Härliga underbara väder

Idag är det återigen fint väder. När vi körde förbi Vianor innan (heter det väl) så visade deras temperaturmätare på 22 grader! Jösses, det är lika varmt som det brukar vara på sommaren ju :o Även om det idag är lite muligare än annars, så är det i alla fall inte kallt. Hjärtat reagerade till och med på att mina händer var varma och inte kalla, som de vanligtvis är alltid. Då måste ju vädret passa mig perfekt :)

Idag är det säkert. Eller säkrare i alla fall. Det känns skönt. I övrigt känns det inte så mycket, vilket är lite knepigt. Men man ska väl vara tacksam istället, det hade kunnat vara så mycket värre.

Nu ska jag återgå till att inte göra nånting. Är törstig som en idiot :s


Det ena leder till det andra

Satt och kollade en tv-serie på nätet, i vilken de spelade en gammal gammal goding. En goding från tiden då mamma var ung. Detta fick mig att omedelbart surfa in på youtube för att lyssna på hela låten där. Väl på youtube kunde jag ju inte sluta. Herrejösses vad dom gjorde BRA låtar förr. Låtar som ger rysningar mer än 50 år senare. Vilken jävla låt idag kommer bringa samma känsla om 50 år? Glöm det.
I alla fall.. jag upptäckte att Bruce Willis hade gjort en version av The Drifters Under the boardwalk och det lät fan bra. Actionhjälten från Die Hard kunde sjunga, haha :p
Nu ska jag bara se om jag kan få över låtarna till ipoden så jag har något att somna till om en stund.
Och ska vi snacka om röster.. James Brown Its a mans mans mans world. Grr..

Allt detta pga en tv-serie, haha.

Tiden går sååå lååångsamt...!

Idag har vi nog lyckats sälja Saaben som jag fick som en biverkning av mitt ex. Har gått och betalat en jäkla bil i flera månader som jag inte ens sett skymten av. Sen en dag i somras efter myyycket letande efter den, körde den framför oss. Känslan då är obeskrivlig. Fick även den dagen mitt förtroende för polisen förstört, fula jävlar. Skattepengar helt i sjön.
I alla fall, nu har jag den och imorgon får jag pengar cash för den. Jag kan lösa lånet som är kvar, och går ändå med många många tusen i vinst. Tjoho! Men man ska inte säga hej förrän man är över ån, eller hur det är man säger. One down - one to go. Sen blir det ta mig fan en liten Lupo, med den kan du köra till Göteborg på 10liter diesel, är inte det rätt bra? :p

Igårkväll somnade jag ett par timmar, det var så jäkla skönt. Ögonen gick i kors så jag tänkte inte vara jobbig och kämpa emot, och snart sov jag gott. Svettades som en gris också, men jag vaknade utvilad i alla fall :)

Nu är jag hungrig igen. Det var bara ett par timmar sen jag åt kesoblandning med tonfisk, gurka och majs. Himla gott det där :)

Simma lugnt

Jag oroar mig alldeles för mycket för att kunna njuta. Det är inte bra, jag tänker inte slösa bort tiden på att stressa och oroa mig. Jag lever hela tiden efter mottot att allt löser sig bara man vill, vad fasen är då mitt problem? :o Det ligger väl i min natur att stressa, men om jag upprepar samma sak hela tiden så kanske jag lugnar mig lite :)

Vad jag ska göra nu när skolan tar slut vet jag heller inte.. se där, där kom oron tillbaka! Sluta nu.
Istället tar vi det från en annan synvinkel; i september får jag tillbaka min lägenhet. Det är en perfekt tidpunkt. På något sätt borde det gå att byta sig till en större, ska ta ett snack med MKB om saken.

Nu är jag bara så förbannat hungrig igen, det driver mig till galenskap! Håller på att fixa lite pommes i ugnen, haha. Nyttigt och näringsrikt..
Hjärtat är och bytar växellåda. Igen. Fast på en annan bil. Hur han bär sig åt, vet jag ärligt talat inte. Förra växellådsbytet på S4:an gick bra ett tag, sen förra veckan så lossnade växelspaken från fästet i växellådan, så det går inte att lägga i växlar. Han blev på sååå bra humör :o

Nu ska jag ödsla tid här hemma, har ingen ork till nåt för fasen. Tur att jag slipper tvätta imorgon också, hjärtats bror gör det istället. Förra tvätten orkade jag knappt med :s

Färdig

Jag är verkligen helt slut! Jag sover normalt sett en jäkla massa timmar varje natt, och ändå tar det bara ett par timmar innan jag är lika trött igen.
Inatt vaknade jag 3 gånger, kissnödig som fasen och magen ville inte alls samarbeta. Så himla jobbigt när man är så trött, och precis hinner somna bara för att sekunden senare ha en mage som håller på att explodera.

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i 1år och 3månader. Samtidigt som det känns som det bara gått en vecka, känns det som att det gått evigheter. Blir kanske ett litet firande med mjukglass i Skanör senare idag :) Mm... mjukglass..


Frånvaro

Man kan ju inte precis kalla min blogg aktiv, men vad ska man göra? Det händer saker som inte alla vet om än, och så ska det förbli ett tag till. Det är bättre.

Är både orolig och nervös, men förbannat exalterad. Det är många känslor som blandas, och ändå märks situationen knappt. Det är gött.

Socialrätten i skolan har börjat nu, det blir mycket att göra och jag är halvmotiverad. Kanske ökar motivationen lite om jag bara lägger manken till.

Nu ska jag dock gå och dricka en banan/ananas/jordgubb/granatäpple/och nånting mer-dricka, haha :p

RSS 2.0