Shopping

Igår var vi på Entré och slösade lite pengar. Eller ja, hjärtat gjorde, rättare sagt, men han slösade på ett välgörande ändamål, dvs Mig! Hihi, han var så himla gullig och sa att han gav mig en summa pengar som jag kunde handla för eftersom han visste hur gärna jag ville gå och shoppa. Tur att man har en snäll karl när man är utfattig student :) Det blev i alla fall två par skor där inne, sen begav jag mig själv till Mobilia och köpte två tröjor och ett par jeansleggins. Som för övrigt var förbannat dyra för bara lite tyg. Man kan hitta jeans i samma prisklass. Anyways, de var jättebeväma :)





Idag är jag ensam hemma (!). Det är skönt faktiskt. Det är grisigt varmt ute, så balkongen står vidöppen. För att jag ska kunna sola på balkongen måste jag sitta närmst räcket, och det är inte så lyckat med min höjdskräck, plus att det sitter några stänger på räcket, precis som dekoration, och jag är inte så sugen på att ha sådana ränder på min kropp sen :)

Här får ni se lite av min view också :o


Tönt-varning

Alltså.. jag har hamnat i min bokfas igen.. jag går runt och längtar tills jag får sätta mig ner och läsa min bok, jag går till och med runt och tänker på vad som har hänt och allt det där. En bok för mig blir som en film i mitt huvud, allt som beskrivs ser jag framför mig. Och nu har jag liksom fyra (4!) nya böcker att läsa också! :o Ihk!

Och på tal om annat.. mitt ex är dum i huvudet. Efter all denna tid är han fortfarande lika patetisk. Nu har han fått slut på skit att snacka, så nu är det som gäller att jag "tagit hans bil ifrån honom". Okej.. av hela bilen är 9.000:- hans, minus summan för Mina däck han sålde, minus den och den skulden osv. Sist vi pratade (skrek) så sa jag till honom att ge mig ett kontonummer som jag kan föra över pengar till, ingenting hände. Det har fått flera månader sedan jag sa det till honom, och det var inte förräns idag jag fick det. Och då var det inte tack vare rövhålet himself, utan hans arbetskamrat som blivit så jävla trött på Nollans tjat. Det roliga är att Nollan tror att han skrämmer mig, att han är så jäkla farlig osvosv. Jag kan föra över 20:- i månaden bara för att han ska få nåt, men nån brådska har jag inte. Jag betalar vad jag har råd med varje månad, sen ska han vara tyst. Jävla idiot.

Jaha, gnället blev visst lite längre än väntat, men so what? :p

Ikväll blir det Helsingborg som vanligt, hoppas att det inte blåser bara, det är som kallast att stå ute då.

Enough bloggin', I've got a book to read!
Nörden signar ut.

Styling

Igår åkte hjärtat iväg för att byta däck på min bil, och kom tillbaka med nya fälgar istället. 17" och mycket finare än de andra. Nu ska den bara sänkas lite också, så det jäkla jeep-utseendet försvinner :s

Idag kom nya Bilsport, med reportage från Emmaboda. Hjärtat fick första pris i Max Street, för V8-bygget i en liten BMW E30, men den stod det inget om. Alla andra som fick pris stod det om. En kille hade tryckt ner en V8 i en Volvo 740, lackat om den till guld/brons-metallic (jag vet inte riktigt) och den var verkligen skitfin. Och grym :)

Jag är på jakt efter en bok, den billiga varianten kostar 96:- och den dyrare (som känns mer nödvändig att köpa) kostar nästan 300:-.. vad fan är det liksom?
Gick in i en bokhandel idag, och kom ut med fyra nya böcker.. Släpp loss mig i en affär och jag kommer inte ut därifrån tomhänt. I alla fall, den ena var en bok om Jenna Jamesson, porrskådisen ni vet, om hennes liv och väg mot där hon är idag, de andra tre var Shoppaholic-böckerna, som jag varit sugen på ett tag nu. Ska bara läsa ut boken jag håller på med nu..

Ohh vad jag är chihuahua-sugen nu :(

Anger management

Jag hade nog behövt delta i en - eller ett par - sådana kurser :) Igår var det dock en stor dag för mig. Istället för att spy galla så fort jag blev irriterad för minsta småsak, så lyckades jag faktiskt övervinna irritationen istället. Det gjorde så att man besparades ett bråk eller två. Dock är mitt humör likadant idag, så man får ju hoppas på att det blir en lika framgångsrik dag idag.
Jag har fortfarande inte fått min mat, därav humöret. Det planeras och det skits i planer. Himla tröttsamt.

Till helgen blir det shopping! YAY! Hjärtat frågade igår när vi körde förbi Entré "När ska vi gå dit egentligen?". Jag bara "Alltså, jag har velat gå ända sedan dag ett, vi planerade att gå flera gånger och varje gång lät det från dig 'jag pallar inte, måste jag följa med, kan du inte gå själv?' så nu tänker jag inte fråga dig fler gånger, utan du får säga till när vi ska gå dit istället". Då blev han faktiskt tyst, och det vart lite ovanligt :o Men kanske till helgen?

Jag läste i Kenzas blogg att uppföljaren till Twilight kommer i höst, samt att hon lagt ut postern till filmen. Det finns få filmer jag verkligen verkligen gillar, men Twilight är en av dom. Ända sedan vi såg den, har jag inte kunnat sluta tänka på den. Den ligger hela tiden någonstans där i bakhuvudet och gör sig påmind. Hoppas att uppföljaren är lika bra, bara :s

It's all about love

It certainly is. Imorse låg jag och tittade på mitt hjärta när han låg och sov, så jävla söt :p Fortfarande rusar hjärtat iväg som fan, men vad ska man göra? Jag är glad så länge det känns såhär. Fast jag är rätt glad annars också :)

Pengar måste jag spara också, hade varit trevligt med en liten solsemester. Hjärtat tyckte att vi kunde köra (!!) till Syrien, för han älskar att köra. Visst okej, men jag då? Klart det är kul att köra bil, men inte så länge och inte på främmande ställen. Ska jag köra, slutar det väl att man hamnar i Afrika eller något sånt istället :s Fast Egypten hade varit nice att åka till faktiskt.. Gratis boende och allt!

Ska alldeles om en stund åka och äta världens godaste frukost, fan vad jag älskar den. Det är verkligen supergott! ♥
Först ska jag dock pyssla lite med skolan :o

Det här med att respektera polisen.

I uppfostran lär man sig att respektera auktoriteter såsom lärare, poliser, föräldrar osv. Polisen ska framförallt visas respekt då de tjänar samhället och ser till att man känner sig trygg. Man tycker att ungdomar som bråkar med polisen är konstiga, hur vågar man liksom? Polisen är typ Gud.

Under det senaste året har jag haft mycket med polisen att göra. En del har faktisk varit så som man tycker att polisen ska vara; snälla och trevliga och kanske till och med lite skämtsamma. De förtjänar helt enkelt min respekt. Sen finns det då de andra poliserna, de som förtjänar att kallas för grisar, och som INTE förtjänar någons respekt.
I fredags var vi och körde lite i stan. Framför oss, på andra sidan rödljuset, står det en bil med bakdelen över i vårt körfält. Folk som känner till Bergsgatan vet också att körfälten inte är de mest generösa man kan hitta i stan. Bilen - som visar sig vara en polisbil - står inte med blåljusen på. Det var tack vare reflexerna som man lade märke till det. Hjärtat tutar och är lagom irriterad, hissar ner fönstret på min sida när en butter polis kommer fram och frågar vad fan han tutar för? Hjärtat säger då "Alltså, ni står i två körfält vilket gör det jävligt svårt att komma fram". Det där gillade inte polisen, han ber hjärtat att köra in till sidan så "vi kan snacka med dig", varpå hjärtat menar att han inte har gjort något fel och tänker därför inte köra in till någon sida för att prata. Polisen säger då att "Antingen kör ni in till sidan, eller så gör vi ett stopp på dig". Visst, okej, gör ett stopp. Vi skulle till affären på andra sidan gatan, så vi kör till nästa rödljus, gör en U-sväng, farbror blå följer efter och sen tutar han hysteriskt när vi väl svängt runt. Vi stannar (såklart, jag skulle handla). Polisen låter mig inte gå iväg och handla. De står och tjafsar med hjärtat, frågar om han är påverkad eftersom det ser ut så, för normalt folk blir väl inte förbannade över en sån liten sak, och att det körde förbi en buss där innan utan problem som inte tutade osv osv. För det första är det med bussen rent skitsnack, då VI knappt kom förbi i min Audi. För det andra blev hjärtat måttligt förbannad (och förmodligen kränkt) då polisen står och säger att han ska vara påverkad, då han inte ens får lov att dricka sprit eftersom han är muslim. Polisen frågar om körkortet som hjärtat lämnar ifrån sig och får kommentaren "Duktig" tillbaka. Ungefär så som man berömmer en hund, eller ett litetlitet barn. Efter ännu mer tjafs, så får jag äntligen gå och handla, och polismannen passar då på att "lämna" tillbaka körkortet. Det vill säga, han kastar in det i bilen utan så mycket som ett "Tack" eller "Varsågod". Tilläggas bör att samme polisman skulle haft sig en smäll. Polisman två var ungefär 5 grader trevligare, och stod och diskuterade normalt, medans körkorts-polisen stod bredvid och bara flinade. Polis Två stod och pratade om respekt hit, och respekt dit. Du ska respektera mig, ungefär. Hjärtat säger då "Varför ska jag respektera någon som står och skrattar mig i ansiktet.?". Det enda svar han fick, var att "Nu är det du och jag som diskuterar".

Vad jag vill ha sagt med detta, är att ALL den respekt jag tidigare hyste för polisen, är totalt väck. De tror sig stå Över lagen, de har all rätt i världen att bryta mot trafikregler och lagar, eftersom de är Gud. Eller nä, just det.. polis. Om en polis far fram i 70km/h på en 50-väg (utan blåljus), kan även han orsaka en katastrofal olycka, likaväl som en annan bilist som har en lite för tung fot. Eller varför inte en polis som kör i 150km/h på motorvägen? Vi låg i 120 en gång, medans en polisbil for iväg bredvid oss, vi filmade hastigheten vi höll och vi ökade men polisen körde ändå ifrån oss. Utan blåljus.
Om de inte står och skrattar folk i ansiktet, medans de försöker jaga respekt från samma person,  så hade det gått såå mycket bättre. Att bemöta en person trevligt, istället för att vara en fullständig idiot hade också nått längre. Har man problem med svarta, vita, gula, långa, korta, tjocka, smala, snygga eller fula människor, så stoppar man dessa problem i garderoben innan man går på sitt skift. En polis ska vara fullkomligt jävla neutral i sitt sätt att möta folket i sitt arbete, och inte låta sina personliga åsikter stå ivägen för hur denne sköter sitt jobb.
Ta bara inspelningen från poliserna på Rosengård, vad fan är det för ett jävla uttalande? Förtjänar dom stryk just för att de är invandrare? Kom inte här och tro att det området kommer visa polisen någon respekt efter det, det får snarare motsatt effekt. Om kvällarna ser man nu upp emot 10-talet polisbilar som står på Shell Rosengård och försöker upprättahålla ordning och reda. Hur jävla lätt är det, när de inte ens har någon respekt? Det finns inget att respektera, de är allihop oetiska och omoraliska svin.
Den dagen polisen blir etniskt neutrala, könsneutrala osv, kommer de att få den respekt de så desperat jagar. Men som det är nu, får dom ta mig fan skylla sig själv.


Popcorn är som godast när..

..de är en dag gamla. Sådär lagom sega och goda :)

Igår var jag och klippte mig, även om det inte är så stor skillnad så känns det bättre i alla fall. Klart, håret blev ju självklart kortare, men ingen speciell frisyr.
Sen blev jag pysslad med, Arab-style. Han tog bort hår med tråd. ARH!!! Det gjorde så jäääääääävla ont!! Mina ögonbryn blev i alla fall finare, och idag känns det inget :p

I Helsingborg igår fick jag höra av dansken "Och du, hur fan vågar du åka i den där jävla bilen?! Är du fullproppad med Valium eller?"
Jag bara "Nää.. jag tycker det är jätteroligt!"
Dansken "Roligt?! Du är fan inte klok tös. Jag hade tuggat lugnande som en annan äter godis på bio"
Så det är liksom ingen vanlig bil man åker i, den är ett jävla monster. Folk slänger ut en halv miljon på att gå och köpa en Mercedes AMG, som visserligen är snabb, men inte tillräcklig mot hjärtats lilla rishög. Ska se om jag inte kan få fram en bild på den. Filmer har jag, men jag vet som sagt inte hur man lägger in Youtube-klipp i bloggen, eftersom jag är från stenåldern :p

Om jag orkar, så kommer det ett inlägg om poliser sen, och hur jävla dumma i huvudet dom är. Innan hade jag full respekt för dom, men det var innan jag visste hur de faktiskt bar sig åt. Nu spottar jag på marken där dom går. Tvi!

Blö

I'm sick and tired, of always being sick and tired..

Fucking jävla munsår som har exploderat i hela jävla fejan! Fan vad jag hatar att jag inte kan vara sjuk och ändå se normal ut. Hej Ringaren i Notre Dame. Fan också!

Bättre. Eller?

Jag mådde bajs, rent ut sagt, när jag vaknade imorse. Jag kunde knappt öppna ögonen, näsan var igentäppt och halsen ska vi inte snacka om. Idag kan jag fortfarande inte prata, får gå och viska hela tiden vilket snarare gör det hela ännu värre! Snacka om att överanstränga stämbanden. Sist jag försökte prata så lät det som att jag var i målbrottet, rösten skar sig och försvann om vartannat. Bättre kanske? Eller inte.

Hela dagen i solen i lördags, plus förkylningen, har gjort att det dykt upp ett förbannat munsår också. Fan vad jag hatar att vara sjuk! Jävla piss.

(och så har jag blivit hungrig också..)

Jag måste plugga, men får inte tummarna loss. Jag sitter och öppnar och stänger böckerna, men vet ändå inte vad jag ska läsa. Eller jo, jag vet vad jag ska läsa, men jag är alldeles för okoncentrerad.

Såg som sagt Yes Man igår, den var ändå helt ok :)

I löööve my man ♥

Vart tog (b)rösten vägen?

Alltså.. rubriken är ett tecken på min barnsliga humör. Brösten (det som finns) är kvar, det är däremot inte rösten. Efter gårdagens Emmaboda-vistelse, är den nu borta.
På fredagen kom vi äntligen hem till hemmet vid midnatt, då skulle vi lägga oss och sova i två timmar ungefär. Innan dess hade vi varit och ätit hos hjärtats familj. Vid 02 vaknade vi igen. Eller ja, klockan ringde och lillebroren väckte oss.. klockan 03 vaknade vi på riktigt. Dock tog det ända till 06 innan vi lämnade stan, men då hade vi fyllt min bil med bränsledunkar, verktyg och hundar.
We came, we saw, we conquered. Hjärtat fick till och med en första-pris pokal för bygget; en maffig V8-motor i en liten BMW e30. Det var en trevlig dag med fint väder, det enda otrevliga var mitt pinsamma ex. Herre min skapare, säger jag bara.
Och förresten.. efter 24½ år, har jag fortfarande inte lärt mig att man ska använda solkräm när man är ute i solen en hel dag, och detta har nu resulterat i ett solbränt fejs. Och det är ingen jämn bränna.. men vad tusan gör man? :p
Vi körde hemåt vid 18-tiden igår, och med koffeintabletter i sig, var Jag pigg, men inte ögonen. Så jävla jobbigt det var, såg fan knappt nånting, plus skymning på det. Sånt jobbigt "icke-ljus". Höll på att köra på Bambi också, jävla rådjur som springer MOT det farliga, istället för ifrån det. Tutan räddade dock dens liv, men det var på håret. Himla obehagligt..

Vägde mig imorse igen (är nog lite beroende av det där...) och den visade att jag nu har gått ner hela 7kg! Det är ändå rätt mycket. Jag känner mig däremot fortfarande lika tjock. Fast alla mina byxor håller på att åka av mig, jag har bytt til skejtar-stilen :p Heja mig!

Nu ska jag snart ta och bada lite, och raka av allt onödigt hår, sen ska vi kolla på Yes Man med Jim Carrey.

Emmaboda

Ikväll/inatt bär det av till Emmaboda. Enligt SMHI ska det vara fint väder hela helgen, så man får ju hoppas på det bästa.
Det är sura miner, orsakade av stress, and I hate it. Jag är själv likadan när jag ska iväg nånstans. Däremot var dagens FUCKING jävla otrevliga kommentar "Vad ska du med böcker till? Det är inget läsställe, folk kommer att skratta åt dig om du sitter och läser, fattar du inte det?". Like I give a shit vad folk tänker. OM jag får tråkigt, vill jag kunna underhålla mig själv och då är en bok bra att ha. Och nej, folk kommer inte att skratta, de kommer knappast bry sig. It's all in your dumb ass head. Tur att jag har mitt bollplank i alla fall.

Jag hittade ett par jättefina nagellack på Ica som jag sååååå gärna vill ha! Jag hade skitmånga lack innan, men vet inte riktigt vart de har tagit vägen.. Det är så himla roligt med en massa olika färger. Fast helst rosa, även den färgen kommer i en massa olika nyanser :p

Mitt avgasrör är iväg och blir svetsat, så it's goodbye V8 and welcome back 1,8t :( Den lät så mysigt.
Pusshaj

Kloklippning

Alltid när det är dags att klippa klorna, blir det slagsmål mellan mig och Milton. Inte för att han hatar att få klorna klippta, tvärtom. Han kommer frivilligt och lägger sig i mitt knä, låter mig klippa på framtassarna.. sen tycker han att han har varit snäll som legat fint och stilla under den tiden, så när det är dags för baktassarna blir han "farlig". Han morrar, tuggar på fingrarna, på klosaxen, på byxorna.. och morrar lite till. Allt gör han på ett snällt vis, så han blir inte ohanterlig, utan det är lekdags! Belöning för att han har legat fint under tiden jag klippte framtassarna. Och eftersom han inte ser sig själv som en hund, utan ungefär som en människa, verkar han inte tro att han har baktassar med klor heller. Så hela den proceduren tar lite längre tid. Men han är så jäkla söt när han sätter igång, så vad ska man göra?

Värken i kroppen har gått över, eller så kommer den sen igen. Förkyldningar är oförutsägbara. Halsontet är dock lite värre idag, men underlättades med en kopp te.
Eftersom jag knappt orkade plugga igår, så har jag desto mer att göra idag, suck. Men trots detta, och trots att jag känner mig stressad inför en del grejer, så har jag fått bort "må dåligt-orsaken" och magen har varit stabil i ett tag nu *peppar peppar*

Usch, banken måste jag till också.. blä

Hundpersonligheter

Tänkte faktiskt ta och ägna ett inlägg till mina små vovvar, eftersom dom är så himla söta och roliga :p

Milton
Detta är hunden som tror han är en katt. Att bli behandlad som en hund är bara förnedrande. Varför ska han sitta längst bak i bilen, när han lika bra kan sitta längst fram, som alla andra gör? Han föredrar knäet före allt, helst mattes. En kräsnare krabat får man leta efter. "Varför ska jag äta hundmat när inte du gör det? Har vi inte redan kommit fram till att jag inte är en hund?". Precis som alla andra katter ligger han gärna i fönsterkarmen och spanar ut, han älskar att jaga fåglar/kaniner/bollar osv. Är han missnöjd med något så ser han till att berätta det, antingen genom ett ihåligt skall, eller genom ett knarrande. En stor hund i liten förpackning. Samtidigt som han tror sig vara farligare än den värsta kamphunden, är han mesigare än något annat.



Atlas a.k.a Lilleman
Går även under namnet Matrix, då han emellanåt gör sådana sjuka hopp som man bara återfinner i Matrix. Han äter allt han kommer över, utomhus är det gärna grenar eller nåt gammalt tuggummi eller nån fågelfjäder. Varför inte passa på att stoppa i sig en maskros eller en liten skalbagge när vi ändå håller på? Inne äter han toarullar, choklad, bodylotion, okokta spaghetti.. kort sagt att som finns inom rimligt räckhåll. Det spelar inte så stor roll om matte har ställt undan nåt på köksbordet, det är bara till att hoppa upp med framtassarna och sno det. Han är väldigt lättlärd, och snackar gärna och mycket. Han har små djävulshorn i pannan som inte är synliga för utomstående. Till skillnad från Milton, så ligger Lilleman hellre och sover på golvet, men morgontrött som han är så hoppar han gärna upp i sängen när han har vaknat, för lite morgonmys.


Nasty valptänder

Felix
Den mest okomplicerade hunden man kan ha. Han har lätt för att bli svartsjuk och står då och gnäller, eller "småhunds-skäller". Han är väldigt ivrig att få vara till lags, och han lär sig gärna nya saker. Han nästan ber om att få en uppgift som han kan få jobba med. Samtidigt är han förbannat klantig, verkar inte riktigt ha förstått vad som är bak och fram på sig själv. Han älskar att plaska runt i vatten, och emellanåt tror han sig vara lika liten som en chihuahua. Han älskar barn och gamla människor.


Jag är sjuuuuuk....!!

Fan också. Jag vaknade som sagt med halsont igår, klämde i mig två Ipren innan jag begav mig hemifrån. Strax efter 18 åkte vi mot Göteborg, och efter ca en timmes körning känner jag hur de slutar verka. Hela kroppen blir helt matt, och det känns som att någon kört över mig med en såndär asfalt-plattare. Fy fan vad jag mådde dåligt, och ovanpå detta hittade jag inte mina åksjuketabletter, så jag mådde ju illa samtidigt. Där satt jag sen, en liten bit utanför Götet och mådde sååå jääävla dåligt, klämde två Ipren till och två koffeintabletter, då jag var tvungen att hålla mig vaken eftersom jag skulle köra hem. Tabletterna hjälpte i alla fall, idag vaknade jag med lika mycket värk i kroppen igen. Har sovit jättedåligt hela natten pga att jag haft ont, och nu sitter jag här fullständigt slut! Orkar knappt ens gå upp/ner för trapporna för att gå ut med hundarna..

I helgen väntar Emmaboda, och jag hoppas på fint väder. Förhoppningsvis är hjärtats bil fixad så han kan köra den dit och hem utan att den går sönder, och sen så ska jag fota utställningsbilar! De är så sjukt fina.
Appropå bilar, så nämnde jag ju igår att mitt avgasrör läckte lite. Igår lossnade skiten på andra sidan, så nu låter det som att jag kör omkring med värsta V8-motorn, istället för min fjuttiga 1,8T :p Mysigt ljud :)

Nu har jag ännu mer att plugga.. hatar när jag blir så stressad, fan också.

Halsont

Hjärtat har i några veckor nu, blandat förkyldning med allergi. Idag vaknade jag med halsont, och det sitter fortfarande kvar. Det var lite sådär jobbigt svidande imorse, nu är det mest bara tjockt. Inte så pass att allt matintag blir förstört, men tillräckligt för att man ska bli irriterad.

När jag ser till hur många böcker jag har att läsa i skolan nu, känns det inte som att jag kom nånstans igår. Vilket jag ändå gjorde, PP-presentationen är en bra sammanfattning om de böcker som rör ungdomsvåld, så jag får försöka se det från den ljusa sidan. "Men gumman, du är ju duktig, det vet jag om. Det klarar du" ♥

Igår gick min bil ett steg mot sitt nya utseende. Den ska sänkas, få större fälgar, ett rakt avgasrör utan kat så den låter lite mer och går lite fortare. Igår var det dock bara lamporna som byttes, till vita istället för gula. Så nu har jag helljus på båda lamporna också! Verkligen ett babystep, men i rätt riktning i alla fall :) Fast mitt avgasrör läcker.. det låter som att den fiser, den tappar ju kraft bara pga det. Får åka och svetsa lite.

Nu ska jag bli färdig med Utvecklingspsykologin så jag kan komma vidare. Måste till banken också, och jag har fortfarande inte ätit nåt, tack vare *. Fan vad jag ogillar den människan :s
Pusshaj

Hästskötare

Jahapp, då är det en tänst ledig på stallet, och det hade varit perfa! I och med att jag pluggar på distans, så kan jag ju jobba under dagarna, och plugga om kvällarna och helgerna. Det hade varit alldeles för bra.. bara bidragsdelen från CSN, och så har man bara ett års studielån att betala tillbaka. Men som vanligt, man ska inte hoppas för mycket för då blir man bara besviken.. Men hoppas lite kan man ju inte låta bli att göra ändå..

Aja, annars blir det väl jobb nummer två, om nu A lyckas fixa in mig där.
Nu får jag fortsätta plugga, har så lätt för att tappa koncentrationen :s

Plugg

Det är verkligen JÄTTEmycket vi ska läsa i denna kursen nu, och det är tenta 26-27 maj, och den 5 juni. Eller ja, däromkring, jag har som vanligt inte riktigt koll. Jag känner mig däremot inte det minsta stressad, utan jag ser fram emot att plugga. Om det sen har att göra med att man läser om Ungdom - missbruk - motivation eller inte, det vet jag inte. Efter detta avsnittet kommer Transaktionsanalys, vilket låter både tråkigare och jobbigare än vad det faktiskt är. Nä, denna kursen blir nog inte så förbaskat jobbigt, även om det är ett ton att läsa.
Och jag väntar fortfarande spänt på svar från Rättspsyk, hösten kommer bli skitbra! Ska bara finna mig ett jobb också, men allting löser sig :)

På onsdag har Änglar och Demoner premiär. Boken var äckligt bra, jag läste ut den på två dagar, jag läste verkligen från morgon till kväll. Jag vill så gärna gå och se den, Da Vinci koden var ju bra, så varför inte? :o

Nu ska jag ta och måla naglarna en gång till, och sen läsa lite mer.
Pusshaj

Skånes Djurpark

[10 maj, 12:46. Bloggklydd]

Igår kidnappade vi hjärtas systerdotter och åkte till Skånes Djurpark. Som vanligt när det gäller honom, så tar allting mycket längre tid än planerat, så vi kom dit rätt sent. Men det var kul ändå. Lilla tösen var så exalterad, och tyckte det tog så lång tid innan vi kom och hämtade henne, att hon frågade sin mamma om vi bara lurade henne.. stackars flicka :o

Häromdagen så cyklade jag med Lilleman för första gången. Har inte ens gått med honom bredvid cykeln, utan jag bara hoppade upp och började rulla, och han travade så snällt och fint bredvid mig. Tilläggas bör väl att cykeln inte hade bromsar och det var en Chopper-modell, men väldigt bekväm. Fast lite farlig. Skulle hämtat hem min cykel från D, så jag kan cykla lite. Kanske trycka ner Milton i cykelkorgen så han slipper bli rädd för cykeln, haha.

Det fina vädret är i alla fall tillbaka, och det tackar vi för. Är så himla tråkigt när det är grått och regnigt :(
Fick förresten min lön i fredags, ska bara betala räkningarna nu, och sen försöka få tummarna loss och gå och sola lite.

Falsterbo

Idag (igår rättare sagt) åkte vi till Falsterbo. Innan vi ens kommit så långt som att börja köra ditåt, så var planen först att vi skulle äta glass. Vi åkte till Ribban men där hade de bara mjukglass, vilket hjärtat inte gillade. Bo01 blev uteslutet när vi såg den förbannat långa kön till glassen (snacka om att de tjänar pengar). Sen kom Falsterbo på tal, och då kunde vi lika gärna ta med hundarna, and so we did.
Väl framme, var jag först tveksam till om Lilleman ens skulle vilja gå i vattnet, med tanke på hur han verkligen ogillar att bli duschad. Felix å andra sidan plaskar gärna omkring i vatten har vi märkt. Jag gick med Lilleman i kopplet lite, och han sprang först bara med tassarna i. Efter det höll han på att dra med mig ner i vattnet då han fick världens ryck och bara sprang! Jag släppte lös honom så han kunde springa med Felix, och jösses vad de sprang. Det är så himla långgrunt där, så det blev inte så mycket simmande, men dock tillräckligt med motion. De varvade rundor i sanden med rundor i vattnet och de blev så skitta och fina (...). De hälsade även på två andra lösa hundar, och Lilleman skötte sig exemplariskt! Inte ett enda utfall, heja oss! Vi var där i kanske två timmar eller nåt sånt, och än är han helt slut. När du lyckas få en husky trött, då har han verkligen legat i :)
Tänkte köra lite drag med honom imorgon, nu har han vilat sig tillräckligt från det. Eller ja, vi får först se så han inte fortfarande är trött, då kanske det bara blir en liten runda med cykeln :)

Grannens jävla hund är hemma själv igen, och ylar och har sig. En Grand Danois som skäller/ylar, låter inte precis som en chihuahua... Lilleman ligger här och gruffar, vilket inte är så konstigt. Älskade lilla Milton ligger hemma hos mamma och pappa, och sover med Mia i hennes säng. Älskade söting ♥

Dags för lite Frasier, det är så jävla roligt!

Skoldags

Arh! Så jäkla jobbigt det är att stiga upp tidigt på morgonen! Jag fullkomligt hatar det. Och min mage pallar inte med det heller. Vet inte om det har att göra med att det är stress för att jag ska iväg inte får komma försent fan också det är vägarbete det kommer ta helt lång tid får inte komma försent fan också jag måste på toa vadfan ska jag äta shit vad trött jag är!
I alla fall så gick det bra att sitta hela dagen i skolan, förbaskat dålig luft i salen dock, och det underlättade inte med att öppna fönster. Förmodligen för att det inte blev tvärdrag. Det är i alla fall SKITMYCKET (!!!) att läsa inför tentorna, verkligen jättejättemycket. Men det var en intressant dag i alla fall.

Nu sitter jag här, med ont i magen, och stressar för morgondagen istället. Till vilken nytta, allt är lugnt ändå ju.

Och har jag inte fått min lön imorgon, så är det nåt mediaställe som gäller. Först säger jag till chefen att om inte mina pengar är på kontot om tre dar (tre arbetsdagar är det väl det tar för överföring från två olika banker?), så vänder jag mig till tv eller tidningen, och så får vi se om det sätter eld i röven på de jävla idioterna.
Pusshaj

Det var bättre förr

Ja, det var det faktiskt. Rent generellt, men just nu syftar jag på glassen. Idag kostar en Magnum nästan 20:-, då för längesen kostade den typ 12:-. Jag minns Coolbits och Brizz, så jäääkla goda glassar! Och vad har dom idag? Knappt nånting för fasen. Tur att Lakritspuck kom tillbaka i alla fall. Även om den verkligen inte är lika god som den var då. Och att Piggelin finns kvar. Annars hade väl landet gjort uppror mot GB Glass. Jag önskar att jag var liten igen, och kunde äta de där goda glassarna en gång till, för det är dom jag är sugen på när jag vill ha glass. Med undantag för den italienska glassen på Bo01, mmm..

Sitter nu och läser utvecklingspsykologi. Känns lönt, det är så mycket sunt förnuft och sånt man redan kan. Det är  bara att bita i det sura äpplet och läsa, det är inte mer med det. Men just idag är jag helt slut! :(



Glassarna 1996 ♥

Hjärtegull


Så söt och fin han var ♥

Gah!

First of all. Jag är så trött på alla jävla sura miner, och jag är minst lika trött (om inte ännu tröttare) på att alltid få höra att det är mitt fel. Det kvittar verkligen vad man gör, ingenting är tillräckligt bra, och jag är ändå sur och jävlig.

Second of all. Jag fryser som fasen, jag är svulten och jag vill gå på min crosstrainer. Fast det får bli i motsatt ordning.

Third of all. Vad tusan gör man när man känner sånt enormt motbjudande till en annan person? Så fort jag ser människan, så vänder det sig i magen. Så fort h*n säger nåt, så vill jag dela ut en smäll. Jag vet av vilka anledningar jag känner denna motbjudan, men vet fasen inte hur jag ska få bort det! Skit.

Jag är verkligen hungrig...

R.I.P

Mitt i värsta trafiken, med värsta pms-humöret och skitledsen, ringer lillasyster och säger att Mix har dött. Där satt jag med en baguette i ena handen, mobilen i den andra och försökte köra bil, och så släpps en sådan bomb och jag lipade som fasen. Han var fasen den perfekta hunden. Han var så jävla snäll alltid. Han lekte så snällt med Milton när han var valp, stoppade in Miltons huvud i munnen och bar omkring på honom, medans jag trodde han skulle råka svälja honom. Han blev alltid så jäääävla lycklig när man kom hem där, skulle hoppa upp och hälsa och pep och var helt ifrån sig. Och det var ingen liten hund som hoppade. Hade han fått tillfälle, så hade han satt sig i ditt knä. Alla somrar när jag passade honom innan jag hade Milton, gick alltid och låtsades att han var min. Underbara svarta hårboll ♥
Jag lider med syster och hennes familj :(:(:(

Godkänd!!

Wuhu! Jag klarade tentan! Med nöd och näppe, men likförbannat klarade jag den!

Nu väntar jag svar från rättspsyk, vill ju veta om jag får praktikplatsen där eller ej. Ihk vad spännande! :o

Mys-söndag? Snarare regn-tisdag

Fortfarande ingen lön, och chefen verkar inte vilja betala ut nån heller. Jag är så förbannad, att om jag åker dit så kommer jag riva hela stället. Tack och lov vet jag folk som inger lite mer respekt än vad jag gör, och förhoppningsvis kan dom hämta mina pengar. Vilka jävla svin, fuck off.

Idag är ännu en dag med regn. Det är en såndär typisk söndag, bara det att det är tisdag och man kan inte sitta inne och mysa hela dagen :(
Jag möblerade om lite i vardagsrummet igårkväll, så nu när jag sitter vid skrivbordet ser jag ut genom fönstret istället för rätt in i väggen. Lille Milton är måttligt avis dock, han vill också sitta på skrivbordet och titta ut genom fönstret. Dock skulle skrivbordet vara ett par centimeter kortare, då hade det passat perfekt! Nu är det 1-2 dm mellan bordet till fönsterkarmen så jag har lite svårt för att nå dit :p

En annan glad nyhet, eller den enda glada nyheten kanske?, är att min våg visar på ännu lite mindre idag! WUHU! Verkligen småsteg, men det är fan småsteg på väg åt rätt håll! Totalt är 5kg borta nu, och det är bättre än inget alls.
Fast idag har jag svårt för att se att det någonsin kommer bli sommar.. det känns som att om det väl börjar regna, så slutar det aldrig.



skolböcker och en liten memoar



Milton hjälpte mamma och pappa att klippa äppelträdet



Planetens sötaste ungar

Tenta

Jag höll såklart på att försova mig imorse. Skulle vakna 07.30, men ja.. en halvtimme senare vaknar hjärtat och frågar om jag inte skulle vara i skolan nu. Jag bara "VA?!", fett med panik i kroppen. Men det var lugnt, fick bara stressa lite extra, vilket min mage märkte av. Blö. Som vanligt kan jag mer än vad jag tror. Vad fan är det med mig och mitt negativa tänkande?! Visst, det var en del grejer jag inte hade koll på, och mitt negativa tänkande säger att det inte gick bra, men what the F liksom?
Skolan hela dagarna på torsdag och fredag. Vad tusan ska jag livnära mig på under de dagarna? :(


Igår var jag och hjärtats lillebror hemma hos deras syster. Hon har universums absolut sötaste ungar! ARH! Jag blir så himla sugen när jag ser de där stora, runda blå ögonen. Systern och dottern gick och handlade så vi passade minstingen som nyss fyllt 1 år. Fasen alltså, så jäkla söt. Det är som godis för ögonen.

Ska hämta resten av mina böcker om en liten stund, har alla utom en, till nästa kurs. Och eftersom jag är den nörd jag är, så var jag tvungen att impulsköpa en bok av Barack Obama också. Får se hur den är :)

Bloggtips

Jag måste bara dela med mig av en blogg som jag tycker att ni ska läsa! Den är skriven av supermamman själv, och ni hittar den här http://mammabeckas.blogg.se
Man blir så glad av att läsa den :)

Igår var vi i Helsinborg, och det var rätt så mycket folk. Det var nån festival av nåt slag inne i stan, så vi fick vara ifred rätt så länge. Min absoluta favoritbil var där, en Ford Mustang Gt. Arhhh.. den var så jäkla tjusig. Och så var den lackerad i Lamborghini-orange. Jag fick hjärtklappning varje gång jag såg den. Mm.. en dag, be mine!

Idag vill jag äta glass.

RSS 2.0