Det här med att vara mamma..

Är det vanligt att hjärnan verkar sluta fungera? Den liksom stängs av. Det enda som kanske surrar där inne som ett mantra, är "Mata, byta blöja, torka kräk, tvätta kräk, mata, byta, byta, torka kräk, mata". Jag har ett jäkla sjå med att packa skötväskan när jag ska iväg. För det första är den på tok för liten har jag kommit fram till. Jag måste ha blöjor, tvättlappar, kräklappar, salva, påsar att lägga blöjan i, i alla fall två ombyten kläder då det är en liten kräkmaskin, min lilla necessär med nappar/amningsnapp så de lätt hittas, och plånbok. Platsen tar slut ungefär när det är dags att packa ner extrakläderna. Vad är det för jubelidiot som designar små skötväskor? Jag måste få tag i en annan, detta är ohållbart. I alla fall, så innan vi gick hemifrån idag så frågade hjärtats bror om jag hade med mig allt. "Du har inte glömt något nu?", nädå menar jag på, jag kom ihåg allt. Vi kommer hem till deras familj efter en lång promenad (heja mig som går!), jag ska ge Elias mat och letar efter en liten kräklapp eller två, och hittar dom inte. Blir skitirriterad för jag vet att jag lade dom i en påse då jag tog några stycken. Jag kommer hem nu ikväll och vad ligger fint på sängen och väntar på mig, om inte påsen?
Det är så många bollar att hålla i luften, hjärnan räcker liksom inte till. Jag får skriva påminnelse på mobilen om vilken sida han ska äta ifrån så att jag inte glömmer det och får problem senare. Hur gör alla andra? :o Fast man kanske växer in i det..

Ikväll kom jag hem till en alldeles tom lägenhet, efter en kväll hos föräldrarna. Syster kan inte skratta efter sin operation, och det tar bara några minuter innan jag står och kastar ur mig skämt som får henne att pinna in på sitt rum. Senare lyckades jag jaga henne ut ur rummet då Elias skrek. När han andas in när han skriker, så kommer det ett sådant litet grisljud som Mia tycker är så himla kul, så hon kan inte lyssna på honom :o

Lägenheten var som sagt tom, och jag saknar mitt hjärta mer än någonsin :( Men det är för en bra sak, jag måste hålla det i minnet. Går affärerna sen som de ska så kanske jag kan tjata till mig en ny säng :o Det hade varit underbart, är så jävla trött på den vi har.


Snön utanför gör oss lagom likbleka och jag är fett ofotogenisk. Lite fylligare hår hade kanske inte fått mig att se så jävla korkad ut med håret uppsatt :s


Kommentarer
Postat av: Bloggarmaja

tycker att det var bra skrivigt, kul att läsa :)

2010-11-13 @ 18:35:49
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, planer för kvällen? :)

2010-11-13 @ 19:02:30
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0