Lägenhet

Har nu hittat två lägenheter jag har fallit handlöst för.. det är helt galet. Båda är nyrenoverade och i toppskick, verkligen jättefina. Den ena har till och med en liten uteplats, perfekt för hundarna på sommaren :o Men de är dyra, och jag velar. Jobb har jag ju, och jag kan få lån. Frågan är bara om det är värt det. Inte ensam tror jag inte.. Men drömma kan man i alla fall göra, precis som man kan drömma om en ny bil. Försäkringsbolaget är ju helt sjuka i huvudet. Ska man gå efter hur de resonerar, så är det inte lönt att man går på körskola, för enligt FB så kan man köra i princip hur som helst. Den som sen följer reglerna får skylla sig själv om denne blir påkörd. Då är det den laglydiga som får skiten ändå. Blö!

För att återgå till lägenheter.. jag undrar hur dessa mäklare tänker när de fotograferar lägenheterna de ska sälja. De tar en bild på varje rum, ibland ur olika vinklar. Det är skitbra och precis det man behöver se. Men nej, sen fotar de ägarens soffa och soffkuddar i närbild och döper bilden till "Detalj". Jomen hallå, får jag med den soffan när jag köper lägenheten? Eller en "Detalj"-bild på vasken i badrummet. Tack, men jag såg faktiskt hur vasken såg ut, jag klarar mig utan en närbild.

Försöker plugga lite nu, men är för distraherad känner jag. Tre kapitel om olika typer av psykoser. Med en distraherad hjärna och allt det att ta in, så blir det bra luddigt alltså. Men jag får göra nya försök helt enkelt, så småningom släpper det väl. Det är så illa tvunget.
Pusshaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0