Falsterbo

Idag (igår rättare sagt) åkte vi till Falsterbo. Innan vi ens kommit så långt som att börja köra ditåt, så var planen först att vi skulle äta glass. Vi åkte till Ribban men där hade de bara mjukglass, vilket hjärtat inte gillade. Bo01 blev uteslutet när vi såg den förbannat långa kön till glassen (snacka om att de tjänar pengar). Sen kom Falsterbo på tal, och då kunde vi lika gärna ta med hundarna, and so we did.
Väl framme, var jag först tveksam till om Lilleman ens skulle vilja gå i vattnet, med tanke på hur han verkligen ogillar att bli duschad. Felix å andra sidan plaskar gärna omkring i vatten har vi märkt. Jag gick med Lilleman i kopplet lite, och han sprang först bara med tassarna i. Efter det höll han på att dra med mig ner i vattnet då han fick världens ryck och bara sprang! Jag släppte lös honom så han kunde springa med Felix, och jösses vad de sprang. Det är så himla långgrunt där, så det blev inte så mycket simmande, men dock tillräckligt med motion. De varvade rundor i sanden med rundor i vattnet och de blev så skitta och fina (...). De hälsade även på två andra lösa hundar, och Lilleman skötte sig exemplariskt! Inte ett enda utfall, heja oss! Vi var där i kanske två timmar eller nåt sånt, och än är han helt slut. När du lyckas få en husky trött, då har han verkligen legat i :)
Tänkte köra lite drag med honom imorgon, nu har han vilat sig tillräckligt från det. Eller ja, vi får först se så han inte fortfarande är trött, då kanske det bara blir en liten runda med cykeln :)

Grannens jävla hund är hemma själv igen, och ylar och har sig. En Grand Danois som skäller/ylar, låter inte precis som en chihuahua... Lilleman ligger här och gruffar, vilket inte är så konstigt. Älskade lilla Milton ligger hemma hos mamma och pappa, och sover med Mia i hennes säng. Älskade söting ♥

Dags för lite Frasier, det är så jävla roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0