Helgen

I fredags kollade vi på Indiana Jones, skitbra äventyrsfilm :p
På lördagen åkte vi rundor innan jag tillslut kom ut till stallet. Väl där fick jag vänta på Nathalie och hennes skötarmöte, så jag mockade och fixade mat till Rocky, sen satt jag och höll Sara och Jessica sällskap på deras lunch. Sen vid halv två begav jag och Nathalie oss ut på hästarna. Skulle ta en längre runda så Prymeno fick rastat av sig. Kom ner på fältet bredvid Oxie BK, efter mycket om och men. Huset som ligger en bit bort har typ tre skällande hundar som ingen av hästarna ville gå förbi. Ägaren plockade in dom (tack) och när vi sen väl nådde fram till fältet så blev vi riktigt sugna på att galoppera där. Vart lite tveksamma till om vi fick eller inte, men hjärtat menade på att det är allemansrätten som gäller om det är stubbåker. Vi sket i vilket och promenerade ner där. Hann knappt få alla fyra hovarna på fältet förrän Rocky satte av. Jävlar vilken känsla, det var fan skitroligt! Fältet verkde aldrig ta slut! Sen på hemvägen så blev Rocky rädd för något mitt i galoppen, och kastade sig åt sidan och lilla jag höllt på att trilla av. Since im pro, så gjorde jag inte det, hamnade bara lite grann på sniskan. Nathalie hade ont i mage och käkar  när vi kom hm igen, så mycket hon hade skrattat åt mig. Tack :p

Kollade Indiana Jones 2 på kvällen sen, var å hämtade lillasyster så hon också kunde titta <3

Nu sitter jag här, har inte fått ett skit gjort av pluggandet, och väntar på att maten ska bli klar. Ska snart gå å steka lite kött, potatisgratängen måste stå inne lite till bara.
Hm, och imogon (?) börjar jag jobba. Haha. Ska dubba däck, det var fan skitkul :p Jobbar mellan 18-24 så jag har hela dan på mig att plugga också. Det blir nog fan bra.
Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0