Update

I fredags (?) fick jag återigen den där impulsen att det var dags att tatuera sig, så jag fick med mig lillasyster och åkte till Daltons. De hade ingen ledig tid förrän i måndags, så igår blev jag återigen märkt för livet. Jag blev helt galet nervös minuterna innan det var dags, då jag förträngt hur min lilla delfin kändes. Tatueraren lugnade mig dock med att om jag klarade av skuldran så skulle jag klara av handleden utan problem. Han var snabb så det var inte en jättelång tortyr, men det gjorde svinont när han kom över benet närmst handen. Han var som sagt duktig, och det gjorde inte så jäkla ont som jag trodde det skulle göra. Dock återfann sig känslan, precis som förra gången, att jag vill ha en till. NU. Jag kan ana ett litet beroende nånstans där långt bak. Jag vill i alla fall ha två till innan jag är nöjd.



Igår var jag även iväg till handkirurgen som kikade lite snabbt på min handled och sedan bokades en operationstid. Den görs med lokalbedövning och tar kanske 15 minuter, men sen vill de sjukskriva mig i fyra veckor, då stygnen ska sitta i två och sen två veckor till för att bli helt återställd. Detta vill inte jag finna mig i för att gå hemifrån jobb i fyra veckor tror jag hade gjort mig galen nu. Pratade med chefen inatt och han tyckte jag skulle försöka mig på att ta truckkort för då kunde jag trucka runt i godan ro, eller så skulle han försöka sätta mig på nåt administrativt, och det är ju snällt. Det är bara för att jag är så uppskattad där :p

Idag satte Elias babysim igång igen och han var överlycklig. Plaskade och snackade och skrattade ungefär hela tiden :p Haha, min lille söte. Efter en tupplur på eftermiddagen så busade han runt i sängen, och så snackar han och så säger han "mamma" och skrattar och håller på så. Jag dog, så söt han var! Om han fattar att han säger Mamma vet jag inte, så jag vet inte om man ska räkna det som ett första ord eller inte. Mitt hjärta smälte i alla fall :)

Ikväll blir det jobb 23 igen. Det var jättemycket paket kvar när vi gick hem imorse. Fattar inte varför de inte säger att vi ska börja 23 istället för 02, när de vet att vi inte blir klara till 07.30. På det sättet kommer ju alla paket ut och det måste ju gynna företaget mer, än att behöva betala ut lite extra timmar till några stycken. Ryktet sprider sig om snabba leveranser och lockar fler kunder. Det är dock lite plågsamt att börja 23 hela tiden märkte jag, det blir inte så mycket sömn. Plånboken växer i alla fall, så det får gå jämnt ut :o

Nu ska jag se om jag kan få ordning på lite studier här hemma, hade ju helt glömt av det :o

Goethe

"Du anklagar kvinnan för att hon fladdrar från den ene till den andre.
Klandra henne inte, hon söker en pålitlig man."

Back to normal

I måndags slutade jag jobb klockan 10 för att det var så mycket gods, och sedan dess har vi börjat 23 varje kväll, så även idag och imorgon. Imorse när jag lade huvudet på kudden var jag tydligen helt färdig, för jag vaknade igen 15.30. I vanliga fall sover jag oftast bara 1½-2 timmar ihop med Elias, men hans far förvånade idag och tog hand om lilleman.
Över 7000 paket gick iväg igår, och jag stod och kastade upp minst 2000 av dom, med vikt allt mellan 1kg till 40kg om inte mer. Killarna är dock så snälla mot mig att jag inte får bära de tunga grejerna, haha, men det blir ändå en hel del muskelbyggande :o Och på mindre än en vecka har jag tappat 1kg. Inte mycket för mänskligheten, men för mig är det :p Nu ligger vi alltså på -5kg sen jag började jobba, och det är helt okej.

Mina kära föräldrar åker till Barcelona imorgon för att lilla mamman fyller år på lördag, ska iväg och köra dom till tåget. Hoppas nu att de har en bra resa och att de hittar lite fina saker att köpa hem till favoritbarnet, hihihi. Eller i alla fall favoritbarnbarnet :p

Nu ska jag dammsuga lite hade jag tänkt, ser ut som fan om det bara går en dag mellan gångerna :/


Oväder?

På ungefär en kvart gick det från skymning till nästan beckmörkt, och himlen är nu täckt av ett svart molntäcke. För Miltons skull hoppas jag att det inte innehåller åska, han blir så himla orolig och stressad av det :(

Egentligen skulle jag sova nu, men jag råkade somna innan idag och vaknade vid 16 så jag är inte sådär jättetrött nu. Något avsnitt av Sex and the city till, sen får jag tvinga ihop ögonen.

Det händer absolut ingenting för tillfället, dagarna ser likadana ut allihopa. Möjligtvis att Elias är gnällig som tusan och har lite feber hela tiden, men det beror på tanden som vill upp. Den är redan ute men problemet stannar inte där. Min stackars lilla klump ♥

Okej, det var vad levnadstecken jag hade för idag, ha det gott!

BVC besök och jobb

I onsdags vart vi iväg till bvc för 10 månaderskollen. Det gick alldeles utmärkt, Elias vägde 10640gram och var 78.5cm lång. Inte konstigt att man blir trött i armarna av att bära runt på honom, min lilla klump <3 Han har precis fattat galoppen med att sitta, så han satt fint på skötbordet medans läkaren tittade på honom. Fram tills han såg nåt ovanför honom, då tappade han balansen :p Han står jättefint och gärna hela tiden, och igår bröt hans första tand äntligen igenom! Tidigare har jag bara känt upphöjningar och skymtat dom under tandköttet, men igår kunde känna nåt litetlitet vasst i underkäken.

Hela veckan på jobb har gått så himla fort. Jag har bytt placering med nån annan kille, då tiden går så otroligt mycket fortare när man står där, så inatt hade chefen varit snäll och satt mig där från början, för annars skulle jag bara vilja byta :p Detta har dock kostat mina ben sin forna skönhet, such as it was, haha. Bandet är lägre och i höjd med halva låret, så jag har en massa blåmärken i olika färger, eftersom jag lutar mig mot bandet hela tiden. Krampig börjar jag bli också, vilket inte är bra. Jag har dock gått ner i vikt, under det ena 10-talet kilo, och jag har fortfarande en lång bit kvar.

Nu har jag precis ätit lite gröt och försöker trötta ut Elias lite, så vi kan sova ett par timmar. I eftermiddag ska vi äta på XXXLutz med moren, faren och lillasyster.


Arbetsmyra

Inatt var det mindre kaos på jobb. Inte för att det var så överdrivet mycket gods, utan för att folk inte vill jobba. Om de vet att jobbet är fysiskt krävande, varför går dom dit om dom inte vill jobba? Går dom dit med hopp om att få köra truck hela natten eller vadå?
Jag var återigen överallt och ingenstans. Det blev kaos på ett ställe på banan för att ingen av dom som höll till där, ville ta den delen. Jag fick fixa det, svetten rann. Tillbaka till min vanliga plats där en myglare inte jobbar som han ska, plocka av paket och slita som ett djur. Hör hur dom skriker och får återigen springa ner och tömma en bana. Väl där möts jag av två sura killar som står och skriker på varandra och blåser upp sig, så jag får leka medlare, innan jag återigen sliter och tömmer banan. Byter plats med den ena av killarna efter rasten, och då är "mina" nummer uppe och åker varv efter varv på banan. När jag lämnar ett ställe för ett annat, blir det kaos. Aja, jag tror och hoppas att det syns att jag sliter i alla fall.

Nu ska jag steka mig lite kött med ris och kolla på Sex and the city, och samla nya krafter inför nattens pass. Det må vara tungt och slitsamt men jag trivs i alla fall :)

Har nog sovit för mycket

Igår sov Elias ca 40 minuter som vanligt på tidig eftermiddag, och sen var han vaken och röjde järnet. Han hade förmodligen sovit lite längre om hans far lärt sig smyga. Vi var en runda på Ica där Elias höll på att charma ihjäl ett äldre kvinnligt biträde, haha. Strax innan 18 märker jag att han är gnällig och hade velat sova lite, men om han somnade då, hade han förmodligen väckt en ett par timmar senare och varit klarvaken. Jag fick tiden att gå lite men lite innan halv sju fick han sin välling och slocknade ganska direkt när den var slut. Jag själv såg färdigt på Sex and the City och kämpade emot mina ögon som var såååå tunga. 18.30 sov jag också, haha :p Vi vaknade inte förrän 05.45 imorse då Elias var hungrig, och sen sov vi till 09. Så det var fler än jag som var trött :o Nu har jag dock en svag huvudvärk vilket inte är så konstigt, och mina leder ömmar efter en veckas hårt arbete.

Nu väntar mig dock ett blöjbyte, så ha det bra!


Helg

Yes! Från och med nu är det helg, och jag ska baaaara vila. Förra veckan var jag nära på att somna redan vid 19 men hade jag gjort det så hade jag vaknat och varit jättepigg 03 istället, och det är inte så kul :s Ska försöka härda ut lite ikväll, kan vara skönt att vara för sig själv en liten stund när Elias väl har somnat.
Nu när jag kom hem låg han först på tvären i vår säng, och sov med rumpan i luften och nappen i handen. Smög ut med Milton och smyger in igen, ser då att han vakat och har lyft sig upp på händerna så han kan se över hjärtat, och jag möts av en alldeles nyvaken liten klump med morgonrufs, man ser hur han försöker fokusera blicken och ett par sekunder senare får man världens leende.
Nu sitter han här bredivd mig och lägger överraskningar i blöjan och jag själv kan knappt hålla ögonen öppna :s

Idag står inget på schemat.. hade behövt lite toppar då alla mina börjar bli håliga. Borde ta och rensa garderoben igen, och verkligen slänga allt som har minsta hål, eller som har "jo men jag kommer kanske använda den då och då, men det kommer aldrig hända"-status.

Nää, fy vad trött jag är!

Sååå sjukt trött

Det är så illa att jag till och med har halsbränna? :s Igår somnade jag ca 22.30, och vaknade 00.15, slet som ett litet djur på jobb under natten, och var överallt och ingenstans för det är så tråkigt att stå på samma ställe varenda natt. Fick nån knepig fråga från arbetsledaren/chefen som sätter hopp i mig, men jag ska försöka låta bli att hoppas för mycket. Kom sen hem imorse och duschade, lekte lite med Elias sen blev det dags att åka iväg för ett besök hos barnmorskan. Hem igen, ner och kasta in tvätt i maskinen, upp och väcka Elias och få på honom kläder, iväg till Segevång för att lämna honom med sin kusin och hennes vän, så han kunde umgås med en liten bebis. Han var tydligen rätt fascinerad av henne, haha. Hon var sååå himla liten! Så liten som hon är, ser jag Elias som fortfarande, så när de var bredvid varandra ser han ju helt sjukt enorm ut :o
Sen åkte jag i alla fall hem igen, lade in ny tvätt, lyckades sova en timme , och sen har tiden gått. Jag har plockat undan och städat i lägenheten och nu sitter jag här och väntar på att min frysta pizza ska bli klar, och hoppas att jag hinner sova nåt innan veckans sista arbetspass. Jag gillar mitt jobb även om min axel strejkar. Ska se om jag inte kan byta plats med nån inatt, och göra nåt annat.

Fick hem kallelsen till handkirurgen idag. Tur med kontakter, för jag fick tid redan 29/8. Elias får vänta på tid för sitt födelsemärke i ca ett halvår :o Hoppas bara att det bokas operation snabbt så jag kan bli av med den dumma knutan. Smärtan sprider sig ut i lillfingret och fortsätter därifrån ut i armen :/


Kolla minen, haha :p



Ikea

Ja, idag blir det ett besök till Ikea, på riktigt denna gång. Blir sällan som man planerar när man ska dra med andra, men nu är det jag själv som drar i spakarna och då blir det också av.

På jobb ökar nu mängden gods, fick höra inatt att det skulle vara sååå mycket att göra, och såå mycket extra paket, men trots otroligt långsamma kodare, och fyra uppkast istället för två emellanåt, så var det ändå lugnt. Enda störiga är att på min sida, så vill alla tre man stå på samma ställe, vilket inte går för då springer man och snubblar på varandra och krockar och hela faderittan. Sen går inte världen under om ett paket skulle åka ett extra varv runt banan. Ska se om jag kan byta ställe med nån inatt, för min axel och handled protesterar nu.

Och appropå handled så har remissen till handkirurgen skickats in, så nu börjar nästa del av väntandet.

Nu kan jag dock inte sitta här och slöa längre, storebror kommer och hämtar Milton för långpromenad ihop med "lilla" valpen snart, och jag ska få mig själv och Elias färdig till dess, ungefär 30 minuter :o


Jag älskar denna bilden, den speglar Elias såå himla väl :p


Trötta

När jag vaknade efter ett par timmars sömn efter jobb idag, kände jag mig helt färdig. Det kändes som att jag blivit påkörd av ett tåg eller nåt, jag var helt mör i hela kroppen. När vi sen kom hem efter att ha varit ute lite, så råkade både jag och Elias somna vid halv fem, sen väckte han mig strax innan 19 :s Hans eftermiddagslur blev inte så lång som den brukar så därför var han lite trött. Min gissning var att det kommer bli problematiskt att få honom att somna i tid, men nu efter en tallrik gröt sitter han ändå här bredvid och är lite gnällig.

På torsdag ska han hänga lite med sin kusin och hennes vän och hennes bebis, så kan jag passa på att tvätta i lugn och ro. Elias fick också sin första kallelse till tandläkaren idag, vi ska dit den 23e på nån information. Hans tänder har dock inte bestämt sig för att titta ut ännu, men de kommer väl dom också så småningom.

Nu ska jag se om det inte går att trötta ut honom på nåt sätt, och sen ska han få bada järnet, och så hoppas vi på att han somnar i någorlunda okej tid, så jag kanske kan sova nån timme till innan jobb. Hade behövt byta plats på jobb, där jag är nu ger mig så galet ont i vänster axel och handled, känner att de hade behövt vila lite :s


Kärlek

Alltså, när jag tittar på Elias som ligger och sover/håller på att somna, så kan jag knappt hålla mig från att äta upp honom. Han sover i bara blöja och ett par kallingar, eftersom han annars knäpper upp blöjan, och så skjuter han upp lille rumpen i luften, och hans ben är sådär härligt knubbiga, och så ska han böka och gosa med sina filtar. Hade man skickat ut bilder på honom när han sover, så hade det fan varit fred på jorden.

Jag själv ska egentligen också passa på att sova nu, men det kommer inte gå. Jag har vilat ut hela helgen, så natt till måndag på jobb, kräver bara ett par timmars sömn på söndagskvällen, så jag kan sitta här i min ensamhet i en timme till i alla fall. Förmodligen vaknar väl Elias då och är hur pigg som helst. Han somnade i vagnen på väg tillbaka från Ica och sover nu redan, men då det är lite tidigare än vad det brukar, så händer det att han vaknar om nån timme. Allt bara för att han inte fick ordentligt sammanhängande sömn innan idag. Det är inte hela världen dock :o

Nu blir det lite Sex and the city!

10 månader

Idag blir min fina lilla älskling 10 månader. Han är en sådan pajas, som ska få en att skratta och man ska leka med honom hela tiden. Han är sällan tyst om dagarna, det är ett jäkla hallå på honom, och han är aldrig still. Det där 1-års kalaset närmar sig med stormsteg, och jag vet inte om jag ska dela upp det i två omgångar, eller bara en. Tar vi allt på en gång så blir det ca 22 stycken och så många vill jag inte proppa in hemma hos mamma och pappa :s

Kom på att jag ju ska jobba inatt och jag har absolut inget som kan agera bränsle på rasten, så måste ta mig en promenad bort till Ica. Men då får jag iaf tiden att gå innan Elias ska sova. Bara han inte somnar på vägen, han verkar trött.


Full rulle

För ovanlighetens skull har vi varit ute och aktiva hela dagen :o "Tidigt" imorse åkte jag hem till mamma och pappa. Fick med mig mamma och lillasyster till Coop, där vi (till min och syster stora förtjusning) fick se lite brandmän. Visserligen bara två av en hel bil full, men lite är bättre än inget :p Efter att jag hade lämnat av dom hemma, så åkte jag med en sovande Elias hem och plockade upp hjärtat, och vi åkte sen upp i stan för att äta på La Empanada. Efteråt åkte vi mot Ribban då jag kom på att det ju var hästtävlingar i helgen. Stannade vid Bo01 och köpte glass. Den italienska glassen är för det första svindyr, och för det andra heeelt överskattad. Den från Glassfabriken är betydligt godare.
I alla fall så glömde vi helt av vårt mål, och stod och åt glass vid havet en stund. Elias fick smaka och blev aningen sur när han inte fick så mycket som han ville ha. Så fort han svalt det han hade i munnen lät det "mh! mhm mh!" från vagnen, haha. Tog oss sedan en promenad bort till Ribban där tävlingarna var i full gång, fick sett lite hästar, väckte abstinensen till liv, klappade på några, Elias fick också klappa häst. Han verkade helt fascinerad av det stora mystiska ting som var så mjukt och spännande, haha. Jag själv kunde inte låta bli, utan var tvungen att dra in lite hästdoft i näsan, och jösses vad gott det luktade :o Hjärtat höll på att storkna när jag fick honom att lukta, haha. Men jag tror i alla fall att han insåg att hästlukt inte är detsamma som stallukt :p

Efter några timmar hos hjärtats familj åkte vi sen hem, kastade Elias i badet och sedan sängen, och han sov innan flaskan var tömd, haha. Älskade, underbara unge! Finisen blir 10 månader imorgon, det är en så sjuk känsla. Nästan ett helt år har passerat men jag vet inte vart tiden har tagit vägen.

Nu ska jag kolla på lite Sex and the city, och drömma mig tillbaka till mitt underbara New York ♥


Han såg så rolig ut när tröjan fastnade över hans huvud :p

 


♥♥♥


Note

..ibland undrar jag om jag är en dum blondin innerst inne. Man ska ju ha vanligt nagellack (väl?) under, och sedan måla på med Cracked Effect. Aja, då vet jag det :o

Nytt kort

När hjärtat var i Danmark i måndags så tankade han lite med mitt bankkort och nånting blev helt galet. Vet inte om det var nån form av skimmning eller vad det var, men två exakt likadana belopp på 1238,10:- drogs, plus det som han själv tankade för. Jag ringde banken på tisdagen och efter mycket om och men säger dom till mig att dom bara kunde släppa på reservationen på det ena beloppet, och så fick jag se om det andra drogs eller kom tillbaka ifall det hade blivit nåt fel. Detta säger hon till mig efter att jag fått veta att de båda beloppen drogs 20.21 och 20.24, och det riktiga beloppet drogs 20.50. Ringer sen till Shell för att se om de kan göra nåt, och då säger dom att hur många belopp det än är, så är det bankens uppgift att dra tillbaka reservationen, så jag fick återigen ringa till banken och kom denna gång till en kompetent och trevlig person som stoppade belopp nummer två, och berättade även vad jag skulle göra om Shell ändå gick in och drog pengar. Jag bad även att få ett nytt kort, och alla pengar har jag fört över till hjärtat. Gillar dock inte att ha det så då jag inte har nån koll, så med mitt nya kort kan jag återigen handla, och dras det pengar så får jag börja tjafsa helt enkelt.

Köpte ett nytt nagellack häromdagen, från Depend, Cracked Effect. Har jag fattat allt rätt så målar du två lager med 4 minuters mellanrum och så ska det se lite krackelerat ut, eller vad det nu heter. Eftersom jag har nån form av filt-fetisch så råkade jag köpa hem en snuttefilt till Elias, en vit med ljus- och mörkblåa stjärnor, och en blå kant runt om. Jättefin!

Jobbet inatt var lugnt. Förrädiskt lugnt. En minut kändes som en timme och det fanns kanske max 20 kolli på bandet som mest. Hela landet hade haft problem och därmed inte kunnat registrera vart paketen skulle, så hela terminalen var full med paket när vi gick hem imorse, som ska registreras och sedan kodas för att komma till rätt station. Blir goa pengar för de som får jobba inatt, men det blir nog tufft också. Så vet ni det om ni nu väntar paket från DHL :p

Nu sitter jag här medans Elias sover, och väntar på min vagn, så jag sedan kan promenera till Coop. Behöver fylla på matförrådet till Elias och köpa blöjor innan rabatten går till spillo. Ska se om det finns normal mat man kan köpa och laga till mini-mannen istället, nu behövs det liksom inte mixas sönder och man kan variera lite mer :o


Lite jobb inatt

Denna veckan skulle jag inte ha jobbat då det fortfarande finns för lite jobb. Dock ringde dom imorse och sa att de fått in en avbokning och undrade om jag ville jobba. Såklart vill jag det, varenda krona behövs dessutom. Nu är jag dock inte fattig som en kyrkråtta längre, men jag har å andra sidan inga planer på att bli det igen heller, så här ska det jobbas så mycket det bara går.

Igår tänkte jag att det nog var bäst att jag lade mig lite tidigt, eftersom Elias vaknar tidigt och då blir man ju trött om man knappt får sova. Vid 20 igår somnade han som sagt, 22.10 vaknade han som väntat, och var skitledsen. Han grät och grät och var jättetrött och ville bara sova men kunde inte komma till ro. Fick lägga honom på min mage och 7 minuter senare sov han igen, min lilla gosklump. Sen fick han sova i vår säng, eftersom jag visste att han inte skulle komma att sova ostört resten av natten. På fyra timmar sen vaknade jag ungefär 5-6 gånger av att han var ledsen, det kändes som att jag bara hann somna innan han vaknade igen. Fast riktigt vaken var han ändå inte. När han sen verkade ha kommit till ro, så bestämmer sig en idiot för att köra och krocka precis utanför fönstret. Jag hör tjutande däck och en jävla smäll och flyger upp. Äckligt att vakna med en sådan panikkänsla i kroppen :/ Det var inte så mycket ordning på mina tankar, mer än att jag var tvungen att snabbt kolla ifall nån var skadad och ännu snabbare ringa 112. Det visade sig dock vara en enda man, som såg full ut, men polisen tog inte honom, så det var väl nåt annat. Vet inte om han försökte leka cool och köra snabbt och tappade kontrollen (i så fall är han en urusel förare eftersom det inte går att få upp farten tillräckligt för att tappa kontrollen här, egentligen) eller så pysslade han med nåt annat och när han då såg att "Oj, där står en bil" så tryckte han på gasen istället för bromsen. Hela hans bil blev helt kvaddad, hela höger framsida stod åt alla håll. Bilen framför (en tung Mercedes) hade han tryckt upp på trottoaren och bilen framför Mercan hade fått sig en knuff och rullat fram ett par meter.

Billarmet på Mercan tjöt i högan sky jättelänge, och Elias tyckte då att han kunde vara vaken. Jag försökte få honom att fatta att klockan bara 05, och efter lite spexande och en flaska välling, så somnade han tack och lov om.

Eftersom kvällarna är som de är, så får jag försöka sova under dagen ihop med Elias, annars blir det jobbigt inatt. Jag tänkte ta mig till gymet idag men jag får nog vänta nån dag till innan den jäkla förkylningen är över.


Skönaste sovstilen


Greppar efter halmstrån

Idag har varit en av få dagar då jag tyckt att Elias varit jobbig. Jag kan inte minnas tillfället när han var mindre, men jag vet att det var nånting som jag tyckte var jobbigt.
Hur man än har gjort, så har han inte varit nöjd. Det har inte pågått hela dagen heller, han tog sig en lur mellan 13-14 som han brukar, men jag vet inte om han brukar sova en halvtimme längre i vanliga fall.. i alla fall så märkte jag på honom vid 17 att började bli trött igen, men han skulle/kunde inte sova. Vad han än pysslade med var det bara okej i tio minuter, lade man honom ner tokskrek han. På nåt sätt fick jag tiden att gå och kastade honom i badet strax efter 19. I en halvtimme plaskade han på helt hysteriskt, med undantag för ett fåtal vilopauser då han skulle försöka äta upp badleksakerna. Så fort jag lade honom ner för att ta på blöja började det igen, men fick snabbt i honom välling och nu sover han. Hur länge vet jag inte, det återstår att se. Jag hoppas att det är tänderna som är på g nu, han har varit såhär skrikig/gnällig i ungefär två dagar nu, men det är bara på senare delen av dagen. Aja, vad ska man göra liksom? :o

Hans pyjamaser i stl 74 börjar smita åt hans goa lilla kropp nu, och det ser inte alls bekvämt ut :o Får ta och lägga ner dom i källaren och plocka fram nästa storlek, och sen hoppas jag att han hade tänkt ta ett break i växandet lite, för han växer snabbare än ogräs :o Den 17e ska vi till bvc, när vi var där för 2 månader sedan var han 74cm lång och vägde nästan 9kg.

Milton behöver man förresten inte ut och motionera med, han får sin motion här hemma genom att oavbrutet springa mellan sovrummet och vardagsrummet och försöka gömma sig från flugor. Han är som jag, och föredrar snön :p Eller ja, sålänge flugorna håller sig väck har han inget emot att ligga mitt i solen och steka. Men fan vad han är jobbig med sitt springande :o


Halsflussen var inget som påverkade humöret här inte ♥


Vagnen



Den ska visst vara grön/svart men det ser mest ut som grå/svart. Får se om den är hård att sitta i, eller mjuk, annars får jag köpa nån såndär dyna, det går att fynda på tradera. Regnskyddet från den andra vagnen går väl att ha på, även om det nog är lite stort, men det är väl inte hela världen :o Vi får se, i värsta fall får jag sälja den vidare, pengarna får man nog lätt tillbaka.

Förmodligen senast i världen

Igår var jag med mamma på Coop, behövde barnmat. Jag har fått sms av Pampers att jag hade 30:- rabatt på ett paket blöjor, men det erbjudandet gällde bara på Coop/Willys och nåt mer ställe. När jag står där i gången så ser jag att redan med ett Coop-kort så får man 20% på Pampersblöjor, vilket innebär att de kostar 87:-. Med mina 30:- kostade ett paket bara 57:- :o Helt perfekt ju! Har ett sms till så tänkte kila dit och köpa ett till paket. Någon rekommendation vilken av blöjorna som är bäst? Köpte ett paket Baby Dry som vi kan ha som nattblöja.
I alla fall, sen går vi till nästa gång för att packa på oss lite barnmat, och vad ser jag då? Jo, Nestlé har samma sak; 20% rabatt på barnmat med Coop-kort vilket gör att en burk kostar ca 7:- istället för 9:- :o Utan kort och grejer så är Coop i vanliga fall dyrare, så jag håller mig til Ica Maxi, men men såna här fynd så får jag fasen börja ta mig till Coop och handla, 20% är ju alltid nåt :o Vet inte varför jag fått nåt emot Nestlé från början, jag har alltid kört på Semper, men deras barnmat går från att vara i puréform till att ha skitstora bitar i, och Elias har inte fattat att man ska tugga så han sätter i halsen hela tiden.

Jaja, nog om det. Nu ska jag fylla i lite koder från Nestlés barnmatsburkar, deras kampanj pågår fram till nyår har jag för mig, och nåt fint ska jag väl lyckas få ihop med hjälp av locken :)


En liten sjukling

Igår somnade Elias vid 20, vid 22 vaknade han och var ledsen och jättesnorig och kunde inte andas ordentligt. Jag fick använda nässugen för att få ut det värsta, och det uppskattades inte. I två timmar gnällde och grät han om vartannat, trots en alvedon. Min kropp värkte som fasen i början på min förkylning så om det är samma sak för honom, kan jag förstå att han inte var så glad. Efter många om och men så somnade han, och låg och snarkade hela natten. Titt som tätt gnälldes det och smågräts (är det ens ett ord?) så det blev inte nån skönhetssömn för mig direkt. Aptiten är det dock inte nåt fel på, han har hummat sig igenom gröt med mosad banan och fruktpuré, och sitter nu och studsar i sin stol. Skiter som en galning gör han också :s

Förmodligen och förhoppningsvis ska jag hämta en sulky senare i eftermiddag, en begagnad för 300:- som får duga tills vidare. Den ser fin och bekväm ut, vill nästan själv sitta i den, haha :p

Oh! H&M har fått in superfina raggsockor nu, haha. Såna måste ju Elias bara ha :o

Nu får det dock bli blöjbyte och sen se om mini-mannen vill sova lite.


RSS 2.0