Schas, dumma oro!

Ja, alltså läkaren sa till mig att vara vaksam på att lilleman rörde sig som vanligt i magen, och det har han gjort varje dag sen i onsdags. Idag tycker jag det har varit lite extra aktivitet dock. Det jag förmodar är hans rumpa (om han inte lagt sig med huvudet upp igen) åker ofta ofta ut på min högra sida, och ger magen en lustig form. Det har kommit kännbara knuffar till och från, hela dagen. Sen vet jag fan inte om jag råkade ut för förvärkar eller sammandragningar, då jag som sagt aldrig varit med om detta innan.. När jag läst runt så känns det ungefär likadant, bara det att förvärkar gör ont. Från och till under eftermiddagen har magen spänts, utan att juniors rumpa putar ut, och magen är liksom jämnhård. När vi sen stod i kön inne på Burger King så kom det spända igen, och det kändes annorlunda direkt. Jag sa till och med till hjärtat medans jag stod där och flåsade, att nåt kändes annorlunda med magen. Kunde inte förklara det mer än så, men jag fick ett skärrat "Vadå??" till svar. Framför mig kunde jag hur hans skor stod kvar på golvet bredvid mig, medans han körde därifrån med skrikande däck, haha. Nä, men det hände två gånger, sen var det inte mer med det. Det kanske inte ens var något speciellt.
Ska till barnmorskan imorgon, så kan ju ta och fråga henne då. Sen är det bara en vecka och en dag kvar till nästa ultraljud och flödeskoll, så vi håller tummarna för att det ser bra ut. Och att tiden går FORT så jag inte hinner utveckla nåt magsår :s

Lill-sängen står vid vår fotända, längs med väggen, så juniors huvudända är vid vår fotända. Igårkväll var Milton så jäkla trött efter att ha lekt trädgårdsmästare hos mamma och pappa, att han knappt la märke till den. Han tyckte dock det var mysigt att han fått en liten "hörna" i sängen där han låg hela natten. Nu ikväll när vi kom hem, så var den genast så mycket mer intressant! Han satt i vår säng, med huvudet vilandes på spjälsängkanten, och tittade i sängen och såg ut att tänka "Hur ska jag ta mig ner i den...?" Han gick runt i både sängen och på golvet och försökte komma åt att hoppa i, men han vågade inte riktigt. Jag kan slå vad om min högra arm att innan junior ploppat ut, så har jag fått ta Milton ur spjälsängen ett antal gånger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0