Delmål

Nu nöjer Elias inte sig med att bara resa sig på knäna, mot allting, utan nu ska han stå också. Han drar sig upp med hjälp av soffbordet och står där på ostadiga ben och ska ha tag i allt, och jag sitter och är toknervös för att han ska trilla och slå sig. Tv-bänken är dock så pass låg att han nöjer sig med att sitta/stå på knä och försöka rota i lådan eller nå vad som än är på bänken. När han stod där innan så tappade han balansen då han lutade sig för mycket bakåt, och trillade och slog huvudet i golvet. Det verkade nog vara värre än det var, för han lät sig tröstas rätt så snabbt, men det är ändå inte det roligaste man kan vara med om. Jag vet att man inte kan sätta på dom skyddsutrustning och grejer, för då lär dom sig aldrig, men jag hade ju gärna velat. Jag vet också att det kommer bli värre än såhär, med skrapsår och grejer, när han blir äldre. Jag hoppas dock att jag slipper benbrott :o

Timmen vi flyttade tillbaka på klockan, stör Elias rytm lite. Jag försöker lägga honom som vanligt vid 20, men han är trött som att klockan är 21. Vid 18.30 var han jätteledsen och ville ingenting, men jag lyckades få honom att bada, och dra ut på tiden lite. Efter flaskan tog det mindre än en minut innan han sov gott.
Jag ska njuta lite av ensamtid för mig själv innan jag också kastar in handduken, det blev bara 2 timmars sömn i förmiddags så jag är lite trött nu :o


Premiärjobbat

Inatt jobbade jag andra gången sedan operationen. Första gången var pga att jag trodde jag skulle få köra truck i 4 veckor, men icke. Fick stå och knuffa paket med en hand vilket resulterade i att senknutan på andra handleden svullnade upp rejält och gör fortfarande ont.
I alla fall, igår köpte jag ett handledsstöd på apoteket med en skena i, så att jag inte skulle råka böja handleden för mycket för det gör svinigt ont, då senorna liksom tar emot när handen är böjd halvvägs. Håller på och försöker göra dom lite elastiska igen men det är fasen inte lätt. Gick bra att jobba, emellanåt sved/brände det lite i ärret/under ärret och det kändes som att såret skulle gå upp, och så gjorde det lite ont i (på?) handryggen. Men jag jobbar bara varannan natt denna veckan så det är en liten mjukstart :)

Igår planterade jag om mina "små" palmer. De har vuxit rejält så det var dags. Det är dock ett rent helsicke att hitta fina krukor, så det fick bli ett par svarta från Ikea. De är rätt så djupa så man ser liksom inte själva stammen, utan bara bladen :p Men de matchar inredningen i alla fall. Ska se om jag inte kan pynta krukorna lite så inte allt är svart här.

Elias är en riktig liten buse. Jag måste snart tejpa/surra fast vartenda klädesplagg på honom :o Är vi ute och promenerar så åker mössan, vantarna, "skorna" och strumporna. Jag har dock hittat en mössa med snöre, men det hindrar honom inte från att försöka dra av den vilket resulterar i att snöret gör ont under hakan på honom. Vantar med snöre har jag inte hittat några bra än, så det är en evighetslång kamp. Vad tusan jag ska göra med skor/strumpor vet jag inte. Han flinar gott när han drar av dom för han vet att han inte får. Min lilla guldklimp ♥

Nu väntar jag på att karln ska komma hem med mat från Allans Korv (skitgott för en hungrig mage), sen ska jag bara slöa. Och jaga Elias.


Trött

07.38 vaknade Elias och jag själv var helt färdig. Inatt ska jag jobba men mina behov är som vanligt inte viktiga, och därför är jag uppe med Elias medans en annan lat jävel fortfarande ligger och sover, istället för att erbjuda mig lite sömn. Sömn kommer jag inte få förrän tidigast 20 ikväll och jag ska upp 01. Vi får se. Mitt humör börjar som vanligt på botten, det känns bra.

Ska se om jag inte kan komma iväg och uträtta lite ärenden på egen hand idag, så slipper jag vänta tills klockan blir sen eftermiddag. Nu ska jag i alla fall äta upp de sista äggen och överlämna hungerproblemet åt nån annan. Man orkade tydligen inte köpa fler igår.

Tur att Elias är så förbannat söt i alla fall :)


Tom

Jag bryr mig inte längre (eller i alla fall just nu) om vem fan som läser detta eller inte. Jag står för varenda ord, men nu är jag så jäkla trött.

Tom är egentligen fel ord, då jag som vanligt är fylld med irritation och liksom.. trötthet. Eller jag känner mig uppgiven. Ja, vissa kan tänka att jag får skylla mig själv som fortfarande är kvar, men det är lättare sagt än gjort. Varför fattar jag inte, för jag vill inte mer.
Vad ska man med en person till som är med sitt barn i 2-3 timmar per dag? "Är med" är faktiskt att ta i, men i närheten av. Vad ska man med en person till som ska dela allt på hälften? Vars mening med att hjälpas åt med tvätten är att en tar ner barnet och den andra tvätten, så en får tvätta medans den andra passar barnet. Vars mamma hjälper med tvätten när personen är ensam och bor själv.''
En person som går och lägger sig 04 på natten, trots att han vet att barnet vaknar mellan 07-09 och har sovit färdigt? Som blir sur när man ber honom ta hand om barnet för att du själv är så jävla trött eller vill sitta och äta frukost i lugn och ro, för en gångs skull. En person som sedan fortsätter sova tills klockan är 14. Som är så jävla lat och inte gör ett piss, lovar saker som sedan skiter sig, allt pga denna äckliga lathet. Som blir sur på en för att man hela tiden är sur och vrång, och inser inte varför man är såhär. "Vadå, du är väl Superwoman?" Nä, verkligen inte.
Jag är så jävla trött på det, och snart rinner min bägare över igen, och då får det fan vara. Jag bryr mig inte om han får bo hos sin mamma sålänge, passning till Elias får ordnas så jag kan jobba, han kanske kan prova på att vara pappa för en gångs skull.

Jag äcklas av det, det är så jävla omanligt så det finns inte ens ord att beskriva det. Men framförallt, hur kan man INTE vilja vara pappa till sitt barn? Hur kan man inte vilja umgås med barnet alltid? Hur?


Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar hos Tiobarnsmamma om ett par barnskor från Crocs, tävla du med genom att klicka på bilden nedan!

 


Skönt att vakna tidigt

Igårkväll somnade Elias inte förrän strax efter 21, för hans pappa kom hem när han först höll på att somna och då blev han helt överlycklig och skulle/kunde/ville inte sova :p När jag sen låg i sovrummet med honom, så kände jag själv hur jävla trött jag var, så jag gav upp och somnade jag också. När jag kollade på klockan var den 21.24. Jag vaknade 02 av att jag inte kunde producera saliv, och för att näsan hade täppts igen med torkat snor. Så jävla mysigt. Fick gå upp och snyta mig och dricka, och sen sov jag ända till 08.30 då Elias vaknade. Han somnade i vår säng igår och där fick han ligga, men fy fan vad han tar plats! Vid nåt tillfälle vaknade jag av att hans huvud låg under min kudde, och fötterna hade han använt för att trycka bort sin pappa allra längst ut på sängkanten, haha.

Eftersom jag sov i närmare 11h så var jag på bra humör när vi gick upp och Elias fick frulle, sen begav jag mig ut. När jag kom hem igen var klockan inte ens 12, och jag hade redan hunnit med banken, varit inne på Vägledningscentrum där mitt hopp tändes lite, åkt till Mobilia och köpt mössa och vantar till Elias, och köpt lite grejer på Lidl. Då kändes det bra vill jag lova. Ovanligt att jag är så flitig :p

Nu sover lille fisen, för han har inte sovit så mycket idag. Han har haft skoj med min bror som var här och skulle hjälpa mig med lite händighetsgrejer,  men som ändå inte blev gjort. Jag själv ska bara ta det lugnt, äntligen.


Stressad människa

När jag sitter och funderar på framtiden så vecklar jag in mig i sådana jobbiga banor att jag till slut blir alldeles uppgiven och skiter i allt. Jag pratade med pappa häromdagen och sa till honom att nu ska jag banne mig ta en sak i taget, börja i en ände och lösa problem efterhand som de eventuellt dyker upp, och inte sätta upp problem innan jag ens hunnit börja. En minut senare poppar dessa jäkla problemfrågor upp igen, och han får hindra mitt tänkande.
Jag fattar inte varför jag gör så. Nu ska jag i alla fall göra en punktlista med vad jag ska ta itu med, i ordning. En sak i taget! Idag ska jag dock försöka kolla upp två saker, men att forska runt är inte så jobbigt :p

Nu sover Elias och jag ska dricka min dagliga dos medicin. Försöker införa nya rutiner åt mig själv, småsaker men jag måste sluta slarva. Mitt immunförsvar är kört i botten, så nu ska det ner c-vitamin med extra järn, och grönt te. Sen när det flyter på så ska jag försöka äta lite mer/bättre. Hade hela hushållet hjälpts åt med en del saker hade det varit lättare men så är inte fallet.
Nä, te var det ja!


Full rulle

Idag tänkte jag försöka få ändring på Elias rutiner lite, vi får se hur det går. Han vaknade 08.30 och brukar vanligtvis somna igen mellan 10-11. Sen håller han på och sover korta stunder hela dagen känns det som, så idag tänkte jag få till en lång sovstund istället. Vid 11.30 begav vi oss till Ica, och då var han redan så himla gnällig och hade dessutom slagit huvudet i vardagsrumsbordet, vid ett av sina resningsförsök. Tänkte att han skulle somna på vägen men icke.
Strax innan 13 så kom broren med sin "lilla" Valentino, och så gick vi på promenad med Milton också. Elias somnade vid 13 och sov i 1½ timme, under hela tiden vi var ute på promenad. Det verkade dock inte räcka, han somnade nämligen strax efter 16 igen. Nu sover han dock sen en liten stund tillbaka, så håll tummarna för att det blir hela natten.

Min förkylning har börjat flytta sig mot näsan, men kroppen gör fortfarande helt galet ont. Har lyckats baka och dammsuga idag också, så rätt flitig känner man sig ändå. Ska snart gå och sova dock, om jag ska orka med att hålla mig själv vaken, ihop med Elias, på morgnarna :o

Ha det gott!


Så jäkla tröttsamt

Jag bestämde mig för att le mot världen och försöka bli av med mitt negativa tänkande, och vad får jag tillbaka av världen? En magsjuka från helvete och när jag knappt återhämtat mig, åker jag på en förkylning. Igen. Hela min kropp värker och inte mycket passerar genom halsen smärtfritt.

Inatt vaknade Elias vid 03, och jag själv hade lagt mig vid 24 efter att ha slumrat lite i soffan. Under dessa tre timmar sov jag skitdåligt då halsen gjorde så grymt ont, och sen tyckte den lille skiten att han kunde vara vaken till 05, då han till slut somnade på sin pappas mage. 8.30 vaknade han sen idag och sover nu igen, förhoppningsvis hela natten. Jag har med andra ord inte sovit mycket, men vad ska man göra? Lyckades i alla fall hitta bollhavsbollar till Elias inne på Toys R Us, och en liten extra boll som han kan kasta runt med.

Nu ska jag se om jag inte kan beställa säsong 7 av Frasier, och titta lite på säsong 6 som jag har här hemma :o Sen ska jag banne mig försöka sova :o


Vaccination och Busfabriken

Imorse höll jag på att glömma bort att Elias skulle vaccineras, jag var så jäkla trött. Som tur är så var jag inte försenad utan jag kom på det i tid. Han blev alldeles superledsen, han grät mer vid andra sprutan än första. Vi hade med oss favoritfilten och den tröstade honom rätt så snabbt. Sköterskan tyckte att han varit duktig så han fick en bok :)
Vi har bytt sköterska då den vi hade från början, har börjat jobba i Oxie. Denna är lika bra, men på ett annat sätt. Hon har pyntat väggarna med diverse grejer, mest på djur, och satt upp nån färgglad ljusslinga, affischer och ja.. det är liksom betydligt mer barnvänligt. Sedan fokuserar hon mer på Elias än på mig, till skillnad från den förra. Hon leker tittut med honom, pratar med honom jättemycket och han charmar byxorna av henne, haha.

Efter BVC fick jag upp karln ur sängen och ut ur huset relativt snabbt, så jag och Elias väntade i bilen. Åkte till XXXLutz och käkade frukost. Letade efter en klocka där men hela jävla stället är så förbannat rörigt, så jag hittade inte den. Kan ju vara att den är slut också, men ändå. Efter det besöket så åkte vi till Busfabriken som öppnade förra veckan. Lika bra att åka dit mitt på dagen, en vardag. Det känns inte alls större än Leos Lekland, men det är kanske för att Leos är rymligare. De har inte försökt få plats med så mycket som möjligt på för liten yta, men däremot hade Busfabriken ett större område för små barn, och det står klart och tydligt att det endast är för barn mellan 1-4 år. På Leos springer alla storlekar i den minsta hörnan, jag är helt nervös att Elias ska bli pannkaka :p

Har försökt roa honom här hemma men han har varit trött. Vid 18 blev han från ingenstans, tokledsen och grät och grät. Kollade tempen och mycket riktigt så hade han fått lite feber, så han fick en alvedon, pyjamas och välling, och sen somnade han mellan mina ben, i soffan. Mysfisen. Förhoppningsvis sover han läääänge, då han inte sov så mycket under dagen.

Nu ska jag kolla lite Frasier och sen är det dags för Idol :)


♥♥♥


Sjukling

Igår mådde jag illa större delen av dagen, det var så jäkla jobbigt. Och som vanligt när man mår illa, så är det första man får höra "Du kanske är gravid". Pfft. Vid 17 gick det inte längre, då var vi på Race House. In på toa och magen vändes ut och in. Efter mycket om och men (och ett stopp mitt på motorvägen) så kom jag hem. Karln fick köra och lämna Elias hos mamma, för jag var inte i nåt tillstånd att ta hand om honom. Arh, det var så jäkla hemskt! Fy fan vad dåligt jag mådde.

Imorse fick jag i mig en macka hemma hos mamma, och ett par toabesök följde på det. Broren kom och hjälpte mig med Elias strax efter lunch, och då fick jag sovit i 2 timmar. Han kom med blåbär, skorpor och grönt te som jag nu ska sitta och mumsa i mig :) Supersnäll är han! ♥

Nu blir det fika innan mina ögon trillar ihop, jag är fortfarande helt slut :/


Älskade finis ♥


Ute

När vi hade typ 10 minuter kvar av promenaden så somnade Elias i vagnen, så här är vi nu i hundrastgården så Milton får rastas lite extra, innan jag får gå hem och då även väcka lillskiten <3


Stenåldern

Just nu värmer jag rester i ugnen. Kanske är det dags att ta och skaffa en micro och återigen förflytta sig från stenåldern till nutid. Den gamla blev kvar i andra lägenheten, men den var ändå gammal och äcklig så det kan kvitta. Tar ju en evighet att värma saker annars. Som Elias mat, den får jag värma i vattenbad nu och det tar ungefär sjuhundra år känns det som, när han sitter och gapar bakom en för att han är hungrig.

Idag vaknade jag på rätt sida vid 08. Hur vet jag inte för jag är ingen morgonmänniska. Förmodligen var det allt mys med Elias den första timmen, för sen gick jag upp och skulle göra frulle, och passade på att slänga ihop mat till karln också, så han kunde komma upp i normal tid för en gångs skull. Jag äter nästan aldrig förrän på eftermiddagen annars. Efter alla morgonbestyr begav vi oss mot Triangeln. Där fick Elias en jacka som jag spanat på länge, så man kan variera sig lite, plus att han ändå har en jacka om den andra tvättas. Denna var jag dock betydligt mer nöjd med än den andra, men båda funkar. Sen gick vi in på Build A Bear och köpte ännu en nalle till Elias eftersom jag hade 20% rabatt och då kan man (läs: jag) inte låta bli. Fick bli en ljusblå, söt liten sak. Nu har snorungen 3 nallar därifrån och för att han inte ska växa upp och bli en riktig snorunge, en bortskämd sådan, så får jag försöka lägga band på mig själv.

Åkte sedan till Jägersro och släppte Lilleman i rastgården som ligger bakom travbanan, och där fick han lekt med två tikar som han inte träffat på jääääääättelänge, så nu ligger han i soffan och sover.

Imorgon är det återbesök som står på schemat, och min käre far har gjort mig nervös för han tyckte det kunde vara inflammatione eftersom jag fortfarande har ont i såret. Lite på skämt var det sagt, men ja. Det hjälper ju inte :p

Nu ska jag kasta ner lite mat i magen och kolla på Frasier, och 21 ska jag se film.
Ha det gott!


Jäkla app

Den bara strular och vill inte ladda upp bilder, så här kommer bilden som inte fick följa med förra inlägget :o


Motivations-lös

Är det ens ett ord?
Motivation är kanske fel ord, för jag Vill men orkar liksom inte.. Jag vill så mycket men min åldersnoja gör att jag känner mig rent för gammal för vissa saker och då känns det hopplöst och så skiter jag i det och låter tiden försvinna istället för att göra nåt vettigt av det.
Jag vill läsa psykologi till den dag jag dör. Inte nödvändigtvis jobba som terapeut/psykolog, utan vara så pass nära varje dag att man har en större chans att göra nytta.
Det irriterar mig som fasen att jag var så jäkla slö i gymnasiet, för många av ämnena är så lätta att om jag bara ansträngt mig lite så hade jag fått mvg i det mesta. För att komma nånstans idag så måste jag tenta upp en hel jävla drös med ämnen, och varje ämne kostar 300-500:-. Tydligen är det bättre att skita i gymnasiet helt och få ig i allt, för då kan man läsa upp betygen gratis på Komvux när man är lite mer mogen.
Å andra sidan kan jag om jag vill, men det sura är att slänga ut en massa pengar på det. Sen har de två tenta-tillfällen per termin så om jag SKA komma nånstans får det gå undan, kan inte läsa ett ämne åt gången liksom.

Nä.. Idag känner jag mig depp. Fattar inte varför jag ska fastna på allt det negativa, istället för att se det positiva.. Idag är det tex en perfekt höstdag, ska se om vi inte kan komma ut till en lekplats för Elias skull, och så ska vi nog till Leos lite senare. Köpa skor oc strumpor åt lilla huliganen måste jag också göra. Och badbyxor, stackaren kommer knappt i/ur de han har nu, och de är 74/80. Mitt lilla ogräs <3

Kanske skulle ta och duscha innan han vaknar också :o


Gnällfis

Elias är numera helt vansinnigt gnällig. Speciellt om han inte får göra som han själv vill. Nu har han dock varit nere på golvet med sina leksaker sen ca 17 (klockan är nu 18.25) och än har han bara gnällt när jag gått ut ur rummet. Han kiknar av skratt när Milton rullar sig i soffan, och stackars Milton vet inte vart han ska ta vägen för Elias jagar honom runt i rummet hela tiden, haha. Han snackar i sin låtsastelefon, leker med sina böcker och gud vet vad, men han är i alla fall nöjd :o

Idag var vi till BVC för 1års kontroll och vaccinering, men då jag inte är helt säker på att han är pigg och kry så tyckte sköterskan att vi skulle vänta med vaccineringen, så vi ska dit igen för det, nästa fredag. Han är i alla fall 82cm lång och väger 11040gram. Jag har för mig att han var 78 cm för två månader sen, men han har "bara" gått upp ett halvt kilo. Hoppas att han tänkte lugna ner sig i växandet lite nu :o


Såhär grimaserar han hela tiden :o

 


Här är han lite ledsen :( ♥



Stor kille

I fredags blev min älskade prins 1 år. Vi mös lite på dagen, och på eftermiddagen åkte vi med moster Mia till Leos Lekland och röjde lite. Eller röjde och röjde, Elias ålade runt och smakade på bollar och verkade ha det kul. Jag och syster hade nog också gärna lekt runt lite, men det var två barnkalas och smockat med ungar. Men dit får vi ta oss fler gånger.

I lördags var det kalas hemma hos mamma och Elias fick en lära-gå-bil, en leksaksbil typ (en halv iaf, med ratt och spakar och ljus) som hade två små bilar under motorhuven, han fick en liten bok med djur i, badfisk och andra badgrejer, en supersöt nalle, ett par byxor med matchande väst, och en perfekt vinteroverall. Overallen är i stl 86 så när jag och syster stoppade ner Elias i den kunde vi inte hålla oss för skratt. Han drunknade i den och var såå himla söt! Men det är bra att han kan växa i den, och den är inte så himla styv eller tjock, utan han kan röra sig bra i den och ändå vara varm.
Han hade nog rätt så skoj och blev nog ganska trött, för han somnade ca 20 i lördags, och vaknade ca 08 i söndags, sov mellan 11-13 och somnade igen strax efter 19 på kvällen :o Igår somnade han också vid 19 och idag somnade han 18.30. Inatt vaknade han dock en gång för mat och sov sen till ca 08. Intressant va?

Han är så himla rolig nu. Förbannat envis är han, och börjar skrika/gnälla/gråta så fort han inte får som han vill, han pussas med vidöppen mun så man blir alldeles blöt, och vinkar hej/hejdå. Han är verkar skitlack för att han ännu inte kan gå, för han vill knappt sitta i vagnen, utan tjuter mest bara hela tiden. I alla fall om man står still. Men han är underbar, min lilla tjockis ♥


Begränsningar

Jag fick vackert inse mina egna begränsningar imorse när jag knappt alls kunde röra på handen. Att sitta och köra truck i 8 timmar då, verkade inte något som skulle få min handled att läka snabbare, så jag fick ringa och avboka mig. Nu känns den dock mycket bättre, vilket är dåligt för då kommer jag automatiskt att bära runt på saker som jag inte ska, bara för att det inte gör ont. Jag gör mina rehab-övningar också, så det kanske är därför den känns mindre stel.

Nu ska jag steka mig en korv och koka lite spaghetti så jag får mat i kistan, sist åt jag igår vid 13. Fattar inte vart tiden tar vägen, jag hinner inte äta och jag känner inte av att jag är hungrig heller :s Jag försöker ändra på det, men det går si sådär.
Efter maten ska jag promenera bort till Ica och sen ska jag bara ta det lugnt :O

Så fort han ser kameran så flinar han upp sig. Han är en riktig linslus ♥


Äntligen hemma

Min lille fis kom äntligen hem och var sådär härligt gnällig och missnöjd som han blir när han är trött. På med ny blöja och pyjamas och ner i sängen med en flaska välling. Sen skulle han ju promt ligga och försöka låtsas att han inte alls var trött fram till han insåg att ingen var i rummet. Nu ligger han nästan på tvären vid sin kudde, med huvudet kört i spjälskyddet mellan två spjälor och rumpan i luften.
Underbara lilla skitunge, nu är världsordningen återställd och jag kan äntligen slappna av.


Opererad

Operationen idag gick fenomenalt snabbt. Dock sökte det mig som fan. Det var så enormt vidrigt när han lade bedövningen. Han ritade lite på handleden för han sa att den skulle "svullna lite" av bedövningen. Det stack, spände och drogs inne i handleden när han var där med sprutan, den gick så jävla långt in. När jag sen råkar titta på handleden så ser det ut som att han har satt in en böjd armbåde typ, det var ingen liten svullnad, det såg ut som ett sjukt benbrott.
Sen låg jag där och "kände" hur de skar upp mig, eller anade, och sen hörde/kände man hur han klippte av senorna och pillade och klippte bort knutan (eller om han skar bort den) och sen var det klart. Att säga känna är fel ord för handleden var totalbedövad.. men alla som gjort nåt med lokalbedövning vet vad jag snackar om. Jag jämför det med kejsarsnittet, där kunde man liksom också "känna".

När bedövningen släppte gjorde det så sjukt jävla ont i hela armen upp till axeln. Fick en tablett av mamma som inte hjälpte så mycket. Eller så hjälpte den litelite, svårt att avgöra. Som broren min sa så är det inte mycket som biter på operationssmärta, så jag får vackert stå ut. Jag kan inte ens sätta upp håret med gummiband så föreställ er då hur ont det gör. Fick övningar som jag skulle göra 5 gånger om dagen men jag får nog vänta med de tills imorgon. Har försökt lite idag men det känns inte bra. Känns det inte bättre imorgon så får jag nog avboka mig för jag kan inte jobba såhär :/ Inte ens köra truck då jag får ratta med vänsterhanden..
Det värsta med alltihop är att jag måste lämna bort min lilla korv överallt för jag kan inte ta hand om honom själv. Just nu är han hos sin farmor och han "kan" inte komma hem förrän han är typ sovandes, för jag kan inte lyfta honom. Detta är verkligen skitjobbigt i mitt hjärta, jag saknar honom som fan. Pratade nyss med honom i telefonen och han skrattade så fort han hörde min röst. När telefonen försvann från honom så blev han sur och gnällig, haha. Älskade hjärtegull ♥


Bakning

Denna helgen har jag försökt baka. Gårdagens försök till vaniljbullar blev väl sådär.. alldeles på tok för små men inte äckliga. Dock inget man bjuder på. Sen fick jag ett recept på bullar som jag brukade sälja när jag hafe cafeterian i stallet. De gick åt som smör i solsken, och de provade jag på idag. De blev skitgoda! Dessa ska jag verkligen göra fler av och ha på Elias kalas. Man kommer fan rulla hem därifrån :o

Idag verkar det som att Elias ska sova hos sin mormor/morfar/syster, då allihop tjatat på mig att han är mer än välkommen, haha. Lillasyster är ju helt galet förtjust i honom :o

Nu ska jag kolla färdigt på Frasier!


Äntligen kom appen!

Blogg.se lovade en app till iPhone i februari och jag har väntat och väntat.. Så idag läste jag i en annan blogg att den nu har kommit, så nu premiärbloggar jag via den :) Kanske kan det bli uppdateringar lite oftare nu när jag slipper starta datorn och klicka runt mig och grejer :o

Idag ska jag prova baka vaniljbullar (!!!). Jag har inte bakat på flera år och sist ble resultatet små hårda, torra kanelbullar :p Men vi får se. Har också ett recept i rockärmen som jag tänkte överraska med på Elias kalas om de nu blir goda :o


RSS 2.0