Lite sliten

Idag känner jag mig lite sliten faktiskt. Tror mest att det beror på huvudvärken som smyger i bakgrunden. Igår hade jag ont större delen av kvällen, det blev bättre och nu är den på väg igen. Jag hoppas dock att den håller sig borta, för jag har ingen alvedon eller nåt sånt hemma :s

Igår spenderade jag ett antal timmar hemma hos min kära familj. Det var trevligt med lite sällskap, för omväxlings skull. Tog Milton och barn ut på en liten promenad, åkte sedan till Hemmakväll vid Mobilia. Hjärtat ringer precis när Idol börjar och säger att en till har blivit skjuten, går in på Sydsvenskan och kollar, och jag och syster var i närheten vid samma tidpunkt. Fast det står att de inte kan bekräfta någon skottlossning eftersom de ännu inte hittat några spår. Men det är ändå helt jävla sjukt. Snart vågar man inte gå ut längre för fan. Vad är det för en äcklig jävla liten råtta som tror sig vara gud och ge sig själv rätten att gå och skjuta folk? För dennes eget bästa, får man hoppas att polisen får tag i honom först, för om folket får tag i honom (eller i alla fall nåt av gängen) så önskar han nog att han skjutit sig själv först.

Inatt var Elias lite jobbig. Jag får nog lägga betoning på lite, för han är väldigt snäll. Pappa sa igår att han är förvånadsvärt snäll och tyst för att vara bebis. Igår skrek han dock mer än vad han gjort någon annan dag i sitt liv hittills, men han tystnade så fort han fick nappen eller man tog upp honom. Så det var ungefär 3 sekunders-skrik med kraft i :) Inatt vet jag inte om han hade lite ont i magen eller nåt, för varje gång jag la ner honom, så var han tyst i några minuter, ungefär så länge som krävdes för att jag precis skulle somna, och sen gav han ifrån sig ett vrål. Bara ett skrik rakt ut sådär, sen inget mer. Men han låg och grimaserade och bökade, och jag vet inte vad bebisar annars har att skrika för?
Nu ligger han i alla fall och sover sött i sin säng (wow) och Milton trycker in nosen mellan spjälorna titt som tätt för att kolla läget.
Bad mina kära föräldrar att köpa ett paket blöjor för jag upptäckte innan att det bara fanns tre kvar. Hit kommer dom med 5 paket! Jag hade själv tänkt köpa på mig ett lager i dagarna, så jag behövde bara ett sålänge. Snällisar :o Jag undrar förresten hur man vet att det är dags att byta blöjstorlek? De vanliga minsta blöjorna är ju från 2kg, och lilleman väger nog 2kg och lite till, men han är så jävla smal så en vanlig bebisblöja hade ju trillat av :s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0