Gravid? Och?

Innan ikväll när jag skulle hem, så kom det en mamma och en pappa med sin stora dotter. Dottern var kanske sju år, och bars av pappan för att hon somnat. Alltså vet de/mamman hur det är att vara gravid. Jag kommer samtidigt, och det finns ingen annan port att gå in i, så jag har med andra ord inget där att göra om jag inte ska in genom porten. Mamman går först, stannar inte och håller knappt upp dörren för sin man med dottern. Mannen i sin tur håller knappt upp dörren till mig, som bär på väska, påse, hamburgare, mjölk och har Milton i koppel. När jag väl stånkat mig in genom dörren som jag vacket fick hålla öppen själv, och väl kommit upp för trapporna, så går hissdörren igen! De var en meter framför mig och kan inte ens besvära sig med att hålla upp den förbannade hissdörren! Tar för givet att jag kan vänta eller gå upp för trapporna. Milton skällde till en gång på en annan hund i trappen och mannen blev väl sur för att deras unge vaknade, och sa nåt. Jag stod utanför när hissdörren gick igen och hjotade att de kunde hålla den förbannade hissen istället för att vara så jävla sura! Sen tog jag trapporna i alla fall.
Jävla åsnor. Hade jag varit snabbare så hade jag rusat upp och tryckt på knappen så den stannade på andra våningen också, haha.

Inatt sov jag faktiskt väldigt bra. Jag minns inte att jag vaknade något, kanske en eller två gånger om det inte var natten innan, och sen vaknade jag utvilad imorse. Det var behövligt faktiskt.
Nu ska jag dock leta efter en skötväska tänkte jag, och sen kolla på Twilight eller nåt annat trevligt.
Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0