Sanslös värme

Jag säger då det, hur jäkla varmt ska det egentligen vara? Biltermometern visade tydligen på 38 grader igår, visserligen stående i sol och grejer va, men fan.. det går ju inte ens att vara ute. Och visst, man klagar aaaalltid, men just nu är jag inne i en period då ökenvärme i Sverige inte står så högt på min lista. Hellre ett par grader svalare, det kan fortfarande vara sol och fint, men gah! Dåligt humör blir man på också, och jag tycker så himla synd om vovvarna. Man är ute i 5 minuter sen håller de fan på att koka ihjäl.
Hjärtat vart nyss ute med dom, och Felix fick tydligen för sig att han skulle jävlas med husse, sprang fram och tillbaks till porten och sen damp han rätt ner i dammen här ute. Känns inte som att den lille krabaten är något vidare rädd för vatten, så jag tänkte att jag skulle ta och leta upp en något sånär folktom badplats (good luck i denna värmen), eller en sjö eller nåt, och se om han gillar att bada. Det är ingen idé att försöka få Milon att bada, han är så försiktig av sig, går inte ens i vattenpölar när det har regnat.

Det blidde ingen Helsingborgs-festival igår för att folk är så tråkiga. Får helt enkelt ta och planera in en tur till Bakken eller Liseberg istället, och åka röven av mig :p

Nu ska jag gå och svettas lite, ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0