Jag blir så trött!

HUR svårt ska det vara att betala ut lönen i tid?!!! Förra månaden glömde de bort mig. Okej, det var bara lön för två dagar, men likförbannat glömde de bort mig. ÄN idag har jag inte fått någon jävla lön, trots att jag ringde och påpekade det igår. "Jag vet att du inte fått nån lön, du får den om ett litet ögonblick" säger den dumme dansk-fan. Nu, 24 små ögonblick senare är det fortfarande inga pengar på kontot. Tror dom att jag jobbar för nån jävla välgörenhet eller? Man går väl och jobbar av den simpla anledningen att man ska ha pengar till räkningar och till ett liv. Ett halvt liv i alla fall. Är det då för mycket begärt att man får skiten utbetalt i tid, då alla räkningar ska vara betalda SENAST den sista i varje månad?!
Jag känner för att strejka och skita i att gå och jobba idag bara för att jag inte fått mina pengar, men det är ingen vidare idé. När jag sen väl får min lön, kommer den att vara mindre, plus att de kanske inte vill ha kvar mig. Tantan ringde igår och frågade om jag kunde börja 08 och hjälpa dom imorgon. Trodde hon verkligen på det själv?
Shit vad arg jag är nu.

Omställning

Igår var det dags att ställa fram klockan en timme, vilket jag inte kom på förrän jag vaknade lite lagom förvirrad. Fick ringa hem och fråga vad klockan var på riktigt. Efter denna omställningen känns allt så himla stressigt. Kroppen är inställd enligt ett visst "schema", den känner att det är lugna puckar, det är gott om tid. När man sen tittar på klockan så är den fortfarande en timme fram och man blir superstressad. Så jäkla irriterande. Det bästa är dock att det är ljust längre!

Har haft mycket att göra i helgen. Igår fick jag plugga hela dagen, och idag är det samma sak. Har tentan imorgon vilken kommer gå dåligt, men jag får förhoppningsvis ett andra försök lite längre fram. Det är egentligen inte så svårt, men jag blir alltid så förbannat nervös när det kommer till prov. Har inga nerver alls.

Igår uppstod det ett missförstånd. Hjärtat blir sur och otrevlig som fan, mitt humör är dock på plussidan. När jag sen pratar med honom så vägrar han svara mig, vilket gör mig förbannad. När jag sen blir irriterad, DÅ svarar han och säger "Det här, jag blir så trött på din attityd". Jamen hallå, se då till att svara när man pratar med dig, det var ju det som gjorde mig sur. Han är ta mig fan som en femåring emellanåt. Sen var ju allt mitt fel såklart, så han hämtade täcke och kudde och sov på soffan. Där kan han fan stanna. Eftersom jag inte accepterar att bli behandlad så, har jag inte sagt ett ord till honom idag, och han verkar inte ha förstått varför. Han kan inte på allvar förvänta sig att allt ska vara guld och gröna skogar, så fort Han är på bättre humör igen? Han får ju tänka på skogen han skövlade under hans dåliga humör, den växer väl knappast upp direkt när solen tittar fram igen, eller hur?
Tyvärr går det inte att resonera med människan.

Pusshaj

Tråksöndag

Söndagar är den värsta dagen på hela veckan, den är fullkomligt värdelös och verkligen skittråkig! Det enda positiva med dagen är dock att det är supermysigt väder ute!

Igår bar det hastigt av till Helsingborg, i hjärtats E30 eller vad den nu heter. Det finns hela två (!) stolar i den och det är allt vad personer som kan sitta i den. Den brölar som fasen så vi fick ha öronproppar på oss, men den går fort. Jag åkte med en sträcka, vi körde över brunnslock och fick sladd sen tyckte jag det var bättre för min hälsa om jag stod ute och frös istället :)
På McD där vi träffades innan vi begav oss till Ättekulla, fick jag då syn på mitt ex; Skitsnackaren. Den fega kraken har gått och snackat skit om en person, så länge jag har känt honom, och sett till att varenda kotte i hans närhet fick ta del av det här skitsnacket, allt för att förstöra för den här personen då. Vid ett tillfälle var jag hos den här personen, för inte så längesen, och han passade på att snacka lite skit om exet då. Frasen "Jag jagade honom ut ur min verkstad med en skiftnyckel"  ringer en liten klocka. Vad bar då gårdagen med sig för överraskning? Jo! De här två packen har då gått och blivit bästbästa vänner över en natt. Exet trodde ju såklart att han var sååå jävla cool i sin fula dunjacka (vem köper en dunjacka år 2009?!) och jävla luffarstil, som fick sitta i framsätet på killens BMW M5:a med armen lide coolt vilandes på fönsterkanten. ARGH!! Hur fan kan man begå ett sånt misstag?! Jag äcklas varje gång jag tänker på han och hans jävla skitsnack! Sen satt han i killens bil och försökte verka diskret genom att ha huvudet rakt fram och snegla åt mitt håll hela kvällen. Hjärtats lillebror såg det dock och undrade vadfan han tittade på hela tiden. Tyckte han var helt skämmig. Tror han att jag ens skulle slösa en blick på honom när han springer runt och hotar mig? I think not, your pathetic fuck! Blä!

Jag ber om ursäkt för mitt inslag som färgade inlägget galla-grönt :p

Jag måste köpa ett bra sele till Lilleman.. känns dock dumt att slänga ut 400:- på ett sele han kan i två månader till, innan jag måste köpa ett nytt. Men han måste börja dra, så det får väl bli en sån uppoffring. Ska kolla om det finns begagnat på blocket..
Pusshaj

Jag önskar att jag vore mer aktiv..

Nu har jag faktiskt varit och tränat på gymet hela TVÅ gånger! Det är helt sanslöst alltså :p Dock har det inte blivit nån styrketräning, utan bara promenader på bandet, och lite cykling. Man får ju börja nånstans, och om det nu är fettet som i första hand ska bort, så får man göra såhär :p

Det blev en liten tur till Helsingborg ikväll, jag fick köra hjärtats S4. Jag kan ju säga så mycket som att om Jag hade haft en sån bil, hade jag blivit av med mitt körkort inom en vecka.. Jag låg i 180km/h på motorvägen, och det kändes som 120 typ. Lite kul faktiskt, men måste passa körtkortet! :o

Det hade varit roligt att börja dansa faktiskt. Motion och kul på en och samma gång. Plus att man kan lära sig att sluta vara så förbannat stel! Ser ju ut som att jag ska gå av på mitten för minsta lilla :p

Hjärtat har varit på dåligt humör hela dagen och jag hatar det. Han är en envis jäkel och ska alltid ha rätt, så de gånger då hans dåliga humör smittar av sig på mig,så gnäller han på att jag är sur. När jag då kontrar med att det är han som smittar av sig, får man ett surt "Jag är inte sur!" tillbaka. Ibland beter man sig som om man fortfarande gick på dagis, men jag blir tokig emellanåt!
Nu ska jag se om det finns nåt jag kan underhålla mig med.
Pusshaj

Tvätta

That's right, fram till 16.00 är det tvättid. Har samlat på mig för mkt tvätt så det är inte säkert att det blir klart i tid. Eller egentligen hade det blivit det, om skiten bara blev torrt också. Känns som det är lite för mycket budget-tvättstuga här faktiskt. Men rent blir det i alla fall och det är huvudsaken :)

Gjorde quizz i två timmar igår, så nu är denna biten av kursen klar. Nu ska vi bege oss in på kursen Alkohol och Droger,  och jag dör så intressant det är! Fick 29 av 31 rätt igår förresten, så jag är rätt så nöjd :)
 
Jag hoppas att vädret håller i sig. Det behöver inte nödvändigtvis vara varmt, men bara det är uppehåll. I så fall bär det av till Helsingborg ikväll och det är alltid roligt :)
Ska ta mig en runda till djuraffären också och prata med min hundinstruktör. Igår blev jag så jävla besviken på lilleman att jag grät. Hjärtat tyckte att jag skulle sälja honom. "Han fick dig att gråta gumman, och det ska en hund inte göra". Saken är den att jag vet att han blir bättre när han blivit äldre, men det är ett jävla hinder att ta sig över. Mamma säger "Man får ju visa honom att han inte får tugga på saker, annars lär han sig ju aldrig". Men kära lilla mamma som tror du vet bäst, om han BARA tuggar på saker när han är själv, HUR ska jag då kunna tillrättavisa honom och visa att det han gör är fel? Det går ju inte att göra det två timmar senare för då fattar han inte. Men en munkorg skulle nog funkat, då kan man ju vara säker på att både bil eller hem står kvar när man kommer tillbaka. Men med tanke på hur jävla smart den hunden är, så tvivlar jag ändå på det.

Aja, dags för nästa tvätt!
Pusshaj

Thailand

Igår vart jag himla uttråkad så jag hamnade på blocket.se. Väl där tittade jag runt lite, bla på lägenheter. Sen hade jag ännu mindre att göra, så jag kollade på lägenheter utomlands, de i Thailand var absolut finast! Hittade en som jag kunde döda för, det hade varit skithärligt att åka dit! Hjärtat bara "Men jag har kusiner på Malaysia, vi kan åka dit så får vi bo gratis". Okej liksom.

Var på vårdcentralen i måndags, de tog typ 4 provrör med blod. Örk, kände bara hur armen blev alldeles trött och kall. Den 9e april skulle läkaren ringa mig med besked så får vi se hur det ligger till. Jag hoppas på nåt svar i alla fall. Jag har fortfarande ett blåmärke i armvecket :(

Om en vecka åker mitt lilla hjärta iväg i ett par dagar, eller några fler än ett par. Usch, kommer ha så jäkla tråkigt :(

Idag är det provdags i skolan, i form av en quizz. Den ligger öppen fram till 20.00 ikväll, så jag har lite tid på mig. När man väl öppnat den så har man 2 timmar på sig att göra klart den, och du kan inte gå tillbaka och kolla igenom dina svar.

Nu är jag hungrig, trött, shoppingsugen, träningssugen och myssugen. Ska åka iväg och släppa hundarna sen. Det finns en suuuuuuperstor rastplats vid jägerso där de gott kan ta och springa av sig. Gräset är bättre att springa på dessutom, annars hade jag släppt dom i områdets fattiga rastgård :p
Pusshaj

Intressepilar

Om två dagar får jag en massa pengar, tjoho! Tyvärr försvinner alltför mycket till alla räkningar, men där blir nog några slantar över. Hoppas att jag får min lön nu också, annars ska de få se på fan!

Imorgon är det som sagt vårdcentralen som gäller. Jag lär ju inte få veta något just där och då, men jag hoppas ändå att jag får svar på något, inom kort, så jag vet vadfan det är som är problemet. Förbannat irriterande att inte kunna äta utan att det ska orsaka feta jävla kramper i min lilla mage :( Är så trött på det nu! Till och med hjärtat sa igår "Jag vet att du har ont i magen, men det är mer nu än vad det har varit innan och det kan ju inte vara bra". Så det är faktiskt inte som jag är övergnällig :p

Sen är vi ju där på lägenheterna igen alltså.. de borde blockera sådana sidor hos mig för det är INTE bra att jag sitter och tittar runt på sånt. Hittade en 3a i Jönköping och OH my god vad fin den var!! Fett lyxigt badrum och grejer, uscha.

Laddade ner Picasa igår och försökte ge mig på att mecka med det lite grann men det gav inte så mycket. Det är tråkigt att sitta och pilla för mycket när man inte har en normal datormus man kan röra sig med.. är sugen på den där blingbling-datormusen.. hittade annars en som var rosa med svarta blommor på. Jag är ju en sån förbannad prylnörd så det knappt är sant!

Sunday bloody sunday

Jaja, Entré invigdes i torsdags, är du nöjd Ella? :p


I fredags var det hjärtats förslag att vi skulle gå till Entré på lördagen. När vi väl kom dit så ville han inte för det var för mycket folk. "Vi åker hit imorgon istället". Jag blev såklart besviken men han menade på att det behövde jag inte bli för vi skulle gå "imorgon". Idag när jag kommer  hem från jobb så frågar jag när vi skulle åka iväg, han säger "Jag kan inte, jag ska sticka med S till Halmstad och hämta en bil." Jamen tack så jävla mycket. Mina känslor för detta har jag gnällt om till hans bror, då det inte är lönt att säga något om det till hjärtat själv eftersom han blir så rysligt förbannad för minsta sak. Varmblodiga araber, snacka om att inte ha nåt temprament alltså.
I alla fall, han försvann till Halmstad, jag åkte och hämtade hans lillebror och kompis, sen åkte vi onödiga rundor i stan, åt på McD och hämtade Felix. Vi begav oss till Toftanäs och släppte alla hundar där, och de sprang konstant i ca 1 timme. Än ligger de och sover.

Inatt var Milton hos mamma och pappa, då vi skulle till Helsingborg. Det var "premiärkväll" för streetracen igen, denna gången blev det dock inte hamnen tack vare att de satt upp vägbulor där. Vi körde till Väla och där tyckte folket att motorvägen (!) var ett bra ställe att ha race på, vilket inga utomstående tyckte. Polisen dök upp rätt så fort, och alla begav sig till Ättekulla. Där fick vi vara ifred lite längre och Lilleman fick en flickvän. Det stod 3 killar på andra sidan gatan, med en husky, som Lilleman skällde efter hela tiden. Efter ett tag tyckte dom det var lika bra att komma över så hundarna hälsade och de hade skitkul! Lilleman ogillar andra hundar och människor rätt så skarpt, men med dessa klickade han direkt så jag är stolt! Inte ett enda utfall ens mot någon av killarna. Framsteg. Idag i hundrastgården kom det en annan hund som ägarna ville släppa in, jag lät Lilleman hälsa genom staketet först och han tyckte hunden var lite läskig, men sen gick det bra.
Är så jäkla glad att jag sluppit hundar som tvunget ska märka revir SÅFORT de kommer i kontakt med nya människor eller hundar. Miltons könsmognads-period var inte ens särskilt jobbig och han kissar aldrig demonstrativt mot whatever som är i närheten liksom. Pepparpeppar så gör inte Lilleman det heller.

Är det någon som kan förklara hur man länkar till Youtube så att man ser videoklippet direkt i inlägget? Jag, min amatör har inte förstått det än :p
Pusshaj

Hur ska jag överleva?

Om ca två veckor försvinner mitt hjärta i fyra dagar, hur ska jag klara mig? :o Blö.

Jag har lyckats äta utan att magen satt igång och bråkat. Nu är jag dock hungrig igen, det är jobbigt att komm ikapp näringsmässigt när man gjort av med så mycket mat under så många dagar. Dock är jag och magen inte sams just nu, så whatever jag stoppar i mig kommer åka ut fortare än fortast.

Jag funderar på att köpa mig en fotoskrivare.. mina väggar är så himla tomma och tråkiga, och jag tänkte att foton kan vara ett bra och fint sätt att pynta dom med, plus att det blir lite mer hemtrevligt :) I vardagsrummet vet jag dock inte.. ska till att börja med köpa mig gardinstänger x3 så jag får upp mina gardiner, plus åka och köpa ett tredje par så det inte ser helt konstigt ut. Kanske hittar man en fin budget-tavla eller nåt :p

Jag ska få en ny tvättkolv! Förhoppninsvis kommer den på måndag. Jag tyckte den kunde kommit idag, men icke. "Gud" vill inte att jag ska gå i rena kläder.  Det märks verkligen att det är tvättdags, för man får springa runt i fattigmanskläder :p

Hjärtats lillebror frågade mig på skoj hur bebisen mådde. Senare sa hjärtat samma sak, och sen säger han "Tänk så får vi en bebis.. vill du inte det?". Denna gången tror jag inte att han skojade, däremot kunde jag inte avgöra om han menade att det skulle 'råka' bli en, eller om det faktiskt finns allvarliga tankar bakom den hårda och coola fasaden.

Anyways.. Ska ta och underhålla mig på annat håll nu.
Pusshaj

Vilket jävla problem

Nu har min mage krånglat konstant i flera dagar på raken. Jag kan inte äta nånting utan att den sätter igång, vilket har resulterat i att jag sitter här nu och är skiiiithungrig. Alltså så hungrig att det gör ont i magen, men jag vågar ändå inte äta nåt :s På tisdag ska jag till vårdcentralen så får vi se vad dom säger då. Förmodligen att det inte är nåt fel, men då ska dom få på fan.

Nu har det gått en massa dagar, och vädret är fortfarande prima. Som alltid vågar jag inte säga att det är vår, för som alltid så kommer det ett förbannat snöoväder varje gång jag är övertygad om att våren är här. Men skönt är det i alla fall, man blir på bra humör.

Entré invigs ju i helgen, och affärerna har såklart massor med erbjudanden och jag har inte en spänn. Det går förmodligen att ordna, men om jag nu har hållt mig ifrån att handla, så länge nu så känns det dumt att trilla tillbaka. Jag kan slösa hur mycket pengar som helst när jag väl sätter igång, och går jag till samma affär tre dar i rad så hittar jag ändå nåt nytt. Fast nya jeans hade varit bra.. och ett par toppar.. usch, jag önskar att jag vore miljonär :(

Ska se om jag ändå inte kan stoppa nån mat i min svultna mage och sen kanske åka ut till skogen med hundarna.

Framgång

Jag är bara så jävla bra! Skickade in en uppgift till skolan, lite smått osäker på om det var rätt eller om jag skulle behöva göra om skiten, Men som alltid tvivlar jag på mig själv i onödan, kommentarerna jag fick var bara bra. De var bra sökord, bra vad gällande problemen, bra ang. mål och åtgärder. Gladare än gladast blev jag, för såklart kan jag! Jag har aldrig påstått att jag är dum liksom.
Nu återstår quizzen den 26e och omtentan den 31a. Blir en hel del plugg i helgen, ska försöka plugga imorgon innan jobb också. Efteråt, kan ju också sitta bra.

Hjärtat har på sig 'min' parfym. När jag känner lukten av den, får jag happy memories och fjärilar i magen. I love it,
Pusshaj

Im falling in love with your favourite song..

Mando Diaos Dance with somebody är så himla svängig. Man blir på jättebra humör av den faktiskt :)

Idag är det ännu en dag med fint väder. Det känns verkligen vårigt. Det är fortfarande liiiite för kallt i luften för att riktigt räknas som vår. Igår plockade jag dock fram skinnjackan. Hade en stickad kofta under och man kan ju säga att jag blev varm. Men igår blåste det inte kallt förrän på kvällen. Idag får den nog hänga kvar i garderoben.

Om en stund ska jag iväg till Helsingborg, sen väntar jobbet klockan fyra. Inte hela världen ändå, ser dock fram emot lönen. Det är så himla litet utrymme i köket, så det är svårt att låta bli att gå in i varandra. Emellanåt låter det som värsta kriget där, med saker som tappas osv :p

Nu ska jag göra mig klar.
Pusshaj!

Halo

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

Beyoncé - Halo ♥

Idag var det dags att jobba igen. Ena delen av företaget (eller snarare det andra företaget dom har), flyttade till nya lokaler i helgen så det var lite mindre att göra idag. Lugnare var det också, när cheferna inte var där och sprang. Fast mannen är rätt så rolig. Pratar danska med svensk och isländsk brytning. Så frågade han mig idag vad han skulle äta för att inte bli tjock. "Sallad." - svarade jag, och han bara tittade på mig och gick därifrån :p

Hjärtat är på väg till älskade Jönköping nu. Önskar att jag kunde följt med, men jag jobbade. Plus att tjusigheten syns ändå inte riktigt vid den tiden då de är framme så det gör inte så mycket. Det var jävla obehagligt när vi körde från Stockholm, så jag är faktiskt glad att jag slipper köra bil så sent när man är så trött. Uscha. Det sitter 3 Stora män och en smal, lång kille i en liten Mazda 323 från jag vet inte när.. Den har alltså bara 3 dörrar, vilket betyder att den långe smale och en av de stora fått krypa bak till baksätet och sitta där. Haha, så jävla obekvämt :p

Vet inte vad jag ska kolla på nu faktiskt.. Greys Anatomy ligger och väntar, likaså gör 24, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Är på Sex and the city-humör, men jag kan inte precis se filmen igen för 39872:e gången, och säsongerna är på väg hem. Suck, vilket problem man har.

Idag gick jag igenom mina räkningar och det verkar som att jag blivit av med ett par stycken :s Sen kom jag på att elen och tv:n kommer var tredje månad eller så, så de kommer väl nästa månad. Förhoppningsvis kommer jag ha ett par kronor över denna månaden, kanske kan jag köpa mig nåt fint då! :o Fast jag borde faktiskt spara. Jag ska fortsätta låtsas vara fattig så jag inte kan göra av med alla pengar, de kommer säkert komma till bättre användning senare.

Pusshaj!

Diamonds are forever

Diamonds are forever
Theyr'e all I need to please me
They can stimulate and tease me
They wont leave in the night, have no fear that they might
Desert me

Och folk fnissar åt mig och min 'besatthet' av blingbling. Ni ser själv att det bara för gott med sig :p

Haha, tittar man in i mitt sovrummet så är allt bara en enda röra av missmatch :p Det enda som matchar är väl färgen på fondväggen och mina gardiner, som förresten släpper in waay too much ljus. Fastän de hänger där så ser rummet fortfarande naket ut, de fyller inte riktigt sin "gardin-uppgift". Jag äääääälskar mitt stjärn-påslakan till mitt mega-täcke. Ett dubbeltäcke, som är menat för två i en dubbelsäng, använder jag själv. Det är dessutom jättetjockt, jag orkar knappt bära det :p Men jag älskar det. Att sova där med mina stjärnor så känns det som att man är i himlen. Men det är jag ju. Oh, och så vill jag ha såna där fina självlysande stjärnor i taket också. Och ja, jag är 5 år gammal!
I vilket fall som.. nu har jag ett ljusblått påslakan, det andra täcket har blivit grönt och där är fyra olika färger på kuddarna :p Huvudsaken är att man sover gott, och det gör jag verkligen. Och det är ingen som har i mitt sovrum att göra.

Jag måste lära mig att bli starkare. Ska det vara så jävla svårt? Svar ja. Om ens hjärta hålls av en annan människa, så hårt att fingrarna pulserar i takt med hjärtslagen, då är det verkligen så jävla svårt.

Svek

Jag är så jävla besviken på dig, och det gör ont när jag tänker på vad du gjorde. En småsak kanske, men likförbannat ett svek och jag trodde du var bättre än så.


Imorgon ska vi bada, heeeela jääävla dan.

Vad är det med folk egentligen?

Var nyss ute med lilleman och då kommer där en yngre man på cykel, och kollar helt mycket åt mitt håll. När jag sen kommer närmre så säger han "Det där är inte en varg va?". Amen snälla nån liksom.. "Jo jag åkte till Norrland, kastade mig in i vargflocken och plockade åt mig en liten valp, mitt framför ögonen på varghonan". Fast det svaret fick han inte, utan jag svarade artigt "Nej det är det inte".

Idag ska jag å Angel ta en liten runda på stan, om tösen bara kan bli färdig nångång *hinthint* :p

Igår säger hjärtat: "Jag saknade dig idag.. alla andra var där med sina tjejer och så var jag helt ensam.." Och så lät han så ledsen och ynklig :( Jag älskar att sitta och tänka på tiden före, då jag blev skickad rätt i armarna på honom, när jag insåg att ojsan, jag var visst rätt intressead ändå, hur han luktade och allt det där :p Än idag, när han har den parfymen på sig, får jag fjärilar i magen. Fast.. det räcker med att jag sitter bredvid honom och tänker på honom, för att hjärtat ska rusa iväg och fjärilarna vakna till liv :p ♥


Ikväll blir det bara plugg. Ska skicka in en uppgift och jag måste redigera den lite grann innan den är klar. Det tar nog inte så himla lång tid, men det kan vara skönt att bli av med det. Ska nog passa på att skicka in igentagningen också, så jag kan fokusera mig på omtentan helt och hållet. Eller ja, jag får ta lagarna samtidigt, för det är det quizz på den 26e. Aja, det är inte hela världen.

Pusshaj


Vår?

Var ute med hundarna nyss, och det var så jäla behagligt ute. När jag tittade ut när jag vaknade, kunde jag inte få klarhet i om det var sol ute eller inte. Den gömmer sig bakom molnen :( Men så skönt det var.

Hur kommer det sig att man ena dagen gnäller över att man inte har något att ta på sig, för att nästa dag ha för mycket att välja på för att komma fram tll en enda outfit? Som idag.. kan inte se ut som en slashas om jag nu ska vara ute bland folk hela dagen, så jag tänkte mig en tunika, ett par leggings och ett par stövlar. Vilken tunika vet jag inte,  och jag har ALLDELES för många stövlar, kom jag fram till. Mitt kräsna smakråd står i duschen så han är inte till mycket hjälp. Plus att han ändå tycker att allt är fult. Tycker gott han kan gå och handla kläder till mig om han ska vara sån :p

I alla fall.. bilträff och eventuellt race idag/ikväll, hoppas vädret fortsätter såhär annars är det inte lönt ju.

Sitter och mumsar i mig lite choklad nu. Jävla vecka, den kan dra nånstans. Måste kompensera det här sen med lite tid på crosstrainern sen, annars är det för mycket ångest kopplat till chokladen. Oh, och sola vill jag också göra! Fasen ge mig lön nu för fan. Inte för att det spelar nån roll, min jäkla bilförsäkring kommer kosta mig ~600:- i månaden. Men jag tror nog det ska gå och fixa ändå :)
Pusshaj

Otursdag. Igen

Okej.. förra månaden var det fredagen den 13e, precis som det är idag. Min kära far fick inte igång bilen imorse. Den är vad.. två år gammal och vill inte starta? Hans humör mådde inte så bra av det. Själv har jag haft en otursMÅNAD! Jag hoppas att idag är the end of it. Jag har blitt av med min sopnyckel, kan ni tänka er? 300:- för att hämta ut en ny. När jag skulle ner och boka tvättid, så hittar jag inte min förbannade tvättkolv!!! Så nu kan jag inte tvätta heller. Vartfan den har blivit av, vet jag inte. Antingen har MKB pillat bort den, vilket man tycker att i så fall får dom ju berätta det, eller så har jag helt enkelt blivit av med den. Den senaste tiden är jag så förvirrad.
Häromdagen råkade jag skruva isär en penna utan att jag var medveten om det, sen fick jag inte ihop den igen. Efter ett par försök suckade mitt lilla hjärta och sa "Amen gumman.. du får ju skruva den på Andra hållet". Jaha. Och igår frågade jag om en moped var framhjulsdriven eller bakhjulsdriven. Både hjärtat och hans lillebror lämnade rummet. Hahaha! Jag måste låta så förbannat korkad så det är inte klokt. Men så är inte fallet, jag har bara otur när jag tänker.

Igår dog mina händer. Det var kallt som tusan, plus att jag stått och diskat skitmycket på jobb i två dagar. Jag smörjde in mig, i vad jag trodde var en bra handkräm från apoteket. Den gröna som luktar oliv. Jag hade kunnat använda den bara för att den luktar så gott. I alla fall, det sved som tusan på händerna, vilket jag trodde var helt normalt för det brukar det göra. Ungefär som att "det svider för att det är krämen som tränger in och återfuktar". Okej. När jag kom hem till mamma och pappa igår, fick jag ta min gamla handkräm från Bodyshop, som luktar blä, men shit vad bra den var. Det sved inte för fem öre, den är superfet och händerna blev alldeles mjuka. Så FYou apoteket! Hellre har jag händer som inte luktar oliv, och som är mjuka, än svidande händer.
Det var allt för mig!

 www.thebodyshop.se

Vårdcentralen

Igår ringde jag vårdcentralen och skulle boka tid för min mage, och för att höra om de utförde PPD-test. Testet utförde dom inte, utan jag skulle ringa till vaccinationsinstitutet, och de sa att jag tillhörde Södervärns vårdcentral. Så jag fick ringa två samtal igen, vaccinationsinstitutet hade bara telefontid en timme om dan och den hade jag missat, och Södervärn hade stängt pga utbildning. Idag ringde jag igen, för vaccination skulle jag ringa igen på måndag då de inte tog emot tidsbokning. Man gör ett test, och vaccinerar sig tre dagar senare om det behövs. Det är mot tuberkolos, vilket tydligen är nödvändigt om man ska jobba inom psykiatrin eller nåt, jag vet inte. Satt i telefonkö till vårdcentralen, i 30 jävla minuter och jag var nummer två i kön! :o I alla fall, jag fick tid till den 24e mars kl 14.45, så ägna mig en tanke då. Tvivlar på att det är laktos/gluten, utan kanske nåt annat. Eller så är det både och, och nåt annat. Eller så hittar dom inget alls och då blir jag galen för nåt fel är det! Eller stress kanske? Usch, nu får jag sluta tänka på det!

Ikväll är sista jobbpasset. Hoppas att cheferna är ute och flänger som vanligt, det är mer avslappnat på jobb då. Eller ja, de kan gärna få vara där i fem minuter så jag kan säga till om min lön som de glömde ge mig. Visserligen bara för två dagar, men vem har sagt att man är rik när man är student liksom?

Ska plugga lite nu, inför omtentan. Är på avsnittet om schizofreni och det är sååå himla intressant! Kan knappt hålla mig tills det är dags för praktik! Ih! :D
Pusshaj


You are so beautiful.. to me

Han är så jävla vacker.
Fint hår.
Perfekt formade ögonbryn.
Söt näsa.
Universums absolut finaste ögon.
Ett stort hjärta.

Du är så jävla vacker ♥


För övrigt är det sista jobbdagen för veckan, imorgon. Tack och lov. Är helt slut efter dagens jobbpass, ont i ryggen och öm i fötterna. Men i alla fall så har dagen gått fort, till skillnad från igår.

Kanske ska iväg och simma på lördag, vi får se hur planerna avlöper.

Pusshaj

What? Vad hände?

Mitt i all pms kände jag för ett par ögonblick, fett med lycka. Detta inträffade då jag läste en blogg och tittade på bilder.

Idag när jag var på Ica och handlade, så kom chokladsuget över mig. Tänkte att jag skulle vara "nyttig" och köpa mörk choklad, men jag bestämde mig för att vänta med det. Ska man prova sig fram i en chokladvärld som man inte känner till, ska man definitivt inte göra det vid den här perioden. Hade jag fått tagi ett äckligt choklad hade det suttit på väggarna sen och jag hade stått och bankat på Icas dörrar efter stängningsdags och skrikit efter normal choklad. Jag går bort till den 'vanliga' chokladen och letar desperat efter min älskade Frukt och Mandel, men någon högre makt vill mig illa för nån sån hade dom inte. Precis som vanligt. Ica Maxi, en stor jävla affär och det är helt utgallrat på hyllorna. Se för fan till att sköta upplockningen av era varor!!

Jag är glad att jag är med mitt hjärta. Det är himla stormigt, men så underbart. Vi bråkar (ibland lite för ofta) men det är över efter ett par timmar igen. De bra stunderna överväger dock, han är så himla go och så snäll. Idag sa han att han skulle köpa en bil till mig, en gammal Ford Probe, för knappt några pengar alls visserligen.. men den går nog rätt så bra. Vilket inte är bra :p Jag älskar att köra fort, men jag vill inte pressa ihjäl min lilla 1,8T jag har, för den är för fin, så den kör jag ändå rätt så lugnt med. Visst testar man gränserna emellanåt, den kommer upp i 50km/h i 1ans växel utan att klaga nämnvärt. Du är duktig du, Bettan :) Körde hjärtats S4 en gång.. hans lillebror bad mig sluta köra som en tjej och gasa på riktigt, och bilfan for iväg. I 3ans växel hör jag från sätet bredvid mig "Du, Andrea.. du får nog bromsa, du kör i 90.." Mitt i stan där det var 40, men shit vilket ös det var :p
IH! Snart är det sommar och säsong för race igen, wuhu!

Jag älskar.

Omvårdnadsdokumentation

Yes! Det tog mig lite tid, lite mat och Sex and the city, innan jag kom underfund med hur jag skulle göra. När jag väl gjort klart utkastet så verkade det lite för lätt.. kan jag ha gjort rätt tro? Men man får väl hoppas på det bästa. Nu ska jag ta och  plugga om KBT, MI och DBT. Det är väl relativt lätt det också, ska bara skriva lite sammanfattningar och sen får jag ta och lägga fokus på omtentan. Jag är så himla förvirrad så jag har inte koll på vilka uppgifter som ska göras när, och när vilken kurs börjar/slutar. Men har än inte fått uppgift 3 än, så det är väl lugnt.
Jag dör av nyfikenhet vart jag ska vara på LIA:n! Höstterminen börjar med en 11 veckors lång praktik,och det hade varit sååå himla kul om jag fick vara på rättspsyk! Intressant som fasen alltså.

Och vad tusan drömmer folk om ? På returbilen kostar en framdörr 500:- och på andra bilskrotar kostar det 1000:- och uppåt. Visst, man får själv pilla av dörren på returbilen, men hur svårt kan det vara? Tyvärr så var den enda silvriga Audin på retubilen, brandskadad på alla dörrar. Suck. Börjar bli fattigt att köra runt med en krockskadad dörr som inte går att öppna. F-You försäkringsbolaget!

Jaja.. dags för lite mer plugg.
Pusshaj


BLINGBLING!!

Alla (läs: mia) gapar alltid åt mig så fort de hittar nåt BlingBling i affärer. Tydligen ser alla mig som Andrea = BlingBling. Och det är sant, i lööve blingbling. Nu är det såhär att jag har hittat universums absolut COOLASTE datormus! Det är jobbigt som tusan med touchpaden på laptopen, så den hade verkligen suttit fint.. Kolla bara :



Ni hittar den här : www.coolstuff.se


Förresten så är lillemans syster till salu på blocket. Så lika dom är :o

If I had a million dollars..

Då hade jag nog shoppat tills jag dog. Den här jäkla pmsen är en killer för humöret. Blir så hängig och deprimerad. Jag vill handla, åh vad jag vill handla. Jag har inte fått min riktiga lön dock, så jag får vackert hålla mig. Letar förgäves efter kläder att ta på mig när jag vaknar på morgonen. Vet inte hur många gånger jag byter om innan jag blir nöjd. Hjärtat sa till mig för ett par veckor sen "Jamen gumman.. om du nu så gärna vill gå och handla så kan du få lite pengar av mig". Jag dog, underbara människa. Jag tackade dock nej, eftersom jag föredrar att inte snylta på människor. Sen vet jag inte.. om nu mina planer håller, så jag blir av med en massa kilo till sommaren, så är det inte lönt att gå och handla kläder nu ju, för de lär inte passa sen ändå ju.. Okej, det kanske inte blir så himla stor skillnad, men man vet inte. De veckor som har gått nu (minns inte hur många det är) så har jag tagit mig några promenader på oregelbunden basis.. ibland 3x1 timmes promenader i veckan, ibland 4x20 minuters promenader. Alltså inte alls något mönster, utan bara när andan faller på. Och att undvika chips och godis varje dag.. med andra ord, utan att verkligen anstränga mig så har jag gått ner fyra kilo och det är jag stolt över! Det är inte lika pinsamt att säga vad vågen står på, så länge kilona försvinner. Hundarna måste ju ut och röra sig i vilket fall som, då kan man lika bra ta en timmes promenad, som man kan ta en på en kvart.
Men vi får helt enkelt se.. kanske nån enstaka billig tunika eller något. Men börjar jag väl handla så går det bara utför. Redan i mina planer måste jag handla nya skor. Vilket egentligen inte behövs, flipflops är det ultimata på sommaren. Och vid dåligt väder Har jag faktiskt andra skor. Men som tjej kvittar det. A girl has to have options.

För övrigt sitter jag här igen och blir tagen för given. Jag är megahungrig men det är aldrig någon som frågar mig om jag vill följa med och äta. Nejdå, det är "Han kommer snart så vi ska äta. Snabba dig hit". Snabba mig dit för att vadå? Sitta vakt? Blö!
Oavsett.. jag är på tok på lat för att mixa ihop en egen sallad, de smakar oftast  bara fan.. McD's sallad smakar ungefär samma sak. Finns det några salladsbarer i Malmö?? Eller vadfan som helst som är gott men nyttigt?

Har återigen för mycket att göra i skolan men det är ett val jag själv har gjort så det är bara till att bita i det sura äpplet.

(Oh, jag har ju ett äpple i väskan!)

Pussha

PMS

Veckan i sig har jag inget emot, faktiskt. Det går över rätt så snabbt. Det är veckan innan Veckan som är den överjävliga. Jag blev lite ledsen innan ikväll, en normal vecka hade det gått över efter fem minuter men inte nu. Nej, för nu kände jag bara sån enorm sorg och vart helt hängig och hjärtat blev helt snäll och frågade om jag ville prata och så började jag lipa. Sen fick jag lipa lite till och efter det känns det bättre. Antingen blir jag fly förbannad, och klöser allt som kommer i min väg, eller så lipar jag ihjäl mig om någon så bara säger "Tyvärr, det är slut". Som nu ikväll, ville jag göra popcorn. Redan ledsen, kom jag på att min Aromat-krydda var slut (har den kryddan till ALLT. Salt; go home), och att jag inte kunde göra popcorn för att min krydda var slut gjorde mig ännu mer ledsen och gjorde att jag lipade lite till.
Så lätt är det att vara tjej, det går inte att prata med dom på nåt sätt över huvud taget när de har PMS. Allt är katastrof och man är förbannat överkänslig. Jag hatar det. Men hellre att man är ledsen, killar har lättare för det än om man ska bråka hela tiden. Då går man runt och provocerar dom, och de nappar och så är bråket igång. (YES!! Make up sex) Mitt ex menade på att "Då får du göra något åt din pms, för såhär jävlig kan du inte vara bara för att du ska ha mens". Jamen hallå, vilken erfarenhet baserar du det på, alla av de 0 tjejer du hade innan? Örk. Enough med pms för ikväll.

Jag hungrar ihjäl. Åt en halv pizza innan, fick lite mindre ångest för hur nyttigt är det liksom? Tränade lite på min crosstrainer eller vad fasen den nu heter, och förbrände litegrann av pizzan i alla fall. Gjorde senare en smoothie baserad på ananas, banan, jordgubb, vaniljyoghurt och mjölk. Laktosfri of course. Den blev god men smakade mest jordgubb. Tog ändå en halv ananas men halva försvann ju bara genom att skala den. Lurendrejeri alltså.

Ska kolla på film nu, nån B-komedi eller nåt, har inte riktigt fått någon uppfattning om den än. Har ju laddat ner Bolt också, har bara inte blivit av att kika på den än :(
Pusshaj


Freaky frid.. sunday?

Idag är det då söndag (duh), veckans absolut tråkigaste dag. För att göra den ännu lite tråkigare, så är det alldeles grått och regnigt ute. Vill bara krypa ner under mitt två meter breda täcke och sova bort dagen med  mitt hjärta, men det finns ändå saker som måste göras. Typ att hämta hem min lille Milton.

Mitt lilla hjärta lyfte däck fel igår och lyckades klämma en nerv, så nu ligger han som en liten invalid och kan knappt röra sig :( Nån som vet hur man på bästa sätt bär sig åt om man vill få loss den här jäkla nerven igen?? :o

Hann inte vakna ordentligt imorse så jag är fortfarande alldeles trött, funderar på att gå och ta mig en tupplur och vakna om på nytt :p

Och personen vet fortfarande inte att h*n ska hålla sig väck, är du så fucking jävla trög eller vad fan är det med dig, ditt jävelskap?

The morning after

Igår var, som förutspåtts, en ren katastrof. Han kom, som alltid, efter ett par timmar. Undrar om han hade kommit även om jag inte bett till gud. Det är min hemlis, jag tror på gud. I hemlighet. Eller inte.
Det finns inget bättre än make up sex. Det är nästan så att man skulle bråka lite oftare, bara för att få ha det. Så alla ni som påstår att det bara är en myt; myten är sann.

För att få er på andra tankar nu, än mitt sexliv, så kämpar jag för kung och fosterland med att komma in på en bättre och mer hälsosam bana. Gymet har ännu inte blivit av, men det blir ett par timslånga promenader i veckan med hundarna, så det är ett steg i rätt riktning. Häromdagen vart vi iväg och köpte massor med frukt, då jag fick en fix idé på att jag skulle göra smoothies. Så idag gjorde jag mig en god en jäkel, innehållandes jordgubbar, kiwi, banan, vaniljyoghurt och mjölk. Ska ge mig på att blanda en med ananas senare.
Den får en lite läskig färg bara för att mitt glas också är rosa :p

Pusshaj

Will it ever end?

Denna förbannade hjärtesorgen. Det gör så j-ä-ä-ä-v-l-a ont, det är nåt helt sjukt.
Vad ska man göra för att du ska förstå att det går på båda hållen? It's all about equality between us, få in det i huvudet. En kan inte bestämma och så ska den andra vackert följa efter.

Jag har så mycket kläder på mig, men fryser likförbannat.


I want to get with you

Idag ska Milton iväg på "spa-weekend" hos min kära familj. De hade lite Milton-abstinens (vilket verkligen inte är konstigt), så de ville passa honom lite. När jag fråga Mia vilken dag de ville ha honom, så säger hon "Ja, alltså.. vi tänkte vi kunde ha honom hela helgen..". Jaha, det var inte mer med det, så nu har jag bara en hund i helgen. Det ska väl gå bra det med, Milton behöver skämmas bort ordentligt, och då kan man passa på att försöka få lite hyfs i lilleman, det lilla jävelskapet :p

Jag vill verkligen till gymet idag och fixa mig ett träningskort, men vi får se hur det går med det. Planen var att vi skulle dit idag men dessa jäkla planer ändras såklart alltid :s

Nu ska jag snart iväg och lämna min älskade lilla hårboll :(
Pusshaj

Man kan inte göra annat än att klaga..

För det första.. jag har nu i två dagar gått runt med huvudvärk. Inte så illa som den brukar vara, att jag inte ens kan röra mitt huvud en millimeter för det känns som att skallen ska sprängas, och det är bara i en del det gör sådär skitont. Nä, denna värken är verkligen i heeela huvudet på mig, och det är en sån molande värk. Hela huvudet gör ont på en och samma gång. Tryckte i mig två alvedon för ca 1½ timme sedan, de hjälpte lite men inte mycket. Det är sällan det hjälper faktiskt, inte Ipren heller. Istället har nu värken flyttat sig så att det gör ont i hela nacken plus huvudet. Vilket jäkla bry det ska behöva vara.

Och för det andra är min mage på tapeten igen. Åt pasta, big mistake. Magen kör och krånglar och har sig. Jag har fortfarande inte ringt till vårdcentralen om den, och jag kan ärligt talat inte förstå varför. Den har hållt på och krångla i så många år nu, och jag är för lat för mitt eget bästa. Kommer ihåg att jag för ett par veckor sedan tänkte "Samarin! Ge mig samarin, det brukade hjälpa". Brukade hjälpa.. tänkte jag då, när tusan tog jag samarin för min mage? Jo, den tanken förde mig tillbaka till då jag var 17 eller så, och min första pojkvän hade samarin hemma. Han sa åt mig att jag skulle prova det, för det skulle lugna oroliga magar. Det är alltså SJU (7) år som jag kommer ihåg att jag har haft problem med min mage. SJU ÅR!! Hur det var innan dess minns jag inte, men det är förskräckligt dels för att det är så länge och dels för att jag är gammal nog att säga "det var sju år sen", att jag för sju år sedan ändå var halvvuxen *åldersnoja* Det är fan förskräckligt vad tiden går fort, och vad gammal jag är.

I vilket fall som helst.. imorgon ska jag på allvar försöka ringa vårdcentralen. Jag ska försöka på riktigt.
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra.. tänkte kolla lite på Sex and the city, men min nacke värke så förfärligt så jag kanske skulle gå och lägga mig istället.

Det blev ett lite gnälligt inlägg det här, men vad ska man göra? :)
Pusshaj

Lite mera plugg

Dags att sätta igång med Psykiatrisk omvårdnad - att stödja hälsofrämjande processer. Undrar om den är jobbig eller lättläst. Jag hoppas ju såklart på det senare alternativet men vem gör inte det? :o Om ett par veckor blir det ett litet uppehåll i kursen för att läsa Alkohol och Droger, det ska bli spännande.

(vad fan är det som krampar i min mage?)

Imorgon blir det kanske lite äventyr på stan, ska se om vi inte kan kila in en sväng om gymet också, på riktigt alltså. Eller så får det bli efter helgen, om jag kan få sålt mina saker :o

Pusshaj

Tröttsamt

Jag är så hima trött på att bli tagen för givet. Det är aldrig så att man tillfrågas om det är okej, eller om jag kan göra det eller det, utan det bara förväntas av en. De få ggr jag inte är på humör, och säger "Gör det själv" så får man sura miner tillbaka. Vad är det liksom? Jämställdhet eller? I think not.

Hungrig som en gris är jag också, och huvudvärken har lyckats dyka upp den också. Igen. Kan vara därför jag blir extra grinig. En Andrea utan mat = queen of bitches.

Och mitt MF ex. Jävla idiot, hur blind får man lov att vara egenligen? Var iväg lite ärenden igår. Eller ett ärende var det. I alla fall. Ny information dök upp, där exet som vanligt hade snackat en JÄÄÄVLA massa skit. Jag kunde inte hålla mig för skratt,och delgav dom the true story. Din dumme fan.

Ska se om jag kan plugga lite nu, det känns inte som det kommer bli så lyckat med tanke på hungern, huvudvärken och grinigheten. Usch vad jag inte gillar sånt.
Pusshaj

Morgon? del 2

Just det.. hamnade igår en diskussion med en person, angående vinst vid försäljning av bil. Person A köper en bil för 20.000:-, som han senare ska sälja för 100.000:-. Bilen ska renoveras, och så menade jag på att kostnaderna för det inte kan överstiga 30.000:- för då blir det ingen vinst. Då började mitt diskussions-objekt gapa och ha sig, kallade mig dum för att jag inte kunde räkna så pass enkel matte och att jag inte fattade att vinsten blev 100.000:-. Jag försökte då föra fram, att om bilköparen tar 50.000:- ur egen ficka och lägger på bilen, så måste han först få tillbaka dom i försäljningen, och sedan lägga på 100.000:- om det är den vinsten han är ute efter. Alltså 50.000:- (egen ficka) + 100.000:- (vinst) = 150.000:- är vad han måste få sålt bilen för, för att gå med 100.000:- i vinst. Hänge ni med?

Blir så jävla förbannad när jag vet om att jag har rätt, och personen man diskuterar med försöker trycka ner en och kalla en dum och 'outbildad' när det i själva verket är H*N som har fel.

I mitt osäkra ögonblick var jag tvungen att slänga iväg ett mail till min kära far om detta, och fråga honom om jag kanske ändå var dum (stackars mig som tvivlade..) men han bekräftade bara vad jag redan visste; jag hade rätt.
SÅ LÄGG AV OCH KALLA MIG DUM!!


Morgon?

Sitter här i min bekväma fåtölj med min söta lilla dator, och ska för första gången på.. jag vet inte hur många år, ge mig på att äta frukost. Alltså, att äta mat det första du gör när du vaknar och har gått ut med hundarna och sånt. Normalt sett klarar inte min mage av att äta när jag har vaknat, det kvittar om det är 06 på morgonen, eller 15 på eftermiddagen. Vi får se hur det går, ska man ändra mat- och livsvanor så säger ju allt att man ska äta typ 7 mål om dagen och då får jag ju börja med frullen. Ska inhandla mig lite frukt sen som jag kan ha till mellanmål. Nu blev det lättyoghurt med jordgubbssmak (som för övrigt smakar.. knappt nånting) och müsli. Bättre än inget, men jag tycker synd om min mage i förväg...

Ska se om jag kanske kan kila ner och tvätta min bil sen då det (såklart) aldrig blev av igår. Bättre att göra det mitt på dagen faktiskt. Hatar denna årstiden, jag behöver mer ljus!
Efter det blir det plugg plugg och åter plugg. Kändes inte lönt att åka iväg till skolan idag för något jag ändå inte hade klarat. En massa bensinpengar i onödan och grejer, bara för att behöva åka dit och göra om det igen. Får se om jag tar mig till föreläsningen imorgon, hade varit kul men just för tillfället mår jag piss i helvete. Om man får säga så..
Pusshaj

Kvällning

Jag har nu varit vaken i ca 36 timmar. Då räknar jag inte med mina små powernaps i bilen de senaste två dagarna. Tidigare idag, när vi hade kommit hem, fick jag ett megaryck! Jag blev helt galen och hyperstirrig, kunde inte sluta prata och for runt med dammsugaren när jag kom hem efter att ha varit och lekt med hundarna. Jag hade stora planer på att städa min bil ockå, verkligen.Både insidan och utsidan ser ut som f*n, och det var så fint väder innan idag. Alldeles vårigt. Men nej, då skulle jag hålla hjärtat sällskap när han skulle sova, för han ville också tvätta sin bil, och nu sitter jag här.. alldeles mörkt ute och är inte alls motiverad till att tvätta nån förbaskad bil. Det kommer ju ta ett par timmar, och då är klockan mycket igen, och min trötthet har förmodligen kommit ikapp mig. Suck.

Mitt besök på gymet har ännu inte blivit av. Har en del pengar att samla in först, och betala nån räkning till, sen hoppas jag VERKLIGEN att det blir pengar över för det är verkligen nödvändigt. Ska se vad det kostar att gå och simma en gång i veckan också, för det är verkligen den ultimata träningen. Synd bara att jag är en sån kylling, jag fryser för tusan alltid. Blir helt blå om läppar och om mina händer :p


Imorgon blir det kanske att springa ärenden på stan, tillsammans med Angel. Det var ett litet tag sen nu, när kollektiv-boendet gick över :p Kan behöva lite lugn och ro, tid borta. Absence makes the heart grow fonder, är det inte så de säger?


Alltså.. jag kan verkligen inte sluta tänka på Jönköping, det är lite skrämmande faktiskt. Men jag tror det går över om ett tag, det brukar såna saker göra :)


Och ja.. sen är det ju gymet. Jag Måste och jag Vill gå och träna, det är dags att bruka allvar nu. Man gör ju det för sin egen skull, för att man ska må bra, så varför inte sätta igång liksom? Jo, it's all about the money.

Pusshaj


Roadtrip

I söndags blev det bestämt att vi skulle åka till Stockholm igår.Sagt och gjort, 14.15 lämnade vi Malmö stad.Det var lite småtråkigt väder här nere, och värre blev det. Värsta jävla snöstormen var det och i 40 mil kunde man inte köra annat än max 70km/h, och det var skiiitdrygt. Vi stannade till i Vaggeryd och hälsade på hjärtats svägerska, mysig jävla liten håla :) Det tog säkert 8-9 timmar att komma till Järfälla, från det att vi började köra, och vi körde därifrån 02 inatt, och kom hem 12 timmar senare. Men idag har det varit en massa stopp med powernaps och grejer, då jag var skiiittrött och höll på att köra av vägen ett antal ggr. Himla obehagligt. Ljus har dom ju inte heller på motorvägarna utanför städerna :(
Och Jönköping.. vi körde igenom där igår när det var skymning och staden stal mitt hjärta direkt. Det var sååå himla fint!! Husen låg på berget och lös, nedanför låg centrum och lös upp med alla affärs-skyltarna och till vänster om oss låg Vättern (hoppas det är rätt sjö! :p ). Jag kan ju bara tänka mig hur fint där är på sommaren. Min nyfikenhet går ju inte att hejda, så jag kilade snabbt in på datorn på en av våra pauser på hemvägen, för att kolla vad det fanns för lägenhetsutbud där. Det fanns inte så många, men dock några stycken och de kostade nästan ingenting alls!! Hittade en3a i fint, halvmodernt skick, för 75.000:-, och en 4a i samma skick för 145.000:-! Vad tusan är det liksom? Hittar du en lägenhet för det priset i Malmö så kan du räkna med att ändå behöva hosta upp 600.000:- till på att renovera skiten.
Kan det kanske bli Jönköping nästa, eller är jag bara helt i extas?

Ska ta mig en promenad med hundarna nu så de kan få springa av sig lite, sen ska jag sova och plugga. Får se om jag hinner ta mig igenom allt till tentan imorgon, annars får jag skita i det och vänta tills omtentan. Känns dock lite tråkigt, men vi får se.

Pusshaj

Hjärtan



Milton ser ju betydligt mindre ut än vad han egentligen är. Eller så har lilleman verkligen blivit stor :o

When I see you I run out of words to say

Lyckades faktiskt vakna relativt utvilad imorse, så det var inte så himla jobbigt att ta sig iväg till jobb. Fick ordentligt med mys innan jag steg upp också. Är så jävla härligt att bara ligga nära. Speciellt om det är en sexy mofo bredvid en :p
I alla fall. Anlände till stallet 9.30 och pysslade med lite papper. Vet inte vad det var med mig idag, men jag vart helt off. Kom inte ihåg nånting som domaren sa så jag fick fråga henne hela tiden. Helt förvirrad alltså. Efter pausen blev det dock lite bättre, men inte mycket. Kändes som en hel evighet innan jag kom därifrån igen. Åkte hem och tog ett bad, samtidigt som jag spelade Uno på min Nintendo DS *nördvarning*

Var ute en timme med hundarna innan idag, det blev inte lika många hundmöten men det var en skön promenad i alla fall :) Åkte senare till Ica och handlade så jag kunde göra pastasallad :) Det är så himla smarrigt!!

♥♥
.. och helt plötsligt kommer det en kommentar som får en att åka ner i rännstenen igen.




Pusshaj

RSS 2.0