Vecka 32

I fredags började vecka 32 och igår var det två månader kvar till bf. Tiden springer iväg, samtidigt som det känns som att det går med en snigels fart. Junior ska väga ungefär 1,5kg nu och vara ca 40cm lång. Imorgon är det dags för barnmorskan igen, och då blir det att lyssna på hjärta och kolla blodtryck och sådär. Jag hoppas att jag slipper ställa mig på vågen, det ger mig sjuk ångest :s Fast jag har inte rusat iväg i vikt så galet mycket den sista tiden. Jag gör tvärtemot alla andra :p Hoppas bara att det håller sig lugnt nu, hjärnan orkar inte för mycket :s

Morgondagen innebär ändå en hel del. Eller rättare sagt, den är ovanligt fullspäckad och jag vet inte hur jag med min enorma trötthet ska orka med hela dagen. Idag har jag t.ex inte gjort nånting och slocknade ändå i två timmar när jag kom hem. Hur jag ska sova inatt vet jag inte.
Har inte pratat med mamma än, men förmodligen och förhoppningsvis ska vi simma mellan 8.00-9.00 imorgon. Då är det bara öppet för vuxna, och jag hoppas att det inte kommer så många. Lättare att simma då, lite längre sträckor. Sen ska jag ut och rasta hunden jag passar, vilket inte låter så jobbigt men de bor på fjärde våningen utan hiss. Med foglossning, en massa extravikt och en stor mage blir det ganske jobbigt att ta sig upp och ner. Jag får i alla fall en välbehövlig promenad om dagarna, så man håller igång lite. Sen väntar barnmorskan klockan 12 och en tur till biblioteket för att hämta ut mina förlossningsböcker som jag beställde. Kan vara bra att läsa på lite mer. Inte så fullspäckat för en annan människa, men jag kommer nog somna för natten redan klockan 18 imorgon, haha. Nädå, det ska nog gå bra.

Jag tror för övrigt att jag lyckats få ner svullnaden i min ena fot lite grann. Sov med fossingarna högt inatt också och sen har jag haft på de dödsfula stödstrumporna hela dagen och nu kan jag se min ankel igen, tjoho! Hoppas att allt går bra imorgon så att blodtrycket inte rusat iväg heller.
Oh, det är ju föräldrautbildning på tisdag också. Kanske skulle ta och skriva ner alla mina frågor..

Nu ska jag snart ge mig iväg för att hämta kung Milton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0