Hundpersonligheter

Tänkte faktiskt ta och ägna ett inlägg till mina små vovvar, eftersom dom är så himla söta och roliga :p

Milton
Detta är hunden som tror han är en katt. Att bli behandlad som en hund är bara förnedrande. Varför ska han sitta längst bak i bilen, när han lika bra kan sitta längst fram, som alla andra gör? Han föredrar knäet före allt, helst mattes. En kräsnare krabat får man leta efter. "Varför ska jag äta hundmat när inte du gör det? Har vi inte redan kommit fram till att jag inte är en hund?". Precis som alla andra katter ligger han gärna i fönsterkarmen och spanar ut, han älskar att jaga fåglar/kaniner/bollar osv. Är han missnöjd med något så ser han till att berätta det, antingen genom ett ihåligt skall, eller genom ett knarrande. En stor hund i liten förpackning. Samtidigt som han tror sig vara farligare än den värsta kamphunden, är han mesigare än något annat.



Atlas a.k.a Lilleman
Går även under namnet Matrix, då han emellanåt gör sådana sjuka hopp som man bara återfinner i Matrix. Han äter allt han kommer över, utomhus är det gärna grenar eller nåt gammalt tuggummi eller nån fågelfjäder. Varför inte passa på att stoppa i sig en maskros eller en liten skalbagge när vi ändå håller på? Inne äter han toarullar, choklad, bodylotion, okokta spaghetti.. kort sagt att som finns inom rimligt räckhåll. Det spelar inte så stor roll om matte har ställt undan nåt på köksbordet, det är bara till att hoppa upp med framtassarna och sno det. Han är väldigt lättlärd, och snackar gärna och mycket. Han har små djävulshorn i pannan som inte är synliga för utomstående. Till skillnad från Milton, så ligger Lilleman hellre och sover på golvet, men morgontrött som han är så hoppar han gärna upp i sängen när han har vaknat, för lite morgonmys.


Nasty valptänder

Felix
Den mest okomplicerade hunden man kan ha. Han har lätt för att bli svartsjuk och står då och gnäller, eller "småhunds-skäller". Han är väldigt ivrig att få vara till lags, och han lär sig gärna nya saker. Han nästan ber om att få en uppgift som han kan få jobba med. Samtidigt är han förbannat klantig, verkar inte riktigt ha förstått vad som är bak och fram på sig själv. Han älskar att plaska runt i vatten, och emellanåt tror han sig vara lika liten som en chihuahua. Han älskar barn och gamla människor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0