Sötnos

Nu ligger min lilla stjärna och sover med sin flaska i munnen, hihi. Så himla söt han är. Han vill gärna sutta på den när han är sömnig, jag försöker byta ut den mot nappen men den verkar han klökas av och spottar ut den hela tiden. Såg en annan napp på Apoteket, som var lite annorlunda i formen, den liknade nappflaskan lite mer. Ska ta och köpa den och se om han tar den bättre. Han sover sällan med nappen, han verkar inte vara så förjust i den, men det är precis då han ska somna som han är lite extra gosig.

Från det att jag själv gick och la mig, tills jag vaknade, så vaknade lilleman bara två gånger. Första gången efter två timmar och sen efter 4½ timme. Sista sovpasset så hade jag lagt upp honom på min mage, där han först skulle envisas med att göra armhävningar och lyfta på huvudet så han kunde titta på mig, för att sedan kräka på mig. Han är så jäkla söt när han vill kolla läget, han är så koncentrerad på att hålla huvudet uppe att ögonen åker ihop. Ah, han är underbar! ♥

Imorgon ska jag ta mig till bvc. Kul att se vad klumpen väger nu. Säkert är det runt 4kg, och kanske lite till. Han har blivit tung att hålla. Sen ska jag ta upp hans kräkande också, ska se om hon kan hitta någon som kan undersöka min lille prins eller om hon måste fixa remiss nånstans. Hade han fortsatt att kräka lugnt så hade jag inte brytt mig, men nu vill jag få det bekräftat; att antingen är han en kräkbebis helt enkelt, eller så är det nåt annat som spökar.

Jag tänkte försöka trots snön och ge mig ut med vagnen idag, men jag vete fasen alltså. Plogningen i denna stad är för kass, de skyfflar undan lite snö på sin höjd, så att det ändå är ett lager snö att gå på, som dessutom förvandlas till snömodd. Okej att salt är en pina, men vad fan hjälper det med småsten när snön ändå är kvar? Det är ju lika halt ändå. Plus att vagnen blir ungefär 500 gånger tyngre.

På torsdag ska jag till barnmorskan för efterkontroll, ÄNTLIGEN! Snacka om att ta tid på sig. Men det kanske tar längre tid innan efterkontrollen om man blivit snittad, än vad det tar om man fött på vanlig väg? Egentligen skulle jag inte dit förrän 10/1 men jag tjatade till mig en tidigare tid :) Sen är det dags för julafton, tjoho! Jag är så galet exalterad, jag älskar julen! Ännu bättre är det att det snöar. Det är så jäkla vackert, allting blir alldeles tyst och snön lyser upp så att det inte är så himla mörkt om natten.



En dag gammal och så jävla fin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0