Kaos och åter kaos

Jag är något av ett kontrollfreak. Även fast det kanske är lite fel ord, men jag kan inte komma på ett som passar bättre. Det är alltid stökigt hemma just nu, men det är för att jag ger upp. Ända sedan jag flyttade hem till hjärtat har jag sagt till honom att sortera sina saker och sina kläder. "Jag ska" säger han då. FORTFARANDE ligger allt i en jävla hög nedanför sängen och han gnäller på att han inte kommer in i sin garderob för att jag lagt alla kläder framför den. Likaså allt som var under sängen, som säkert inte använts på flera år eller som har glömts bort, det skulle också sorteras. Istället ska han helt plöstligt glömma att det finns och skjuta tillbaka det in under sängen. Kan ni tänka er vad damm och jävelskap det kommer samlas där då, tack vare att Milton tappar päls och alla tappar hår! Det kommer lägga sig bakom alla lådor, och det är inget jag känner för att flytta på varje gång jag ska dammsuga.
Och vem fan kastar äggskal i vasken när papperskorgen är precis under?! Fattar ni så jävla äckligt det luktar i köket nu, för att pojkarna i den familjen inte lärt sig ta ansvar, eller bara blivit rent för jävla bortskämda?! Det gäller den minsta också, för det är han som inte förstår vad en papperskorg är. Fast det gör ingen, för det ligger allt möjligt skit i vasken och luktar. Så jävla äckligt alltså.

Mitt i denna ytliga oreda, försöker jag reda ut mitt inre. Det är skolarbete och tack vare slacking så är det mycket jag måste göra för att hinna ikapp. Jag gnäller inte på någon annan än mig själv, för det är jag som satt mig här. Jag har dock kommit på ett ämne till fördjupningsarbetet och det ska jag sätta igång med alldeles snart. Lär nog bli ett par besök på biblioteket också. Hade varit perfekt att sitta där och plugga, men jag har av någon anledning svårare att koncentrera mig när det är så tyst.
Och så en omtenta den 11/11. Sen fick jag reda på att det kostar 500:- att tenta upp ett ämne på Komvux, och att man bara får göra 3 prövningar per period. Det kostar 300:- om man är skriven på skolan, så jag tänkte anmäla mig till Samhällskunskap A så jag blir av med det IG:et, och sen spara lite pengar så jag kan tenta upp 3 ämnen till, för det borde ju räcka..

Okej, istället för att sitta här och gnälla, kanske jag borde ta och läsa på lite om schizofreni och någon behandling.
Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Melinda

Det är kanske värt att betala lite mer för att slippa bo i en svinstia? :p

2009-10-07 @ 15:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0