Vilket jävla problem

Nu har min mage krånglat konstant i flera dagar på raken. Jag kan inte äta nånting utan att den sätter igång, vilket har resulterat i att jag sitter här nu och är skiiiithungrig. Alltså så hungrig att det gör ont i magen, men jag vågar ändå inte äta nåt :s På tisdag ska jag till vårdcentralen så får vi se vad dom säger då. Förmodligen att det inte är nåt fel, men då ska dom få på fan.

Nu har det gått en massa dagar, och vädret är fortfarande prima. Som alltid vågar jag inte säga att det är vår, för som alltid så kommer det ett förbannat snöoväder varje gång jag är övertygad om att våren är här. Men skönt är det i alla fall, man blir på bra humör.

Entré invigs ju i helgen, och affärerna har såklart massor med erbjudanden och jag har inte en spänn. Det går förmodligen att ordna, men om jag nu har hållt mig ifrån att handla, så länge nu så känns det dumt att trilla tillbaka. Jag kan slösa hur mycket pengar som helst när jag väl sätter igång, och går jag till samma affär tre dar i rad så hittar jag ändå nåt nytt. Fast nya jeans hade varit bra.. och ett par toppar.. usch, jag önskar att jag vore miljonär :(

Ska se om jag ändå inte kan stoppa nån mat i min svultna mage och sen kanske åka ut till skogen med hundarna.

Kommentarer
Postat av: Melinda

I helgen? I torsdags! :D

2009-03-20 @ 22:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0