nu är inte fallet så. Att man ens går in med skor begriper jag inte, städat eller ej.

Tog mig en tur till Ica innan idag, kände att jag behövde lite luft. Eller mer var det för Elias skull, jag klarar mig men jag kände att han inte var nöjd med att sitta här längre. Efter Ica tog vi därför en tur till en lekplats som ligger precis bredvid. Tänkte att han kunde gå gunga lite, och "krypa" runt lite, men vädret ville annorlunda. Det blev gungat i alla fall men kläderna accepterade inte krypning. Nu blir det till att köpa regnkläder, för varför ska han ha det tråkigt och inte få vara barn, bara för att det regnar? Han älskar att slabba och kladda här hemma, så det måste vara minst lika kul utomhus. Med detta sagt måste jag själv köpa mig en regnjacka, och leta upp mina stövlar (alternativt köpa ett par nya).

Ska rensa lite bland Elias kläder igen, då större delen av 74 sitter som korvskinn på honom, och byxorna börjar bli för korta. Har inte samlat på mig så mycket i stl 80 för det har känts onödigt eftersom det inte funnits något höstsortiment, och nu måste jag försöka hålla mig tills han fyller år. Vi har så vi klarar oss, det är bara mitt shoppingsug som säger annat.

Nä, nu ska jag se om jag inte kan ta och pilla undan lite mer här hemma, dammsugning och moppning får vackert vänta till imorgon :s


Urusel kvalitet, men nu ligger han och gör den här minen, med större pussmun, heela tiden. Sötunge ♥


Sjuker?

Det var då ett rent helsike vad jag ska hålla på att bli dålig hela tiden. Mitt immunförsvar har alltid varit så himla starkt, och det har kommit en förkylning ca två gånger per år, när det går från kallt till varmt eller tvärtom. Det senaste året vet jag dock inte hur många gånger jag varit förkyld, och det är så himla jobbigt. I vanliga fall är det inget jag håller mig hemma för, sålänge man inte har feber, men föregående natt på jobb var ett rent helvete. Jag kände hur jag blev sämre och sämre, och efter rasten vid 05 var jag så trött och mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen :/ Än har jag inte blivit bättre, så det blir inget jobb för mig inatt. Det går inte att ha ett fysiskt krävande arbete där du måste prestera 110% hela tiden, och bara kunna ge 70%. Att stå där från 23 ivkäll.. nej tack. Det är goa pengar som försvinner, men pengar är inte allt. Nu sitter jag här med en sjuk jäkla huvudvärk, för jag har sovit småsnuttar hela dagen. Imorse lade jag mig på soffan för att kunna sova ostört, vilket gick i några timmar. Min supersnälla bror kom och hämtade Milton för en promenad ihop med Valentino, och med sig hem hade han köpt en rostbiffbaguette, mat och efterrätt till Elias, och ett rör med c-vitaminer.

Funderar på att springa över till macken och köpa ipren, eftersom karln här hemma har fått för sig att han har öroninflammation, och har ätit upp i princip en hel karta ipren på egen hand, på ett par dagar.

Nä, det gör ont i skallen bara av sitta ner. Avslutningsvis måste jag bara säga att det är en sorgens dag i svensk ishockeys historia då en utomordentligt bra målvakt omkom i en flygkrash; R.I.P Stefan Liv.


Bild från google.


Annorlunda

Det finns såå mycket jag önskar vore annorlunda. Det är så himla jobbigt att hela tiden gå omkring och känna sig hängig, besvärad, orkeslös, att inte ha motivation till nånting. Jag är bara så jälva trött. Eftersom det bara är jag som kan förändra det, så lär det väl aldrig bli av.

Örk.

Studier

I onsdags fick jag ett mail om att jag kommit in som reserv till programmet jag sökte. Det trodde jag faktiskt inte då det stod att det var 17 antagna, och jag var reserv 14. Det ska bli kul att läsa, jag hoppas bara att jag klarar av jobb och barn också, men det ska nog gå om man bara ger sig fan på det.

Lilla tatueringen läker fint, trots ett smutsigt arbete. Sårskorporna börjar redan trilla av, och den kliar lite då och då, så snart blir den ännu finare :o

Hela jobbveckan har varit galen. De två första nätterna började vi som vanligt 02, sen resterande nätter började vi 23 och två av dagarna jobbade ett par av oss över och slutade 10. Det har inte alls blivit mycket sömn, vilket märktes speciellt imorse. Jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jag mådde illa och var yr, och somnade nästan ståendes :o Idag har jag sovit ett par timmar och ska försöka att lägga mig i tid idag.

Det var vad update jag hade för denna gången :p


RSS 2.0