Första badet - diss

Idag stod badning på schemat för lillen. Vi hade varit ute och promenerat i korridoren och gått på nån föräldragrupp och snackat, han låg så fint i sin sjukhussäng ♥ Då kan jag oroa mig lite mindre för premiären med barnvagnen sen. Han är rätt så snäll och verkar än sålänge sova genom allt. Han vaknar för mat och blöjbyten om han inte är jättetrött, då sover han över ett "pass". Gnäller lite om det finns för mycket luft i magen, men hittills ingen jobbig bebis.

I alla fall, bad. Vi blev hämtade av en sjuksyrra, de hade satt på värmen ovanför skötbordet så han inte skulle frysa. För en gångs skull såg han ut att njuta där han låg. Vattnes hälldes i och lillen kläddes av. Upp med honom och i vattnet. I ett par sekunder såg han helt ställd ut och sen började han skrika. Han gillade det verkligen inte alls! Han sprattlade och höll på så det var svårt att hålla kvar honom med kroppen under vattnet, för han flöt verkligen :p Mot slutet vet jag inte om han började gilla det, eller om han bara blev trött, för han blev lugnare och såg ut att kunna somna. Sen verkade han komma på att han fortfarande befann sig i vatten och gapade lite till.

Mamma, pappa och syster kom på besök ikväll. Jag lämnade mamma hos lillen och följde med ut och hälsade på min älskade lilla hund en stund. Han är go han! Och tjock har han blivit under veckan han varit där hemma, haha. De hade fått spänna ut hans sele lite för att den började sitta för trångt, hoho. Det förvånar mig inte det minsta. När han sen ska hem är han väl så tjock att man bara ser tassarna :p

Nu ska jag fortsätta att roa mig med Two and a half men.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0