Anger management

Jag hade nog behövt delta i en - eller ett par - sådana kurser :) Igår var det dock en stor dag för mig. Istället för att spy galla så fort jag blev irriterad för minsta småsak, så lyckades jag faktiskt övervinna irritationen istället. Det gjorde så att man besparades ett bråk eller två. Dock är mitt humör likadant idag, så man får ju hoppas på att det blir en lika framgångsrik dag idag.
Jag har fortfarande inte fått min mat, därav humöret. Det planeras och det skits i planer. Himla tröttsamt.

Till helgen blir det shopping! YAY! Hjärtat frågade igår när vi körde förbi Entré "När ska vi gå dit egentligen?". Jag bara "Alltså, jag har velat gå ända sedan dag ett, vi planerade att gå flera gånger och varje gång lät det från dig 'jag pallar inte, måste jag följa med, kan du inte gå själv?' så nu tänker jag inte fråga dig fler gånger, utan du får säga till när vi ska gå dit istället". Då blev han faktiskt tyst, och det vart lite ovanligt :o Men kanske till helgen?

Jag läste i Kenzas blogg att uppföljaren till Twilight kommer i höst, samt att hon lagt ut postern till filmen. Det finns få filmer jag verkligen verkligen gillar, men Twilight är en av dom. Ända sedan vi såg den, har jag inte kunnat sluta tänka på den. Den ligger hela tiden någonstans där i bakhuvudet och gör sig påmind. Hoppas att uppföljaren är lika bra, bara :s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0