Pink

Ah, the night is calling?
And it whispers to me softly come and play
Ah, I am falling
And If I let myself go I'm the only one to blame

Pink - Sober ♥


Får åka till apoteket imorgon och köpa D.A.P-dosa och ett D.A.P-halsband till Milton. Vaknade imorse av att ungarna på skolan smällde smällare på gatan utanför fönstret. Min kära lilla hund blev alldeles ifrån sig, klättrade över mig, på mig, in under täcket, och till slut ner under sängen. Det är så jäkla synd om honom, och skitsvårt att inte pjoska med honom. Gör jag det så är loppet fedekört. Hör han en smäll på promenaderna så sätter han sig och man får verkligen dra honom för att han ens ska röra sig, och då ser det ändå ut som att huvudet ska gå av hunden. Han börjar gå igen efter ett par minuter och då är det bara att berömma och berömma.

Hade lekar på ridningen idag. Ändå relativt seriösa. Valde Jacques och det är inget bra val om man är (lite) höjdrädd som jag är. Han stod och pep och ville bara springa iväg när vi hade staffett-lekarna, helt söt :p

Och fan vad man hittar likheter utan att man ens behöver anstränga sig. Helt plötsligt är de bara där och man står där som ett frågetecken och tänker "Vadfan nu?".

Marianne gick för övrigt bort häromdan och det var ju lite trist. Kände henne inte så himla bra, men det är fortfarande en släktning och man vet fortfarande hur hon var. Envisare än världens alla åsnor ihopa, precis som resten av släktet Strömberg är :p Begravningen lär nog inte bli på denna sidan nyår, men jag hoppas bara att den inte blir när jag fyller år för det hade varit fett sugigt..

Nu ska jag tända mig lite ljus, hoppa i badet med ett korsord och få upp min kroppsvärme igen. Kanske kolla på Grease senare ikväll ♥

Pusshaj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0