Jag är sjuuuuuk....!!

Fan också. Jag vaknade som sagt med halsont igår, klämde i mig två Ipren innan jag begav mig hemifrån. Strax efter 18 åkte vi mot Göteborg, och efter ca en timmes körning känner jag hur de slutar verka. Hela kroppen blir helt matt, och det känns som att någon kört över mig med en såndär asfalt-plattare. Fy fan vad jag mådde dåligt, och ovanpå detta hittade jag inte mina åksjuketabletter, så jag mådde ju illa samtidigt. Där satt jag sen, en liten bit utanför Götet och mådde sååå jääävla dåligt, klämde två Ipren till och två koffeintabletter, då jag var tvungen att hålla mig vaken eftersom jag skulle köra hem. Tabletterna hjälpte i alla fall, idag vaknade jag med lika mycket värk i kroppen igen. Har sovit jättedåligt hela natten pga att jag haft ont, och nu sitter jag här fullständigt slut! Orkar knappt ens gå upp/ner för trapporna för att gå ut med hundarna..

I helgen väntar Emmaboda, och jag hoppas på fint väder. Förhoppningsvis är hjärtats bil fixad så han kan köra den dit och hem utan att den går sönder, och sen så ska jag fota utställningsbilar! De är så sjukt fina.
Appropå bilar, så nämnde jag ju igår att mitt avgasrör läckte lite. Igår lossnade skiten på andra sidan, så nu låter det som att jag kör omkring med värsta V8-motorn, istället för min fjuttiga 1,8T :p Mysigt ljud :)

Nu har jag ännu mer att plugga.. hatar när jag blir så stressad, fan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0