The summer is magic

Vaknade imorse av att himlen hade öppnat sig. Inte såå himla roligt att gå ut med dogsen i det regnet, men vad gör man? Lillen vart nödig och Milton också. Det var ju iaf inte så kallt, så man ska inte gnälla. Felix gillade inte att vara ute i alla fall, satte sig ner på baken och skulle inte gå vidare. Gud förbjude om man skulle bli lite blöt om fossingarna. Så där stod jag ute, med en valp envisare än en åsna som vägrade kissa. Så småningom lossnade det, tack och lov. Ska bli roligt att se om vi får nån snö i vinter, och vad den lille tycker om det. Milton älskade det. Sprang runt och åt snö och slickade i sig det, jagade snöbollar osv.
De kommer lite bättre överens nu, brottas och har sig. Felix tar tag i Miltons halsband och hänger fast där, och sen snurrar dom runt. Fram tills Felix råkar få tag i Miltons hud med sina sylvassa tänder, då är leken slut.

Snart är det dags för valpkursen! Ska bli intressant och spännande att se hur den är, jämfört med den jag gick med Milton. Felix har ju raser i sig som är aningen mer krävande, än de raser Milton har. Bra med en människa som själv har små staffar kring sig, så hon vet vad hon snackar om liksom :o

Sen är ju även dags för Malmöfestivalen snart. Får hoppas på regnuppehåll då. Ska på Nrj in the park med Heidi och Rebecca, inte så roligt om det regnar då. Ska även upp och äta lite mumsig mat och köpa mig en tröja :)

Efter lite buff och bråk så har dogsen lagt sig till rätta. Felix har invaderat korgen, som han även tycker ska ätas upp, och Milton ligger på min fot.

Haj sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0