Imorgon börjar det

Denna lokalen ska vara tömd 31/7. Alltså om snart. Vi skulle få nycklarna till den nya lokalen i fredags, kommer dit och då har den otrevlige grannen öst in allt sitt skit i lokalen och våra hakor ligger på golvet. Vad gör man? Han fick till imorgon på sig att tömma ut skitet, och är det inte väck imorgon så är det hans bekymmer. Ut ska det i alla fall. Det är ca 200kvm som ska tömmas, FULLT med reservdelar till mopeder, och allt för många moppar som inte går att köra. Vilket är bra, det är ju dom som ger pengar, men det hade varit smidigt att kunna köra varje moppe istället för att ta dom på släp. Aja.
Nu ska jag bara tjata till mig ett hyreskontrakt på villan också, så jag kan sluta stressa över det. Det är liksom liiiiite ont om plats i lägenheten med en spjälsäng och en liten bebis. Vill inte gärna störa för mycket om bebis skriker om nätterna och jag vill inte flasha tuttar för obehöriga. Ett extra rum till bebisen hade varit perfa. Oh, det hade blivit så fint! :o

Nu tycker jag att det mullrar i utkanterna här, så jag ska göra mitt bästa för att locka hit åskan. Om jag så måste göra åskdans och allt vad som krävs. I need fresh air!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0