Måndag hela veckan

I fredags åkte vi till Svågertorp och tryckte i oss lite kinamat. Det var mellangott. Tycker inte det är så himla smarrigt som det faktiskt kan bli, det är ju ingen smak i det. Stark sås till, och du får Ändå sitta och leta efter smaken. Sen efter det blev det impulsbestämt att vi skulle åka till Skurup och hämta Eclipsen. För att det skulle vara möjligt behövde vi ett bilsläp, och det hittade vi bara i Svedala. Dock hade dom bara boogie-släp där, och då måste man ha E-kort, vilket Danne hade. Så vi begav oss till Oxie för att hämta honom, tillbaka till Svedala. Hyrde släpet ungefär 20:58, sen körde vi till Skurup. Den har stått under granar i typ ett år, så den var rätt äcklig. En jäkla massa granbarr och ytmögel på sätena. Örk. Var väl hemma i Malmö igen typ 22:30 nånting. Ner med jäkelskapet i garaget och tvätta av den, så nu är den inte fullt lika äcklig. Inte lönt att putsa för mycket, de ska ändå mecka med den sen. Den har inte ens en motor eller en kofångare så den ser helt naken ut :p Men fin är den!

Sen i lördags hände absolut ingenting, söndagen kom fort. Vi åkte till Teckomatorp (!) för att kolla på crosstävling. Pärs lille skulle köra. Det gick dock inte så bra eftersom nånting med styret vara fel, så han kunde inte styra. Det regnade ungefär hela dan och där var sååå jäkla lerigt. Gick knappt att gå, och stackars ungar fick köra cross i gyttja. Sen från ingenstans blev jag barnvakt och helt jävla lerig. Den ena ungen kunde man ju dränkt, pratar knappt och skriker så fort hon blir tillsagd att göra annat än vad Hon vill. Örk. Filippa är mycket roligare :p

Lämnade Milton och Felix ensamma igår, för första gången. Det gick nog bra. Hörde inget skällande, förutom från Milton när porten gick igen tre våningar ner. Annars var det lugnt. Så jag tänkte att det är fan lika bra att fortsätta träna fast man springer hemma, så jag kilade ner i tvättstugan och bokade tvättid, och inte ett knyst från den lille. Det här kan nog gå bra :)

Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0