Travels on memory lane

Börjar med att gratta lilla Ella till sitt körkort. Fan vad tiden går alldeles för fort. Känns som igår du bara var en liten snorunge. Haha :p

Satt och blev lite nostalgisk med min studentmössa för en stund sen. Min älskade kära klass, och min älskade kära lärare. Hade alla varit så som han var, så jäklar hade det varit diciplin i klasserna idag. Det var så roligt. Hela klassen satt och flabbade som vanligt i klassrummet innan lektionen. Han var som alltid ett par minuter sen. Redan när han kom igenom dörrarna i korridoren och promenerade hela vägen till vårt klassrum, kunde man avgöra hans humör. Ibland hörde man att han var på uselt humör och alla 25ish personer satt som små ljus när han kom. Han skrev en så snäll kommentar i min lilla mössa <3 Och herregud, de långa kusinerna saknar man som fan också. Träffade den ena av dom på Heartbreak för ett tag sedan, men den andre har jag nog inte träffat sedan studenten :( Och mitt kära hårdrockande ex. Han var snäll som ett lamm. Och R som räddade mig från att gå under helt.
Fan, gymnasietiden är nog den värsta perioden i ungdomars liv, känns det som. Inte nog med att man slits från gamla vänner man haft i 9 år, när man börjar gymnasiet måste man göra allt för att passa in, för nu har ungjävlarna fått attityd. Är man inte si och så, eller det och det, så passar man inte in. En miljon läxor får man varje dag. Vadå 8 timmars arbetsdag liksom? Ska de nu ha så himla mycket läxor, så räcker det med 4 timmar i skolan. Roligt att komma hem 16-17 och sen sätta sig i 3 timmar till å plugga. Blö.

Argh. Alltså, förra året fick jag pengar tillbaka på skatten från den danska staten. Jag gjorde inget åt det, alltså jag inkasserade ej pengarna. I år har jag fortfarande samma summa till mitt förfogande och nu tänkte jag att "vafan, ge mig pengarna då". Men HERREJÖSSES vilket jobb det är. Först hade jag blitt av med mina kontouppgifter till mitt danska bankkonto. Sen ska jag in på en annan hemsida och logga in, och sen ska jag hitta ett jäkla konto som ingen har berättat för mig att jag har. What the flux liksom, GIVE ME MAH MONEH! Jag får väl ta hjälp av min danske riddare och se om han kan hjälpa mig.
Och jösses, appro på danska riddare. Minnena tar mig tillbaka till träningslägret på Bornholm med friidrotten. Men det är en annan historia för en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Melinda

Wooho, mitt körkort (L) Haha :D

2008-04-07 @ 21:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0