Spänningar

Arh, det spänner och drar i magen, så jäkla obehagligt. Det hade varit perfekt om man kunde ha ett litet program på datorn där man skriver in vad som är problemet, vilken vecka man är i och sådär, och så kan man få svar på vad det är som stör en :p Jag vet ju för fasen ingenting! Det kan vara att det växer, att jag rört mig fel eller vad som helst. Lite småläskigt är det i alla fall :o
Jag tycker att Junior bubblar på för fullt emellanåt i magen, men nu vill jag känna mer än bubblor. Ibland vet jag inte om det är h*n som rör sig, eller om det är nån tarm som flyttar sig. Även om det känns på framsidan :s

Imorgon kommer det bli en förbannat jobbig dag att jobba. Ryggen idag och mitt ichias-problem är katastrof, det hugger i ryggen vid minsta lilla ansträngande rörelse, och hur ska jag klara av att jobba då? Suck och stön!

Nu ska jag försöka göra något annat vettigt. Eller ovettigt :p

Man ska absolut inte klaga..

..men fy fan vad varmt det är! I vanliga fall så klarar jag väl värmen hyfsat bra. Tycker det är skönt att man slipper frysa. Men nu.. jag blir tokig! Jag svettas som en jävla gris, konstant! Hur jag än gör, hur jag än klär mig, hur jag än rör mig, så slutar jag inte att svettas! Jag dricker mängder med vatten men det känns som att det inte gör nån annan nytta än att göra mig mer svullen :s Och det roliga är att magen och hela situationen kommer få det att kännas värst i juli/augusti :o Igår sa Aras "Hihi, när du kommer gående så är det: magen och sen Andrea." På bara några veckor har den ploppat fram ordentligt, och det börjar bli jobbigt att röra sig.. Värst är det att komma in och ut ur bilen. Men man ska inte klaga på det heller, h*n mår bra och det är huvudsaken.
På ultraljudet kunde vi inte hålla oss. Jag har sagt att jag absolut inte vill veta könet på barnet, och Aras likaså. Sen när man låg där och kikade på liten så kunde ingen av oss stå emot. Aras var den som först frågade om hon kunde se vad det var, och jag blev helt paff för jag låg och tänkte samma sak. Hon kunde se vad det var för nåt i magen, och efter ungefär hundra "Är du säker? Vill du verkligen veta?" så vet vi nu vad det är :o Spännande.

Vart och städade hemma hos en kvinna idag. När jag är klar frågar jag om hon är nöjd och så var det några jäkla rör åt helvete upp i taket som jag hade "missat" så de fick jag ge mig på. När jag frågar en andra gång så säger hon att det är bra. Sen ringer hon ÄNDÅ och gnäller hos chefen att jag glömt ditten och datten. Kunde hon inte bara ta det med mig där och då, när jag ändå frågade henne två gånger? :o
Nu måste min rygg vila upp sig lite i alla fall, den tar stryk så jävla snabbt och så jävla mycket :s Vet återigen inte om det är foglossningar eller inte, men ont gör det i alla fall. Undrar hur länge jag kan jobba såhär..

Nu ska jag fortsätta med mitt vattendrickande och göra ingenting.

Seeegt

Idag tog det hjärtat 40 minuter innan han fick sin mat, och jag fick en hamburgare utan ost (jag beställde med ost) och med kallt bröd. Allt vare en person som inte vet när det är dags att dra sig tillbaka. Eller helt enkelt inse att man är för gammal för att jobba natt. Så himla trist.

Har nu dragit fram kylburken, eller luftkonditioneringen eller vad det nu heter. Den låter lite väl mycket, men jösses vad härligt det blev i rummet. Lite mer frisk luft och lättare att andas. Får se om man inte sover mycket bättre också.

Och jag tackar vem det än var som kommenterade förra inlägget och sa att man var glad för min skull. Jag vill hellre veta vem det är, så lämna inte anonyma kommentarer :o

Imorgon väntar Saxtorp!

Godnatt!

Lovley day

Idag är det ännu en sommardag. Så himla nice. Även om det håller på att ha ihjäl mig. Jag svettas som en gris och blir alldeles snurrig, och mina fossingar hag gått upp i vikt :( Jag dricker dock en himla massa, och för tillfället har jag lagt mina fötter lite högre upp än vad jag själv sitter. Det är nice. Men jag tycker att kraven på mig borde bli lite mindre nu. Redan tycker jag det har blivit lite problematiskt med att komma in och ut ur bilen, och min rygg pallar inga större ansträngningar. Men för att få män att fatta måste man ge dom en stor smäll, och det orkar jag inte nu.

Idag är det exakt 20 veckor som passerat, och 20 veckor som är kvar. Enligt de nya beräkningarna. Har jag tur har jag kanske 18 veckor kvar om den lill* saken bestämmer sig för att titta ut lite tidigare :o Jag skulle för övrigt tvätta lite vagn-kläder idag men hittade inget tvättmedel.. suck säger jag bara.

Nu måste jag försöka bota min huvudvärk, det är ännu en biverkning jag får av det härliga vädret :)


Ultraljud

Idag vart vi på ultraljud. Nu i efterhand önskar jag att jag fick en annan barnmorska, för den vi hade var inte så himla snäll. Hon säger "Här är hjärtat" och innan jag ens vet vad jag letar efter, så har hon dragit den där ultraljuds-manicken, vidare. I början såg allt bara ut som en månlandning med usel kamerakvalitet. Hur FAN ska jag veta hur ett hjärta ser ut på ultraljud?? Sen var jag tvungen att fråga om bebisen levde, för hon sa inget annat än att hjärtat var där. Inget att det ser bra ut eller nåt sånt. Så säger hon "Ja, men visade jag inte vart hjärtat var?". Jag säger då att jo det gjorde hon men jag hann inte se, jag visste inte vad jag skulle titta på. Efter att jag svalt min irritation så försökte jag koncentrera mig än mer, och då gick det lättare att se! Den har två armar och två ben i alla fall, allt såg bra ut. Hjärtat (som jag såg andra gången) slog så galet fort. Och ansiktet, hihi. Två jättestora ögon, något som skulle vara näsan, och så med munnen öppen. Det såg gulligt ut faktiskt :) Dock så låg den upp och ner, så hon kunde inte få till en profilbild. Jag vet inte ens på vilket håll i magen den låg, så jag vet inte hur upp och ner är, men jag fick med mig en bild i alla fall, och på den ser man huvudet och ryggraden och lite revben. Och något som kanske är magsäcken eller nåt? Hon gick i alla fall inte igenom detaljer på kortet. Jävla tant. Tycker man kunde varit lite mer professionell när man vet att det är första barnet som folk ska ha. Det är inte som att man går och tittar på folks ultraljud varje dag.
Hon kom även fram till att BF är 11 november istället för 17e, så nu har jag en vecka mindre att vänta på :) Nu är jag istället i vecka 20, dvs 19 veckor och 5 dagar. Eller 6 dagar blir det nu efter 24.00. Halva tiden kvar, tjoho!
Nästa ultraljud är dock inte förrän i vecka 35 (!) och nästa barnmorskebesök är inte förrän 12 augusti. Lite tråkigt att behöva vänta så länge mellan gångerna, men man ska väl vara glad att allt är som det ska och man är frisk. Det är ju därför :)

Nu behöver jag sova, är alldeles för trött :s
Godnatt!

Dublett?

Nu är jag allt orolig. Eller snarare nervös. Hjärtats mamma sa att hon hoppades på att det fanns två bebisar där inne. Igår sa hjärtats kompis "Tänk om det finns två hjärtan", och ett flertal andra har också påpekat "Tänk om det är två." Ja, tänk om?! Vad fan gör jag då? En är jag beredd på, den kan skifta tutte, och arm och man kan ha en liten chans att sova emellanåt om den bestämmer sig för att sova. Med två stycken får jag en bild framför mig med en unge på varje arm, ovilade tuttar (hoho), den ena bebisen sover, den andra skriker och tvärtom. Jag ser mig själv väga 20kg och likna Alice Cooper - by nature. Arh!
Nä, jag får sluta stressa över detta, tvillingar är rätt ovanligt och jag tror inte jag tillhör den sällsynta skaran faktiskt.

Försökte ta och piffa upp bloggen lite, men jag är så himla "oteknisk". En gång i tiden förstod jag faktiskt hur photoshop fungerade och kunde göra lite fint med bilder, men idag används bara paint (för allt annat kostar) och jag kan inte få det sådär fint som jag vill ha det. Men detta får duga sålänge i alla fall. What to do, liksom?

Idag jobbade jag sista dagen för denna veckan, och det tackar jag för. Eller snarare min rygg. Herregud vad den har gjort ont sen i måndags! Idag kom jag återigen knappt upp från sängen, och när jag väl stod upp så högg det som fan ner i benen. Ajaj :s

Nu ska jag ta och dricka lite mer vatten och försöka fördriva tiden i 1½ timme till.
Ha det gott!

Jävla virrpanna

Igår ringde jag mamma och frågade vad tusan jag skulle göra angående ultraljudet på torsdag. Jag hade blivit av med kallelsem och visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Jag kommer hem och sent på kvällen kommer jag på att den kanske ligger i en av alla väskor, och jag letar som en tok. Efter ett par minuter hittar jag den och ska se så att det faktiskt var 14:30 på torsdag, och vad ser jag? Du är kallad till ultraljud måndag 21 juni klockan 14:30. WHAT?!?! Jag skulle alltså varit där igår på dagen!! Hur FAN kunde jag se så fel? Det roliga är att jag har sagt den 24e heeela tiden, ända sedan jag öppnade kallelsen. Så jävla yr jag är. Fick i alla fall ringa till dom idag, och jag fick en tid till imorgon 19:00. Tjo! En dag tidigare än vad jag varit inställd på i mer än en månad, men två dagar senare än vad de hade planerat. Det ska bli spännande faktiskt, att få se Bulan, min lilla klump ♥

Annars idag då. Jobbade lite i Lomma hos en trevlig tant. Blev efter halva städningen alldeles kallsvettig, yr, illamående och svimfärdig och det var inte alls trevligt! Fick sätta mig ner och den trevliga tanten gjorde mig en macka med marmelad för att jag skulle få upp blodsockret. Så himla snällt! Jag hade ätit en sådär 2½ timme tidigare, men tydligen är det någon annan som verkligen tar upp all näring betydligt fortare än vad jag förväntat mig. Får väl börja gå med matlådor till jobb nu, hihi :p

Är så tokigt trött idag. Somnade vid 01 inatt, vaknade 03 för att hjärtat låst sig ute och ringde och väckte mig, sen låg jag vaken till strax efter 04 och vaknade sen 06:30. ARH! Nu vill jag bara hem och sova, men då vaknar jag väl vid 03 inatt och är dödspigg. Isch.

Nä, ska ta och göra något lite mer "vettigt".


En helt vanlig måndag

Idag vaknade jag och hade fått ett sms för 10 minuter sedan, att jag skulle vara på ett ställe om en halvtimme. När jag vaknade var det 20 minuter kvar. Det blev en aning stressigt, bara för att folk klyddar till det ordentligt hela tiden. Fick ett sms av chefen att den jag skulle jobba med skulle höra av sig klockan 12, vilket klockan inte alls var. De var färdiga 11. Aja, det blev ett par timmars jobb i alla fall, även om det klyddar så hemskt.

Fint väder har vi haft hela dagen också, vilket är på tiden. Lönt att ha sommar utan sol, liksom. Tyckte mig dock se lite för mycket svart på himlen innan, men man kan ju hoppas att det är på väg bort.

Sen pratade hjärtat med fastighetsägaren till nya lokalen idag, som även har hand om huset, och han sa att han skulle försöka få klart det så fort som möjligt så vi kunde få hyra det. Men jag vet inte vart jag ska hitta billiga tapeter och golv och sådär.. Det är inte så stora rum, vad jag kommer ihåg, och jag vill mest ha en fondvägg i varje rum och då är det roligare med tapeter. Det går nog rätt så lätt att hitta överblivna tapeter på blocket, eftersom det ändå inte krävs så stora mängder. Juniors rum vet jag dock inte hur det ska se ut.. kanske i nåt grönt/gult eller ljusbrunt eller nåt. Kan ju inte påstå att min inredningsförmåga är sådär jättebra :p

För övrigt är det sista gången jag städar i en vit tröja, jag kände mig alldeles skitt efter att ha tvättat fönster idag :(

4 månader

Att räkna hur långt gången man är, måste vara så enkelt och självklart för alla utom mig. Jag blir så himla förvirrad hela tiden. Men nu har jag nog fått det något sånär rätt; det har gått ungefär 4 månader på torsdag, vilket betyder att det är fem kvar. Men på torsdag har dock halva tiden gått, veckomässigt räknat. Det har gått jävligt fort, och nu tror jag det återstår en enorm väntan och tiden kommer förmodligen gå galet långsamt. Jag har dock att göra under tiden, med bebissaker. Men jag vill inte riktigt "sätta igång" förrän efter torsdag. Det blir som något slags klartecken. Fast jag kunde inte hålla mig från att köpa en vagn. En bastant jävel som ändå knappt väger något, med svängbara framhjul och ligg- och sittdel. Det var ett riktigt klipp. Och det kommer det att vara om det inte kostar mer att byta däck på den, än vad själva vagnen kostade. Men slår man ut det på 2-3 år så blir det nog rätt bra ändå.

Och lilla söta hunden har åkt hem igen :( Polisen ringde mig vid lunch och sa att de hade fått in en anmälan igår (alltså FYRA dagar senare) och hunden stämde in på beskrivningen. Det var med lite sorg i hjärtat jag lämnade min nyfunna vän. Fast värre var det nog för hjärtat, han blev så ledsen! :( Fick dåligt samvete för att han inte hann säga hejdå. Men det var bra att hunden kom hem igen, även om det tog fyra dagar för ägarna att ringa och anmäla honom försvunnen. Jag hade för fan ringt direkt!

Imorgon är det då även måndag. Första jobbdagen på veckan. Pratade med min chef tidigare idag, och hon sa att jag skulle jobba imorgon. Hon sa även (plus att jag bad henne) att hon skulle maila mig infot om tider, adresser och sådär, och det sa hon att hon skulle göra. Nu är min klocka 23:37 vilket betyder att chefen sover och jag har fortfarande inte fått något mail om vart eller när jag ska jobba imorgon. Alltså, vad fan är det för något jävla system?! Förväntas det av mig att stiga upp tidigare och stressa med att få igång och dator och kolla min mail? Jag går i normala fall upp 15-20 minuter innan jag ska iväg då jag är så sjukt morgontrött, och det handlar om viktiga sovminuter för mig. Glöm det att jag ska gå upp tidigare bara för att folk inte kan ta sitt ansvar och göra vad som är sagt. En hel dag har hon haft på sig. Hur fan ska jag veta?
Bara några månader till..

Nu tänkte jag sätta igång Satc-filmen. Eller om man kanske skulle kika på lite Greys.. hm..

Tråklördag

De enda som väl har riktigt roligt idag är prinsessans och hennes soon-to-be-make och alla andra töntar som intresserar sig för deras bröllop.
Om folk sen hade bemödat sig med att stiga upp i tid så hade inte hela dagen försvunnit till att sitta inne i en sunkig lägenhet. Men nu skiter jag i vilket, jag ska tvätta klockan 16, bara det är illa nog, så nu tar jag och försvinner ut. (Kanske kan man hitta en annan tvättid om inte så länge istället..? Hihi)

Cravings

Jag vet inte vad det är med mig och nektariner nu förtiden.  Är ju helt galet förtjust i de där små sakerna. Persika vill jag inte ha, tycker de är läskiga med sitt ludd. Men ett par nektariner, mm.. och en massa körsbär och vindruvor och jordgubbar. Arh! Och jag har aldrig varit mycket för frukt och grönt innan. Ibland har det väl gått an, och klart man blir sugen på ett äpple då och då. Men nu är det andra bullar. Måste ta och besöka Möllan lite och köpa billig frukt där. Kommer se till att alla försäljare går med storvinst, haha!

För tillfället är jag väldigt hungrig och galet sugen på kycklingsallad. Synd bara att det är så lite majs i dom.. plus att jag hade behövt spets den med min krydda lite. Så att det smakar nåt också.
Amen nej! En grillad fet köttbit med potatissallad och goda såser.. Herregud vad jag vill bo i hus och grilla varje sommardag!


När jag tittar på denna bilden kan jag nästan tänka mig att äta svamp också. Tänk er då hur långt det gått, jag har aldrig ätit svamp i hela mitt liv!

Jag har fått ett barn

Den där lille hunden jag hittade igår är fortfarande hos mig. Ringde polisen tidigare idag och frågade om de hade fått in någon anmälan, men icke. Polismannen tyckte att jag skulle återkomma på söndag eller måndag. Lade som sagt ut en annons på blocket, och folk är så jävla fula. Så fort de ser "chihuahua" så ser man dollartecken i deras ögon. Jag fick ett mail från en kille vars brors dotter hade varit ute med hunden, och den hade sprungit bort. Sen fick jag ett mail från en tjej vars systers dotter hade varit ute med hunden, och den hade sprungit bort. Trots dessa två "bortsprungna" hundar i Skåne, hade polisen ändå inte fått in någon anmälan. Sen visade sig att den ena bara kunde beskriva hundens personlighet och inte utseende och ingen av dom träffade rätt på halsbandet. Alltså, vad fan finns det för folk egentligen?
Det som gör mig mest ledsen är att ingen verkar sakna honom.. han är så liten och så jävla snäll, söt och lugn. Han fattade tycke för mig direkt när jag gick ur bilen, och tokskäller efter mig så fort jag går ifrån honom. Jag hinner inte ens komma till ett annat rum innan han är helt förtvivlad. Jag tyckte Milton var klängig och mammig, men den här plutten är nog aningen värre. Han ska ligga i knäet konstant, vilket han gör just nu, snarkandes för fulla muggar.

Imorgon är det fredag och det var meningen att vi skulle åka till Köpenhamn och äta lite KFC, men som det ser ut nu får det hämtas hem till mig istället. Det går inte att lämna hunden.

Och jag är förbannat sugen på att åka till Egypten. Det hade varit så gott med sol, att få titta på pyramider och rida kameler.
Hm, och appro på kameler så vart jag och tittade på Satc idag, och jag vart himla besviken :s Jag hade verkligen förväntat mig mer, men fick istället en film utan handling. Eller liiiite handling fanns det, verkligen lite. Får ta och kika på ettan igen, för att få jämna ut det, haha.

Idag börjar vecka 19. Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså. Nästa torsdag är det dags för ultraljud, hoho. Så spännande :o Känner ingenting, inget illamående eller nånting. Bara ryggont när jag varit igång ordentligt, vet inte om det är foglossning eller nåt annat skit. Och halsbränna, men det kommer bara när jag är hungrig. Så all in all är det problemfritt :)

Gonatt!


Så jävla tröttsamt

Jag blir snart knäpp på allt skit här hemma. Ens saker får aldrig vara ifred, saker försvinner och saker tar slut och till på köpet känner mig sig galet ovälkommen och stressad över att få komma härifrån. En massa sura jävla miner för att x vill ha det annorlunda än y, och en massa gapande på det. Let's see how well it goes in the end. I eftermiddag blir det Satc, ska bli trevligt. Nu tänkte jag ta och ringa polisen igen och se om någon saknar sin hund. Ha det bra!

Vibrationer i magen

Imorgon går vi in i vecka 19. Fattar ni att det bara är halva tiden kvar, plus en vecka? Imorgon är det också en vecka kvar till ultraljudet. Det sägs att de första rörelserna i magen känns som bubblor eller vibrationer, och jag har varit helt nervös för att jag inte känt något. Men de senaste veckorna tycker jag att det vibrerar emellanåt, men det är svårt att känna om man inte är still. Idag när jag gick ut ur bilen och donade och hade mig, så känner jag hur det vibrerar som fasen på höger sida, och jag börjar leta efter mobilen, haha. Reflexmässigt trodde jag att det var mobilen som ringde, men det var nog Bulan som tyckte det var skönt att slippa sitta i den skumpiga bilen, hihi. Tycker det är så grymt häftigt. Hoppas verkligen att han/hon är frisk bara!

Upphittad hund

Ida när jag körde hem från jobb vid 12.20-tiden så mötte jag en bil och efter bilen sprang en hund. Först förstod jag inte riktigt vad jag såg, men per automatik stannade jag och satte på varningsblinkers. Såg inte hunden nånstans men kallade ändå på hunden som dök upp bakom min bil. Fick lyfta upp en sprattlande hund och in i bilen snabbt som attans så att den inte skulle hinna försvinna igen. Ringde polisen som inte kunde göra mycket, de hade inte fått in någon anmälan. Nu ligger mina kontaktuppgifter hos polisen i alla fall, om ägarna skulle ringa och anmäla hunden försvunnen. Har lagt in en annons på hittadjur.se och på blocket.
Det är en liten svart blandrashund, med knorrsvans. Vitt på tassarna och på under hakan och mer vitt på bröstkorgen. Han är antingen kastrerad eller så har kulorna inte trillat ner, för jag hittar inga. Han har ett litet underbett. Ser ut som en större typ av chihuahua fast utan de där stora ögonen. Sen verkar det som att han har fem tår på båda baktassarna :o

Om någon vet något om en försvunnen svart liten blandras så hör av er!


Flyttdags!

Idag vart det tydligen bestämt att hela verkstaden nu kan/ska flyttas till nya lokaler. Betydligt större lokaler. Den 1/8 ska hjärtat vara ifrån nuvarande lokalen, och det är myyyyyycket som ska flyttas! Hälften av mopederna går inte att köra då de är i delar, så det får bli ett par rundor med släp. Sen är där ungefär en miljon saker på lager, och mitt hjärta är inte så organisatorisk av sig så allt ligger i en jävla röra, ungefär.
Men.. det måste ju gå att få tag i kartonger av nåt slag, eller lastpallar med skydd om, så man redan nu kan börja packa ner. Det är nog bäst att min hjärna tar och sätter igång med det snarast.
Sen är huset precis bredvid den nya verkstaden, men hyresvärden ville först få lokalen överstökat. Huset ska som sagt renoveras. Gubben ser till att byta fönster och måla utsidan och göra huset fint att titta på, och vi tar hand om insidan. Hej blocket och överblivna tapeter och billiga golv! Attans, nu försvinner mina dagdrömmar iväg igen..



Tänk om man hade kunnat bo såhär..

Tisdag. Eller..?

Idag är min rygg helt snäll mot mig, tack och lov. Igår var den helt okej också faktiskt. Det vart inget jobb idag, och igår blev det hela 2½ timme, tjoho! Haha. Nä, men det lugna jobbet igår var inte så påfrestande för ryggen faktiskt. Imorgon blir det nog en annan femma, men det återstår att se. Tvivlar på det, då jag inte är ensam denna gången. Men jag har köpt lite grejer som förhoppningsvis ska underlätta för ryggen, hoppas att det kommer imorgon.

Annars idag känner jag mig utvilad. Uttråkad men utvilad. Och en aning hängig. Av någon anledning.. Men man får se ljuspunkterna, på torsdag ska jag gå och se Sex and the city i alla fall, och det ser jag fram emot. Sen är det bara en vecka tills man får se Bulan, tjo! Lite läskigt men samtidigt spännande. Kan man sen bara få tummarna loss, så kanske vi kan få huset också. Fast det måste målas och renoveras en del, örk. Men hoppas ska man inte göra, inte för mycket i alla fall.
Tycker jag har lite svårt för att hålla koll på vilken dag det är, känner mig så förvirrad :s Haha. Dagens i-lansproblem.

Kanske skulle ta och läsa bok två i Twilight-serien..

Det går uppåt. Igen..

Jag hamnade alltså i en tjockisperiod i för många år. Sen lyckades jag bli av med 12-13kg (tjoho!) men nu är de fan på väg tillbaka igen. Dock är det inga tjockiskilon som kommer, men det är ändå lagom jobbigt tycker jag. Alla mina jeans blev för stora, och de kan jag nu använda och växa i igen, haha. Men även de börjar strama om rätt så rejält märker jag, jämfört med skejtar-looken de bidrog till ett tag. Ändå har jag inte gått upp 12 kg, utan "bara" typ 6kg eller nåt sånt. Det lägger väl sig på olika ställen helt enkelt. Och större blir det. Men man ska inte haka upp sig på det dåliga, det kommer ju av en bra anledning och mycket av det försvinner fort igen.

Just nu är jag så jäkla trött att ögonen går i kors. Det är så jävla jobbigt alltså. Sitta upp och sova, med munnen öppen och huvudet trillar åt sidorna hela tiden. Oh vad jag längtar efter min underbart mysiga säng nu..!


Ny vecka

Och så vart det måndag igen. Mitt och hjärtats anniversary idag också, enda positiva med denna tråkiga måndagen, hihi.
Det vart jobb idag, lite omständligt men till slut blev allt rätt i alla fall. Det var dock lite onödigt att gå dit två stycken, då köket inte skulle städas. Lägenheten var jätteliten och alldeles ren :o Så det blev bara några timmars jobb, men några timmar är bättre än inga alls. Synd bara att det är så tidigt på morgonen, jag hade gärna sovit ett par timmar till.

På torsdag har halva tiden + en vecka till, gått. Tiden går så galet fort! Den 24e är det dags för ultraljud, ska bli kul. Är mest rädd för att jag ska gå vilse, irra runt där inne i år och dar. Usch.
Hjärtats föräldrar kom ju hem i.. i lördags. Vi åkte och åt lite, och under hela tiden kunde jag känna lill* Junior bubbla runt i magen. Det var lite läskigt. Som att det vibrerar på sidan, samtidigt som det kittlas också. Fast på insidan :s Men då finns det i alla fall något där :)

Nu är jag hungrig igen dock. Åt smaskiga mackor hemma hos mamma efter jobb idag, men det hjälper ju inte mig nu :o Mm.. mat..

Aja, ha det bra!

Förändring?

Hm, försöker ändra på designen lite här, men sidan som hjälper mig med allt vill inte riktigt funka så det får vara såhär sålänge :)
Liite somrigare men vet ändå inte om det känns som jag. Fast headern blev bra i alla fall. Blev sugen på jordgubbar nu bara för det.. :(

Annars då? Min rygg är fortfarande inte samarbetsvillig.. Den har värkt hela dagen, hela tiden.. så himla tråkigt. Nu gör det till och med ont framåt sidorna. Usch och blä.

Hjärtats föräldrar kom hem från sin 1½ månads långa semester idag. Trevligt att träffa dom igen :)

Nu ska jag ta och planera lite, ha det bra!

Rätt så jävla jobbigt

Igår var det dags för en diabeteskoll. 08.00 skulle jag vara där, på fastande mage. Gissa om jag var trött! Barnmorskan var snäll och klämde i lite citron i sockerlösningen, och sen fick jag dricka det. Smakade inte så hemskt faktiskt. Lite kolsyra på det så hade det nog varit riktigt gott. Fast det söta fick det dock att klibba i munnen ändå. Två glas sockerlösning slank ner i min 12 timmars tomma mage. Sen skulle jag sitta och vänta där i två timmar. Efter knappt en timme började jag känna mig yr och svimfärdig, förbannat hungrig och jättetrött. Blev alldeles kallsvettig och kände hur min mage började klydda. Fick ta och kila in på toan illa kvicks och där tömdes min tomma mage. Fick tvätta ansiktet med kallt vatten för att det jävliga skulle försvinna. Satte mig och väntade igen men det tog inte mer än 20-30 minuter innan det var dags igen. Det kändes verkligen som att jag skulle svimma, så himla läskigt. Efter andra rundan lyckades jag ta mig en snabb powernap och sen var det dags för stick i fingret. Ingen diabetes, än sålänge. Tack och lov! Hoppas att man slipper det. Ska göra ett test igen senare.

Idag var det en lätt dag på jobb. Eller ja, lägenheten var lättstädad och jag gjorde i princip allt utom köket på 3½ timme, sen kom S och hjälpte mig med det sista. Skönt att komma hem tidigt, tänkte jag. Kommer hem till en lägenhet utan golv, då det är dags för nytt golv denna gången. Gick och la mig lite i sängen och vilade eftersom jag var så grymt trött, och när jag ska gå upp efter 10 minuter så gick det inte! Fattar ni?! Det har varit problematiskt att vända sig om nätterna, och även att gå upp, men idag tog priset. Jag fick verkligen rulla ur sängen, och sen kunde jag inte stå upprätt för att det högg som knivar i ryggslutet och ner i benen. Fick gå som Ringaren i Notre Dame innan jag kunde krypa tillbaka till sängen. Den är skön den ♥ Sen fick hjärtat vackert dra mig upp ur sängen. Fan vilket skit, det gör verkligen så jäääävla ont!!

Nu ska jag lulla vidare och göra ingenting. Ha det bra!

Imorgon är en annan dag..

Imorgon börjar jag redan 07:30! Det är snuskigt tidigt tycker jag. Fast jag slipper i alla fall köra ut till Svedala först. Först är det i Malmö och sedan Lund, så det blir cash imorgon också. Min rygg gillar det ABSOLUT inte, men vad fasen ska man göra liksom? Köpte ormsalva på apoteket som ska lindra muskelvärk och det gör den faktiskt, så får ta och kleta på den när det blir för bedrövligt.

Jag föll för övrigt för frestelsen och köpte en iPhone. Eller ja.. jag förlängde mitt abonnemang och med på köpet kom mobilen. Jag har hela tiden trott att dens avancerade stil skulle ta död på mig, men så är icke fallet. Den är förvånadsvärt enkel, men jag tror inte att den sparar numrena om en kontakt har mer än ett. Observera att jag Tror. Sissels ena nummer försvann, men kanske det aldrig sparades på sim-kortet i förra telefonen.. Får kolla hur det står till med pappas nummer :)
Det enda dåliga jag hittills noterat är batteriet. Det är år 2010, det släpps gräsligt avancerade telefoner och iPhone räknas förmodligen till den kategorin. ÄNDÅ är batteriet så jävla dåligt att det inte finns ord för det. Det är verkligen under ALL kritik. Att den ska behöva laddas varje dag? Då får man ju ta och köpa med en billaddare så man kan ladda den under dagen om man är iväg och har använt mobilen "för mycket".

Aja.. ha det bra sålänge!

Jag tackar för mig

Man får väl vara glad över det fåtal dagar sol vi fick. Så himla typisk svensk sommar. Men det blir kanske bättre sen, man kan ju alltid hoppas. Idag trodde jag att jag skulle jobba men så vart tydligen inte fallet. Lite halvkasst system att maila ut på söndagen om vad som händer på måndagen osv. Jag sitter inte hemma framför datorn och väntar, flera timmar i sträck. Igår vid nio skickade jag iväg ett mail och frågade om hon glömt mig och när jag kom hem och kollade mailen vid halv två på natten fanns där ingenting och då vart det för sent att ringa. Bättre att dela ut scheman veckovis istället tycker jag. På torsdag ska det göras ett diabetestest, får dricka nån äcklig lösning och sitta där i två timmar :s sen är det bara två veckor kvar och jag längtar! Ha det bra!

Helt slut

Igår och idag vart det lååånga dagar på jobb, har stått upp i princip 18 timmar för båda dagarna. Min rygg skriker verkligen nu. Och mitt knä och mina fötter. Hur ska det bli sen då? :s Men det ger i alla fall pengar och får gå sålänge det går som sagt.

Appro på annat så har sommaren äntligen hittat hit! Jag fick min första bränna igår; liten, rosa och ojämn. Haha. Idag blev jag tydligen också lite röd på armarna men jag vet inte hur.. har ju varit inne hela dagen. Och kört med fönsterna nere. Hm. Fast något mer än bonnabränna lär det inte bli, har inte ork eller tålamod till att ligga och pressa nånstans :s Får smörja mig med Dove's bli-brun-hudlotion istället.

Käre faren kom hem från Usa igår, kan ni tänka er? Så himla synd om honom. Åkte dit i måndags eftermiddag och kom hem igår :o

Ha det bra!

Sommar sommar sommar

Hm.. Idag är det 1 juni. Ett halvår kvar på året. Året som hittills inneburit snö i mängder och regn i mängder. Kan det ha varit ca 2 veckors solsken vi fått totalt? Idag börjar sommarmånaderna. Anser jag. Juni är i alla fall ingen vårmånad. Men vad får vi om inte regn? Vilket jävla skit.

Vart i Lund idag och jobbade. Gick därifrån 4 timmar senare och det kändes som att jag fått ichias på båda sidor i ryggen, plus att nedre delen av ryggen gjorde gräsligt ont, typ vid svanskotan. Fick smörja på med muskelliniment och nu är det lite bättre. Nu är både jag och ryggen mest bara trötta.
Milton tittar så konstigt på mig när jag går upp halv sju på morgonen. Precis som att han undrar vad fan jag gör uppe och springer. Sen går han och lägger sig på min kudde och fortsätter sova. Lilla söthjärtat ♥

Imorgon är det lite mer jobb, bäst att ta med att smörja ryggen. Vill helst inte trycka i mig alvedon och såntdär :s
Oh, kanske blir det lite kycklingsoppa när jag kommer hem också. Mm..


RSS 2.0