No comments

Bara för att ni ska se hur förvirrad jag är, så redigerar jag inte tidigare inlägg.
Men det är fan ONSDAG idag, och inte tisdag! What up with my head liksom?

Tisdag och sommar?

Tisdag är det ju, men sommar? Imorse när jag gick ut med hundarna, var det sådär sommarvarmt och behagligt i luften. Under våren kan det vara fint och soligt, men vinden är fortfarande kall. Idag var den varm. Jag svettades där jag gick i mina mjukisar och tjocktröja. Kyckling som jag är, så går jag ogärna omkring i linne sålänge jag inte vet att det faktiskt Är varmt ute. Fryser ju fasen för minsta lilla, jag.

Det finns en arabisk restaurang i stan, som gör den goooooooooooodaste frukosten jag nånsin ätit. Det är så JÄVLA GOTT! Jag blir galen! Och deras te.. mm...

Idag fick vi ett tråkigt besked, lilleAli får inte stanna i Sverige :( Vet inte hur jag ska beskriva denna person. Han kan ett fåtal ord svenska, och det är inte de finaste orden han lärt sig. Han är alltid glad, och bara allmänt rolig. Att en sådan människa, en Bra människa, inte får stanna tycker jag är piss. Skicka istället hem de som missköter sig, de kan inte tillföra ett dugg till landet.

Jag pluggar för övrigt för fullt, heja mig!!
Pusshaj

Som ett barn på julafton

Ih, hej nya mobilen!!



Jag blir ärligt talat som ett barn på julafton, när jag får något nytt. Ungefär som hjärtat är med sina bilar. It's a match made in heaven. Jag och mobilen då. Haha. I lööve mitt hjärta ♥

Babyboom?

Alltså, vart jag än vänder mig ser jag småpluttar. Småpluttar som går, springer, gråter, skrattar, åker vagn.. ligger i magen. Vet inte om det är en babyboom som gäller i år, eller om det bara är en lokal sådan på stallet. Där ploppar det ut ungar till höger och vänster, och fler är på väg. Man blir ju fasen sugen. Ihk!

Annars då? Är fortfarande sugen på en tatuering till. Hjärtat är lite sisådär till det. Inte för att man ska bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker, men det kan ju vara trevligt att vara tillsammans med en som inte ogillar ens kropp :p Vi får se hur det blir, har i alla fall en idé till nummer två.

Vet inte om jag ska jobba imorgon, kanske strejka lite för att idioterna inte ger mig min förbannade lön. Fan också!

Sitter och myser till Frasier. Hjärtat har somnat för längesen, jäkla tråkmåns. "Väck mig om en halvtimme", och det var för snart två timmar sen :o

Pusshaj


Måndag

Som förväntat fanns det ingen lön på kontot idag heller. Enligt avtalet så ska den betalas ut den 25e varje månad, men då det var en lördag denna gången så skulle pengarna kommit i fredags. Precis som csn. Jaha, de får till på måndag på sig, ifall det skett en miss eller så, plus att det andra normala lönedatumet är den 27e. Men fanns där pengar? Icke. Blir så jävla irriterad! Hur fucking svårt ska det vara? Både mamma och pappa tycker det är förbannat dålig stil, och hjärtat blir irriterad på mig för att jag inte kan säga ifrån ordentligt utan alltid är så snäll :s

För övrigt så har jag tvättat idag. Bara fyra maskiner, får ta nästa omgång på fredag. Inte lönt att umana tiden man har till att tvätta, då blir det aldrig torrt. Bestämde mig istället för att dela upp det, så nästa gång blir det sängkläder, handdukar och stickat. Intressant va? :p Har även dammsugat, och städat badrummet, så det inte ser så förbaskat sliskigt ut. Hatar när personer bara lämnar något och förväntar sig att nästa person ska ta undan det. "Oj, spillde jag lite? Aja" och så lutar man sig bak i soffan igen. BLÄ!

Har inte så mycket att göra idag. Har spenderat hela dagen hemma, skulle pluggat lite men orkar inte just nu. Funderar på att ta en långrunda med hundarna, men jag vet inte riktigt vart jag ska gå.. kanske till stallet och tillbaka? Eller på det hållet i alla fall. Kan bara inte komma på vägen dit i huvudet :p Inte från detta hållet i alla fall.
Pusshaj

Uppdatering

Jag har fortfarande ont i mitt ringfinger, frågan är om det inte blev en spricka i det eller nåt sånt. Fingret är dock inte blått eller svullet längre.

Min våg visar ett halv kilo mindre idag igen, det är så jävla bra. Tycker själv att jag fortfarande ser ut som en uppsvälld flodhäst, men till och med min far (!! Den hänsynslöse kritikern själv) sa idag "Aja, det syns nog lite grann ändå, att du gått ner i vikt.". Och detta är från min far, han som sa att jag skulle akta mig så att vågen inte visade "Error" när jag ställde mig på den, mannen som alltid tjatar på mig vad/när/hur mycket jag äter, helst framför folk så han verkligen kan göra bort en. Förutom det så är han faktiskt snäll, inte ett monster som det kanske låter som här :o

Jag pluggar för fullt. Är redan klar med alla uppgifterna till skolan som ska vara inne den 1maj. Eller ja, de ska bara skrivas rent och skickas in, men med mina 55487 ord/minut så tar inte det så lång tid. Kan nu koncentrera mig på omtentan helt, sen blir det några långa dagar i skolan med föreläsningar :( Jävla tråkigt när de är obligatoriska.

Idag var det dragdebut för Lilleman. På med ett sele och snörade fast två vattenfyllda 1,5liters flaskor bak. Han brydde sig verkligen inte om att det var något som fanns bakom honom, och då säger folk att man ska vänja dom vid det först. Här var det bara att tuta och köra. Lite svårt att hålla honom i trav hela tiden då han bara skulle jaga Milton, men det gick bra ändå. Är stolt över honom :) Ska bara hitta egna bra snören, sen får han prova med mopeddäck också. Fast vi får ta det lugnt så det inte blir för mycket. Nu ligger han och sover gott i alla fall :)
Pusshaj

Klant

Ända sedan man var liten har man fått höra att man aldrig ska sätta fingrarna i dörren. Igår lekte vi och hjärtat stängde in mig på toan. Vad gör jag då för att försöka öppna dörren? Jo jag sätter handen mot dörrposten. Nu är det ju såhär att mitt hjärta är ca 98345ggr så stark som jag är, och med den kraften han tryckte tillbaka för att stänga dörren, gjorde jävligt ont i mina fingrar. Dörren åkte igen och där satt mitt långfinger och ringfinger på högerhanden, och satan i helvete! Nu är ringfingret alldeles svullet och blått, eller toppen är. Långfingret är det ingen större fara med. Men ajaja vad det dunkar :(

I övrigt så känns allt bara skit just nu. Orkar inte ha det såhär, men vill heller inte ha det på något annat sätt. Crapola.

Helsingborg ikväll igen, kul! :) Igår fick vi vara ifred från polisen hela kvällen :O
Pusshaj

Glassbilen!

Glassbilen körde precis förbi och spelade sin lilla melodi, och jag blev lycklig som ett barn! Underbara ljud som förknippas med barndom, sommar och glädje :)

Har faktiskt suttit och pluggat hela dagen. Dock blev inte några fler uppgifter färdiga, men den första fick ordentligt med kött på benen. Och den andra är påbörjad. Är så jäkla klyddigt att hitta all information om allt som man behöver veta. Som i ena fallbeskrivningen.. där är 3 frågor som jag tycker man besvarar genom att svara på första frågan, det är sammanflätat och då blir det skitsvårt att få ett bra svar.
Ska se om jag inte kan försöka gå på ett NA-möte (Anonyma Narkomaner), hade varit intressant.

Ikväll blir det Helsingborg i vanlig ordning. Dock har den kommunen bestämt sig att till vilket pris få bort streetracen från gatorna, så det är vad mina skattepengar just nu går till; en pikébuss som står parkerad på en öde gata och inte gör ett skit. Jo! Blåljusen sätts på om de kommer när racen redan är igång. Så jäkla nödvändigt. Jag förstår inte varför det är olagligt. De kör bara på ställen där ingen annan än de som kör kan komma till skada, och varje person är fullt medveten om vilken risk det innebär. As am I, som åker i monsterbilen som bara får sladd hela tiden.
Förra veckan körde vi som fan på motorvägen, och även på avfarten. Från ingenstans kom en rondell, hjärtat bromsade och bromsarna låste sig (stenåldersbil utan ABS) och vi gled rätt in i rondellen och höll på att krocka med en bil som redan var i rondellen! :o Men det var kul i alla fall :p
Pusshaj

Stress, utan ?

Igår, en timme innan stängning tyckte chefen att det var en bra idé till att sätta mig på att skrubba väggar och bänkar. Och då var det Fullt med disk som inte var färdigt. Jag stressade som en idiot för att jag ville sluta nio, och inte en halvtimme senare.
Jag känner hur magen blir mer och mer orolig och försöker ta det lugnt. Stannar och andas lite men det hjälper inte. Stressen sitter ändå i huvudet och smittar av sig på magen. Till slut trodde jag att jag skulle kräka, så jävla illa jag mådde. Diskade som en idiot för att bli klar i tid, och hade smärtsamma jävla kramper i magen när jag väl kom därifrån.
Hjärtat hämtade mig i sin S4, underbar väghållning med 4hjulsdrift. Hade man kört så som han gjorde i svängarna, med min bil hade fanskapet sladdat av vägen, men denna låg som klistrad. Och efter en vansinnestur med vansinnessvängar så släppte magontet direkt. 90% av folket hade nog blivit Mer stressad av den bilturen :p

Nu sitter jag i alla fall här, första uppgiften till skolan är snart klar, och snart väntar jobb. Varje dag vid 18 kommer det in ett gäng förbannade scientologer och äter, och jag blir tokig på dom. Fula jävlar som låtsas vara fina i kanten med sina kavajer och slipsar, och allt Jag ser är förbannade Tom Cruise som är fulare än nåt annat! Gah!

Nä, nu får jag ta och skriva lite till innan det är dags för jobb igen.
Pusshaj

Stress?

Sen i torsdags har min mage varit okej. Toalettbesök i vanlig ordning utan kramper och annat mög. Nu, å andra sidan, är den Verkligen inte okej! Jävla kramper och springande till skithuset hela tiden. "Det kan vara stress" ringer läkarens ord i öronen hela tiden, och vad har jag då att vara stressd över? Att det är jobb imorgon igen, att jag tvingas gå till ett ställe jag egentligen inte trivs på, men måste för att jag behöver pengarna? Och trots att man jobbar får man verkligen INTE lön för mödan, de verkar leva kvar i tiden då man använde sig av slavar. Alltså, man får för lite betalt för det man gör, och när det väl är dags att faktiskt Få betalt, ja då händer det ingenting.
Att jag ska jobba imorgon igen kan vara en bidragande faktor, ja.

Förutom mina magproblem, och det faktum att jag fortfarade är fattig trots att jag jobbar, så mår jag bra. När jag inte ägnar dessa två saker någon tanke, så är det som att jag svävar fram. Jag är så jävla glad över att jag är tillsammans med A, jag är så jävla glad för att bli involverad i en kultur som är SÅÅÅ mycket bättre än den svenska, en kultur där alla ser en som en i familjen även om de nyss har träffat dig. En kultur med god jävla mat och snälla människor, och som accepterar dig för den du är. Kanske accepterar dom dig för den du är, pga den du är Med, men likförbannat är man accepterad.
Och A.. jag kan inte se mig mätt på människan, jag får inte nog av honom, vill bara ha mer hela tiden. Han får mig att skratta, han får mig att gråta, han gör mig lycklig och han gör mig ledsen. Det dåliga är aldrig långvarit och det har bara att göra med kulturkrockar, det är sådant man lär sig med tiden. Jag älskar att han får mig att skratta, för supernördiga saker. Hans humor ligger på samma nivå som min, och han kan skämta till det istället för att bli sur, som andra blir.
När jag (återigen) jämför med andra förhållanden, har jag tröttnat när man nått ungefär hit - tidsmässigt. Det är inte längre intressant, det är alltså helt jävla dött på spänning, passion och kärlek. Men nu.. fjärilarna vaknar till liv för minsta lilla blinkning eller vidrörelse.
ARGH! Jäkla vår, men kär är jag fanimig! ♥

Okoncentrerad

Meningen var ju att jag skulle plugga, men hur går det som vanligt? Vi vart iväg och åt, kom hit, jag läste en sida, åkte iväg och lämnade Milton/snackade lite, kom hit igen och nu sitter jag här. Hjärtat har åkt iväg, gud vet när han kommer tillbaka eller vart han är, det är inte lönt att fråga för då blir han bara så jävla sur.
Sitter med min bok Riskbruk och missbruk och blir inte klok på vad fasen det är jag ska göra. Jag hatar när det är så lulligt, jag vet aldrig i vilken ände jag ska börja.. allt jag vet är att jag ska göra en reflektion på en bok och en resumé på en annan. Men hur? Min hjärna är alltså inte med, och har inte varit det på hur länge som helst. Jag springer ifrån nycklar, väska, skolböcker, bilnycklar, hundmat, hyrfilmen, väska igen osv osv. Och vad får man höra när man har glömt nåt? "Amen hjärtat.." Som att det är meningen att jag ska hålla koll på ALLT, tänka för två personer.. det går inte, I'm not made for it.
Och hur mycket jag än kämpar för att visa att han är den mitt hjärta slår för (tack för bilden Angel :p), så är han fortfarande så negativ och fäller idiotkommentarer som gör mig ledsen. Vad ska man med män till egentligen??

Men nu då.. jag har bokfört allt jag ätit hittills idag i min lilla kalender, kanske skulle man ta och plugga lite nu då? På riktigt alltså.
Pusshaj

Det var som jag förväntade mig

Till en början ringde läkaren inte ens i tid, vilket satte fart på min mage. Skulle jag ringa? Missuppfattade jag henne? Ringer hon eller ska jag prova? Jag ringde vårdcentralen och medans jag satt där och väntade så ringer det på andra linjen och det var läkaren. Alla prover var normala, sa hon. Konstigt, tyckte jag, då min mage har strulat typ sen jag var 17. Det kunde kanske bero på stress, menade hon på, eller att tarmarna jobbar olika fort. I alla fall så var det pengar slängda i sjön, och jag var så jävla besviken! Nu ska jag i alla fall dokumentera precis ALLT jag äter, och även om/när jag känner mig stressad, samt när min lilla mage brakar ihop. Vilket den gjorde 4 gånger igår. Men det är tydligen normalt, för det var inget fel på min mage inte. Argh!

Igår åkte vi till Lödde. Vi hann köra in på parkeringen innan polisen stoppade oss. "Det var en lite speciell bil så jag var tvungen att kolla den". Speciell? Tro fan det, den låter som f*n bara den går på tomgång, och det är faktiskt ett jävla monster. Det blev lite tjafs i början, men de var rätt så snälla ändå. Men jävla civilare och jävla poliser över huvud taget.
Vi kom till Landskrona och hann köra lite. Jag skulle precis få åka med i T's Evo men såklart kom polisen dit just då, så det var bara att bege sig hemåt igen. Polisen brukar aldrig komma dit, och jag kan svära på att det var Lödde-poliserna som hade ringt dom.

Sen har jag ju hittat en mobil jag vill ha. Så jävla fin är den, men till och med jag inser mina begränsningar och ska sälja den jag har, före jag köper nåt annat.

I helgen blir det Helsingborg och förhoppningsvis ett biobesök. Och lite påskmat hos mamma och pappa imorgon, mums!
Pusshaj

Idag..

..så skulle läkaren ringa. Vi bokade telefontid till 15:40, och igår fick jag ett sms som påminde mig om det. Som om jag skulle glömt bort det. Med min vanliga (o)tur så har väl inte proverna visat nåt, och då blir jag rysligt förbannad. Eller besviken mest kanske.. Kan vara skönt att få veta vad fasen som är problemet..

Igår blev det strippen. Inte alls mycket folk som kör, men det var kul ändå. Vi var sist kvar i hamnen sen, och det var faktiskt längesen jag skrattade så jag fick ont  i magen och tårarna rann :p

Nu ska jag äta frulle och sen blir det lite ärenden och sen plugg för hela slanten :(
Pusshaj

Varmt i hjärtat

I lördags bar det av på en roadtrip till Kalmar. Eller nästan i alla fall, vi hamnade en bit söder om. På vägen stannade vi till vid en sjö, och solen sken och det glittrade så fint i vattnet. Det var ett f.d motell som låg där men som var till salu. I alla fall, när man stod där på bryggan så kunde man inte låta bli att undra vad fan man gör i skitiga Malmö egentligen. Dt finns gott om finare ställen man kan bo på, utan att man hamnar i ödemarken, plus att man måste ju på nåt sätt bli mer harmonisk när man drar ner på antalet idioter omkring en..
Kom in på en sak som vi diskuterade lite, och sen ställde hjärtat en fråga som värmde som tusan och som satte igång fjärilarna igen. Vad det var för fråga behöver vi inte gå in på.

Idag väntar tydligen ännu en finfin vårdag, även om det är aningens kallare i luften idag. Det var det iofs igår också, men då vaknade solen sent. Kan varit därför. Vet ännu inte vad som händer idag. Har fortfarande inte lämnat in min dator, det går inte att planera med en del folk vilket gör mig rysligt irriterad. Måste fortfarande skaffa mig ett gymkort, kan inte snylta på Angels hela tiden, vill ju inte att hon ska råka hamna i knipa eller så :p

Nä, får ta och leta upp något att ha på mig idag!
pusshaj


Ljuvliga väder!

Idag sken solen igen när jag vaknade, och man blir bara på så himla bra humör! Jag gjorde mig en kopp varm choklad och rensade undan på balkongen, tvättade av stolarna som stått där i ur och skur, och njöt! Det var så varmt och skönt att det för ett ögonblick kändes som sommar. Vinden når inte in att blåsa kallt om man sitter långt in på balkongen. Finemang!

Sitter nu och pluggar lite, jäkligt intressant det här med droger faktiskt.

Med detta fina vädret blir det förmodligen Helsingborg ikväll. Folk är lite tråkiga, de åker dit men kör inte något. I Landskrona igår piskade vi en mellanfin Bmw, en fin Corvette och en ännu finare Mustang. Tyckte lite synd om Mustangen såklart då det är min favoritbil, men det var roligt som fan att åka! Gick så jäkla fort :p

Ska fortsätta läsa lite nu, innan jag åker och lämnar Milton på "spa" igen. Min lille guldklimp förtjänar verkligen att bli sådär bortskämd som han blir hos mamma och pappa :) Lilla älsklingen <3

Pusshaj

En aning deprimerad

Igår åkte min dator i golvet med ett brak. Lilleman sket i att där var sladdar och bara gick, vilket ju såklart resulterade att han drog datorn med sig. Pang sa det och bildskärmen sprack så jag ser inte ett skit. Tack och lov tecknade jag en försäkring, 400:- i självrisk. Ska ta mig till Siba imorgon och lämna in den.

Idag fick jag då äntligen min lön. Det är verkligen ingenting, men jag ska kolla upp hur mycket man kan tjäna per termin, och så ska jag jobba fler timmar.
Det var för övrigt en kul dag på jobb, märks att det är vår i luften. Det var en fullkomligt oseriös stämning, men så går det när det inte finns chefer i närheten. Så borde det alltid vara, man blir ändå mer effektiv i sitt arbete ändå.


Annars känner mig rent generellt lite deprimerad. Ungefär som pms, fast en vecka för tidigt. Förstår inte vad fasen problemet är. Jag stressar och oroar mig för min mage, dels för att jag vill veta Vad det är som är fel, och dels för att proverna kanske inte visar något. Om det sen kanske är magsår eller magkatarr eller nåt sånt, så visas väl inte det på blodprov? Jag stressar därför att jag aldrig är hemma, jag får ingen riktig lugn och ro i kroppen, jag stressar för att jag är fattig som en idiot, och hur jag än försöker så finns det inga pengar. Jag blir förbannad (vilket sätter igång min mage) på mitt jävla ex som skulle fått sig en stor smäll.

Honom pratade jag med häromdagen och frågade honom varför i helvete han springer runt och hotar mig. Till hjärtat hade han sagt "Hon har 14 dagar på sig att betala". När jag nämnde det, sa exet att så hade han inte alls sagt, utan hade sagt att jag inte hade hört av mig på 14 dagar, och att det snart var dags att börja betala, eller nåt sånt sa han. Det är ju som vanligt rent skitsnack. Det finns två vittnen som kan intyga att hjärtats version stämmer, Plus att det har gått MER än 14 dagar sen jag sist hörde av mig till honom. Så blir han skitsur när jag säger att jag väljer att inte tro på honom, då inget annat han säger stämmer, och säger "Jamen tro du på A då!". Duh, som om det fanns nåt annat alternativ?

Kursen i skolan nu verkar inte vara nåt jobbig över huvud taget. Sista kursdatumet är 1a maj, och tills dess ska vi ha läst ut en bok (en jätteintressant sådan) och skrivit en reflektion över innehållet, plus att vi ska läsa en annan bok och göra nåt med nån fallbeskrivning. Jag är inte så insatt, det är inte så mycket i alla fall. Läser just nu om opium-odlingen i Afghanistan, det smugglas typ 1000 ton/år som bara går åt till att göra knark :o Ih, bara för det vill jag läsa lite till!
Pusshaj


RSS 2.0