Jäkla klåda

Alltså, om man låter det gå för länge mellan sina ben-rakningar, så blir man tusan galen. Nu börjar håren växa ut igen och det kliar satan ta mig. River snart hål på benen för tusan. Jag kan ju också ta och hoppa in i duschen och raka benen, men det är  jag för lat för att göra. Börjar bara frysa då :p

Pratar med mitt (o)kära ex på msn just nu, och jag blir som vanligt sådär (härligt) irriterad, på gränsen till förbannad. Om jag bara kunde få mina tummar loss och åka och hämta mina grejer, så kan jag sudda bort människan ur mitt liv för alltid. Det ska väl ändå kunna gå och kommunicera normalt med folk kan man tycka. Tydligen gör det inte det, så det är för allas bästa om det bara kan få ett ordentligt avslut så fort som möjligt.

Jag är ju ungefär världens mest tråkiga person att ha som sällskap emellanåt. Skulle kolla på Dödligt Vapen igår, och somnade efter halva filmen. Fast det är klart, jag skyller på min rygg :p

Arh, nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem. Börjar bli lite tråkigt här nu tycker jag :( Får väl kolla på lite tv och hoppas att han kommer snart :o


Emmaboda

Igår vart det bilträff på Svågertorp. Inte en sådär jättestor samling bilar, men det var trevligt ändå. Jens är så jäkla ball när han berättar grejer, skrattar så jag knappt får luft. Sen åkte vi till industriområdet vid toys r us och så körde de lite där. Hjärtat hade förbannat roligt med sitt körande, kasade runt på gatan skitlätt tack vare sina dubbdäck. Suck.

Den 16e maj åker vi till Emmaboda för att kolla på tävlingar. Tomas skulle vara med å köra också, om de får rätt på hans bil. På riktigt denna gången. Sist hade han kört den i 15 mil innan den gick sönder. Dyrt som fan blev det. Ja, och tydligen sover vi i bilen. Jag bara "wtf!", får sova som en uteliggare och knappt duscha :( Får säkert pissa i skogen också. Argh, och som dom kommer bränna däck alltså, det luktar så himla äckligt.

Ah, såg nyss vad klockan var. Måste göra mig klar och sen åka till optikern. Mitt i rusningstrafik, så jäkla nice..

Inköp

Ja, alltså.. kom på imorse, när jag låg och mös i sängen, att jag behöver köpa nya sommarskor. De jag har haft de senaste två åren, är underbart sköna och jättefina, men tyvärr lite väl slitna. Finns inte så många ballerinaskor som man ser normal ut i, faktiskt. Sen hittade jag ett par stövletter på scorett som var skiiitfina, men det finns en liten chans att de blir alldeles för varma i sommar.. usch ja, dagens i-landsproblem.

På onsdag ska vi tydligen till landet (?) och supa lite, haha. Skönt med en dag ledigt mitt i veckan. Fast jag är visserligen ledig imorgon också. Tar mig själv ledigt även på tisdag, orkar fan inte med det jävla skitstället. Måste finna lite motivation. Och skicka in ansökningspapper till Eslöv så jag kan börja plugga. På riktigt den här gången.

Var i Helsingborg igår, det var faktiskt inte sådär jäääättemånga bilar. Färjorna kom hela tiden så de fick sluta köra för att släppa fram lastbilar och familjebilar och grejer. De körde med motorcykel och hade skoj. Och hjärtat såg sin favoritbil och blev alldeles till sig. Måste erkänna att den var skitfin. Fast jag såg min lila Honda och stod å dreglade över den hela kvällen.

Ikväll blir det mys :D

Familjeliv

Ja, det är kanske inte så illa som man först trodde. Träffade den lilla igår, hon var skittuff :) Och han var jättesöt som pappa, så snäll och go :) Eller som när han sätter igång och pratar om sina bilar, när han buskört eller meckat. Han riktigt lyser upp och man ser den lilla pojken komma till ytan :p Han är så söt.

Ska iväg och rida senare idag, om jag bara får veta när :o Sen ikväll eller senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se :)
Adjö

Helg och sånt

I fredags vart det mest bara mys. Rätt trevligt faktiskt. Sen i lördags låg jag och sov typ hela dan. Vaknade först vid åtta kanske, eller vad det var, sen skulle han jobba lite så jag sov till tolv. Sen kolla vi på tv, var ute å gick lite sen åkte jag hem. Vid 20 kom han med sina kusiner, då skulle vi till Helsinborg och kolla på streetracing lite grann. Galet många tjusiga bilar. Hittade till och med en som jag ville ha. Han bara "ja men fan, synd att jag nyss sålde min". Haha. Nån nörd i bmw körde drifting tills han small sitt bakdäck sen kunde han ju knappt köra därifrån. Slog gnistor och skit från fälgen. Efter att vi flyttat runt lite, tack vare polisen, så åkte vi hem. Väl i Bunkeflo igen skulle de pilla med kusin-bilen. Åkte i den också innan den gick sönder. Det var skitkul däremot :D Väntade mig att jag skulle pressas bak mer i sätet, men så långt kom vi aldrig innan den havererade.
Ska hjälpa till att bygga ihop hans Eclipse, får till och med välja vilken färg den ska vara. Haha.
Det har i alla fall varit en trevlig helg. Har nog aldrig gått så mycket tillsammans med en människa innan. Eller jo, klart jag har, men aldrig att nån av ex:en har varit så "ska vi gå ut och gå lite?" eller så snälla, eller nånting. Rena rama kapet ju :p

Jobb imorgon, ledig idag. Hoppas ju att jag är ledig på onsdag också men det tvivlar jag på. Skulle börja en ny tjej imorgon som var såååå pålitlig, hon var aaaaldrig sjuk och ställde aaaalltid upp. Nu kommer hon inte :o

Ska väl iväg lite sen igen :)
Hejs

Skön helg

Ja, så lång som helgen känns nu, har den inte gjort på evigheter. Åkte till Bunkeflo igår vid sju, gick och lade mig vid tolv eller så. Då hann vi ändå se Rush Hour 3 (igen) och Too fast too furious. Jäkla ambitiöst alltså. Och Milton älskade att springa runt på åkern på kvällspromenaden. Älskade lilla hjärta.
Det var nog ett bra jäkla tag sen man hade å göra med en så snäll människa faktiskt. "Jag kan ju hålla hunden så slipper du, om du nu har ont i ryggen" eller "ja men stanna du här så går jag ut med honom". Det hade ALDRIG inträffat med ett annat fall man hade å göra med innan. Oh, och killen verkar ha FETT med cash, haha. Han köper bilar till höger och vänster, säger att han ska styla min lilla fiesta och att jag inte ska betala nåt. Tack men nej tack. Det känns bara dumt. Är inte en som utnyttjar för snälla människor på det viset.
Hah, och ikväll ska jag åka värsta bilen till Helsingborg och kolla på streetracing. Ska se om jag kan fota bilen utan att bli klassad som idiot. Känner ju faktiskt inte människan som har bilen :o

Jaja. Är hemma nu i ett par timmar sen bär det av igen. Tyvärr är det lite jobb i stallet imorgon, men det är ändå rätt så hemtrevligt. Och förhoppningsvis är jag ledig på måndag :D
Puss

Linser

Alltså. Jag har bara använt dom i typ 1½ dag. Hade dom i för många timmar ena dagen så tänkte att jag skulle vila ögonen lite. Men det är ett jäkla klydd med att få i dom alltså. Har inte kommit på rätt teknik än. Jävelskapet lossnar ju inte från fingret när jag ska ha i den. Men nu måste jag se till att ha i dom så mycket jag bara kan, för att vänja mig. Känns som att jag ser lite sämre, vet inte om det brukar vara så, eller om jag faktiskt gör det.

Hade världens goaste samtal igårkväll :p Han är för söt.

Bete

Den 1 juni åker lille Rocky på bete. Får hoppas på att vädret är bra bara :)

Redan så storslagna planer. Måste lugna sig lite, annars går det nog bara utför.

Ska ut å rida om nån timme, med Madde. Har inte hela dan på mig så det är bra att det går fort. Tror jag måste köpa något nytt att ha på mig också, till ikväll. Vad som inte spelar nån roll här, är att jag redan har x antal plagg som fortfarande väntar på att få användas en första gång. Men det måste ju passa :p

Måttligt intressant blogg det här. Mest tidsfördriv :p

Helge

Idag skulle jag jobba själv, i typ 3 timmar. Fullkomligt värdelöst men väldigt skönt att slippa tanterna, och för en gångs skull få en kort arbetsdag. När jag är på det ena stället så kommer Helge. Efter mycket tjatter och efter att ha försökt bjuda mig på cola och mackor, så frågade han om jag var lika svårflörtad om han hade bjudit ut mig på middag. Jag bara "nää.. mat måste man väl ha", han bara "...... menar du allvar??" och så var han snabb som tusan med å skriva ner sitt nummer. Haha. Känner mig så fjollig, men det var lite skojigt. Han är söt :p Det är förmodligen bara jag i hela vida världen som tycker det, men skitsamma.

Idag är det ridning igen. En vecka går förbaskat fort. Väljer rätt så långt fram, så jag hoppas på att Tindra går :p

Fortsatt träning med å ha Milton lös även här hemma. Det går faktiskt bra, han är jätteduktig. Men jag gillar ändå inte att där är en massa trafik omkring och sånt.

Jaja, ska ut en runda nu och sen iväg till stallet

Linser

Idag fick jag mina linser. Eller ja, ska ha dom på prov och vänja mig i typ två veckor. Men redan nu känns det nice. Det kändes lite knepigt precis i början, att ha en massa tjafs i ögonen.

Mötte far min och Milton när jag kom hem från jobb. De var ute på promenad och Milton blev tokglad och kom farandes i full karriär mot mig. Han är så underbar. Sen gick vi en liten promenad och han fick springa lös. Han var så himla duktig, han jagade bara upp ett par duvor i trädet en gång. Hade honom lös nu ikväll också  men då fick han syn på en kanin. Lite svårare att få honom att stanna kvar då, eftersom kaniner inte flyger upp i träd. Dock hann jag få stopp på honom innan han satte av. Det går ju att ha honom lös men det är inte så  himla roligt med bilar precis på andra sidan muren, eller diverse hundar som skrämmer slag på honom. Men övning ger färdighet :)

Jaha, ska lägga mig och kolla på lite One Tree Hill innan jag slocknar. Blir så förbaskat trött av jobb :(

Uttråkad

Ja, det är väl lätt att det blir på det viset. Har ändå varit ute i stallet ett par timmar, ridit lite. Rocky vart helt pigg, galopperade som värsta dåren. Han hade fått nya skor. Kanske därför? Haha.
Nya  ponnysar har vi fått också. De fyller väl ut tomrummet efter Lilla Grå. Lilla gumman, lilla spöket som försvann in i foderkammaren ett antal gånger. Personalen vart av med henne, och sen hittar de henne med hela huvudet i foderkärran. Usch, hon var så söt. Hoppas nu bara att hon kommer till en unge som kan rida henne ordentligt.

Mhm. Trots stormen och ovädret igår så är det helt okej väder idag. Tog en 40 minuters promenad med lilla hunden tidigare, snart dags för en till. Han ligger och sover så gott i sängen att jag inte riktigt vill väcka honom.. :/

Jaja, hejdå

Lita på människor? Icke

Har nog inte litat på en kotte till fullo, sen jag var 15. Jävla pisseupplevelser man gick igenom då. Eller ja, litat på folk har man väl, mer eller mindre. Oftast mindre. Men inte sådär som det är meningen, när man känner sig trygg och så ni vet. Eller är det så man känner? Jag har slösat bort ca 3½ år på att vara med en människa jag trodde jag litade på. Jaja, alla gör man sina misstag och så även jag men han har alltid funnits där. Fram tills nu. Och det var egentligen innan han skulle försvunnit. En klenare människa får man nog leta efter. Att inte vilja kämpa för något man vill ha. Jag förstår inte att man inte gör det, att man är så vek eller feg att man hellre skiter i det än att få lite smuts under naglarna. Bygga upp nåt som känns bra, och lura in den andra personen i nåt lömskt jävla nät, och sen bara "nej". Fuck you. Argh

Jaja. Jobb kan suga min röv. Jobba för många timmar om dan, och inte ens få betalt för det. Svinigt jävla avtal och förbannade jävla misslyckade människa till chefjävel.

Fy fan vad jag är förbannad.

Slutkörd

Jävla stressande det här alltså. Börjar jobba 07-07.30 och är fan inte hemma förrän 18 som tidigast och sen rusa iväg till stallet. Imorgon ska jag upp 05.30 och det är egentligen dags att sova nu, men jag måste varva ner. Igår kom jag till stallet typ 16.45 och vi börja rida 17.00 :o Som tur är så sms:ade jag lousie så jag fick sabino på hoppningen :p Det gjorde inte så mycket ändå, jag valde rätt långt fram oavsett. Jaja.. hoppningen gick väl sådär. Kanske inte på min bästa sida, jag skyller på stressen. Och andra tråkmånsar till hästar som bara sprang vid sidan av hela tiden.

Red Rocky idag. Inte så länge men det blev en runda till Hydro och lite galopperande där. Lite svårt att få honom att bara trava men det gick ändå. Hoppade över den lilla stocken som ligger där också, det var skojsigt :)

Jaja.. Och du suger fett. Vad annars kunde man förvänta sig liksom?

We've gone silent

Okej. Vi börjar med att det finns gränser. Det vet alla. En del skit förtjänar jag, absolut. Men när man vuxit på den lilla tid som gått, och inte alls är samma person. Man försöker, man Visar att man försöker, och man Tror att allt är bra. PANG! säger det sen ligger man där fullkomligt smackad halvt fördärvad.
Att det är DU som är orsaken till detta, verkar du inte förstå. Det är som att du inte kan ställa dig utanför din tankebubbla, och se på det opartiskt. Du sitter själv och säger att ja, jag kan förstå att du blir sur/upprörd/ledsen över det. Hur kommer det sig då att det ändå är jag som blir lidande? Det finns en gräns för hur mycket skit jag är villig att ta. En del kan jag gå med på, därför att det ska jag ha. Men när båda två säger att den gränsen är nådd, så är det fortfarande fel och det är fortfarande jag som blir lidande. Nu har jag däremot fått nog, nu räcker det. Och fan ta mig om jag inte är så pass stark att jag kan stå för det också. Gäller att hålla sig upptagen på alla möjliga håll.

Haha, idag råkade jag krocka lite med firmabilen. Men det var faktiskt inte så farligt, om man ser det skademässigt. Jag backade rätt in i en pelare och hela förbannade bakrutan small. Den gick i ungefär en triljon bitar. Inga problem dock, bilen är försäkrad och vi ska bara köra och lämna den imorgon.

Imorgon är det hoppning. Onsdagen är nog mina ljuspunkter i veckan, haha. Det är så jävla roligt att rida. Och skönt som fan att få komma ut i stallet och skita i allt annat skräp som är ens liv.
Och appropå skräp. Nu åker ta mig fan den jävla muren upp runt mitt stackars skadade lilla hjärta, cos ive had enough. Dags att lyssna på vad alla andra säger och gå vidare.

Lakritspuck

Det var ta mig fan på tiden. Mor lilla hittade dom på sjukhus-området i nån affär. En sån massa reklam om den himla glassen, och sen hittar man den inte nånstans!

Köpte mig en tjusig skinnjacka idag. En svart. Diggar min röda, men det kan vara bra att ha en neutral färg också.

Tror att min lilla voffsing har feber :( Svårt att säga dock, eftersom han far runt som en dåre.

På onsdag är det hoppning. Så jäkla roligt. Blir jag inte klar på jobb i tid så blir jag vansinnig.

Är så himla kluven. Lönt att säga "vi kan väl prata imorgon istället?" när 'imorgon' kommer med tystnad. Inte ett förbannat jävla ord har man hört, och varför ska jag tjata när det var den andra personen som ville prata en annan dag istället? Och hur roligt är det att va med en man måste skämmas för, inför sina vänner? Alltså, skämmas för att man är med den personen. Och fuck you din jävla gris. Fan, jag blir så jävla lack *spit*

Busy day

Jaha. Imorse då (vid lunch, för normalt folk), skulle jag mecka med min kära bilradio. När den köptes och sattes in för en vecka sedan så fungerade den inte. "Det är nog din bil det är fel på" trodde lilla mamma. Iaf, det visade sig att det faktiskt var radion det var fel på, så vi åkte till Mobilia, in på Siba och bytte till oss en ny. Tjoho, nu visste vi hur vi skulle göra också, så det tog inte alls lika lång tid att få rätt på den nu. Den funkade i alla fall, och den lyser sådär fräsigt blått. Har bara ljud där bak, men det spelar ingen roll. Huvudsaken är att jag nu kan rocka loss när jag kör bil <3 Nörd som jag är, så har jag bränt soundtracken till One Tree Hill, så jag kan lyssna på det. Lol. Och Fall Out Boy måste jag också bränna för tusan! Attans, jag hinner ju inte.. ska kolla på tv och sova innan det är dags för en veckas piss-jobb.

Halv tre var jag på stallet. Hinner knappt ut ur bilen förrän jag ska köra töserna till McD. Andra gången denna helgen. Sen tillbaka till stallet och lyssna på lite information om Hästgymnasiet som ska starta i Malmö. Kära lilla Örs är en av ridskolorna som de kommer samarbeta med <3 Sen skulle Natta, Adam, Frida, Emma och Mikaela hoppa för Fredrik Spetz. Det var skojigt. Satt å fnissade med Sofie på läktaren, hon tyckte det var mäkta roligt att jag frågade honom vad jag skulle göra om jag inte visste vad ett "koppelräck" var. Himla 08:a kunde väl sagt "räcke". Inte för att jag hade förstått ändå, men då hade någon kunnat visa mig :p

Och i fredags fick jag fett med motion. Följde med Natta och Kalle ut. Det var bara att se till å röra på påkarna för att hålla takten. Men ärligt talat, kaggen måste väck till sommaren så det gjorde mig bara gott. Nu hoppas jag bara att hon hör av sig när hon inte vill rida ut själv, fler gånger. *hint hint* :p

Jag vet fan inte om jag är redo ändå alltså.. men det får tänkas på lite till. Inget stress bara. Och SARA! Vi måste planera lite inför sommaren. Jag behöver fett med sprit, sol och bad i sommar. Vi måste se till att komma iväg nu. Vem vill följa med (till Bulgarien?) ? :O

Aja, måttligt intressant inlägg ^^ Nu ska jag nörda mig till One Tree Hill. Jag älskar mina fjolliga tv-serier <3

Ps. Jag börjar fatta lite hur man redigerar den här jäkla bloggen. HEJA MIG! Får nöja mig med detta för ikväll. Ds

Travels on memory lane

Börjar med att gratta lilla Ella till sitt körkort. Fan vad tiden går alldeles för fort. Känns som igår du bara var en liten snorunge. Haha :p

Satt och blev lite nostalgisk med min studentmössa för en stund sen. Min älskade kära klass, och min älskade kära lärare. Hade alla varit så som han var, så jäklar hade det varit diciplin i klasserna idag. Det var så roligt. Hela klassen satt och flabbade som vanligt i klassrummet innan lektionen. Han var som alltid ett par minuter sen. Redan när han kom igenom dörrarna i korridoren och promenerade hela vägen till vårt klassrum, kunde man avgöra hans humör. Ibland hörde man att han var på uselt humör och alla 25ish personer satt som små ljus när han kom. Han skrev en så snäll kommentar i min lilla mössa <3 Och herregud, de långa kusinerna saknar man som fan också. Träffade den ena av dom på Heartbreak för ett tag sedan, men den andre har jag nog inte träffat sedan studenten :( Och mitt kära hårdrockande ex. Han var snäll som ett lamm. Och R som räddade mig från att gå under helt.
Fan, gymnasietiden är nog den värsta perioden i ungdomars liv, känns det som. Inte nog med att man slits från gamla vänner man haft i 9 år, när man börjar gymnasiet måste man göra allt för att passa in, för nu har ungjävlarna fått attityd. Är man inte si och så, eller det och det, så passar man inte in. En miljon läxor får man varje dag. Vadå 8 timmars arbetsdag liksom? Ska de nu ha så himla mycket läxor, så räcker det med 4 timmar i skolan. Roligt att komma hem 16-17 och sen sätta sig i 3 timmar till å plugga. Blö.

Argh. Alltså, förra året fick jag pengar tillbaka på skatten från den danska staten. Jag gjorde inget åt det, alltså jag inkasserade ej pengarna. I år har jag fortfarande samma summa till mitt förfogande och nu tänkte jag att "vafan, ge mig pengarna då". Men HERREJÖSSES vilket jobb det är. Först hade jag blitt av med mina kontouppgifter till mitt danska bankkonto. Sen ska jag in på en annan hemsida och logga in, och sen ska jag hitta ett jäkla konto som ingen har berättat för mig att jag har. What the flux liksom, GIVE ME MAH MONEH! Jag får väl ta hjälp av min danske riddare och se om han kan hjälpa mig.
Och jösses, appro på danska riddare. Minnena tar mig tillbaka till träningslägret på Bornholm med friidrotten. Men det är en annan historia för en annan dag.

RSS 2.0