Sååå jäkla trött..!

Jag är verkligen helt färdig. Men det är spännande :o

Jag älskar mitt hjärta som fasen alltså.

Nu ska jag stressa vidare. Kanske leta upp en säng man kan sova i lite? :s

Lifechanging

Om ni bara visste..


Så jävla bra


Ett rent helvete

De man tror ska stå en närmast, som enligt normen ska stå en närmast, är de som vänder en ryggen. Det är verkligen som ett knivhugg i hjärtat, och en verklig humördödare. Fy fan, är allt jag har att säga.

Ska ringa om ett jobb som fritidsledare imorgon hade jag tänkt. Dock som timanställd, men det är bättre än inget. Eller ja, jag ska inte säga för mycket, det kanske inte blir något :o Jag vet inte ens vart det är.. :s

Nu ska jag dock fortsätta läsa min återhämtningsbok till rehab.kursen :o

Drömmar är livsnödvändigt

Ibland är det bra att kunna drömma sig bort. För mig är det helt jävla nödvändigt att kunna drömma sig bort från verkligheten. Ta en mental semester. Det räcker med någon timme varje dag, bara för att koppla av allt som hänger på axlarna, och nollställa sig. Eller bara hinna med att andas lite.

Annars då.. tydligen var det final eller något i melodifestivalen idag. Tror inte jag har kollat på det skitet sen jag var liten. Då var det alltid tacos som gällde och det var så mysigt att sitta och titta, hela familjen. Efter ett par år så blev bidragen bara pinsamt dåliga, och jag tyckte det var bäst att inte sponsra det längre, med mitt tittande. Haha, inte för att det är värt så mycket med en tittare mer eller mindre, men jag slipper i alla fall bli irriterad över hur dåligt det har blivit. Om jag inte minns helt fel så var det schlager från början. Då var det helt okej låtar, såna man blev lite extra glad över när de spelades på dansgolvet, för de var annorlunda än "vanlig" musik och alla kände till låtarna. Idag kan jag fan inte skilja på vilken av killarna som är från Idol eller melodifestivalen eller nåt. Alla låter likadant, men ingen låter schlager. BU!

Okej.. Lite läsning nu innan det är dags att sova kanske. Upploppet imorgon -  ska skicka in hemtentan senast 24.00 och jag har lite kvar att göra. Så som det alltid är. Fast jag jobbar bäst under press.
Arh, och om bara mina planer ville gå i lås. Det hade varit bra :)

Snart så..

Om ett par veckor är det dags för Elmia-mässan i Jönköping. Massa fina fina bilar kommer det att vara, och även lite tävlingar. Jag hoppas och håller tummarna för bra väder! Det bästa är dock att vi kanske lyckas byta vår dieselbil mot en Mustang GT V8 5,0, grr.. Så jävla saftig. Dock en äldre modell, men den är fett tjusig ändå. Tanken är i så fall att vi kör den upp dit, men i så fall måste vi börja spara bränslepengar redan nu, för den lär vara rätt törstig :p Känner jag hjärtat rätt, mitt lata lilla hjärta, så hinner han inte byta växellåda på S4:an..

Den jäkla nässprayen jag köpte, förvärrar bara saken för fan! Okej att du kan andas fritt, men jag lovar och svär att den bygger omvägar i huvudet på dig så att allt snor samlas i bihålorna! Jag låter fortfarande jäkla täppt när jag pratar, och efter en natt (efter tagit nässprayen på kvällen) så kan jag inte andas. Verkligen inte! Men jag kan heller inte snyta ut skiten, så jälva jobbigt! Örk. Inte för att ni är så intresserade av mitt snor, men Otrivin Comp kan suga min... tvi.



http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1793/221/4480110032_large.jpg

Ångesten flödar

Ibland känns allt bra jävla meningslöst. Man hoppas och tror och hoppas lite till, allt för att det sedan ska slås i spillror. Det är så jävla jobbigt med konstanta motgångar. Hur ska man motivera sig själv att fortsätta kämpa, när det aldrig blir nerförsbacke?

Idag ska jag gå till gymet och skaffa mig ett träningskort, sen får jag bara vänta på att förkylningen går över så jag kan sätta igång att träna också. Det ska bli nice.

Nu ska jag gå och försöka finna mig lite motivation. Good luck!

It goes 'round and 'round

Förra helgen vart hjärtats minsta lillebror sjuk, han kom hem till oss och vi båda blev smittade. I fredags, en vecka senare, låg hjärtat helt utslagen hemma hela dagen. I söndags vart det min tur, då orkade jag verkligen inte mer. Kände att det var på gång redan på lördagen, men det var inte "så farligt". Idag känner jag mig fortfarande helt färdig, men hostan har lugnat sig lite. Näsan är dock täppt, men rinner inte. Tror det beror på nässprayen, fick så jävla ont i näsan. Precis som att det lade sig som ett lager så allt snor samlades i bihålorna istället för att rinna ut. Blä.
Jaja, lagom intressant eller vadå? :p

Jag sålde min dator i fredags och hade ett himla problem med att leta nya potentiella ersättare. Alla var fina och till ett bra pris, men fick hela tiden höra (efter att vi i princip bestämt att jag skulle ha den) att nån annan skulle komma och köpa datorn. Två gånger fick jag tillbaka "de ville inte ha den, du kan ta den". Då hade jag tack och lov redan hittat en ny, i Trellehulla. Åkte och hämtade den igår, och den är så fiiiin!! :) ♥
  


Pappa kom hem från Philadelphia imorse, och ringde mig vid 12 idag. Han lät precis som en liten pojke när han frågade "Vill Milton komma hit och leka lite idag..?", haha. Stackars pappa har haft Milton-abstinens nu när han var borta över helgen. Men är det konstigt? Titta bara så söt han är :D

Saknad..

I måndags var det 3 månader sen min älskade mormor gick bort. Jag kommer ihåg dagarna före, att pappa ringt och sagt till mig att om jag ville säga hejdå, så var det bäst att passa på nu. Den 1/12 hade mamma varit hos henne hela dagen, och även mammas båda bröder. Min ena morbror hade liksom inte träffat/pratat med mormor på flera år, så det kändes lite konstigt.. I alla fall så ringde jag pappa på kvällen, och hela familjen var hos henne. Hjärtat, hans bror och jag hade precis parkerat bilen, jag hoppade in på förarsidan och gasade iväg till mormor. Var rena trafikfaran då jag skickade sms till systerdottern samtidigt.
Satt hos mormor lite, hon såg så jävla liten ut. När det var dags att gå hem, så sa jag hejdå. Jag sa att storasyster hälsade, att Melinda hälsade till henne, att vi alla skulle komma imorgon igen. Jag åkte hem och hoppade in i badet. Jag badar lite halvsnabbt, tar en dusch. Precis när jag klivit ur badkaret hör jag hjärtat säga i telefonen (han fick order att svara i min mobil om det ringde) "Nää.. hon duschar just nu.. jaha, okej.. ja vänta lite". När han sekunden senare knackar på dörren till toan och går in, står jag där och lipar som ett litet barn. Den jävla känslan är så jobbig.. pappa sa att de hade ringt från sjukhemmet och sagt att mormor gick bort en halvtimme efter att vi hade åkt. Det hade gått 45 minuter sen jag lämnade henne tills jag fick samtalet av pappa. Jag är så jävla glad och så tacksam att jag hann säga hejdå. Det var precis som att hon väntade på att jag skulle komma. Och jag är glad att hon fick sin hälsning från systerdotter och familj.
Det gick lugnt i alla fall, ena sekunden andas hon, nästa andetag kom aldrig.

Igårkväll kom en sån sjuk saknad över mig.. jag bestämde mig för att åka till kyrkogården, men det fick vänta tills idag. Fick ringa mamma och fråga vilken som var mormors favoritblomma, och så blev det 12st mörklila tulpaner. Såklart hade jag ett jäkla problem med att trycka ner den förbannade platsvasen i den stenfrusna jorden, men det gav väl bara mormor ett gott skratt. Fint blev det tillslut i alla fall.

Du är älskad och saknad ♥


Dödergök

Det är den nya boken jag håller på och läser just nu, av Katarina Wennstam. Om ni råkar tycka om att läsa, så läs första boken "Smuts". Riktigt bra. Denna andra del verkar vara bra än sålänge.

Hjärtats lillebror var här förra helgen, med en förkyldning. Idag är det dag 3 som både jag och hjärtat är förkylda. Jag har dock sluppit den täppta näsan (peppar peppar), men halsen ska vi inte snacka om! Den svider och gör ont, och jag hostar slem å det jävligaste. Tack vare denna slemhostan får jag ont i bröstkorgen, och resten av min kropp ligger på ungefär 5% funktionsnivå. Lagom jobbigt att försöka ta sig igenom dagen då, men vad ska man göra?

Idag blir nog min lilla minidator såld, om de inte drar sig ur i sista stund. Man vet ju aldrig. Lite tråkigt att jag blir datorlös i ett par dagar bara.. eller ja, jag har ju den stora klumpiga hp:n, men det är inte så smidigt att bära runt på en 17" bärbar, som väger en del :s Jag har dock några alternativ på g. Planen var ändå att sälja den lilla först, innan jag köpte en annan. Jag är en rosa person, jag saknar min rosa dator som fasen, som tyvärr fick somna in då hunden hade haft den i golvet. Jag är inte en person som klicka med en röd dator med blommor på :( I'm so sorry Hp.. hihi.

Aja.. lite plugg väntar i alla fall.. och funderingar på praktiken. Höör är väl inte alltför långt att åka till? Eller är det det, i så många veckor? :s

Sveda och värk

Ja, nu är jag här och klagar på mina händer igen, haha. Dom är så torra att det svider och värker, utan att jag ens har satt på handkräm. Jag går ut i några minuter, med händerna i fickorna då jag glömt mina vantar hemma, och när jag tar upp händerna ur fickorna igen, är de katastrofalt torra! Så himla jobbigt. Och handkrämen gör ingen speciell nytta. Eller jo, klart den gör, den jag använder är bra faktiskt. Nu har det dock gått så långt att även den svider när jag smörjer in mina händer.

Sitter annars och pluggar för fullt. Det går inte riktigt att koncentrera sig när det är tyst omkring en, så biblioteket är liksom uteslutet. Även om det hade varit mysigt. Det enda negativa med att sitta i hjärtats affär är att man blir hög på avgaserna, hoho :p

Sitter med en ljuvlig cola i alla fall, och känner mig så himla kass! Det svider lite i halsen, hjärnan känns mos och kan inte tänka/koppla ihop som den ska. Och jag vill bara hem och lägga mig under täcket för resten av kvällen :(

Om allt hade varit annorlunda..

..hade det varit bättre då? Ibland tror jag att så är fallet.

Äckliga, jävla vidriga fan.

Min dröm..

..är att få ha en tvättmaskin hemma i lägenheten, haha!
Det hade varit så jäkla gött att kunna tvätta när man behövde, istället för att behöva vänta i hundra år för att få tid i tvättstugan. Du kan alltså inte bli sjuk om du ska tvätta, för då går du inte bara miste om din tvättid, utan du får två veckors extra tvätt utöver det du redan behövde tvätta, då två veckor är standard väntetid typ. Idag fick jag dra hem ett lass tvätt till kära lilla mamma. Tvätten gick alldeles bra men nu, 4 timmar senare, håller tvätten fortfarande på att torka :o Du kan inte torka samma mängd som du har tvättat, så torken är ett jäkla bekymmer. Isch, aja. Rent blir det i alla fall, så jag ska ju inte bara klaga :p

Tack vare min tappade praktik, så får jag jaga plats själv, och ska åka till ett ställe på torsdag. Kan ju hoppas att det går bra!

Min kropp är skrot

  • Jag har problem med min mage. En apotekare i Jordanien sa att jag saknade en bakterie som heter Bifidus, som behövdes för att hjälpa till att bearbeta maten eller något sådant. Fick tabletter att äta efter varje måltid, och hittills har magen hållt sig i skick. Ska bli spännande att se hur den blir när tabletterna är slut..
  • Jag har problem med ichias-nerven. Ibland går det långa perioder utan minsta problem, och sen sätter jag på mig skon på fel sätt, eller sträcker upp armen på fel sätt, och jag är handikappad. Då hugger det i ryggen vid minsta rörelse åt sidorna, jag kan inte böja mig ner. Jag kan med nöd och näppe gå rakt fram.
  • Jag har förbannat torra händer. De är i princip alltid torra, men nu under vintern är det katastrof. Sprickor i händerna som svider vid varje handtvätt är inte så mysigt. Plus att händerna ser ut att tillhöra en 50 årig gammal tant.
  • Ryggen igen då, där musklerna är alldeles för otränade. Även den enda punkten som går att göra något åt. Jag har en dålig hållning, speciellt när jag sitter. Jag hänger liksom, och musklerna i mitten av ryggen typ, överansträngs till max.

Nog talat om mitt skrotiga, fysiska jag.

Behandla andra som dom behandlar dig, är ett redigerat ordspråk att leva efter. Tänk på det.
Jävla snåla människor med ett sjukt ägarbegär, gör mig tokig!


Dagens i-landsproblem

Alltså.. jag har världens problem efter att jag sminkar av mig. Det är som att all sminkborttagnings-kräm jag använder, samlar sig i mina ögon tillsammans med lite rester av sminket, så att mina ögon är gojsiga och jag ser suddigt, jättelång tid efter att jag är klar med borttagningen. Är det fler än jag som lider av detta "problemet"? Det är fan värre att ta bort smink än att sätta på det.

Jag älskar att ha rätt, det känns som en stor jävla seger. För övrigt önskar jag att jag inte var så liten, att jag hade större chans att göra min röst hörd. Jag är säker på att samhället hade gått ett par steg åt rätt håll, om bara EN lyssnade på mig, som kunde göra skillnad.

Har äntligen hämtat hem älsklings-Milton. Han är en jävla pärla. Haha, efter Måns kalas i torsdags, och efter massa lek med småbrorsorna, kom vi hem. Milton hoppade upp i sängen och sov gott ungefär 2 sekunder senare. Han är min lilla mysis ♥



RSS 2.0