Hundliv

Var ute på en längre kvällsrunda med bara Felix igår, skulle gå i parken hade jag tänkt. Först kom vi inte längre än till hundrastgården, där grannens GD och två amstaffar lekte. GD:n höllt på att hoppa över staketet för han ville hälsa på Felix, som bara studsade runt utanför rastgården. Sen ville den ena amstaffen leka pappa, gudasnäll hund alltså. Muskulös som få, han påminner fan om en björn och hade fått vilken hundrädd människa som helst att vända på klacken och springa för livet. Men som sagt, supersnäll vovve. Efter att ha stått där och snackat i en kvart och lekt lite med GD:n, så gick vi vidare. Eller ja, om Felix gick så mycket kan väl diskuteras. Fullt med grejer att lukta på. Sen vart vi nästan klara med parken, så kom en tjej med sin huskey, som är väldigt försiktig av sig. Efter ett par minuter lossnade det dock, och hundarna skuttade runt varandra och lekte. Bra med miljöträning och socialisering och motion på en och samma gång :)

Utanför på gatan så håller de på och arbetar. Vet fan inte med vad, om det är parkeringsplatsen på skolan eller nåt, men lastbilen har stått på tomgång i säkert en halvtimme nu och jag håller på att bli galen.

Och på tapeten är nu en resa i vinter, till nåt fint och varmt ställe. Jag röstar på något där man har chans att se delfiner :p Åker iväg ett gäng en vecka, hade varit skönt som fan.

Argh, och jag blir mer och mer sugen på att bo på gård :p Känna av "lannet" lite :o
Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0