Sen kväll

Ikväll vart det brandövning på stallet. Det var lite småkul, mest för att man fick kika på lite brandmän :p De flesta var gamlingar men där var ett par man hade kunnat sätta tänderna i, haha.
Skulle sen hoppa Rocky 21.00 var det tänkt, men i och med att brandövningen blev lite sen, så började vi inte förrän 21.30-nånting. Kom hem för en kvart sen och är fortfarande helt dunderfrusen :( Hjärtat är på väg hem från Kungshamn eller vart fasen han nu skulle nånstans, är väl hemma 02 eller så.
Iaf, det var första gången jag hoppade Rocky idag så jag är nöjd med hur det gick. Klarade av å hoppa 80cm (heja mig!!). Har bara hoppat på lektionen och då är det lite lägre. Höll på att trilla av en gång dock, kommer fan inte ihåg vad som hände där, kom lite fel och grejer. Eller ja, eller? :p Jag är nöjd iaf, och himla mör är jag fan också.
Så ringde hjärtat å sa att jag skulle ringa A för han eventuellt ville komma ut å titta. Han är singel och lite smådesperat :p Jag ringer honom och så frågar han "ja alltså jag ville bara fråga.. ska vi gå på en dejt, jag å du?" jag bara "what?? skojar du?!" och det gjorde han såklart. Visst har han galet tjusiga ögon som gör mig helt generad ffs, men icke sa nicke. Jag har mitt hjärta :)

Nä, nu ska jag ta och koppla av lite och kolla färdigt på Shark och sen ska jag sova. Imorgon blir det kanske ett besök nere på banan om himlen kan låta bli att släppa en massa regn :o

Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0