Halsbrännan är min bästa vän!

NOT! Den är min konstanta vän i alla fall. Den dyker upp om det går för länge mellan matintagen, om jag äter fel, rör mig fel osv osv. Natten till igår var hemsk! Varje gång jag vände på mig så brände det som fan och det kändes som att spyan låg och väntade precis i början på halsen. Efter att ha lidit flertalet gånger under gårdagen så blev det ett besök på apoteket på kvällen där det köptes tuggtabletter, som ska lägga sig som ett skumlock över magmunnen eller vad det var. FYFAN vad de smakar illa! Det blir skum så fort du tuggar dom, och det ska du på nåt sätt svälja ner sen. Efter det kan du inte äta/dricka för då förstörs locket, så det går inte precis att svälja ner skummet heller. Men attans vad gott jag sov inatt. Halsbränne-fri, tjoho!

Idag tänkte jag att jag skulle börja rensa min garderob lite, men så fort jag öppnade den så blev jag deprimerad. Lyckades i alla fall hålla på i 10-15 minuter och fick upp några plagg på hängare och några som jag bestämde mig för att sälja. Eller försöka i alla fall. Några extra kronor i sparkassan sitter ju aldrig fel. Får fortsätta med resten efterhand dock, orkar inte just nu.

Har lagat köttfärs till mitt kära lilla hjärta, så du väntar jag bara på att han och broren ska bli hungriga. Jag är själv lite hungrig men jag vet inte om jag orkar koka spaghetti två gånger... vilket problem va?

Barnmorska på torsdag, förmodar att de kollar värden och sådär då. Kanske ligger jag minus på järnet eller nåt, för jag känner mig konstant trött och orkeslös och så tycker jag inte det ska vara :s

Nu ska jag kika lite på Greys. Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0