Är dom där mina?

Igår (måndag) så blev det ett sent kvällsbad för Elias. Han behövde verkligen bada då han bara luktade spya, men han sov så himla länge och jag ville inte väcka honom. Väl i badet låg han och såg himla nöjd ut och njöt verkligen. Han flyger runt med blicken och ser två fötter med vars fem tår, och blir dunderfascinerad! Han låg hela badstunden och tittade ner på fötterna, och förundrades över hur de hela tiden rörde sig. Fötterna var mer över vattnet än vad de var under. Efter badet så har han inte legat så han har kunnat se fötterna nåt mer, så får se om det var slumpen eller om han märker dom vid nästa bad också.



På måndag blir lillfisen 4 månader. Jag fattar inte vart tiden har tagit vägen alltså. Precis som alla andra säger så känns det som att han kom igår, samtidigt som det känns som att han alltid varit här. Det känns som att jag inte gjort annat i mitt liv än att byta blöjor, torka kräk och mysa med bebis. Han är helt underbar.
Han sover tillräckligt med timmar om nätterna för att jag ska bli nöjd, han grinar sällan om dagarna, oftast bara när han är hungrig.
Jag tror att Babysemp 1 inte mättar tillräckligt längre, då han blir hungrig efter 2½ timme igen, trots att han åt en hel mängd förra målet. Så har det varit de senaste dagarna, men idag har hans humör varit värst. Jag köpte 2:an idag för att se om det blir någon skillnad, men jag vet inte om jag vågar byta ut den helt än.. Vi kan också börja med smakisar och det ser jag fram emot lite grann. Dock ska jag ha klartecken från bvc-tanten först, jag vet inte om det är jättebra att börja redan om han nu kanske har en känslig mage. Jag har börjat ge honom lite vatten (wow va? :p) men han kinkar inte. Visserligen smakar det ingenting, men ungen verkar ha en jävla aptit.

Aja, bvc-besök på måndag också, jag tror att han kommit över 5 kilos-sträcket och jag hoppas att det är en bit över.
Nu ska jag snart sluta mina ögon!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0