Rondellkörning i England

Kika lite på denna länken och tänk så skoj det hade varit att köra här (not). Jag hade varit som Mr Bean (är det väl?) som fastnar i en rondell hela natten, haha.

Länken finns här.


Pimp my ride. Ehm, phone

Igår pimpade jag mina ljusstakar där hemma, de blev fina med rött och silvrigt glitter. Me like.
Och i fredags eller när det var, så köpte jag hem lite blingbling till min mobil som jag hade tänkt pimpa lite, haha. Jag är ju, som de flesta vet, en sucker för blingbling :p Vet dock inte riktigt hur jag ska pimpa den, men nåt kommer jag nog på :)


Big lights will inspire you

Jag har gått utom mig själv, och insett att för allt i världen är det inte lönt att bråka om småsaker. Ibland känns det lite som att hjärtat behöver bråka, han vet vilka knappar han ska trycka på för att jag normalt ska flyga i taket. Men nu.. ett medhåll, sen går jag åt andra hållet eller är tyst och tänker på nåt annat. Som nu t.ex. Det är inte jag som sitter på rummet och surar, och förmodligen är hungrig. Däremot är det jag som sitter vid datorn och lyssnar på Nancy Ajram - Ah w noss och Jay-z's Empire state of mind på spotify. Och det är jag som ska mysa ner mig med lite Greys. Hah.

Kanske skulle jag försöka ta mig en dusch också. Hade inte suttit helt fel då jag fryser som en idiot. Blä.
Okej, en dusch innan Greys, men först Empire State of Mind ♥

Liten blir stor, stor blir skitgammal

STORT GRATTIS TILL SYSTERDOTTER SOM BLIR 20 ÅR IDAG!!!

Tiden, som jag har sagt innan, flyger iväg alldeles för fort. Nu har den lilla skitungen fyllt 20. Om 1½ månad är det min tur att fylla 25. Jag har ålderskris light alltså. Men jag ska inte se det så, har jag bestämt mig för. Inte att jag blir äldre, bara att jag kommer närmre mina mål. Om ett halvår ungefär, är min kära utbildning klar. Jag har dock en massa liggandes i bagaget, så jag har en del att ta igen på hösten, suck. Jag har ingen annan än mig själv att skylla. Inget att gnälla över, jag är ändå närmre mitt mål. Ett av dom.

Idag sitter jag på jobb, har precis betalt räkningar. Har även hämtat min jacka som jag beställde för ett tag sen, men har fortfarande inte packat upp den. Tänkte vänta lite :p Senare ikväll ska vi åka till mormor..

Timmarna som är kvar på jobb ska jag försöka läsa vetenskapliga artiklar om dubbeldiagnos och schizofreni på "medicin-engelska", och INTE titta på Greys :p


Varken tid eller lust

Nää.. jag har varken tid eller lust till att sitta här. Inget intressant händer heller.

Mormor har blivit avsevärt sämre och pappa sa till mig att åka och besöka henne, om jag inte ville ägna resten av mitt liv åt att ångra att jag aldrig sa hejdå. Sånt får verkligen ens humör att skjuta i toppen. Not. Mamma hade varit där idag, och sa att mormor inte kan andas, att hon inte får luft. Är det konstigt egentligen när hon totalt har rökt sönder sina lungor?
Så jävla jobbigt alltså.

Time flies by

Om ca 2½ vecka fyller min älskade Milton 3 år. TRE ÅR! Kan ni fatta vad tiden har gått fort?!
Han är fortfarande lika go som han var som valp, och jag ser honom fortfarande som lika liten och ömtålig. Putte ♥


Titta så liten..


Man sover bäst med öppen mun..


..eller på mattes kuddar.





Han älskade att leka med Mix, som brukade bära omkring på Milton med Miltons huvud i munnen :o Vila i frid, älskade stora svarta luns ♥

Och nu när jag har nördat färdigt mig med hundbilder, så måste jag ge mig själv lite credit. Hela veckan som gått, har varit pms-vecka. För en gångs skull har jag och hjärtat inte bråkat under denna veckan, vilket är ett halelulja-moment :p




Absence

Jag ber om ursäkt för min frånvaro, men vad fan ska man göra?

I lördags vart det bröllop, en vän till hjärtats familj gifte sig. Det var fett med glädje, och dans nonstop. Eller ja, förutom när det var matdags och nån enstaka paus. Det var trevligt faktiskt :)

Annars har det verkligen inte hänt något. Jag har återigen kommit på hur mysigt det är att somna i soffan. Synd bara att sofforna är så små och fattiga.. hade vi haft en större soffa, hade jag kunnat somna i knäet på hjärtat så som jag brukade. Mm...

Men okej. Hejdå :p

Lööööve

JAG ÄLSKAR MITT HJÄRTA SOM FAN!!!

Mitt fysiska hjärta spricker snart av all kärlek. Herrejösses...


Ny look

Ja, ikväll vart det lite av en tjejkväll/make over-kväll. Efter att jag och Angel lämnat Milton hos mamma och pappa, åkte vi och hämtade hjärtats syster och sen vidare till Mobilia och H&M. Där köpte vi lite hårfärg och sen åkte vi hem till Makis kompis. Där färgades det hår, klipptes, fönades, plockades ögonbryn och sminkades. Resultatet blev kanon! Äntligen är mina ögonbryn ordentligt formade. Eller så bra det nu gick att forma dom med det som fanns :p Håret är klippt och färgat liiiite ljusare, och är superfint! Nu återstår det bara att se om jag kan föna luggen sådär som den ska vara :p

Och sen tjatades det om bröllopet på lördag, vilket jag tror och hoppas blir av. Hade varit kul. Fast jag vill helst inte gå utan mitt hjärta, och han var dödligt sexig i sin utstyrel i lördags. GRRR!!

Aja, kanske ska hinna med lite Greys innan sömnen. Kanske ska hjälpa till att pynta bröllopslokalen imorgon. Kanske :o
Pusshaj

Why wont you listen?

Hade folk lyssnat på mig så hade inte denna situationen uppstått. Nu är allt - återigen -  bara fett med kaos.
Jag personligen klarar mig ändå, men jag HATAR att bli tillsagd/utskälld. Blö.

Sitter på jobb igen, här händer inte mycket idag heller. Igår fick jag betalt för att titta på Greys, kan ju inte bli bättre :p

Imorgon (var det väl?) blir det klippning, färgning och ögonbrynsfix. Får se hur resultatet blir :p

Ha det gott!

Fågel på vift

Det är andra dagen idag som jag får jaga ut en gråsparv från kontoret. Jag HATAR vildfåglar!! Jag hade mina små nymfparakiter för ett par år sedan, och jag hade verkligen inga problem när de flög över huvudet på mig, eller landade på skrivbordet alldeles bredvid mig. Men de här små fåglarna.. det enda jag tänker på är hur smutsiga dom är, vilka bakterier de bär på, har de löss eller nåt annat nasty.. de är verkligen ÄCKLIGA!! Och så flyger de små jävlarna i panik mot fönstret, och om det kan bli värre än detta smutsiga, så är det om djuret bryter nacken för då måse jag RÖRA den. Örk! Den ena fågeln fick jag ut genom fönstret förra gången, och den som nyss var här, flög tillbaka ut igen på egen hand. Jag skriker verkligen rakt ut när jag ser dom. Isch.

Och om ni inte redan har förstått det så är jag på jobb idag igen. Det är bra med några kronor extra i kassan. Jag vet inte ens hur det blir med csn eftersom jag inte sköter skolan som jag ska. Jävla skit alltså, men jag är verkligen trött på allt. Det är denna hemska årstid som gör det.. Om jag bara kunde komma på ett bra koncept till mitt eget företag så hade allt varit bra :)

Nu ska jag försöka fördriva de sista 3 timmarna på jobb innan jag stänger. Kanske med lite Greys?


Single for a day

Igår åkte mitt älskade hjärta till Norrköping. Planen var att han skulle komma hem på natten men så blev inte fallet. Han kom hem för ett par timmar sedan bara.

I alla fall, jag hämtade upp Angel hemma hos hjärtats familj, när han hade åkt och Milton var lämnad. Vi gick ut med hundar och åkte sedan till Mobilia. Där lullade vi runt lite, åt lite på McD och köpte med oss Mocca Latte/Chai Latte/Varm choklad. Jag fick min mocca latte med laktosfri mjölk, helt perfekt alltså :)

Efter Mobilia blev det Citygross och ännu mer lullande. Angel provade julgrejer och jag handlade lite ingredienser till maten jag skulle jag göra (potatisgratäng med köttfärs i). När jag var på jakt efter gratängost, så kallar hon på mig och jag skriker rätt ut när jag ser vad hon skulle visa mig. Ett FÅRHUVUD!! Så jävla nasty! De borde verkligen ha skydd för den delen av diskarna. Örk.

Sen åkte vi till Arlöv och hämtade lite sprit hemifrån Angel och sen tillbaka hit. Det lagades mat - som för övrigt faktiskt blev god - och vi drack sprit. Och mitt i spritandet satte vi igång att möblera om i vardagsrummet och det blev fint! Fan, vi är ett stål-par, jag och Angel :p

Nu har mitt hjärta som sagt kommit hem, och det känns som det ska igen. Nu är jag hel :p Och han hade varit en pärla och köpt med sig godis hem till mig, från godisflyget! Det ligger vid skånska gränsen vid Örkelljunga eller nåt sånt. Eller lita inte på min förklaring, mitt lokalsinne är förbannat dåligt! Haha, det kan lika gärna ligga på andra sidan :p Men vid gränsen vet jag att det ligger i alla fall :)


Ljushuvud :p


BLÄ!!!

Come on Florida!

Jag har ju helt och hållet glömt bort att berätta om min käre far. Han är ingenjör och håller på med en hel del olika projekt. Bland annat jobbar han för läkare i Usa, gör ritningar till proteser och grejer, som de kan använda sig av vid benbrott och sådär. I vilket fall som helst, så berättade han att han ska till Florida och åker den 13e. Ett jävla datum att flyga på, men han bara rycker på axlarna. Så jävla orättvist. Jag tyckte han kunde ta och köpa en biljett till mig också, så jag kunde hålla honom sällskap.
En weekend i Florida tackar man liksom inte nej till..


Don't touch it!

Den svenska mentaliteten "Mitt är mitt, ditt är ditt" är så rysligt enerverande.
ALDRIG kan man dela med sig, ALLTID ska man tydligt påpeka att "du ska ha ditt Eget", "det är Mitt" osv osv. Köper person x en dricka, får man direkt höra "Drick inte upp min dricka bara!" Som att det var planen, kanske man bara ville smaka lite?

Hade alla delat med sig, tror jag att folk hade mått bättre.



Vi se det snöar..

Igår kom snön till Malmö. Jag var ute med hunden och såg nåt vitt i luften, tänkte "Det är ju bara november, inte kan väl snön komma redan..?". Efter ett par minuter så visade sig att det visst var snö! Jag blev överlycklig, skickade iväg ett sms till lillasyster som visade sig vara lika glad över snön som jag var. Hjärtat suckade åt mig och sa att vi inte har vinterdäck på bilen. "Men.. det snöar ju..! :D" blev mitt svar. Hihi. Sen åkte jag ut till stallet, och där var vädret ännu värre.
Jag älskar snön. När det har snöat riktigt ordentligt, även om det är mitt i mörkaste vintern, blir allting ändå så ljust! Och tyst. Usch, det är så himla fint!

 

Det jag däremot inte gillar är att jag blev förkyld, till slut. Näsan är täppt och halsen gör ont. Men det är som vanligt; när vädret skiftar från varmt till kallt eller tvärtom, då blir jag förkyld.

Have a nice day!


Bite me

Igår var jag i stallet. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med hästen, för nu är hon VERKLIGEN en bitch! I lördags surade hon som tusan när jag borstade hennes högra sida, och likadant gången innan. Igår var hon verkligen jättelerig under magen,så jag var tvungen att använda piggborsten för att få bort all lera. Detta var absolut inte uppskattat! Hon stod och sparkade med bakbenet och "hotade" mig, samtidigt som hon stod och slog med huvudet. Ett två tre så biter hon mig i axeln!! Shit vad arg jag blev, men hon insåg själv att hon gjort fel så hon blev helt spänd och nervös. Och lite fjäskig :p Fast idag gör det ont i axeln. Attans..

För övrigt jobbar jag på min önskelista.. den är hemskt liten :(

2 månader och 8 dagar kvar

Så lång (kort?) tid är det kvar tills jag fyller 25. Tjugofem! Kan ni fatta så jävla gammalt det känns?! Helt sjukt vad tiden går fort alltså.
En del räknar ner till julafton/nyårsafton, jag räknar ner till min födelsedag. Eller nja.. julafton är ju självklart höjdpunkten, men ändå. Tur att jag slipper vänta så länge på min dag, när julafton väl är över.

Imorgon hade jag tänkt byta ut min mobil. Touch i all ära, men SE är lätt den bästa mobilen. Eller bekvämaste.. det gäller att hitta rätt modell på dem bara, annars kan det vara lika mycket skit som något annat.

Och kanske håller förkylningen på att bryta ut nu. Min ena näsborre är täppt, det svider lite halsen och jag har svårt för att känna lukter. Blö.

Lagom tråkig uppdatering, men jag har verkligen inget att berätta :o

RSS 2.0