Det var som jag förväntade mig

Till en början ringde läkaren inte ens i tid, vilket satte fart på min mage. Skulle jag ringa? Missuppfattade jag henne? Ringer hon eller ska jag prova? Jag ringde vårdcentralen och medans jag satt där och väntade så ringer det på andra linjen och det var läkaren. Alla prover var normala, sa hon. Konstigt, tyckte jag, då min mage har strulat typ sen jag var 17. Det kunde kanske bero på stress, menade hon på, eller att tarmarna jobbar olika fort. I alla fall så var det pengar slängda i sjön, och jag var så jävla besviken! Nu ska jag i alla fall dokumentera precis ALLT jag äter, och även om/när jag känner mig stressad, samt när min lilla mage brakar ihop. Vilket den gjorde 4 gånger igår. Men det är tydligen normalt, för det var inget fel på min mage inte. Argh!

Igår åkte vi till Lödde. Vi hann köra in på parkeringen innan polisen stoppade oss. "Det var en lite speciell bil så jag var tvungen att kolla den". Speciell? Tro fan det, den låter som f*n bara den går på tomgång, och det är faktiskt ett jävla monster. Det blev lite tjafs i början, men de var rätt så snälla ändå. Men jävla civilare och jävla poliser över huvud taget.
Vi kom till Landskrona och hann köra lite. Jag skulle precis få åka med i T's Evo men såklart kom polisen dit just då, så det var bara att bege sig hemåt igen. Polisen brukar aldrig komma dit, och jag kan svära på att det var Lödde-poliserna som hade ringt dom.

Sen har jag ju hittat en mobil jag vill ha. Så jävla fin är den, men till och med jag inser mina begränsningar och ska sälja den jag har, före jag köper nåt annat.

I helgen blir det Helsingborg och förhoppningsvis ett biobesök. Och lite påskmat hos mamma och pappa imorgon, mums!
Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0