Styling

Igår åkte hjärtat iväg för att byta däck på min bil, och kom tillbaka med nya fälgar istället. 17" och mycket finare än de andra. Nu ska den bara sänkas lite också, så det jäkla jeep-utseendet försvinner :s

Idag kom nya Bilsport, med reportage från Emmaboda. Hjärtat fick första pris i Max Street, för V8-bygget i en liten BMW E30, men den stod det inget om. Alla andra som fick pris stod det om. En kille hade tryckt ner en V8 i en Volvo 740, lackat om den till guld/brons-metallic (jag vet inte riktigt) och den var verkligen skitfin. Och grym :)

Jag är på jakt efter en bok, den billiga varianten kostar 96:- och den dyrare (som känns mer nödvändig att köpa) kostar nästan 300:-.. vad fan är det liksom?
Gick in i en bokhandel idag, och kom ut med fyra nya böcker.. Släpp loss mig i en affär och jag kommer inte ut därifrån tomhänt. I alla fall, den ena var en bok om Jenna Jamesson, porrskådisen ni vet, om hennes liv och väg mot där hon är idag, de andra tre var Shoppaholic-böckerna, som jag varit sugen på ett tag nu. Ska bara läsa ut boken jag håller på med nu..

Ohh vad jag är chihuahua-sugen nu :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0