Kvällning

Elias kastade ur sig världens jävla spya tidigare ikväll. Jag är helt övertygad om att något inte står rätt till, men blir hela tiden tillsagd att "sålänge det inte är kaskadkräkningar och han går upp fint i vikt så är det ingen fara". Okej, men om han går upp i vikt, och ÄNDÅ kaskadkräker, vad är det då? Han låg på soffan och bökade och grymtade lite och helt plötsligt flyger spyan ur honom! Det flyger över soffan och ner på golvet och Milton. Säkert 30 cm. Om det inte är kaskadspya så vet jag inte vad som är det.
På 1177.se så står det om något tillstånd, att symtomen är att kräkningarna börjar lugnt men utvecklas sen i både mängd och kraft. Om jag då hela tiden säger att "Ja, men han kräker mer nu än innan och med mer kraft" - varför tar ingen det till sig?
Ska bege mig till bvc på onsdag i alla fall, sen får någon där se till att min plutt blir undersökt. Jag kan acceptera att han är en kräkbebis, men nu är det lite i överkant.
Han har i alla fall legat och sovit i 3 timmar nu, sen han kastade ur sig spyan. Han vaknade och gnällde lite men tystnade så fort han landade på min mage.

Nu ska jag gå och vara meningslös nån annanstans. Snart är det jul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0